16.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 #تدبر_در_قرآن | صفحه ۴۶
🔹سوره بقره 🔸آیه ۲۷۳
💢ترجمه و توضیح قرآن به صورت تصویری و نمایش متن صفحات قرآن کریم
📎 #ترجمه_تصویری_قرآن
📎 #ترجمه_تفسیری
📎 #سوره_بقره
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
📆 #امروز_چه_روزیه
♦️ وفات «شیخ طوسی» (460 ق)
▫️ ابوجعفر محمد بن حسن بن علی طوسی (۳۸۵-۴۶۰ق)، معروف به شیخ طوسی، شیخ الطائفه و شیخ، از فقیهان، محدّثان و متکلمان بزرگ امامیه در قرن چهارم و پنجم هجری قمری بود.
▫️ شیخ طوسی آثار بسیار زیادی را در حوزههای گوناگون علوم دینی تألیف کرده که برخی بیش از دویست اثر برای او بر شمردهاند؛ کتاب تهذیب الاحکام و الاستبصار وی دو کتاب از کتابهای چهارگانه حدیثی شیعه است. اثر مهم شیخ در تفسیر قرآن، کتاب التبیان فی تفسیر القرآن و از آثار مهم فقهی او کتاب الخلاف و المبسوط را میتوان برشمرد.
📲 wikifeqh.ir/شیخ_طوسی
📎 #تقویم
📎 #مناسبت_روز
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
💢 سفیر روم و مجلس یزید
▪️در طول ایام اقامت اسرا در شام، یزید بن معاویه مجالس متعدی را تشکیل داده بود. در این مجالس سر مقدس امام (ع) را نزد یزید حاضر میکردند و او مجالس شرابخواری بر پا میکرد و سر را پیش روی خود میگذاشت و شراب مینوشید.
▪️او روزی از فرستاده پادشاه روم دعوت کرد تا در یکی از این مجالس حاضر شود. سفیر روم دعوت یزید را پذیرفت. او با دیدن سر امام حسین (ع) و رفتار کینه توزانه یزید نسبت به آن سر از یزید پرسید: «ای پادشاه عرب، این سر کیست؟» گفت: «تو را با این سر چه کار؟» گفت: «پس از آن که باز گردم پادشاه ما از هر چه دیدهام از من میپرسد.»
▪️یزید گفت: «این سر حسین بن علی بن ابیطالب (ع) است» سفیر گفت: «مادرش کیست؟» یزید گفت: «فاطمة الزهرا (س)» بار دیگر سفیر روم پرسید: «دختر چه کسی؟» گفت: «دختر پیامبر خدا ص.»
▪️فرستاده روم از این سخن برآشفت و گفت: «لعنت بر تو و بر دینی که تو داری هر دینی از دین تو بهتر است بدان که من از نوادگان داودم و میان من و او، پدران بسیاری فاصله است با این وجود مسیحیان مرا احترام میکنند و به خاطر این که نوه داود نبی هستم خاک پایم را به تبرک برمی دارند؛ ولی شما فرزند دختر رسول خدا (ص) را میکشید، در حالی که میان او و پیامبر شما جز یک مادر فاصله نیست این چه دینی است.»
▪️نقل شده که یزید با شنیدن سخنان سفیر روم، دستور داد تا او را بکشند. او سر امام حسین (ع) را در بر گرفت و در حالی که آن را در آغوش داشت کشته شد.
📲 wikifeqh.ir/اسرای_کربلا
📎 #امام_حسین
📎 #سفیر_روم
📎 #مجلس_یزید
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
🗓 #تقویم | یکشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
☀️ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ شمسی
🌙 ۲۳ محرّم ۱٤٤٤ قمری
🎄 21 آگوست 2022 میلادی
🔹 رویداد قمری:
▫️مرگ «مهدي عباسي» (169 ق)
📥 wikifeqh.ir/مهدي_عباسي
▫️ولادت «مدنی کاشانی» (1321 ق)
📥 wikifeqh.ir/رضا_مدنی_کاشانی
🔸 رویداد شمسی:
▫️آغاز هفته جهاني مسجد
📥 wikifeqh.ir/مسجد
▫️روز بزرگداشت «علامه محمدباقر مجلسي»
📥 wikifeqh.ir/علامه_مجلسی
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 #تدبر_در_قرآن | صفحه ۴۶
🔹سوره بقره 🔸آیه ۲۷۴
💢ترجمه و توضیح قرآن به صورت تصویری و نمایش متن صفحات قرآن کریم
📎 #ترجمه_تصویری_قرآن
📎 #ترجمه_تفسیری
📎 #سوره_بقره
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
📆 #امروز_چه_روزیه
♦️ روز بزرگداشت «علامه محمدباقر مجلسي»
▫️ علامه مجلسی با نام کامل محمدباقر بن محمدتقی مجلسی (۱۰۳۷-۱۱۱۱ق)، معروف به علامه و مجلسی دوم، از فقها و محدثان بزرگ شیعه در قرن یازدهم و دوازدهم هجری قمری بود.
▫️ علامه بعد از محمدباقر سبزواری به منصب شیخ الاسلامی رسید و خدمات بسیاری را در مقولههای گوناگون سیاسی و اجتماعی به ایران و تشیع نمود که بزرگترین کارش مبارزه با صوفیان بود.
📲 wikifeqh.ir/علامه_مجلسی
📎 #تقویم
📎 #مناسبت_روز
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
💢 سخنرانی امام سجاد (ع) در دربار یزید
▪️ نقل شده که در یکی از مجالسی که یزید در حضور اسرای اهل بیت (ع) و سرهای مقدس شهدا، تشکیل داده بود به دستور او، ماموران خطیبی را در مجلس حاضر کردند تا به بدگویی از امام حسین (ع) و پدر بزرگوارش بپردازد.
▪️ خطیب بر منبر رفت و پس از حمد و ثنای الهی از امام علی (ع) و امام حسین (ع) به بدی یاد کرد و تا میتوانست در مدح و ستایش از معاویه و یزید مبالغه کرد.
▪️ در این هنگام علی بن الحسین (ع) برخاست و با صدای بلند خطاب به آن مرد گفت: «وای بر توای سخنگو؛ خشنودی آفریدگان را با خشم آفریدگار معامله کردی و آتش جهنم را بر خود خریدی.»
▪️ آن گاه فرمود: «ای یزید اجازه بده تا بر این چوبها بالا بروم و سخنانی بر زبان آورم که هم خشنودی خداوند در آن باشد و هم کسانی که در این جا نشستهاند، پاداش و ثواب ببرند.»
▪️ یزید نپذیرفت. ولی مردم گفتند: «ای امیر مؤمنان اجازه بده تا بالای منبر برود، شاید چیزی از او بشنویم.» یزید نپذیرفت اما سرانجام با اصرار زیاد مردم اجازه داد تا امام (ع) به ایراد سخن بپردازد.
▪️ پس حضرت (ع) بر فراز منبر رفت و پس از حمد و ثنای الهی فرمود: ««ای مردم شش چیز به ما عطا شده است و به هفت چیز بر دیگران فضیلت یافتهایم. دانش، بردباری، بخشندگی، فصاحت، شجاعت و محبت در دلهای مؤمنان، شش فضیلتی است که به ما عطا شده است؛ و اما هفت چیز که خداوند ما را بدان بر دیگر مخلوقات جهان برتری داد از این قرار است: رسول خدا (ص) از ماست. صدیق و راستگوی این امت (علی (ع)) از ماست. جعفر طیار از ماست. (حمزه) شیر خدا و رسول (ص) از ماست. سرور زنان عالم، بتول (س)، از ماست. دو سبط این امت و دو سرور جوانان بهشت، از ما هستند. پس هر کس مرا میشناسد که میشناسد و برای کسانی که مرا نمیشناسند حسب و نسب خویش را باز میگویم: منم فرزند مکه و منی، منم فرزند زمزم و صفا ......
▪️ حضرت پیوسته «منم منم» گفت و خود را معرفی میکرد. تا آن که صدای گریه و زاری مردم بلند شد و یزید از بیم برخاستن فتنه، به مؤذن دستور داد که برخیزد و اذان بگوید. پس سخن امام (ع) قطع شد و حضرت (ع) خاموش گشت.
📲 wikifeqh.ir/اسرای_کربلا
📎 #امام_سجاد
📎 #مجلس_یزید
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
🗓 #تقویم | دوشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
☀️ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ شمسی
🌙 ۲٤ محرّم ۱٤٤٤ قمری
🎄 22 آگوست 2022 میلادی
🔹 رویداد قمری:
▫️وفات «ملامحمد مهدی نراقی» (1209 ق)
📥 wikifeqh.ir/محمدمهدی_نراقی
▫️ولادت «علامه حسینی تهرانی» (1345 ق)
📥 wikifeqh.ir/سیدمحمدحسین_حسینی_طهرانی
▫️وفات «شیخ محمد رضا اصفهانی» (1362 ق)
📥 wikifeqh.ir/آقا_رضا_اصفهانی
🔸 رویداد شمسی:
▫️وقوع «جنگ چالدران» بين ايران و عثمانی (893 ش)
📥 wikifeqh.ir/جنگ_چالدران
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 #تدبر_در_قرآن | صفحه ۴۷
🔹سوره بقره 🔸آیه ۲۷۵
💢ترجمه و توضیح قرآن به صورت تصویری و نمایش متن صفحات قرآن کریم
📎 #ترجمه_تصویری_قرآن
📎 #ترجمه_تفسیری
📎 #سوره_بقره
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
📆 #امروز_چه_روزیه
♦️ وفات «ملامحمد مهدی نراقی» (1209 ق)
▫️ محمدمهدی نراقی (۱۱۲۸-۱۲۰۹ق) از علمای بزرگ شیعه قرن دوازدهم و سیزدهم هجری قمری، صاحب کتاب جامع السعادات و پدر ملااحمد نراقی بود.
📲 wikifeqh.ir/محمدمهدی_نراقی
♦️ ولادت «علامه حسینی تهرانی» (1345 ق)
▫️ علامه آیتالله حاج سید محمد حسین حسینی طهرانی معروف به علامه طهرانی (۱۳۰۵ تهران ـ ۱۳۷۴ مشهد) عارف ، حکیم ، فقیه و از علمای معاصر می باشد.
📲 wikifeqh.ir/سیدمحمدحسین_حسینی_طهرانی
♦️ وقوع «جنگ چالدران» بين ايران و عثمانی (893 ش)
▫️ جنگ چالدُران، نخستین جنگ دولتهای صفوی و عثمانی در ۹۲۰ در دشت چالدران انجام شد.
📲 wikifeqh.ir/جنگ_چالدران
📎 #تقویم
📎 #مناسبت_روز
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh📆
salavat_emam_sajad.mp3
498K
🎙 صلوات بر امام سجاد (ع)
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ سَيِّدِ الْعَابِدِينَ، الَّذِي اسْتَخْلَصْتَهُ لِنَفْسِكَ وَ جَعَلْتَ مِنْهُ أَئِمَّةَ الْهُدَى الَّذِينَ يَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَ بِهِ يَعْدِلُونَ، اخْتَرْتَهُ لِنَفْسِكَ وَ طَهَّرْتَهُ مِنَ الرِّجْسِ وَ اصْطَفَيْتَهُ وَ جَعَلْتَهُ هَادِياً مَهْدِيّاً، اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ، حَتَّى يَبْلُغَ بِهِ مَا تَقَرُّ بِهِ عَيْنُهُ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
📎 #امام_سجاد
📎 #صلوات_بر_امام_سجاد
🔰 کانال ویکیفقه
🆔 @wikifeqh