️#اطلاعیه_پژوهشی
#نشست_علمی
#همایش_ملی_زن_خانواده_امنیت
🔰دومین نشست علمی با عنوان: «نقشهای جنسیتی و تأثیر آن بر امنیت خانواده» برگزار شد
🔹این همایش با همکاری دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان و مدرسه علمیه حضرت رقیه سلام الله علیها برگزار شد، با ارائه سرکار خانم فروغ خیاطی؛ استاد حوزههای علمیه و حضور طلاب و اساتید حوزههای علمیه خواهران در مدرسه علمیه حضرت رقیه سلام الله علیها مشهد مقدس در تاریخ چهارشنبه 5 مهرماه 1402 صورت گرفت.
🔰https://eitaa.com/wfs_conference
نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت
️#اطلاعیه_پژوهشی
#نشست_علمی
#همایش_ملی_زن_خانواده_امنیت
🔰سومین نشست علمی با عنوان: «نقش فرزند در امنیت روانی خانواده» برگزار شد
🔹این همایش با همکاری دفتر خواهران حوزه علمیه استان کرمان و مدرسه علمیه تخصصی حضرت حضرت زینب کبری سلام الله علیها برگزار شد، با ارائه سرکار خانم سارا طالبی؛ مدیر موسسه عالی حوزوی رفیعه المصطفی،استاد حوزه و دانشگاه
حضور طلاب و اساتید حوزههای علمیه خواهران در مدرسه علمیه تخصصی حضرت زینب کبری سلام الله علیها رفسنجان در تاریخ پنجشنبه 6 مهرماه 1402 صورت گرفت.
🔰https://eitaa.com/wfs_conference
نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت
#مصاحبه
#همایش_ملی_زن_خانواده_امنیت
🎤مدیر اجرایی همایش "زن، خانواده، امنیت" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه عنوان کرد: مهلت ارسال مقاله در نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت، تا ۳۰ دی ۱۴۰۲ تمدید شد.
🔹️خانم طاهره حیاتی یادآور شد: این همایش با هدف فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال دانش و تضارب آرای اندیشمندان و اساتید و شکوفایی قلم طلاب و دانشجویان علاقه مند به حوزه زن، خانواده، امنیت، دستیابی به آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین روش های پژوهشی انجام یافته در حوزه زن، خانواده و امنیت، پاسخ صحیح و مناسب به شبهات مسائل امنیت زن و خانواده، دستیابی به راهکارهای مناسب امنیت بیشتر زن و خانواده در جامعه کنونی برگزار میشود.
➕️مشروح خبر
🌐 سایت همایش:
https://wfs-conference.ir
📲 کانال همایش در پیامرسان ایتا
@wfs_conference
📲 کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
@hawzah_khaharan_qom
ریز موضوعات همایش.pdf
306.1K
#همایش_ملی_زن_خانواده_امنیت
#مصاحبه
🎤 دبیر اجرایی نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت در گفتگو با خبرگذاری حوزه عنوان کرد: ایجاد و توسعه تمایل عمومی به فرزندآوری و افزایش فرزندآوری، یک فرآیند تدریجی و چندگانه است و نیاز به ترکیبی از تدابیر اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی دارد. همچنین، تمامی طرحهای ارائه شده نیاز به اجرای کامل و هماهنگ با سایر سیاستها و برنامهها دارند تا بتوانند نتیجه مطلوب را به دست آورند.
ایشان یادآور شد: با توجه به اهمیت و نقش فرزندآوری در تأمین امنیت خانواده، این موضوع به عنوان یکی از ریز موضوعات همایش ملی زن، خانواده، امنیت قرار گرفته است و پژوهشگران تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند که آثار خود را به این همایش ارسال کنند.
✅ دریافت متن کامل مصاحبه
https://hawzahnews.com/xcvw8