#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
2️⃣ فمینیسم مارکسیستی1️⃣
جنبش فمینیسم در پیوند با نظریۀ اجتماعی ـ سیاسی مارکسیسم، وارد عرصۀ #نظریه_پردازی میشود.
از نظر #مارکس، لازمۀ نظام سرمایهداری تقسیم جامعه به دو طبقۀ سرمایهدار (ستمگر) و کارگر (ستمدیده) است و جامعۀ بیطبقه و عاری از ستم تنها با تشکیل نظام #کمونیستی محقق میشود.
بهنظر او، سرمایهداران از زنان و کودکان برای پائین نگهداشتن #دستمزد مردان استفاده میکند و لذا هر دو جنس به نوعی تحت ستم سرمایهداریاند.
گرچه وی دیدگاه مستقلی دربارۀ فرودستی زنان در نظام سرمایهداری نداشت، اما #فمینیست_های_مارکسیست، تحلیل او از جوامع مارکسیستی را برای تحلیل وضعیت زنان بهکار بردند و اعلام نمودند که پیامدهای اجتماعی و اقتصادی #نظام_سرمایه_داری عامل اصلی #فرودستی_زنان است و رهایی آنان تنها با نابودی نظام سرمایهداری و تشکیل جامعۀ کمونیستی میسر خواهد شد.
در سال 1917م انقلاب بلشویکی و دستاوردهای آن از جمله ورود زنان به عرصۀ #کار، #اقتصاد و #سیاست، #تأسیس_رستوران_ها و #مهد_کودک_ها و امکان #طلاق و #سقط_جنین، زمینۀ تحقق راهکارهای فمینیسم مارکسیستی را فراهم نمود.
نقد در ادامه👇👇👇
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
2️⃣ فمینیسم مارکسیستی2️⃣
🔰 نقد فمینیسم مارکسیستی
شايعترين اعتراضي كه به فمينيسم ماركسيستي وارد شده است، مربوط به توجه ناكافي ماركس به مسائل زنان، حاشيهگذاري، #درجه_دوم دانستن مسائل خاص زنان و انكار مشكلات و سختيهايي است كه زنان به خاطر جنسيتشان از سوي مردان متحمل ميشوند.
👈 آليسون جگر معتقد است: تأكيد ماركسيسم بر #طبقات بهعنوان مهمترين عامل تقسيم اجتماعي، باعث ميشود عوامل ويژة سركوب زنان در سايه قرار گيرد؛ از سوي ديگر ماركسيسم با مساوي دانستن كار انساني با كار توليدي، فعاليت زايشي زنان را #غيرتوليدي و لذا #حيواني ارزيابي ميكند.
جگر، كورجنسي ظاهري ماركسيسم را در واقع نوعي جانبداري جنسي ميداند كه با مبهم نشان دادن واقعيت اجتماعي، به تداوم اعمال ستم بر زنان، مشروعيت ميبخشد؛ لذا ماركسيسم را ايدئولوژي ديگري جهت ابقاي #سلطه_ی_جنس_مذكر ميشمارد.
👈 از نظر ابوت و والاس، ايراد اصلي نظرية فمينيسم ماركسيستي آن است كه بهاندازة كافي به شيوههاي ستم مردان بر زنان و سودي كه با #كار_رايگان_خانگي_زنان، عايد مردان ميشود، نميپردازد؛
ديگر اينكه فمينيسم ماركسيستي با ارجاع دادن تمام مشكلات زنان به #نظام_سرمايهداري، از جنبههاي گوناگون ستم بر زنان در جوامع سرمايهداري و از موقعيت زنان در جوامع غيرسرمايهداري، زنان سياهپوست يا زنان جهان سوم #غفلت كرده است.
همچنين ابوت و والاس، فمينيسم ماركسيستي را نظريهاي چنان انتزاعي ميدانند كه به تجربيات هر روزة زنان در روابطشان با مردان اعتنايي ندارند.
👈 سوزان مندوس نيز بر اين باور است که فمينيستهاي ماركسيست، بايد صراحتاً اين نكته را تبيين كنند كه چرا نهتنها سرمايهداران، بلكه بهطوركلي همة #مردها از ظلم بر زنان #سود ميبرند؛ در غير اين صورت اين سؤال به توانايي فمينيسم ماركسيست براي ارجاع همة استثمارها به استثمار طبقاتي، آسيب ميزند؛
به بيان مندوس، ماركسيسم، #تكليف_كار_خانگي_زنان را مشخص نكرده است:
❗️ آيا كارهاي خانه بايد امری #خصوصي تلقي شده، بين زن و مرد بهطور مساوي تقسيم شود؟
❗️يا كار خانگي زنان بهعلاوة فعاليت زايشي آنها، بهعنوان توليد نيروي كار، كاري #توليدي بهحساب آيد كه در ازاي آن مُزد دريافت شود؟
👈 اشكال ديگر بر تحليل تاريخي ماركسيسم از فرودستي زنان، اين است كه حتي در جوامع ماقبل طبقاتي نيز زنان عليرغم مشاركت در اقتصاد، در تساوي كامل با مردان نبودهاند و نوعي تقسيم كار طبيعي وجود داشت كه مردان را به توليد لوازم كار و معاش و زنان را به كارهاي خانگي مشغول ميكرد.
همين امر، يعني مخالفت با واقعيات تاريخي و فقدان شواهد مورد نياز، باعث مخالفت مردمشناسان با دعاوي انگلس در كتاب «منشأ خانواده، مالكيت خصوصي و دولت» شده است.
📚 سوزان مندوس؛ «فلسفه سياسي فمينيستي»، فمينيسم و دانشهاي فمينيستي؛ ترجمة عباس یزدانی؛ ص 323ـ324؛ همچنین آليسون جگر؛ «چهار تلقي از فمينيسم»؛ ترجمة س. امیری؛ مجله زنان، ش 28، ص 51؛ جورج ريتزر؛ و همچنین نظرية جامعهشناسي در دوران معاصر؛ ترجمة محسن ثلاثی؛ ص 481.
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
2️⃣ فمینیسم مارکسیستی3️⃣
🔰 نقد فمینیسم مارکسیستی
👈 اين تحليل معلوم نكرده است كه چرا در زمانهاي اوليه نیز زنان همواره به كارهاي زنانه سرگرم بودهاند.
👈 اين نظريه در تبیین این مساله ناتوان است که چرا با آنكه سرمايهداري همواره در پی بالاترين ميزان بهرهوري است، زنان را -در حالي كه منافع فراواني از كار ارزان زنان بهدست میآورد-، از كار در عرصة عمومي بازداشته است؟!
👈 از نظر دیگر فمينيستها، اين نظريه بيش از حد #انتزاعي است؛
👈 به تجربههای عيني زنان اعتنايي ندارد؛
👈 و از توضيح دربارة انواع ستمها به زنان، مثل ستمي كه در خود طبقة كارگر، شوهران به همسرانشان روا میدارند يا ستمي كه بر اقليتها و يا زنان رنگینپوست ميرود غفلت كرده است.
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
در گیر و دار جنگ خدا لحظهای گریست
وقتی حسین نو گل خود در میان گرفت
😭
🥀 سلام بر دوستان دیده و ندیده ی خودم
خوب هستید الحمدلله؟
عزاداریهاتون قبول🏴
چند وقتی بود میخواستم قلم به دست بگیرمو چند کلمه ای بنویسم ولی وقت نمیکردم، چند روزیه بعضی از دوستان پیام دادن که کجایی کم پیدایی؟!
حقیقتش دستم به قلم نمیره...
شاید حق این باشه که الان که محرمه، مباحث مرتبط با محرم بگم یا در مورد مسائل روز بنویسم... ولی چه کنم که هم علمم اندکه و هم مجال اندک...
واقعا در مورد مسائل روز افغانستان و ظلمی که به دختران و زنانشون میشه، مطلبی ندارم...
فعلا بیشتر صفحات فمینیستی اظهار نظر کردند و منم اطلاعات بیشتری ندارم...
فقط میدونم بعضی از اخباری که نشر داده میشه شانتاژه و بعضی از کلیپا و ویدیوها مال قبل و مال طالبان پاکستانه، و الا کِی شما دیدید فمینیستا موضع درست و حسابی بگیرن یا دنبال احقاق حق مظلومی باشند؟!!!!🧐(البته هنوز منتظر موضع گیری متخصصین خودمون هستیم ولی میخوام عرض کنم نباید دل به صفحات مجازی اصلاحطلب و فمینیستی بست)
خیلی دلم میخواست، کانالمون فضای محرم داشته باشه و از این حرفهای فمینیستی به دور، ولی از اونجایی که بهتون قول دادم کانالمون تخصصی باشه و به مباحث متفرقه کمتر بپردازم، سعی میکنم فقط موضوع خودمونو که الان داریم با هم بحث میکنیم رو بذارم...
پارسال چون داشتم مبحث شیرین #الگوی_سوم_زن رو بیان میکردم تا رسیدیم به محرم، به مناسبتش رفتیم سراغ مبحث نقش زنان در کربلا، ولی امسال گفتم اگه بخوام به اون موضوع بپردازم شاید تکرار مکررات بشه پس مطالب رو فقط بازنشر کردم و باز هم دوستانی که علاقمند به اون مباحث هستند رو دعوت میکنم به #فهرست کانال که سنجاق شده مراجعه کنند...
امسال چون از قبل از محرم، بحث فمینیسم و انواعشو شروع کردیم، دلم میخواد برسم به #فمینیسم_اسلامی تا با هم ببینیم حرف حساب یا بهتر بگم ناحسابشون چیه، افرادی که سواد جنسیتی ندارن و صرفا چون خانمند وارد این عرصه شدند و خودشونو مدافع حقوق زنان میدونند و بدون علم و تخصص نظر میدن...
البته دغدغه و تلاششون قابل تحسینه ولی باید بدونند که هر جایی متخصص خودش رو میطلبه و خیلی از اظهار نظراتشون صرفا ذهن مخاطبینشونو به هم میریزه؛ باید بدونن بدون راهکار دادن و بدون نقد منصفانه حرف زدن، کار، راحته ولی برای مشکلات و آسیب ها، راهکار دادن سخته و کار هر کسی نیست... پس توصیه میکنم تا علم کافی کسب نکردند، دل نسوزونند و پیج مبارکشونو ببندند که این حجم از سیاه نمایی برای قلبشون و قلب جامعمون خوب نیست... والا بوخودا😬
برای همین با اینکه محرمه و حال و هوای دل هممون محرمیه و عزادار، ولی میخوام باهام همراه باشید تا این بحث فمینیستیمون برسه جای مطلوبش ان شالله...
اینجا کانال خودتونه و حقیر مشتاقانه به پیامهاتون گوش میدم و از ابراز لطف و گاهی انتقاداتتون هم خرسندم...
باعث افتخارمید...
✍ زهرا محسن زاده
#روز_خوبی_داشته_باشید
#به_برکت_صلوات_بر_محمد_و_آل_محمد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
زن، خانواده و سبک زندگی
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
3️⃣ فمینیسم رادیکال1️⃣
این گرایش تحتتأثیر جریانهای انقلابی و رادیکال دهۀ 60 قرن 20م در آمریکا و از درون جنبشهای #دانشجویی، #چپ_نو، حقوق مدنی و ... جوشید که بهدلیل طرفداری دختران و زنان سفیدپوست آمریکایی که اغلب تحصیلات دانشگاهی داشتند و نیز بهدلیل موضعگیری علیه فمینیسم اروپایی، جنبشی #نخبه_گرا و آمریکایی تلقی میشود.
انتقاد از #مارکسیسم، تلاش در نظریهپردازی، صراحت و رکگویی در اظهار عقاید و اختلافنظر اعضا در مسائل اصلی، از آن جنبشی مشهور و گسترده ساخته است.
#فمینیست_های_رادیکال برخلاف مارکسیسم معتقدند اساسیترین نوع تقسیمبندی اجتماعی، تقسیمبندی #جنسیتی شامل طبقۀ مردان (ستمگر) و طبقۀ زنان (ستمدیده)؛ #ظلم_جنسیتی، اساسیترین شکل بیعدالتی و مظلومیت زن فراگیرترین شکل مظلومیت است.
🔰 در این رویکرد، نظام# مردسالاری علت فرودستی زنان محسوب میشود، اما دو جهتگیری متفاوت در اینباره وجود دارد:
👈 از نظر رادیکالهای اولیه، #طبیعت بشر آمیزهای از صفات زنانه و مردانه (دوجنسیتی) است و تفاوتهای میان دو جنس، #ساختۀ نظام مردسالار است که با ایجاد جامعۀ #دوجنسیتی، ریشهکن میشود.
👈 از نظر رادیکالهای ذاتگرا، تفاوتهای بین دو جنس، #طبیعی و تغییرناپذیر است؛ اما صفات ذاتی مردان، سبب فرودستی زنان شده و لذا نظام مردسالار، نظام فاسدی است که باید نابود شود.
این گروه، جامعۀ دوجنسیتی را بهدلیل ایستایی، فقدان کارایی سیاسی و ابهام رد کردند و در عوض، جامعۀ آرمانی را جامعهای با خصوصیات اخلاقی و معنوی اصیل و برتر #زنانه دانستند که در نظام مردسالار تضعیف شده و زنان باید با رهایی از این نظام فاسد، آنها را تکامل بخشیده و در سطح جامعه بگسترانند.
❗️ بههمین دلیل، شعار «آینده مؤنث است» از شعارهای اصلی این گروه محسوب میشود.
🔰 #افزایش_آگاهی زنان در مورد خود، نظریۀ «#جدایی_طلبی» از نهادهای مردانه و تشکیل #نهادهای ویژۀ زنان، نظریۀ «#خواهری» جهانی و #هم_جنس_گرایی مهمترین راهکارهای رادیکالها برای شکست نظام مردسالاری بهشمار میآیند.
👈 کتاب دیالکتیک جنس(1971م) اثر شولامیث فایرستون، از نخستین بیانیههای مهم این گروه است که در آن از طبقۀ جنسی بهجای طبقۀ اقتصادی، #انقلاب_زیست_شناختی بهجای انقلاب اقتصادی و دیالکتیک جنس برای تحلیل مسائل زنان بهره برده است.
👈 میلتدر کتاب سیاستهای جنسی(1970م) برای اولینبار مفهوم پدرسالاری را توضیح داد و آن اُکلیو مری دیلیدر آثار خود خشونت ذاتی مردان را علت ستمدیدگی زنان و #انقلاب_جنسی را تنها راه مبارزه با آن دانستند.
📚 حميرا مشيرزاده؛ از جنبش تا نظرية اجتماعي: تاریخ دو قرن فمینیسم؛ ص 266. اندرو وينسنت؛ ايدئولوژيهاي مدرن سياسي؛ ترجمة مرتضی ثاقبفر؛ ص 260.
نقد در ادامه👇👇👇
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
3️⃣ فمینیسم رادیکال2️⃣
🔰 نقد فمینیسم رادیکال
در اشکال به این رویکرد می توان گفت:
👈 جوانب بيولوژيك زندگي زنان در اين دیدگاه انكار ميشود.
👈 فمینیسم رادیکال بهگونهای #افراطي همة مسائل را به روابط جنسي ميان زنان و مردان تحليل ميكنند.
تصويری كه آنان از رابطة آندو ارائه ميکنند، رابطهاي مملو از ستمگري و ستمدیدگی است.
👈 فمينيسم راديكال نظريهاي تمامیتخواه است كه دستور يكساني به همة زنان ارائه ميكند؛
👈 تجارب همة زنان در آن ديده نميشود.
👈 جداييطلبي فمينيستهاي راديكال، زنان و جامعه را از بهرهگيري از ویژگیهای مثبت مردانه محروم ميسازد.
👈 از سوي ديگر، پدرسالاري از حيث نظري توان آن را ندارد كه همة مسائل و مشكلات زنان را توجيه كند.
👈 به عبارت ديگر، نميتوان همة عوامل را در ترتيبات فرهنگي سياسي، اجتماعي و اقتصادي ناديده گرفت و همة مسائل زنان را در عرصة خصوصي و عمومي به پدرسالاري ارجاع داد.
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
32.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشک، آسمان، خون
مستند باران خون در روز شهادت امام حسین علیه السلام😭
کیفیت های دیگر این فیلم را میتوانید از لینک زیر مشاهده کنید:
💠 https://www.aparat.com/v/ydYoC
#یا_اباعبدالله
#قدیمی_ترین_رفیقم_حسین
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
.•°°•.🏴.•°°•.
🏴 🏴
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
°•¸.•°
🥀أَنَا عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِي
نَحْنُ وَ بَيْتِ اللَّهِ أَوْلَى بِالنَّبِي
تَاللَّهِ لَا يَحْكُمُ فِينَا ابْنُ الدَّعِي
أَضْرِبُ بِالسَّيْفِ أُحَامِي عَنْ أَبِي
ضَرْبَ غُلَامٍ هَاشِمِيٍّ قُرَشِي
منم على فرزند حسين بن على، 😭
به خانه خدا سوگند ما سزاوارتر به پيغمبر هستيم. به خدا سوگند پسر زنا زاده در باره ما حكومت نخواهد كرد،
با شمشير شما را مي زنم و از پدر خويش دفاع مي كنم.
شمشير مي زنم! شمشير زدن جوانى هاشمى و قرشی.🥀
📚 الإرشاد في معرفة حجج الله على العباد، شیخ مفید، ج2، ص: 107.
#ما_ملت_امام_حسینیم
#ما_ملت_شهادتیم
#التماس_دعا
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
.•°°•.🏴.•°°•.
🏴 🏴
`•.¸ ༄༅ https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
°•¸.•°
زن، خانواده و سبک زندگی
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
3️⃣ فمینیسم رادیکال3️⃣
🔰 نقد فمینیسم رادیکال
چنانچه در فمينيسم راديكال اشاره شد، آموزههاي #افراطي اين گرايش، مانند لزوم فروپاشي خانواده و مادري، دشمني دو جنس و لزوم جداييطلبي آنها و روابط لزبيني مانع اقبال عمومي از اين گرايش و باعث انتقادات شديد نسبت بدان شد كه در ادامه، آنها را از نظر ميگذرانيم:
👈1️⃣ مردانْ مرد و زنانْ زن: «ذاتگرايي به اين اعتقاد اشاره دارد كه مردان، مرد و زنان، زن هستند و هيچ راهي براي تغيير #طبيعت آنها وجود ندارد و همين اعتقاد آنان را گرفتار يك بنبست تحليلي و نيز خطر سياسي كرده است».
👈2️⃣ تقليلگرايي: يكي از مهمترين اشكالات ساير فمينيستها بر اين گرايش، تأكيد بيش از اندازه بر #پدرسالاري بهعنوان يگانه عامل سركوب زنان و ناديده انگاشتن ساير عوامل است.
از نظر ريتزر، اين تأكيد #افراطي باعث سادهانگاري واقعيتهاي اجتماعي و برداشت غيرواقعبينانه از عواملِ بهبود وضع زنان شده است.
همچنين منتقدان با ارائة شواهد تاريخي، جنبههاي مختلف عموميت پدرسالاري را زير سؤال ميبرند و معتقدند: اينكه همه ی مردان ستمگر و همه ی زنان قربانياند، اينكه زنان به شيوههاي يكساني تحت ستماند و اينكه پدرسالاري در تمام اقوام و ملل وجود دارد، #دور_از_واقعيت است.
ابوت و والاس نيز فمينيستهاي راديكال را به عدم توجه كافي به شكلهاي گوناگون روابط مردسالارانه در جوامع مختلف و همچنين دستكم گرفتن تفاوتهايي كه ميان تجربيات زنان طبقههاي مختلف اجتماعي وجود دارد، متهم كردهاند؛ علاوه بر اينها تعابير زيستشناختي راديكالفمينيستها را تقليلگرايانه دانستهاند.
ادامه در پست بعد👇👇👇
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀
زن، خانواده و سبک زندگی
#فمینیسم
#نقد_فمینیسم
#گرايشهاي_فمينيستی
3️⃣ فمینیسم رادیکال4️⃣
🔰 نقد فمینیسم رادیکال
ادامه از پست قبل👆👆👆
👈3️⃣ جنگ با خانواده و مادري: ايده ی فايرستون در مورد بهكارگيري تكنولوژي در جهت الغاي #مادري با انتقادات شديد مواجه شد. بعضي از فمينيستها با برحذر داشتن زنان از تبعات اين امر، هشدار دادند: در اين صورت، از يكسو زنان بدون اينكه چيزي بهدست آورند، تنها قابليتي را كه از آن #برخوردار و مردان از آن محرومند و از سوي ديگر وجود كودكان خود بهعنوان سرمايههايي براي مادران را از دست ميدهند.
جين بتكه الشتين نيز در كتاب مرد عمومي، زن خصوصي (1981) به دفاع از زندگي خصوصي پرداخته است و #مادر بودن را فعاليتي پيچيده، غني، چندرويه، پرزحمت و شاديآفرين ميداند.
👈4️⃣ رد جداييطلبي: دشمني دو جنس و كنارهگيري زنان از مردان نيز مورد حملة منتقدان قرار گرفت.
آليسون جگر تأكيد ميكند: گرچه ايجاد سازمانها و اماكن زنانه ميتواند تاحدي براي زنان مفيد باشد، اما بهترين راه براي آزادي زنان، مشاركت دو جنس در رابطهاي غيرستمآلود است.
فمينيستهاي سوسياليست ـ كه در جلسات بعد به آن ميپردازيم ـ نيز معتقدند: اين استراتژيِ مورد علاقة راديكالها، حتي اگر موفق از آب درآيد، نابرابريهاي ساختاري ذاتي سرمايهداري را به حال خود ميگذارد.
📚 پاملا ابوت و کلر والاس؛ جامعهشناسی زنان؛ ترجمة منیژه نجمعراقی؛ ص 296ـ297.همچنین حسين بستان (نجفی)؛ نابرابری و ستم جنسی از دیدگاه اسلام و فمینیسم؛ ص 110، بهنقل از: مارلين فرنچ؛ جنگ عليه زنان؛ ترجمة توراندخت تمدن؛ ص 331ـ332.
#موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
👩🎤
🍂👩🎤🥀 @woman_family
🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤
✨🥀🍂👩🎤🥀🍂👩🎤🥀