💠 دوره های آموزشی فرهنگی شهید صدر زاده به ایستگاه بیستم رسید
🔹دوره سراسری آموزشی فرهنگی کارکنان نظام سلامت با نام طرح #شهید_صدرزاده با موضوعات سبک زندگی ایرانی اسلامی، خانواده، توکل و توسل، که از ۲۴ آبانماه ۱۴۰۲ در هتل محبین اهلبیت(ع) شهر مقدس قم آغاز بهکار کرده، تا کنون ۲۰ دوره خود را پشت سر گذاشته و میزبان حدود دو هزار نفر از استانها و شهرستانهای آبادان، کرمان، تهران، بابل، کردستان، مازندران، ایلام، زنجان، البرز، یاسوج، بجنورد، تربت حیدریه، نیشابور، خمین، تربتجام، سمنان، بندرعباس، گلستان، گناباد، کاشان، شهرکرد، لرستان و تبریز بوده است.
🔹گفتنی است نخستین طرح سراسری شهید صدرزاده با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم در ۳۰ دوره سه روزه و با شرکت کارکنان نظام سلامت از تمام استانهای کشور تا اواخر اسفند ماه ادامه خواهد شد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 6 گام کلیدی برای پیشگیری از شیوع بیماری های حاد تنفسی
🔸 هنگام عطسه و سرفه دهان و بینی خود را بپوشانیم.
🔸 هنگام بیماری از دست زدن به چشم ها و بینی خودداری کنیم.
🔸هنگام بیماری از حضور در اماکن عمومی خودداری کنیم.
🔸به طور مکرر دست هایمان را بشوییم.
🔸هنگام بیماری از دست دادن و روبوسی با دیگران خودداری نماییم.
🔸از رها کردن دستمال کاغذی های مصرف شده در محیط خودداری کنیم.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢 برگزاری ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم
🔸 در راستای پاسخگویی به سئوالات همشهریان و پیگیری مشکلات آنها، دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، امروز در یک ملاقات مردمی با همشهریان دیدار و گفتگو کرد.
🔸 در این دیدارها، مشکلات بررسی و دستورات لازم به منظور رفع آنها صادر شد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی همسو با کادر درمان مطالبات حوزه سلامت را از شرکت های بیمه دنبال می کند
🔹دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید براینکه مطالبات و معوقات کارکنان در حوزه های مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی و ستادی به صورت جدی از طرق مختلف در حال انجام است گفت مطالبه ۴۰۰ میلیارد تومانی مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی از شرکت های بیمه معیشت پرسنل و کادر درمان را با مشکل مواجه کرده است.
🔹وی با بیان اینکه مراکز درمانی و کادر سلامت خود را نسبت به درمان و معالجه بیماران متعهد می دانند افزود شرکت های بیمه هم که بیمه شدگانشان در مراکز مختلف پذیرش می شوند، باید نسبت به تعهدات خود به بیمارستان ها و پرداخت بدهی ها اهتمام داشته باشند.
🔹وی تاکید کرد در صورت عدم پرداخت بدهی های چندین ماهه بیمه ها به مراکز درمانی، این دانشگاه موضوع را از مراجع رسمی و قضایی دنبال خواهد کرد.
🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از مسوولان خواست با توجه به اینکه کادر درمان در خط مقدم سلامت و درمان مردم قرار دارند شرایطی را فراهم کنند تا این قشر زحمتکش دغدغه ای جز درمان و بهبود بیماران نداشته باشند.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
در قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی قم مطرح شد
💢 برخورد جدی با متخلفین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
🔸 دکتر اصغری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: نهادینه شدن موضوع جوانی جمعیت، سوق دادن فرهنگ سازمانی به سمت رشد جمعیت و داشتن برنامه مداخلهای برای برخورد با متخلفین از جمله اقدامات مهم دانشگاه در تشویق و ترغیب عموم جامعه به ویژه همشهریان عزیز قمی به فرزندآوری هستند.
🔻 لینک خبر:
👉 muq.ac.ir/ZGRm
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom