#مقاومت
◀️۱۱- «سرایا الخراسانی»
اعضای گردان «سرایا خراسانی» را بیشتر شیعیان جنوب و مرکز عراق تشکیل دادهاند و هدف اصلی آن مبارزه با گروه «داعش» است.
فرماندهی این گردان شیعی را فردی به نام «سیدعلی الیاسری» بر عهده دارد و در گفتوگویی به صراحت خواستار تشکیل سپاه پاسداران در عراق شده است.
یکی از ویژگیهایی که گردان نظامی «سرایا خراسانی» را از دیگر گروههای نظامی در عراق و سوریه متمایز میکند لوگو و نشانی است که این گروه برای خود انتخاب کرده که مانند نشان سپاه پاسداران ایران است.
این گروه به علت وابستگیهای مستقیم به تهران از دیگر گروههای شیعه پیشی گرفته و به خوبی از لحاظ نظامی و لجستیکی پشتیبانی میشود.
در یکی از ویدیوکلیپهایی که از سوی گروه «سرایا الخراسانی» تولید و منتشر شده از شهید حمید تقوی٬ یکی از فرماندهان کشته شده سپاه در عراق به عنوان موسس این گروه نام برده شده است.
🔴شهیدحمید تقوی یکی از فرماندهان نیروی «قدس» سپاه بود که در دسامبر سال ۲۰۱۴ در سامرا کشته شد و تصاویری از وی در برخی خیابانهای شهر عراق نصب شده است.🔴
◀️۱۲- «کتائب حزبالله»
گردانهای حزبالله عراق (کتائب حزبالله فیالعراق) یکی دیگر از گروههای جنگجوی شیعه در عراق است که بیشتر اعضای آن را مقلدان آیتالله محمدباقر صدر و آیتالله خمینی دو تن از مراجع تقلید شیعه تشکیل دادهاند.
«کتائب حزبالله» در سال ۲۰۰۳ میلادی راهاندازی شد. این گروه با اینکه جزء مخالفان سرسخت صدام حسین بود، اما به شدت اشغال کشور به دست نیروهای خارجی را رد میکرد.
«کتائب حزبالله» پس از سقوط صدام٬ نخستین عملیات ضد آمریکایی خود را در تاریخ ۲۳ اکتبر سال ۲۰۰۳ در منطقه «بلدیات» شهر بغداد انجام داد و تا سال ۲۰۱۱ به انجام این نوع عملیات مبادرت میکرد.
«گردانهای حزبالله عراق» تنها گروه شبه نظامی شیعه عراقی است که در لیست سیاه تروریستی ایالات متحده قرار دارد.
پس از آغاز بحران سوریه، نیروهای «کتائب حزبالله» برای دفاع از حکومت بشار اسد وارد سوریه شدند که این حضور همچنین ادامه دارد.
اعضای «گردانهای حزبالله عراق» در حال حاضر در عراق و سوریه مشغول جنگ با گروه «داعش» هستند.
این گروه از توانایی بالای امنیتی و عملیاتی برخوردار است، زیرا هدف آنها از ابتدا نفوذ به سرویسهای اطلاعاتی آمریکا یا عراق بود.
«رحمان الجزائری»، دبیرکل «گردانهای حزبالله» عراق اعلام کرده که این تشکیلات در حال حاضر بیش از پنج هزار نیرو در قالب سه گردان در عراق دارد
#مقاومت
◀️۶- گردان «فاطمیون»✌
گردان «فاطمیون» یکی دیگر از گروه جنگجویان شیعه حاضر در سوریه است که بسیاری اعضای آن را شماری از افغانهای مقیم ایران تشکیل میدهند؛
آنها پس از جذب٬ آموزش و سازماندهی در پادگانهای سپاه به این کشور اعزام میشوند.
این گردان آنطور که رسانههای ایران اعلام کردهاند ابتدا از سوی ۱۷ نفر از افغانهای شیعه مقیم دمشق تشکیل شد و پس از گسترده شدن جنگ در سوریه٬ به یک گردان نظامی تبدیل شد.
براساس برخی گزارشها در حال حاضر بیش از دو هزار و ۵۰۰ عضو این گردان که از شیعیان افغان مقیم کابل٬ ایران و سوریه هستند در مناطق مختلفی از خاک سوریه به جنگ مشغولند.
این گزارشها تعداد افغانهای کشته شده عضو این گردان در درگیریهای سوریه را حدود ۲۰۰ نفر اعلام کردهاند.
پیکر تعداد قابل توجهی از اعضای کشته شده این گردان در دو سال گذشته در شهرهای مختلف ایران به خصوص قم و مشهد تشییع و به خاک سپرده شده است.
افغانهای شیعه مهاجر بسیاری سالهاست که در دو شهر مذهبی قم و مشهد زندگی میکنند.
بسیاری از اعضای گردان «فاطمیون» ساکن این دو شهر بوده و کار سازماندهی و اعزام آنها را سپاه استانی قم و خراسان رضوی برعهده دارند.
فرماندهی اصلی این گردان را فردی به نام عليرضا توسلی معروف به «ابوحامد» برعهده داشت که ۲۸ فوریه سال ۲۰۱۵ در «درعا»ی سوریه کشته و پیکر وی چند روز بعد در مشهد به خاک سپرده شد.
◀️۷- گردان «زینبیون»
گردان نوپای «زینبیون» سومین گروه نظامی سازماندهی شده از داخل ایران برای جنگ در سوریه است که اعضای آن را شیعیان پاکستانی مقیم ایران تشکیل دادهاند.
این گردان پس از حمله گروه «داعش» به عراق و با حمایت نیروی «قدس» سپاه راهاندازی شده و ماموریت اصلی آن در عراق تعریف شده است.
پایگاه اصلی این گردان در شهر مذهبی قم و اسلامآباد پاکستان قرار دارد. تاکنون پیکر چندین عضو کشته شده این گردان در قم تشییع و به خاک سپرده شده است.
گفته میشود این گردان ارتباط نزدیکی با «حزبالله پاکستان» دارد و دبیر کلی آن را فردی به نام «هادی نقوی» عهدهدار است. نقوی به صراحت اعلام کرده که این گروه زیر مجموعه حزبالله لبنان است.
حزبالله لبنان علاوه بر پاکستان چندین شاخه نظامی دیگر در سوریه و عراق راهاندازی کرده که این گروهها هدف خود را مقابله با نیروهای «تکفیری» اعلام کردهاند.
◀️۸- گردان « لواء ذوالفقار»
این گردان بعد از گردان «ابوالفضل العباس» دومین گروه مسلح شیعی عراقی در دمشق است که اعضای آن اعلام کردهاند مشغول «دفاع» از آرامگاه دختر امام اول شیعیان هستند.
فرماندهی این گردان را «ابوشهد الجبوری» برعهده داشت که وی نیز فوریه سال ۲۰۱۴ در درگیریهای دمشق جان خود را از دست داد.
«الجبوری» پیش از مرگ ارتباط نزدیکی با جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران داشت و تصاویر متعددی از وی در ایران منتشر شده که نشانهای از میزان ارتباط وی با جمهوری اسلامی است.
جانشین «الجبوری» فردی به نام «فاضل صبحی» معروف به «ابوهاجر» از اعضای گروه «عصائبالحق» عراق بود که در درگیریهای سوریه کشته شد و از سفرهای وی به ایران نیز تصاویر متعددی منتشر شده است.
از این گردان اطلاعات زیادی در دست نیست٬ اما دو فرمانده آن یعنی «ابوشهد الجبوری» و «فاضل صبحی» از شناختهشدهترین اعضای «مدافع حرم» در ایران به شمار میروند.
◀۹- گروه عصائب اهل حق
مجوز فعالیت نظامی گروه «عصائب اهل حق» عراق به دبیر کلی «شیخ قیس خزعلی» را محمود هاشمی شاهرودی صادر کرده است.
🔴مرحوم آیت الله محمود هاشمی شاهرودی٬ رئیس سابق قوه قضاییه ایران و عضو کنونی هیات رئیسه مجلس خبرگان و متولد عراق بوده است🔴
«عصائب اهل حق» اعلام کرده حضور نیروهای آمریکایی در خاک عراق به نام «ائتلاف» در برابر «داعش» را به منزله اشغال خاک این کشور میداند و با این نیروها وارد جنگ خواهد شد.
آگوست و اکتبر سال ۲۰۱۴ دو گروه از اعضای «عصائب اهل حق» برای تمرینهای نظامی و دیدار با برخی روحانیون بلندپایه قم به ایران سفر کردند که در آن زمان انتشار تصاویری از آنها بازتابهای زیادی در رسانهها به همراه داشت.
اعضای این گروه جزء نخستین افرادی بودند که با آغاز درگیریها در سوریه وارد این کشور شده و علیه مخالفان بشار اسد مشغول جنگ شدند و در حال حاضر نیز در عراق مشغول جنگ هستند.
جوانی به نام مهدی بختیاری٬ نماینده گروه «عصائب اهل حق» در ایران است.
«عصائب اهل حق» از جمله گروههای شیعه عراقی است که معتقد به «ولایت فقیه» و ولایت آیتالله علی خامنهای است.
در حال حاضر تعداد نیروهای این گروه را بیش از ۵۰ هزار نفر اعلام کرده اند.
◀️۱۰_سرایا السلام
نام قبلی این گروه «جیشالمهدی» بود و مقتدی صدر٬ روحانی شیعه در عراق رهبری آن را بر عهده دارد. «لواء الیوم» نام دیگر گروه «سرایا السلام» است.
سرایا السلام یکی از گروههای نظامی در عراق است.
#غرب_آسیا_از_نظر_ایران
🔴کشورهای در جغرافیای غرب آسیا از دیدگاه سایت رهبر انقلاب
در سایت رسمی آیتالله خامنهای صفحه ویژهای به نام «مقاومت» راهاندازی شده که محتوای بسیاری از آن مربوط به حسن نصرالله٬ فعالیتهای حزبالله لبنان و سخنان رهبر جمهوری اسلامی درباره تحولات این مناطق است.
در این صفحه نقشهای وجود دارد که کشورهای ایران٬ بحرین٬ سوریه٬ عراق٬ یمن٬ لبنان٬ پاکستان٬ میانمار٬ هندوستان٬ فلسطین٬ مصر٬ لیبی و تونس را با رنگهای متفاوتی ترسیم کرده و این کشورها را محور «مقاومت اسلامی» معرفی کرده است.
مدیریت اصلی اجرای این پروژه آنطور که سردارعلی شادمانی٬ معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرده از سوی آیتالله خامنهای به سپاه پاسداران واگذار شده است.
این نقشه نشانه دقیق و روشنی از سیاستهای جمهوری اسلامی برای گسترش نفوذ خود در این کشورها است.
#حشد_الشعبی
⚠️اجزاء و شاخه های حشد الشعبی عراق
🔴سپاه بدر عراق
🔴کتائب حزب الله
🔴عصائب اهل الحق
◀️تیپ امام علی
◀️تیپ امام کاظم
◀️تیپ امام هادی
◀️تیپ امام حسن عسگری
🔴النجباء
🔴گردان امام علی
🔴گردان های سیدالشهداء
🔴گردان های جهاد وسازندگی
🔴گردان های التیار الرسالی
🔴گردان های سرایا الخراسانی
🔴سرایا العتبات
🔴سرایا عاشوراء
🔴گردان های صلح
🔴تیپ ابوالفضل العباس
🔴و گروه های کوچک دیگر.....
تعداد نفرات این شاخه ها محرمانه مانده است و کسی اطلاع دقیقی ندارد.
#مقاومت
🔴#شاخه_های_ارتش_بین_المللی_مدافعان_حرم🌎
◀️۱- نیروی «قدس» سپاه پاسداران
از این نیرو بعد از نیروی زمینی٬ هوایی٬ دریایی و بسیج به عنوان پنجمین نیروی سپاه پاسداران نام برده میشود که ماموریتهای «برونمرزی» این نهاد را برعهده دارد. نیروی «قدس» در جریان جنگ ایران و عراق راهاندازی شد و هدف آن انجام ماموریتهای شناسایی و نظامی در خاک عراق بود.
پس از آغاز ناآرامیها در سوریه در سال ۲۰۱۱ دور جدیدی از ماموریتهای نیروی «قدس» سپاه در منطقه به خصوص سوریه آغاز شد٬ ضمن این که این ماموریت با حمله گروه «داعش» به عراق٬ گستردهتر از قبل نیز شده است.
نیروی «قدس» سپاه پس از دستگیری و آزادی چندین فرمانده ارشد خود در ماههای نخستین درگیری سوریه٬ به آرامی رویکردش در اعزام نیرو را تغییر داد و به حزبالله لبنان در زمینه اعزام٬ آموزش و سازماندهی این نیروها نقش بیشتری داد.
در این تغییر رویکرد٬ فرماندهان این نیرو تصمیم به راهاندازی «ستاد مردمی مدافعان حرم» در ایران گرفتند تا از این طریق بتوانند نیروهای داوطلب جنگ در سوریه را سازماندهی و به این کشور اعزام کنند.
سپاه پاسداران با وجود تشدید درگیریها در سوریه و عراق و حضور رسمی شهید قاسم سلیمانی در میادین جنگی عراق٬ همچنان از طریق گروه «مدافعان حرم» اقدام به اعزام نیرو به این دو کشور میکند تا هزینههای منطقهای و بینالمللی دخالتهای خود در امور داخلی برخی کشورهای منطقه را کاهش دهد.
◀️۲- حزبالله لبنان
حزبالله لبنان شناختشدهترین گروه در جنگ شیعیان با گروه «داعش» در سوریه و عراق است که حسن نصرالله٬ دبیرکل آن بارها حضور نظامی نیروهای این گروه در سوریه را تاییدکرده است.
حزبالله لبنان از اواخر سال ۲۰۱۲ در درگیریهای سوریه مشارکت داشته و شمار کشتههای آن تا بیش از ۲۵۰ نفر اعلام شده است.
این گروه به عنوان مهمترین مرجع آموزش و طراح جنگ شهری در عراق و سوریه محسوب میشود که به خواست ایران وارد درگیریها در این دو کشور شده است. بسیاری از شبهنظامیان شیعی در این دو کشور از سوی فرماندهان زبده حزبالله لبنان آموزش داده میشوند.
علت واگذاری این ماموریت به حزبالله لبنان از سوی نیروی «قدس» سپاه٬ تجربه بالای این گروه در جنگ چندین ساله با اسرائیل است؛ سالها جنگ شهری و منطقهای٬ فرماندهان این نیرو در جنگ شهری را زبده کرده است.
«حزبالله لبنان» با الهام گرفتن از الگوی همکاری خود با نیروی «قدس» سپاه٬ دستکم از دو گروه «کتائب حزبالله» و «عصائب اهل الحق» در عراق برای تعلیم و تجهیز چند گروه شبهنظامی شیعی دیگر استفاده میکند.
بسیاری از نیروهای این گروه در حال حاضر در مناطقی از سوریه و عراق با گروه «داعش» مشغول جنگ هستند.
در این سیاست٬ حزبالله لبنان ماموریت یافته در کشورهای مذکور اقدام به راهاندازی «هستههای مقاومت» به نام «حزبالله» کند.
حزبالله لبنان براساس این نقشه و با همکاری نیروی «قدس» سپاه پاسداران تاکنون توانسته در سوریه٬ عراق٬ پاکستان٬ یمن٬ فلسطین و تونس اقدام به راهاندازی تشکیلات «حزبالله» کند.
◀️۳- حزبالله سوریه
حزبالله سوریه شاخه دوم حزبالله لبنان در کشور سوریه است که شهید حسین همدانی٬ جانشین قرارگاه مرکزی «امام حسین» تشکیل این مجموعه از سوی جمهوری اسلامی را تایید کرده بود
.
این گروه شامل جنگجویان حامی بشار اسد در سوریه است و به صورت محدود به ارتش این کشور در پیکار با مخالفان اسد کمک میکند.
حزبالله سوریه در آوریل ۲۰۱۴ میلادی ضمن اعلام کشته شدن هشت تن از اعضای خود با صدور بیانیهای اعلام موجودیت کرد.
طبق گزارشها اعضای حزبالله از شیعیان ۱۲ امامی سوریه تشکیل شده و آموزش آنها بر عهده فرماندهان حزبالله لبنان و سپاه پاسداران است.
تعداد نیروهای این گروه ۱۵ هزار نفر برآورد میشود و اعضای آن در فیلمی که منتشر شده٬ اعلام کردهاند راه روحالله خمینی را ادامه خواهند داد و به دفاع از آرامگاه «حضرت زینب» خواهند پرداخت✌
PS_Volume 10_Issue 34_Pages 139-168.pdf
516.2K
#مقاله
✏دلائل حضور آمریکا در غرب آسیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مقاومت
📽سخنان خبرنگار مسیحی فرانسوی درباره شهید سلیمانی
#غرب_آسیا
#تنگه_هرمز
🔴اهمیت تنگه هرمز🔴
تنگه هرمز میان ایران و بخشی از عمان واقع شده است. تنگه هرمز یک گذرگاه دریایی بسیار باریک و عرض آن تنها 40 کیلومتر است. به این ترتیب این تنگه گذرگاهی اجباری برای بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان یعنی ایران، عربستان سعودی، عراق، امارات عربی متحده، کویت و قطر است. در واقع از همین گذرگاه باریک، یک سوم حمل و نقل دریایی نفت و یک پنجم تجارت جهانی گاز طبیعی مایع صورت میگیرد. این شرایط تنگه هرمز را به منطقهای کاملا راهبردی تبدیل کرده است. همین مسئله وجود پایگاههای نظامی متعدد را در منطقه و تنشهای همیشگی توجیه میکند.
برای مثال در سالهای 1984 تا 1987، در زمان جنگ ایران و عراق، حدود 240 نفتکش در این منطقه هدف حمله قرار گرفتند و 55نفتکش نیز غرق شدند.
حالا تنگه هرمز بار دیگر به صحنه تنشهای شدید تبدیل شده است. اما این بار ایران با آمریکا رو به و همه اینها بر سر توافق هستهای ایران است. توافق هستهای ایران در سال 2015 امضا شد و هدف آن محدود کردن توسعه تسلیحات هستهای در ایران بود. در مقابل نیز آمریکا و متحدان اروپاییاش قرار بود تحریمهای اقتصادی را لغو کنند. اما مشکل اینجا بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به هیچ وجه این توافق را دوست نداشت.
در نهایت در ماه مه سال 2018، دونالد ترامپ خبر خروج آمریکا را از توافق هستهای اعلام و بار دیگر تحریمهای اقتصادی جدیدی علیه ایران اعمال کرد. هدف وی وادار کردن ایران به مذاکره در مورد توافقی جدید بود که از دیدگاه ترامپ برای آمریکا بهتر است.
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مقاومت
🔴جنگ قدرت ایران و آمریکا در سوریه
#غرب_آسیا
#تنگه_هرمز
تنگه هرمز به عنوان مهمترین شریان نفتی دنیا معرفی شده و این رسانه روس آورده است: عمق تنگه هرمز ۶۰ متر و عرض آن در تنگترین بخش آن ۳۳ کیلومتر است. گنجایش ۲۰ تا ۳۰ نفتکش در روز را دارد و میانگین نفتکش عبوری در اوج ساعت آن هر ۶ دقیقه است. کشورهایی که از این تنگه برای صادر کردن نفت خود استفاده میکنند عراق، کویت، عربستان، قطر، امارات هستند. ۴۰ درصد از نفتی که از طریق دریا در دنیا جابجا میشود از طریق این تنگه جابجا میشود. در سال ۲۰۱۶ روزانه ۱۸.۵ میلیون بشکه، در سال ۲۰۱۷ روزانه ۱۷.۲ میلیون بشکه و در سال ۲۰۱۸ روزانه ۱۷.۴ میلیون بشکه از این تنگه عبور کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مقاومت
⚠️فلسفه کمک ایران به محور مقاومت از زبان آقای عباسی