♨️ آتشبازی رسانهای با بنزین را متوقف کنید!
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
♨️ آتشبازی رسانهای با بنزین را متوقف کنید! 🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔹همزمان با آغاز طرح ساماندهی کارتهای سوخت جایگاهداران که با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت و مدیریت تقاضای بنزین صورت گرفت و با وجود اینکه به گفته وزارت نفت با جمعآوری کارتهای سوخت آزاد، تغییری در مقدار سهمیه مردم اتفاق نخواهد افتاد، موج رسانهای در میان رسانههای مکتوب و مجازی ایجاد شد و زمزمه افزایش قیمت بنزین با دلایلی ازجمله ناترازی تولید و مصرف بنزین در داخل کشور و همچنین قاچاق گسترده بنزین و... صورت گرفت.
🔹تبعات منفی این موج رسانهای خواه ناخواه به عموم مردم منتقل شده و ضمن اینکه موجب ناامنی اقتصادی فکری از چشمانداز آینده کشور در میان فعالان اقتصادی میشود، موجب افزایش انتظارات تورمی شده و بر طبل تورم بیش از پیش کوبیده خواهد شد.
🔹با وجود اینکه مسئله ناترازی مصرف بنزین در کشور مسئله جدیدی نیست، اما راهکارها بیشتر راهکارهای قدیمی و شکست خورده است.
🔹بررسی تجارب کشورهای مختلف (ترکیه، اندونزی، کلمبیا، غنا و...)، در خصوص اصلاح یارانه انرژی نشان میدهد، مهمترین مقدمات موفقیت این سیاستها، ثبات نسبی اقتصاد کلان در کنار پایین بودن نسبی قیمتهای جهانی است و تورم مزمن و شوک درمانی قیمتی و بیتوجهی به اصلاحات تدریجی و نهادی در کشورها منجر به عدم موفقیت این سیاست و ایجاد آثار تورمی و بیثباتی سیاسی میشود.
🔹با آزادسازی قیمت بنزین و ایجاد شوک تورمی و انتظاری با افزایش قیمت بنزین، از آنجا که تورم به ضرر مستضعفان و فقرا و به نفع صاحبان سرمایهها و داراییهای ثابت است، عملاً اجرای سیاستهای افزایش ناگهانی و چند برابری بنزین به اهداف عکس خود منجر میشود و قابل پذیرش نیست.
🔹لازم به ذکر است یکی از شروط موفقیت هرگونه طرح قیمتگذاری بنزین، به معنای کاهش مصرف بنزین با افزایش قیمت آن؛ امکان جایگزینی بنزین با سایر حاملهای انرژی (نظیر سیانجی، الانجی و...) یا سایر روشهای حملونقل مانند روش حملونقل عمومی، تاکسیرانی و... است. ازاینرو بدیهی است اجرای این سیاستها مقدم برهرگونه سیاست قیمتگذاری بنزین است. بنابراین میتوان برخی راهکارهای غیرقیمتی را به شرح زیر برای مدیریت مصرف بنزین مطرح کرد:
▪️قطع سهمیه خودروهای بالای ۲۰۰۰ سیسی
▪️تخصیص سهمیه بر اساس یک خودرو در هر خانوار (نه هر خودرو به صورت مطلق)
▪️حذف تدریجی سهمیه خودرو دهکهای بالای جامعه
▪️رشد پلکانی قیمت بنزین سهمیه و آزاد به صورت سالانه و مطابق تورم
▪️تعیین قیمت بنزین آزاد به صورت پلکانی مانند برق (بر اساس کارت سوخت خودرو و حذف کارت سوخت جایگاهداران یا تعیین قیمت فوب برای کارتِ سوخت جایگاهداران) بهخصوص در مناطق مرزی که امکان قاچاق فراهم است
▪️اعطای مشوق مالی به خانوارهایی که در یک بازه
سه ماهه کمتر از سهمیه، مصرف کردهاند در قالب افزایش تشویقی یارانه معیشتی
✍️ سعید سید حسین زاده، دکترای اقتصاد
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
💐عید سعید فطر، عید بندگی و اطاعت، مبارک باد💐
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب امروز در خطبه های نماز عیدفطر:
قوای سهگانه باید همکاری کنند؛ هم افزایی کنند
🔶 همدلی، همافزایی و همکاری قوای سهگانه یک راهبرد بسیار مهم و اساسی است
رهبر معظم انقلاب:
🔹 اگر چنانچه این سه قوه با هم بطور کامل همکاری کنند کارها به هیچ وجه گره نمیخورد، مشکل پیدا نمیکند. مانع همدیگر نشوند، راه را برای همدیگر هموار کنند، باز کنند.
🔹 خود مسئولان کشور متوجه هستند که این همکاری و هم افزایی و همدلی را چگونه می توان به وجود آورد؛ این امروز یک راهبرد کلی است.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 همدلی، همافزایی و همکاری قوای سهگانه یک راهبرد بسیار مهم و اساسی است/اگر این سه قوه با هم بطور کامل همکاری کنند کارها به هیچ وجه گره نمیخورد
✏️ رهبر انقلاب در خطبههای نماز عید فطر: یک راهبرد بسیار مهم و اساسی، همکاری مسئولان کشور در نیروهای سهگانه است. قوای سهگانه باید همدلی کنند، همکاری کنند، همافزایی کنند.
🔹 اگر چنانچه این سه قوه با هم بطور کامل همکاری کنند کارها به هیچ وجه گره نمیخورد، مشکل پیدا نمیکند. مانع همدیگر نشوند، راه را برای همدیگر هموار کنند، باز کنند.
🔹 خود مسئولان کشور متوجه هستند که این همکاری و هم افزایی و همدلی را چگونه می توان به وجود آورد؛ این امروز یک راهبرد کلی است. ۱۴۰۲/۲/۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 مسئولان کشور بر حل مسائل متمرکز شوند و مشغول حاشیهها نشوند/ این یک راهبرد مهم است/ همیشه هم دشمن نیست که حاشیه ایجاد می کند!
✏️ رهبر انقلاب در خطبههای نماز عید فطر: یک راهبرد مهم دیگر تمرکز بر حل مسائل است؛ حل مسئله؛ سرگرم نشدن و مشغول نشدن به حواشی. حواشی ایجاد میشود؛ همیشه هم دشمن نیست که حاشیه ایجاد می کند.
🔹 گاهی از روی غفلت و با عوامل گوناگون و انگیزههای گوناگون، یک حواشی اطراف یک کاری، یک شخصی، یک مدیری، ایجاد میشود. سرگرم این حواشی نباید شد؛ نه مردم به این حواشی اهمیت بدهند، نه مسئولان خودشان را مشغول کنند؛ متمرکز بشوند روی مسائل اساسی کشور. ۱۴۰۲/۲/۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
سخنگوی صنعت آب :
🔰برنامهریزی منسجمی برای عبور بدون تنش آبی انجام شده است
🔷وی گفت: بارش استانهای مختلف کشور نیز از ۴۰ درصد کاهش تا ۴۰ درصد رشد را تجربه کرده که با تمرکز مناسب بارشها در جنوبغرب کشور و رشد مناسب بارش در استانهای جنوب غربی، وضعیت ذخایر آبی کشور در این بخش از کشور از وضعیت مناسبی برخوردار است و تا ۴۰ درصد رشد در ورودی به مخازن سدها رخ داده است.
🔷سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: اما کاهش بارش در سایر بخشهای کشور باعث شده است که وضعیت آورد رودخانهها و ذخایر سدها بویژه در نوار شمالی، مرکزی و شرق کشور در شرایط نامناسبی قرار بگیرد به نوعی که در برخی حوضهها تا نزدیک ۵۰ درصد کاهش در ورودی سدها ثبت شده است.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
راهکاری برای گذر از تابستان ۱۴۰۲ بدون خاموشی
🔰خوش مصرفها بیشتر تشویق میشوند
🔷در سال گذشته بخش قابل توجهی از مشترکان برق شامل پاداش صرفهجویی و بخشی نیز بستانکار شدند، به عبارتی بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد تومان پاداش صرفهجویی به مشترکان برق ارائه شد و آنطور که وزیر نیرو وعده داده برای تابستان امسال این پاداشها بسیار بیشتر خواهد شد.
🔷مدیریت مصرف و تشویق مشترکان یکی از راههای گذر از خاموشی تابستان سال گذشته بود به همین دلیل دولت به این موضوع اهمیت ویژهای خواهد داد و به نظر میرسد که امسال نیز مانند سالهای گذشته سیاست تشویق و تنبیه مشترکان با جدیت اجرایی شود.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰فیلتراسیون نیروگاه مازوت سوز روی هوا!
🔷محیط زیست استان: نصب فیلتراسیون فنی و اجرایی نیست گوگردزدایی به روش پیش از احتراق در اولویت قرار گرفت.
🔷معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در پاسخ به چگونگی وضعیت پرونده فیلتراسیون نیروگاه که اواخر سال گذشته به مراجع قضایی ارسال شد، اظهار کرد: با توجه به صدور مجوز ملی درباره سوخت جایگزین، پرونده قضایی برای سال گذشته از دستور کار خارج شده است، اما امسال در صورت احراز تخلف و نداشتن مجوزهای لازم برای سوخت جایگزین ، پیگیری های قانونی در دستور کار این اداره کل قرار خواهد گرفت.
👈ادامه گزارش
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
18767.pdf
1.69M
🔰بررسی راهبردهای بلندمدت آب کشور با بهره گیری از نظرات نخبگان
🔷در طی سالیان گذشته، وجود ناهماهنگی ها و تضادهای سیاستی بین بخشی در مدیریت آب به چالش هایی در وضع کمی و کیفی آب منجر شده است.
🔷شواهد موجود حاکی از آن است که بحران آب اغلب ریشه در موضوع حکمرانی و ناکارآمدی ساختار حکمرانی در بخش آب دارد. نهاد حکمرانی آب شامل سه مؤلفه اصلی سیاست ، قانون و سازمان است که با یکدیگر پیوندهای ساختاری و تنگاتنگی دارند.
🔷با توجه به شرایط پویا و غیر قطعی تحولات منطقهای و ملی، مجلس شورای اسلامی به سند قانونی به روز برای برنامهریزی راهبردی و هماهنگ برای حل یا تخفیف مناقشه بین ذی نفعان نیاز دارد. لذا تدوین سندی راهبردی در حوزه سیاستگذاری منابع آب و تصویب مفاد آن و قوانین مبتنی بر آن در مجلس شورای اسلامی ضروری به نظر میرسد.
🔷در گزارش حاضر ضرورت این سند مورد بررسی قرار گرفته که به تفصیل در ادامه ارائه شده است.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
9️⃣2️⃣ بیست و نهمین جلسه "کمیته بهرهوری و تحول سازمانی" سهشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳
0️⃣3️⃣ سیامین جلسه "کمیته بهرهوری و تحول سازمانی" چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۶ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب(هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار میشود.
🤝از اعضای کمیته دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰اگر تغییری در مصرف گاز ایجاد نشود، چه اتفاقی میافتد؟
🔷آنچه هماکنون در بخش تولید و مصرف گاز کشور در حال وقوع است را میتوان در قالب دو اتفاق به طور هم زمان رصد کرد؛ اول اینکه تولید سالانه گاز ثابت بوده یا افزایش ناچیزی خواهد داشت و دوم اینکه به طور مستمر نهضت گازرسانی ادامه دارد و مرتبا به تعداد روستاها و شهرها و مراکز صنعتی و تولیدی و کارخانههای بهرهمند از گاز اضافه میشود، اجتنابناپذیر خواهد بود که کسری تراز در موازنه تولید و مصرف گاز رخ بدهد.
🔷طرحهای موجود در این بخش مشمول طرح جایگزینی ۱۴۰ هزار تاکسی فرسوده با تاکسی پایه گازسوز با پیمایش بالا، افزایش کارآیی در موتورخانه ساختمانهای مسکونی، تجاری اداری موجود در کشور، طرح جایگزینی ۱۷ هزار اتوبوس فرسوده دیزلی درون شهری با اتوبوسهای تمام گازسوز، پروژه بیع متقابل جایگزینی ۷۰۰۰ اتوبوس فرسوده با اتوبوس پایه گازسوز و طرح نوسازی ۶۵ هزار دستگاه کامیون و کشنده فرسوده بالای ۱۰ تن دارای سن بالاتر از ۳۵ سال میشود.
👈ادامه گزارش
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عضو کمیسیون انرژی مجلس:
🔰وضعیت بحرانی بنزین و گازوئیل/ نیاز به یک میلیارد دلار واردات داریم
🔷شریعتی عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: طبق پیشبینی دولت در سال جاری، مجموعا یک میلیارد دلار شامل حدود ۶۰۰ میلیون دلار واردات بنزین و حدود ۳۰۰ میلیون دلار واردات گازوئیل خواهیم داشت.
🔷این موارد، جزو مفروضات تبصره ۱۴ قانون بودجه است. طبق این مفروضات، درآمد دولت از محل فروش داخلی گازوئیل، حدود ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است؛ این در حالی است که معادل ریالی ۳۰۰ میلیون دلار واردات گازوئیل، بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان میشود.
🔷 باید حتما ریلگذاری را در حوزه بنزین و گازوئیل تغییر دهیم. در مقاطع کوتاهی از سال ۱۴۰۱ نیاز به واردات سوخت داشتیم و این اتفاق افتاد.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
تامین ۵۵ درصد مصرف سالانه آب کشور از منابع زیرزمینی
🔷بنا بر آمارهای شرکت منابع آب ایران، در حال حاضر ۵۵ درصد از ۹۸ میلیارد مترمکعب آبی که به صورت سالانه در کشور به مصرف میرسد، از طریق منابع آب زیرزمینی تأمین میشود و از نظر نوع طبقهبندی نیز ۸۷ درصد از مصارف سالانه کشور به کشاورزی، ۹ درصد به شرب و بهداشت و ۳ درصد به صنایع اختصاص پیدا میکند.
🔷همچنین در میان استانهای کشور بیشترین وابستگی به آبهای زیرزمینی به استانهایی چون کرمان، یزد، البرز، خراسان جنوبی، هرمزگان، همدان، خراسان رضوی و فارس اختصاص دارد که به ترتیب در این استانها سهم برداشت آب از منابع آب زیرزمینی نسبت به آبهای سطحی ۹۳ درصد، ۹۱ درصد، ۸۹ درصد، ۸۹ درصد، ۸۸ درصد، ۸۷ درصد، ۸۴ درصد و ۸۰ درصد است.
🔸در واقع در این استانها بیش از ۸۰ درصد از آب مصرفی سالانه از منابع زیرزمینی برداشت میشود و این اتفاق نقش ویرانگری در وضعیت آبی آنها داشته و خواهد داشت./مهر
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰بلعیدن ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بنزین توسط خودروهای اسقاطی/ ۴۵ درصد از خودورهای کشور فرسوده هستند
🔷رئیس انجمن مراکز اسقاط و بازیافت خودرو گفت: اگر خودروهای فرسوده از مدار خارج شوند، حداقل ۳۳ میلیون لیتر صرفهجویی میشود، یعنی نه تنها واردات نخواهیم داشت بلکه میتوانیم این میزان سوخت را ذخیره و یا صادر کنیم، بعبارت دیگر تهدید جدی مصرف بالای سوخت با اسقاط خودروهای فرسوده تبدیل به فرصت خواهد شد و کشور میتواند از منابع ارزی حاصل از صادرات نیز استفاده کند.
🔷مشهدیشریف ، درباره مصرف بنزین خودروهای فرسوده اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه سواری، ۵۰۰ هزار دستگاه ناوگان عمومی، ۱۰ تا ۱۱ میلیون دستگاه موتورسیکلت , ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور وجود دارد، یعنی جمعا حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون وسیله فرسوده در جادهها تردد میکنند./خبر انلاین
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
0️⃣3️⃣ سیامین جلسه "کمیته بهرهوری و تحول سازمانی" چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۶ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰ در
0️⃣3️⃣ سیامین جلسه "کمیته بهرهوری و تحول سازمانی" چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۶ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب(هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان شرکتهای نفت و نیرو استان برگزار گردید.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
2 اردیبهشت.pdf
789.8K
🔰62 درصد حجم سدها پُر آب شد
🔷 درصد پُرشدگی سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا 2 اردیبهشت ماه به 62 درصد افزایش یافت.
🔷تازه ترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان از آن دارد که حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا 2 اردیبهشت ماه 30 میلیارد و 800 میلیون متر مکعب شده است.
🔶پارسال و در همین بازه زمانی حجم آب موجود در سدهای کشور 26 میلیارد و 36 میلیون متر مکعب بوده که هفده درصد رشد یافته است.
🔶میزان آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا 2 اردیبهشت ماه امسال 27 میلیارد و 270 میلیون متر مکعب شده است.
🔶پارسال و در همین بازه زمانی این میزان 21 میلیارد و 630 میلیون متر مکعب بوده که رشد 26 درصدی را نشان می دهد.
🔶حجم آب خروجی از مخازن سدهای کشور هم از ابتدای سال آبی جاری تا 2 اردیبهشت ماه امسال 15 میلیارد و 540 میلیون متر مکعب شده است./شرکت مدیریت منابع آب ایران
👈وضعیت سدهای مهم استان خراسان رضوی طبق این گزارش:
🔷سد دوستی:
🔸موجودی: 161 میلیون متر مکعب
🔸درصد پرشدگی: 13 درصد
🔷سد طرق:
🔸موجودی: 7 میلیون متر مکعب
🔸درصد پرشدگی: 21 درصد
#تخصصی_آب
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰مزایای طرح NGL ۳۲۰۰ به نقل از مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران
🔷طرح احداث کارخانه گاز و گاز مایع (NGL ۳۲۰۰)، یکی از بزرگترین طرحهای صنعتی است که علاوه بر آثار اقتصادی قابل توجه، گام بلندی در مسیر جمع آوری گازهای همراه و حفظ محیط زیست خواهد بود.
🔷جمع آوری و جلوگیری از سوزانده شدن ۵۰۰ میلیون فوت مکعب روزانه گازهای همراه میادین غرب کارون از مهم ترین اهدف اجرای طرح ان جی ال ۳۲۰۰ است.
🔷این مجتمع در مجموع با ظرفیت استحصال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن در سال اتان و ترکیبات سنگینتر، تأمین بخشی از خوراک واحدهای پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) را بر عهده دارد و در جبران کمبود خوراک فعلی و آتی این مجتمع پتروشیمی بسیار مؤثر خواهد بود. علاوه بر این گازهای سبک و تصفیه شده در حدود ۸۰ میلیون فوت مکعب در روز نیز برای تأمین گاز کشور به شبکه سراسری گاز ارسال میشود. گوگرد گرانول شده نیز از تولیدات کارخانهای خواهد بود که میتواند در صنایع شیمیایی و کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد./مهر
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی مطرح کرد:
🔰کسری 928 میلیون مترمکعبی منابع آب زیرزمینی
🔷مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: کسری مخزن سالانه منابع آب زیرزمینی در استان ۹۲۸ میلیون متر مکعب است.
🔷طاهری افزود: هماکنون تنها ۱۶ درصد ذخایر سدهای استان آب دارد و حجم آب این سدها همچنان رو به کاهش است.
🔷وی ادامه داد: هم اینک ۲۵۵ میلیون متر مکعب از حجم سدهای استان خراسان رضوی آب دارد که این رقم در مدت مشابه پارسال ۴۴۳ میلیون متر مکعب بود؛ این موضوع به این معنی است که ذخیره سدهای استان 12 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
🔷طاهری خاطرنشان کرد: حجم برداشت آب از منابع سطحی و زیرزمینی در سال آبی ۱۴۰۱، به میزان چهار هزار و ۹۸۱میلیون متر مکعب است که چهار هزار و ۳۸۷ میلیون متر مکعب از این میزان مربوط به منابع زیرزمینی و بقیه منابع سطحی است./خراسان
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
18884.pdf
3.81M
🔰چالشهای ناشی از برداشت بی رویه آب های زیرزمینی در کشور، بررسی شرایط فعلی و بحران فرونشست زمین
🔷استفاده بهینه و اصولی از منابع طبیعی خصوصاً منابع آب در کشورهای مختلف ضامن طی مسیرهای توسعه تعریف و تلقی می شود؛ به طور خاص منابع آب زیرزمینی به دلیل کاهش نزولات جوی، محل تمرکز بهره برداری در بسیاری از نقاط کشور بوده است. یکی از آثار مخرب این تمرکز فزاینده، بحران فرونشست زمین ناشی از خالی شدن و پایین رفتن سطح آبخوان ها است. این بحران به صورت بالقوه ای روند بهره برداری از منابع آب، مسیر اشتغال، آینده ساکنان و به طور کلی محیطِ زیست بخش های وسیع و مهمی از کشور را تهدید می کند. رویارویی با این بحران که در گزارش حاضر به طور خاص در مورد آن بحث می شود، نیازمند اعمال برنامه های مؤثر، قوانین و هشدارهای لازم است تا بتواند در آگاهی بخشی به آحاد جامعه و کنترل سطح بحران مفید باشد.
🔷در این گزارش، راهکارها و چارچوب هایی مدیریتی خاصی برای مقابله با این پدیده و جلوگیری از آسیب های و عواقب پیشِ رو ارائه می شود.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰آب خلیج فارس سال ۱۴۰۴ به خراسان رضوی میرسد
🔷اسدی، مدیر عامل شرکت تامین آب صنایع و معادن خراسان رضوی: پیشرفت پروژه خط انتقال آب تاکنون ۷/۶ درصد بوده و همچنین اعتبارات مورد نیاز سال جاری معادل ۳۰۴ هزار میلیارد ریال است.
🔷وی افزود: لوله گذاری از چابهار شروع شده و به تدریج به استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی میرسد بنابراین مسیرسازی در استان خراسان رضوی در دو جبهه فعال، در دست انجام است.
🔷اسدی خاطر نشان کرد: طبق برنامه زمان بندی کلان طرح پیش بینی میشود در صورت تامین اعتبار، در پایان سال ۱۴۰۴ آب به خراسان رضوی برسد/تسنیم
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دستور رئیسی برای جمعآوری گازهای مشعل
رئیسجمهور:
🔹کارهای ماندگاری در حوزه صنعت نفت توسط مختصصان جوان کشورمان انجام شده است و افتتاح این پالایشگاه کار بزرگی بود.
🔹در میادین مشترک نباید کوتاهی شود و بسیار فعالتر از سایر بخشها باشیم، طرف مقابل شرکتهای باتجربه و باسابقه را به کار گرفتهاند لذا انتظار داریم شرکتهای خوب کشورمان در این حوزه فعالتر شوند.
🔹ثروتهای عظیم کشور در حال سوختن است لذا باید تلاش کرد این موضوع پایان یابد و شرکتهای دانشبنیان در این حوزه ورود کنند.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
🔰بحران آب 436 شهر و روستا در استان را فرا گرفت
🔷معاون بهره برداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: ساکنان ۳۶ شهر و ۴۰۰ روستا در این استان هم اکنون با بحران و تنش آبی مواجه هستند.
🔷جهان طلب افزود: تامین آب شرب هم اکنون به بزرگ ترین دغدغه استان خراسان رضوی تبدیل شده است و تعدادی از روستاها در استان خراسان رضوی با تانکر آب رسانی می شوند.
🔷وی با اشاره به این که تامین آب شرب محور اصلی توسعه بخش های مختلف استان خراسان رضوی است، ادامه داد: با توجه به مشکلات تامین آب باید مناطق شهری و روستایی که در محدوده یکدیگر هستند یک مجموعه آب رسانی تشکیل دهند و در صورت امکان و ایجاد شرایط لازم از ظرفیت منابع آبی موجود برای کاهش تنش و کمبود بهره بگیرند./خراسان
🆔https://eitaa.com/wesh_ir
خانه همافزایی انرژی و آب
5️⃣ پنجمین جلسه "کارگروه تخصصی بازچرخانی آب خاکستری و پساب" روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ساعت ۱۳:۰۰
6️⃣ ششمین جلسه "کارگروه تخصصی بازچرخانی آب خاکستری و پساب" روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲ ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۵:۰۰ در محل 🏡 خانه هم افزایی انرژی و آب(هاب) خراسان رضوی با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی برگزار میشود.
🤝 از اعضای محترم دعوت میشود در این جلسه حضور به هم رسانند.
🆔https://eitaa.com/wesh_ir