12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بعضی ویژگی های مثبت و منفی زندگی در غرب
👨👩👧👦 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
👨👩👧👦 Mohsenzade.com/zm
👨👩👧👦 Womanfamily.ir
👨👩👧👦 https://www.aparat.com/woman_family
👨👩👧👦 @woman_family
هدایت شده از جـــــوانـه🌱|146
♦️ خشم بی بی سی فارسی از بکارگیری عبارت «امام خامنه ای» از سوی سید ابراهیم رئیسی.
تا کور شود هر آنکه نتواند دید...
@dokhtaranezahraee224🌹
🌺 استاد پناهیان:
به آقای رئیسی تبریک میگویم بخاطر این جمله که امروز در مجلس گفتند:
"انتخابات نقطه آغاز مشارکت مردم است نه پایان آن"
این یعنی: دوران ارباب رعیتی و دیکتاتوری تکنوکراتها و دمکراسیخواهان غربزده، که مردم را فقط برای صندوق رای میخواهند، پایان یافت و دوران "دولت مردمی" آغاز شده است.
@Panahian_ir
#فمینیسم
👤 #نظریه_پردازان برجسته فمینیسم
👩🎤#جودیت_باتلر Judith Butler (زاده 1956 )3️⃣
جودیت باتلر، فیلسوف پساساختارگرا و منتقد فمنیست آمریکایی است و در زمینههای فمینیسم، نظریه فراهنجار، فلسفه سیاسی و علم اخلاق صاحب نظر است. وی از مهمترین نظریهپردازان فمینیست پستمدرن محسوب میشود.
📗 نخستین اثر وی، #آشفتگی_جنسیتی نام دارد که در سال ۱۹۹۰ به چاپ رسید.
⬅️ یکی از مهمترین نظریات باتلر در خصوص جنسیت طرح مبحثی است با عنوان #ایفای_جنسیت (gender performativity) است. باتلر معتقد است که جنسیت یک اجراء (performance) است، یعنی آن چیزی که فرد در شرایطی خاص به نمایش میگذارد، نه قاعدهای جهانشمول از آنچه تو هستی. در همین راستا باتلر نظریه ایفای جنسیت را مطرح کرده و در قالب این نظریه عنوان میکند که درست همانگونه که میآموزیم زبان را بسته به موقعیت بهکار ببریم، میآموزیم که به گونهای ایفای نقش کنیم که #گویی زن یا مرد هستیم.
📚 JudithButler.Theory.org.uk
@International_club
ادامه دارد👇👇👇
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
زن، خانواده و سبک زندگی
#فمینیسم
👤 #نظریه_پردازان برجسته فمینیسم
👩🎤#جودیت_باتلر Judith Butler (زاده 1956 )4️⃣
🔰 #نظریه_کوئیر Queer Theory
👈 یکی از مهمترین نظریات #جودیت_باتلر که در کتاب او تحت عنوان آشفتگی جنسیتی بیان شد، #نظریه_کوئیر است.
✅ “#کوییر_چتری" مفهومی است برای اشاره به اقلیت های جنسی و جنسیتی که دگرجنس خواه نباشند. این عبارت که در لغت به معنای “عجیب و غریب” است، در اواخر قرن نوزدهم به عنوان برچسبی تحقیرآمیز در رابطه با گروههایی مطرح گردید که به همجنسان خود متمایل بودند. در اواخر دهه ی ۱۹۸۰، نظریه پردازان و فعالان این حوزه معنایی جدید به عبارت “کوییر” بخشیدند. آنها شروع به تشکیل اجتماعات خودی و بازسازی این مفهوم نموده و هویت سیاسی متمایزی از هویت سیاسی مردان همجنسگرا طلب کردند. #کوییر به آنهایی اشاره دارد که با طرد هویت های جنسی سنتی، در جستجوی مرزهای جنسیتی جایگزین باشند.
👈 نظریه کوییر هم همزمان با طرح این مفهوم و کاربرد آن توسط کنشگرا همجنسگرا در آمریکا و اروپا به عنوان تبیینی مفهومی به کار برده شد که به شدت از تفاسیر جدید در حوزه ی جنسیت و به خصوص مباحثات #میشل_فوکو تاثیر پذیرفته بود. این نظریه ایده هایی را از پساساختارگرایی و روانکاوی #لکانی در رابطه با هویت مرکززدایی شده و بی ثبات، واسازی #ژاک_دریدا از ساختهای مفهومی زبان شناختی و نیز الگوی فوکو از گفتمان و دانش و قدرت را دربر گرفته و باهم ترکیب می شود. در نظریهی کوئیر تمرکز بیشتری بر مسئلهی #سکس، ترجیحهای جنسی افراد، #انتخابهای_جنسی افراد و تمایلات و #گرایشهای_جنسی آنها دارد.
✅ این نظریه، نوعی #ساختارشکنی در چهارچوبهای هویتی محسوب میشود و همه نظریهپردازان این حوزه بر این باور اند که #هویت_جنسی_ثابت وجود ندارد و جهتگیریهای جنسی افراد میتواند همیشه در تغییر باشد.
👤 به بیان اسپارگو (۲۰۱۲)، کوییر چارچوب مفهومی یا روش شناختی نیست که نظام مند باشد، بلکه مجموعه ای است از فعالیت های روشنفکرانه درباره ی رابطه بین سکس و جنسیت و میل جنسی…. این اصطلاح گسترهی متنوعی از کنش ها و اولویت های انتقادی را دربر میگیرد.
📚 اسپارگو، تمسین، (۲۰۱۴). فوکو و نظریه ی کوییر. ترجمه حمید پرنیان، تورنتو: نشر گیلگمشان.
👈 جودیت باتلر صراحتا آثار فوکو در رابطه با جنسیت را توسعه داده تا #الگوی_طبیعی_شده و بهنجار جنسیت و دگرجنس گرایی را فاش سازد (باتلر، ۱۹۹۰).
او می گوید که “جنسیت ادامه ی مفهوم فرهنگی جنس کروموزومی/ زیست شناختی نیست، بلکه کنش مداوم گفتمانی است که حول مفهوم دگرجنسگرایی ساخته شده است. او معتقد است که #دگرجنس_گرایی اجباری از طریق تولید تابوهایی علیه همجنسگرایی در جنسیت سوار شده و منجر به آن شده که هر یک از دو جنس زن و مرد با زیست شناسی پیوند بخورند و اتحاد دروغینی را میان یک جنس بیولوژیک و جنسیت فرهنگی به وجود آورند.” (اسپارگو، ۲۰۱۴). به عبارت دیگر باتلر، #جنسیت را #متغیر، #سیال و #نامتمرکز می داند.
📚 Butler, J. (1998). Gender trouble: Feminism and subversive of identity, Routledge, London.
✍️ شیوا علی نقیان
@International_club
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
زن، خانواده و سبک زندگی
#فمینیسم 👤 #نظریه_پردازان برجسته فمینیسم 👩🎤#جودیت_باتلر Judith Butler (زاده 1956 )4️⃣ 🔰 #نظریه_ک
در رصد صفحات فمینیستی به این تابوشکنی در مورد نظریه ی #کوییر، خیلی برمیخوریم؛ لذا امروزه بیان می شود فمینیسم دیگر برابری زن و مرد نیست بلکه دیگر برابری خواهی نیست و پا را فراتر گذاشته و به حذف مباحث جنسیتی در تمام شئونات مخصوصا مباحث جنسی پرداخته است.
قبلا کلیپی در اینباره در کانال قرار دادم، باز هم اونو بازنشر میکنم تا دوستان به عمق تفکر فمینیستی پی ببرند.👇
👈 نقدهای بسیاری در اینباره وجود دارد هم درون دینی و هم برون دینی و با مباحث روانشناختی وجامعه شناختی...
🌺 با ما همراه باشید و کانال خودتون رو به کسانیکه دوستشون دارید معرفی کنید تا ان شالله به زودی نقد این نظریه را هم با هم دنبال کنیم👌