🔷یکی از لیدرهای اغتشاشگران در توییتر از حادثه ایذه ابراز خوشحالی کرده ولی وقتی فهمید دوستاش مردم رو به رگبار گلوله بسته و مردم بیگناه و کودک و پیر و جوون رو مظلومانه و ددمنشانه به شهادت رسوندن سریع موضوع رو انداخت گردن نظام !
✅نکته مهم اینجاست که منبع خبری خیلی از فریب خوردگان در جامعه ، همین اخبار هست
👌هوشیار باشیم، روشنگری کنیم
به همین راحتی جای شهید و جلاد عوض میشود
#امنیت را قدر بدانیم.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ️در این فیلم مشخص است که چطور کشته سازی در کامیاران صورت گرفته، به خودشون هم رحم نمیکنند! میکشن تا به گردن حکومت بندازن و با جوسازی تنور اغتشاشات را داغ نگه دارن
🔴 کاملا مشخص هست ، حتی برنمیگرده نگاه کنه، هیچ واکنش نمیده به افتادن آن شخص ....
یکی از تلخترین جوکهای روزگار همین رسانههای رژیم صهیونیستی هستند که به زبان فارسی برای مخاطبان و عناصر خود در ایران خبر پخش میکنند، محتوا تولید میکنند و گاهی اوقات شیرینکاریهای این شکلی از آنها سر میزند که فقط به ذهن بیمار و جنایتکار آنها میرسد. رژیم کودککش مثل همیشه حقیقت را وارونه جلوه دهد، رژیمی که در طول ۷۵ سال از عمر پر از جرم و جنایت خودش دهها هزار کودک فلسطینی و هزاران کودک غیرفلسطینی را در حملات مختلف به شهادت رسانده و همین امروز که این مطلب را مینویسم صدها کودک در زندانهای رژیم و سر می برند و این رژیم بزرگترین زندان کودکان جهان را دارد.
این طفل معصوم بعد از ظهر روز چهارشنبه در حمله عناصر مسلح وابسته به رژیم صهیونیستی در شهر ایذه جان باخت تا حالا آنها طبق معمول همیشه این مسئله را سوژه کنند، جریان خبری به دست بگیرند، دروغ بگویند و بنویسند که... اما آنها برای ما شناخته شده هستند و نیاز به توضیح بیشتر نیست... اما دست انتقام خداوند بالاتر است.
📖 گزارش | بحران مادران مجرد، گریبانگیر خانواده غربی
🖌 تحریریه ریحانه
🔸رهبرانقلاب در خرداد ماه سال ۱۳۹۶ خطاب به خواهران تشکلهای دانشجویی بیان کردند که این تشکلها مساله زن در غرب را پیگیری کنند. از همین رو «ریحانه» در پرونده #غرب_از_زبان_غرب، با استناد بر تحقیقات و پژوهشهای غربی، مساله ظلم به جایگاه و کرامت زن و بیهویت کردن او در غرب را مورد بررسی قرار میدهد. دومین مطلب از این پرونده را در ادامه بخوانید.
🔻 در این گزارش میخوانیم:
🔸 ادارهی سرشماری آمریکا، در سال ۲۰۲۰، خبر از رقم ۱۸.۵ میلیونی کودکان تکوالد داد.
🔸 شکلگیری انقلاب جنسی در مغرب زمین اثرات گستردهای برای جامعهی زنان داشت؛ پنبهی نقشهای فطری زنان را در خانواده زد و در عوض پیشگیری از بارداری و روابط آزاد را رواج داد.
🔸بر اساس نتایج مطالعهای که یکی از سازمانهای قضایی دولت آمریکا منتشر کرده است فرزندانی که پدر نداشته و همراه مادرمجرد خود زندگی میکنند بیشتر به سمت جرایم خشن کشیده میشوند.
متن کامل از اینجا بخوانید.
🏷مطلب نخست پرونده غرب از زبان غرب از اینجا در دسترس است.
🌱https://eitaa.com/women92
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷
سرانجام این رود مرداب نیست
✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷
https://eitaa.com/women92
*تأملی بر درخواست اخراج ایران از کمیسیون مقام زن*
🖋️شیما علیآبادی، دانشجوی دکتری مطالعات زنان دانشگاه شهید بهشتی
کمیسیون مقام زن (CSW)، به عنوان زیرمجموعه شورای اجتماعی اقتصادی سازمان ملل متحد (ECOSOC)، در سال 1946 تأسیس شد تا خلأ حضور فعال زنان در تصمیمسازی سازمان ملل را پر کرده و همچنین توانافزایی زنان در کشورهای مختلف را پیگیری کند. این کمیسیون به عنوان قدیمیترین سازوکار حقوق بشری همچنان نقش کلیدی در سیاستگذاری حوزه زنان را به عهده دارد و فعالیتهای اجرایی نهاد زنان ملل متحد (UN WOMEN) و آژانسهای تخصصی که در همکاری نزدیک با آن کار میکنند، همه و همه حول سیاستهای اتخاذی این کمیسیون معنا مییابند.
کمیسیون مقام زن بدین ترتیب با مأموریت اعلامیِ ارتقاء برابری و توسعه، در تمام موضوعها مرتبط یا به عبارتی تمام اهداف توسعه پایدار از جمله مشارکت سیاسی زنان در مناصب تصمیمساز، اشتغال، آموزش و محیط زیست ورود دارد. کمیسون ضمن هنجارسازی، در صورت نقض صریح حقوق زنان، اقدام فوری انجام میدهد. همچنین، منشأ اثرات بلندمدت است که بهترین نمونه آن، تلاش برای پایاندادن به خشونت علیه زنان است که منجر به تصویب اعلامیه محو خشونت علیه زنان در مجمع عمومی سازمان ملل شد.
@women92
هرچند به لحاظ گفتمانی کمیسیون مقام زن مانند دیگر نهادهای سازمان مللی خالی از چالش نیست اما نتایج توافقی که سالانه مصوب میشود عموماً اجماعی و با درج نظرات کشورهای به اصطلاح در حال توسعه و همچنین تا حدی پذیرای تفاوتهای گفتمانی است. علاوه بر این، در عضویت آن برخلاف نهادهای بسیار متعصبی چون شورای حقوق بشر، فضای مشارکت تاکنون برای کشورهای مختلف نسبتاً باز بوده است. 45 عضو این نهاد بینالمللی برای دوره چهار ساله و با رأی اعضای اکوسوک به شکلی دموکراتیک انتخاب میشوند. جمهوری اسلامی ایران آوریل 2021، برای سومینبار، به اتفاق آراء -43 رأی از 54 رأی- بهعنوان عضو کمیسیون مقام زن انتخاب شد و این دستاورد ارزشمند با تلاشهای دستگاه دیپلماسی کشورمان مورد تصویب قرار گرفت.
عضویت ایران در این کمیسیون تا سال 2026 یک فرصت قابل توجه است؛ در اجلاس جهانی مقام زن که سالانه در نیویورک برگزار میشود و همچنین نشستهای دورهای از ایندست، جمهوری اسلامی ایران میتواند الگوی خوبی را از زن مسلمان ارائه داده و مسائل و چالشهای حقوق زنان را با کشورهای مختلف به بحث و بررسی گذارد. همچنین، ایران با حق رأی، ارائه نقطهنظرات در مفهومسازی بینالمللی و ارائه راهبردهایی برای ارتقاء وضعیت و حقوق زنان میتواند مؤثر واقع شود.
@women92
این در حالی است که در روزهای اخیر و پس از هجمه رسانهای و بروز هرجومرج اجتماعی، مدعیان حقوق بشر اعم از برخی کشورها و نهادهای مدنی اپوزیسیون، تحرکاتی مبنی بر اخراج ایران از این کمیسیون نشان دادهاند. در این راستا لازم است چند نکته فنی و حقوقی تبیین شود: اول آن که، عضویت ایران بر مبنایی قانونی و مبتنی بر حقوق بینالملل و با رأی بالای اعضای اکوسوک صورت گرفته و تاکنون نیز توانسته همکاری خوبی با این نهاد بینالمللی در عرصه زنان داشته باشد. دوم، کشورهایی فرصت عضویت در این کمیسیون را مییابند که عموماً سطح قابل قبولی از حیث رکوردهای توسعه به عنوان نمونه در آموزش، بهداشت، مشارکت اجتماعی و اقتصادی و... دارند و ایران از این نظر برای رأیدهندگان شرایط مقبولی داشته است. علاوه بر فرآیند دموکراتیکی که با این تصمیم ناگهانی زیر سؤال میرود، نباید فراموش کرد که در قطعنامه تأسیسی کمیسیون مقام زن و آیین کار اکوسوک، هیچ بند تصریحی در خصوص تعلیق عضویت یا اخراج اعضا وجود ندارد و ایجاد رویههای جدید برای اعمال زور و با انگیزه صرفاً سیاسی میتواند کمیسیون مقام زن را برای همیشه در مسیری سیاستزده و معیوب درگیر کند. به علاوه، دیگرانی که خود را مشفق نسبت به حقوق زنان میدانند، حتی اگر زن ایرانی را در مسیر توسعه هم بخواهند، با این تصمیم نابخردانه مسیر همافزایی و مشارکت بینالمللی را از زنان ایرانی سلب میکنند و این خود، تناقضی جدی و بیپاسخ است که برای نسلها در ذهن میلیونها زن ایرانی بیپاسخ خواهد ماند.
@women92
به هر حال، چنانچه این امرِ بیسابقه صورت پذیرد، باید دوباره به تاریخ 76 ساله کمیسیون مقام زن نگریست و برررسی کرد جهانی که شاهد صحنههای فقر و سوءتغذیه در یمن، جنگهای بسیار، بمباران شیمیایی در هیروشیما و ناکازاکی، زنان و کودکان آواره سوری، آوارگان فلسطینی، مهاجران بیپناه مکزیکی و... بوده است، جهانی که شاهد فرار دختربچههای سراپا برهنه ویتنامی از بمباران وحشیانه آمریکا و کشتار مای لای است، چه تعداد اخراج یا تعلیق عضویت به آنها بدهکار است؟!
📍لینک متن:
http://www.irannewspaper.ir/newspaper/item/633442
✅@women92
بی شرفانی که با هر داده جدیدی خود را سازگار می کنند
🔹 ماکیاولیسم ایده ای است که می گوید: 《هدف وسیله را توجیه می کند》
🔸امروز فرزندان تفکّر نیکولو ماکیاولی، برای رسیدن به قدرت سیاسی، از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند.
🔹ابتدا که تصوّر می کنند ماموران انتظامی کشور را به رگبار بسته اند، از #شجاعت خودشان می گویند و وقتی به آنها خبر می رسد که یک کودک بی گناه را هم کشته اند، با دریافتِ فرمانِ تغییر موضع، برداشتِ کار خودشونه را کلید می زنند تا خشم مردم را از خود به سمت نظام برگردانند.
🔸عجب بازی بُرد_بُردی را، به زعم خود و با فنون #جنگ_شناختی، دارند پیش میبرند.
میدانِ جنگ است.
#جنگ_ترکیبی
🔹به
@women92
🌿...کانال مطالعات اسلامیزنان
🌿... https://eitaa.com/women92
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسیمت روشن باشه!
حاج حسین یکتا
#آرمان عزیز ما
https://eitaa.com/women92
30.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین مصاحبه با دهههشتادیا پس از اتفاقات اخیر!
▫️باید با ناخنگیر تیکهتیکهشون کرد!
▫️از این مصاحبهها نکنید! خطرناکه!
▫️بریدن سر این آخوندا حلاله😶😶
https://eitaa.com/women92