20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چند ماهیه که نام بیماری تب دِنگی و ابتلای افراد از کشورهای مختلف به این بیماری شنیده میشه؛ عامل شیوع این بیماری ، گونه ای پشه به نام آئدِسه که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی و در آبهای راکد و فاضلاب ها تولید مثل می کنه؛ افراد مبتلا به بیماری های مزمن قلبی ، کبدی، تنفسی و زنان باردار بیشتر از افراد دیگر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
❇️وزیر بهداشت در اختتامیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی:
🔰علم باید به سود جامعه باشد
🔰بازبینی آیین نامه های دستیاران در دستور کار وزارت بهداشت
🔰تاکید بر انجام پژوهش ها و تولید مقالات کاربردی و منطبق با نیاز جامعه
🔰هر کشوری باید نخبگانش را ارج نهد و از دانش آنها به سود مملکت بهره جوید، در عین حال باید بهترین امکانات و شرایط را برای فعالیت آنان مهیا کند که این موضوع مهم ترین راهکار ماندگاری نخبگان است.
http://behdasht.gov.ir/XRPa
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موشن
🎉🎊 دهم ربیع الاول سالروز پیوند آسمانی پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) و ام المومنین حضرت خدیجه کبری (س) تبریک و تهنیت باد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢هوای قم در شرایط ناسالم برای گروه های حساس
🔸 مرکز بهداشت استان اعلام کرد: با توجه به اطلاعات اداره کل حفاظت محیط زیست استان، امروز مورخ 24 شهریور، شاخص کیفیت هوا (AQI=137) در شهر قم به علت آلاینده ذرات معلق (PM2.5) در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.
🔸ضمنا با توجه به پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی استان مبنی بر وزش با نسبتا شدید تا شدید و نفوذ و خیزش گردوغبار تا صبح روز یکشنبه مورخ شهریور 25 امکان ادامه این وضعیت یا افزایش غلظت آلاینده ها در شهر قم و سایر شهرها و روستاها و مناطق مستعد استان قم محتمل می باشد.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💢واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در محور قم گرمسار یک فوتی برجای گذاشت.
🔹به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ قم ، عصر امروز واژگونی یک دستگاه خودروی سواری منجر به فوت یک نفر شد.
🔹پس از اعلام این حادثه به اورژانس ۱۱۵ قم چهار دستگاه آمبولانس به محل حادثه در اتوبان قم به گرمسار اعزام شدند و چهار مصدوم این حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی مناسب توسط کارشناسان فوریت های پزشکی به مرکز درمانی منتقل شدند.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom
💠هشت راهکار برای کاهش مصرف قند و شکر
🔹امروزه موضوع سلامتی و تغذیه سالم به یکی از مهمترین اولویتهای افراد تبدیل شده است. یکی از الگوهای نامطلوب تغذیه، مصرف زیاد شکر در برنامه غذایی روزانه است که میتواند تأثیرات نامطلوب گستردهای بر سلامت افراد داشته باشد.
🔹مصرف زیاد قند و شکر با افزایش خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، التهاب و افزایش سطح تری گلیسیرید، کبد چرب و بیماری های قلبی و عروقی مرتبط است. مصرف بیش از حد از برخی از انواع قندها، منجر به افزایش تمایل فرد به مصرف هرچه بیشتر قند و شکر می شود.
🔹مکانیسم بدین صورت است که اگر قند زیادی مصرف شود، هورمون انسولین برای برداشت قند از سطح خون و هدایت آن به سلولهای بدن، به شدت ترشح میشود و در این ترشح قابل توجه انسولین، میزان بسیار زیادی گلوکز (قند) از سطح خون جمع آوری میشود و فرد پس از حدود ۳۰ دقیقه دوباره احساس ضعف کرده و میل به قند و شیرینی بار دیگر پدیدار می شود؛
🔹اما با مصرف قندهای پیچیده سطح قند خون به آرامی افزایش می یابد، هورمون انسولین نیز به میزان و سرعت کمتری ترشح شده و قند خون برای مدت زمان بیشتری ثابت میماند. نتیجه این ساز و کار کاهش میل به قند و شکر و عدم احساس ضعف عمومی در بدن است.
🌐 muq.ac.ir
🆔 @webdaqom