خانه همافزایی انرژی و آب
🔰 #دیدگاه| بهرهبرداری مسئولانه؛ حلقه گمشده در امنیت سایبری (2) 🔷 فاطمه مشرفی – عضو سازمان نظام صنف
⭕️تغییر تمرکز از محصولات به انتخابهای هوشمندانه
🔷سخن آخر این که نظارت و رگولاتوری در عرصه امنیت سایبری، به جای محدود کردن محصولات، باید بر استفاده آگاهانه و انتخاب و رتبهبندی پیمانکاران متخصص متمرکز باشد. سیاستها و مقررات نظارتی اگر به جای ممنوعیت محصولمحور، به انتخاب درست کاربران و پیمانکاران تکیه کنند، میتوانند امنیت پایدار و مؤثری برای سازمانها فراهم کنند. با این رویکرد، نهتنها بهرهوری افزایش مییابد، بلکه امکان مقابله مؤثر با تهدیدات سایبری نیز تقویت میشود.
🔷انتخاب شرکتهای متخصص و دارای دانش در این حوزه، هرچند ممکن است هزینه ابتدایی بیشتری به نظر برسد، ولی در بلندمدت با کاهش ریسک و جلوگیری از هزینههای سربار ناشی از مشکلات امنیتی، میتواند بسیار مقرونبهصرفهتر باشد.
📡 @wesh_ir | گزارش کامل
خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی با همکاری ستاد هوش مصنوعی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برگزار میکند؛
🔰نخستین رویداد هوش مصنوعی با رویکرد زنجیره تامین انرژی و آب
🔷 این رویداد با رویکرد صنایع زیرساختی در کشور، با هدف بررسی اقدامات، دورنمای هوش مصنوعی در سطح صنایع زیرساختی و زنجیره تأمین انرژی و آب و بررسی چالشهای اجرای پروژههای هوش مصنوعی برگزار میشود.
📅 زمان: ۱۳ آذرماه۱۴۰۳ ساعت ۸ تا ۱۴
🏢 مکان: سالن همایشهای شرکت آب منطقهای خراسان رضوی
📌 جزئیات بیشتر در سایت خانه همافزایی انرژی و آب
⭕️ کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام: @wesh_pr
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی با همکاری ستاد هوش مصنوعی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برگز
🔰بررسی ابعاد نخستین رویداد هوش مصنوعی با رویکرد زنجیره تامین انرژی و آب
🔷با توجه به اهمیت روزافزون موضوع هوش مصنوعی و ضرورت همگامسازی سیستمها و فرایندهای سازمانی و فردی در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با این فناوری، بیش از هر زمان دیگری، لزوم گفتمانسازی و جریانسازی در این حوزه احساس میشود.
🔷از این رو، فراهم آوردن بستری مناسب برای آشنایی با ابزارها و فرایندهای مبتنی بر هوش مصنوعی، درک اهمیت و ضرورت آن و نیز ارائه راهبردهای منتهی به استفاده از این ابزار در رویههای اداری و سیستمی (در حوزههای عمومی و خصوصی)، میتواند سرعت دستیابی به این مهم را افزایش دهد.
🔷در همین راستا اولین رویداد هوش مصنوعی با رویکرد صنایع زیرساختی در کشور، با همکاری میان خانه همافزایی انرژی و آب و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در تاریخ ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳ در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.
🔰اهداف رویداد هوش مصنوعی با رویکرد زنجیره تامین انرژی و آب
🔸آموزش و آگاهیسازی: افزایش دانش و آگاهی شرکتکنندگان در مورد کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع زیرساختی
🔸شبکهسازی: فراهم کردن فرصتی برای ارتباط و همکاری بین متخصصان، پژوهشگران و کارآفرینان در زمینه هوش مصنوعی و زیرساختها
🔸معرفی نوآوریها: نمایش آخرین تکنولوژیها و نوآوریها در زمینه هوش مصنوعی و چگونگی تأثیر آنها بر بهبود کارایی و کاهش هزینهها در پروژههای زیرساختی
🔸تحلیل چالشها: بررسی چالشها و موانع موجود در پیادهسازی هوش مصنوعی در صنایع زیرساختی و ارائه راهکارهایی برای غلبه بر آنها
🔸توسعه استراتژیها: کمک و مشاوره به سازمانها در تدوین استراتژیهای مناسب برای استفاده از هوش مصنوعی به منظور بهینهسازی فرآیندها و افزایش بهرهوری
🔸پیشرفت تحقیقاتی: تشویق به تحقیقات بیشتر در زمینه کاربردهای هوش مصنوعی در زیرساختها و ایجاد پروژههای مشترک بین دانشگاهها و صنعت
با ما همراه باشید
📌 جزئیات بیشتر در سایت خانه همافزایی انرژی و آب
⭕️ کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام: @wesh_pr
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
🔹 نشریه همافزایی انرژی و آب - شماره ۵ #نسخه_الکترونیکی #فصلنامه_همافزایی_انرژی_و_آب 📡 @wesh_ir
🔷 علی سپهر رئیس انجمن مراکز تحقیق و توسعه خراسان و رئیس کمیته اقتصاد انرژی کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خراسان رضوی:
🔰سیاستگذاری نادرست یا کمبود منابع؟
🔸ما با کمبود منابع انرژی روبهرو نیستیم؛ لذا ناترازی را با کمبود منابع انرژی ایران نمیتوان توجیه کرد. در حوزه عرضه انرژی به دلیل وابستگی عمده به گاز و برق فسیلی، سیاستگذاریهای نادرستی داشتهایم و عدمسرمایهگذاری در بخش تولید و عرضه ما را با چالش #ناترازی روبهرو کرده است و امروز نمیتوانیم تقاضای انرژی بخش ساختمان و صنعت بهعنوان دو متقاضی اصلی انرژی را فراهم کنیم. رویکردها به سمت اعمال بیشتر سیاستها بر بخش مصرفکننده رفته است.
📘ادامۀ این گفتگو را در نشریه همافزایی انرژی و آب بخوانید.
@wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
3️⃣4️⃣ چهل و سومین جلسه "کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف"روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۴ از ساعت ۰۸:
4⃣4️⃣ چهل و چهارمین جلسه «کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف» روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ در محل 🏡 خانه همافزایی انرژی و آب خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار میشود.
🤝از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
📡 @wesh_ir | wesh.ir
ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور:
🔰دولت کشور را با ۲۵ درصد کسری برق و بنزین و ۴۰ درصد کسری گاز تحویل گرفت
🔷 ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور: دولت هیچگاه ناترازی انرژی را کتمان نکرده است اما گاهی باید برای آینده بهتر در لحظه تصمیمات سختی گرفت که خاموشیهای ناشی از توقف سوخت مازوت در نیروگاهها یکی از آنهاست. در دولت سیزدهم به نظر به علت یک سری مسائل، سیاست دیگری برای موضوع انرژی در پیش گرفته شد که نتیجه آن، کاهش ذخایر بوده به گونهای که ذخایر برخی انرژی ها فقط برای کمتر از ۷۲ ساعت بوده است.
🔷 وی افزود: دولت چهاردهم کشور را با ۲۵ درصد کسری برق در تابستان، حدود ۴۰ درصد کسری گاز در زمستان، ۲۵ درصد کسری بنزین (بدون احتساب بنزین غیر استاندارد پتروشیمیها) و ۶۵ درصد کسری ذغالسنگ و حدود ۱۰ درصد کسری گازوئیل تحویل گرفته است.
🔷 ربیعی تأکید کرد: برخی حتی اگر غرض ورزی هم نداشته باشند سوال می کنند چرا با حذف مازوت آلودگی و ناترازی از بین نرفت؟ این همان ساده انگاری از مسائل پیچیده است که متاسفانه در سالهای گذشته کشور درگیر آن بوده است.
@wesh_ir | سایت
محمد حسین احمدی، پژوهشگر حوزه انرژی و عضو خانه همافزایی انرژی و آب در گفتگو با روزنامه قدس؛
🔰ناترازی برق تا سال ۱۴۱۰ به ۳۲ تا ۶۱ هزارمگاوات خواهد رسید
🔷ناترازی شدید برق در ایران به دلیل عدم تعادل بین تولید و مصرف برق، فعالیتهای روزمره و اقتصادی کشور را با اختلال مواجه کرده است و پیشبینی میشود در صورت ادامه روند فعلی، این ناترازی هر سال تشدید شده و به ۳۲ تا ۶۱ هزارمگاوات تا سال ۱۴۱۰ برسد.
🔷در دهه ۹۰ سالانه تنها ۳.۵ درصد به ظرفیت نامی نیروگاههای کشور اضافه شده و با وجود رشد بیش از ۴۵ درصدی مصرف طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰، رشد ظرفیت نیروگاهی تنها برابر با ۲۱ درصد بوده است. از عوامل عدم احداث کافی نیروگاه جدید میتوان به منع قانونی ورود دولت به نیروگاهسازی و مالکیت نیروگاه و بی انگیزگی و ناتوانی بخش غیردولتی برای سرمایهگذاری جدید که ناشی از عدم انجام تعهدات مالی وزارت نیرو در قبال این بخش است، اشاره کرد.
📌 ادامه گفتگو در سایت خانه همافزایی انرژی و آب
📡 @wesh_ir | سایت
خانه همافزایی انرژی و آب
4⃣4️⃣ چهل و چهارمین جلسه «کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف» روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ از ساعت ۱
🔰چهل و چهارمین جلسه کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف انرژی برگزار شد
🔷چهل و چهارمین جلسه کمیته توسعه تکنولوژی و مدیریت مصرف انرژی با دستورکار ارائه گزارش فعالیتهای کمیته و پیشنهادات برای اقدامات آتی، بحث و تبادل نظر در خصوص امکانسنجی محاسبه نرخ آب، برق و گاز با لحاظ نمودن تعداد اعضای خانوار، بررسی چالشها و راهکارهای مصرف آب و برق در بخش سرمایش کشور و راهکارهای کاهش تلفات برق برگزار شد.
🔷در این جلسه نمایندگانی از شرکت آب و فاضلاب مشهد، آب و فاضلاب استان خراسان رضوی، پخش فرآوردههای نفتی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان، توزیع نیروی برق مشهد، موسسه خویش فرمای خلاق خراسان، شرکت مهندسی آیکار حضور داشتند.
📡 @wesh_ir | سایت
خانه همافزایی انرژی و آب
به بهانه مصوبۀ هیئت وزیران درباره افزایش قیمت گاز مایع؛ 🔰بررسی روند صادرات گاز مایع (LPG) از سال 98
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسب مصوبه هئیت وزیران؛
🔰نرخ جدید گاز مایع اعلام شد
🔷 ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی: قیمت کپسول ۱۱ کیلویی در محل تاسیسات گاز مایع ۴۴ هزار تومان، در محل نمایندگی، ۶۹ هزار تومان و در محل مصرف ۷۷ هزارتومان است.
🔷 برای مصرفکنندگانی که به شبکه گاز طبیعی دسترسی ندارند و یا تحت تاثیر ناترازی گاز از دستیابی به آن بازماندهاند، مطابق با سهمیهای که دریافت میکردند هیچگونه تغییری نسبت به قبل پیدا نشده است.
🔹 برای مصرفکنندگانی که بیش از سهمیهای که دریافت میکنند تقاضا دارند، قیمت بر اساس مصوبه هیات وزیران بر مبنای ۳۰ درصد نرخ صادراتی تعیین شده است. برای سیلندرهای ۱۱ کیلوگرمی در محل تأسیسات ۱۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان، در محل نمایندگی ۱۵۷ هزار تومان و در محل مصرف ۱۶۶ هزار تومان خواهد بود.
📡 @wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
3️⃣سومین نشست تخصصی «امکانسنجی راهکارهایی برای افزایش راندمان الکتروپمپها» ذیل کمیته فنی، خودکفایی
#اینفوگرافی
📥دریافت نسخه باکیفیت تصویر
3⃣ سومین جلسه نشست تخصصی «امکانسنجی افزایش راندمان الکتروپمپها» ذیل کمیته فنی، خودکفایی و ساخت داخل
📡 @wesh_ir | wesh.ir
🔰نشست بررسی ابعاد مختلف #یارانه_پنهان_آب و راهکارهای اصلاح و هدفمندسازی آن، با حضور محمد علایی رئیس کمیسیون آب و محیط زیست اتاق بازرگانی خراسان رضوی و مدیرعامل سابق شرکت آب منطقهای خراسان رضوی و دکتر احمدرضا اصغرپور ماسوله دانشیار گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگر حوزۀ جامعهشناسی اقتصادی و شبیهسازی اجتماعی برگزار شد.
🔷 مشروح این نشست بزودی در شماره ۶ نشریه #همافزایی_انرژی_و_آب منتشر خواهد شد.
📡 @wesh_ir
epprjourna-v6n1p195-fa.pdf
622.5K
#پیشنهاد_مطالعه_مقاله:
🔰عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برای خودروهای برقی در کشور
🔶در چکیده این مقاله که در فصلنامه پژوهشهای سیاستگذاری و برنامهریزی انرژی منتشر شده است میخوانیم:
🔷افزایش آلودگی زیست محیطی ناشی از سوخت خودروها و محدودیت منابع سوخت های فسیلی موجب شده تا گرایش به سمت تولید خودروهای برقی بیشتر شود. در ایران استفاده از خودروهای برقی نیاز به مطالعه بیشتری در زمینه عرضه و تقاضای این محصول داشته و فارغ از بحث عرضه، استفاده از خودروهای برقی نیاز به درک بهتر از نیازها، خواستهها و سلایق مصرفکنندگان دارد. در این پژوهش از رویکرد یکپارچه، که این پژوهش مدلسازی و شبیهسازی تمایلات مصرفکنندگان پرداخته شده است. نتایج رویکرد یکپارچه، نشان میدهد که مشوقهای دولتی بیش از سایر ویژگیهای خودروی برقی بر تمایل به استفاده از آن تاثیرگذار است.
🔷 همچنین ویژگیهای قیمت، سرعت و مدت زمان شارژ در اولویتهای بعدی مصرفکنندگان قرار دارد. توجه به ویژگیهای فوق میتواند به سیاستگذاران و تولیدکنندگان خودرو در زمینه بهکارگیری ویژگیهای جدید و یا بهتری نسبت به گذشته، کمک کند
📡 @wesh_ir