🌸پانزده نکته که ما را ثروتمند ميکند
🌸1-ادب
🍃2-یادگیری مادام العمر
🌸3-نگرش مثبت
🍃4-ارتباط موثر
🌸5-انضباط شخصي
🍃6-تندرستي واقعي
🌸7-آرامش خاطر
🍃8-خلاقيت
🌸9-عشق ورزيدن به کار
🍃10-داشتن برنامه و هدف
🌸11-داشتن قلب و زبان شاکر
🍃12-درک ديگران
🌸13-استفاده موثر از زمان
🍃14-بخشندگي
🌸15-اعتماد به نفس
🌸ثروتمند شدن بسیار آسان است
@women92
«با توجه به شرایط آن روزگار، که زن را از تمام احتیاجات محروم و دختران را زنده به گور میکردند و با توجه به موقعیت و فعالیت اقتصادی خدیجه (سلاماللهعلیهم) میتوان او را خردمندترین و کارآمدترین زن روزگار خود نامید. یکی از نویسندگان عرب در مورد او مینویسد: «خدیجه این بانوی آگاه و پاک سرشت و این انسان شیفته معنویت که حقگرایی، فضیلتطلبی و نواندیشی و عشق به کمال از ویژگیهای او بود. از همان روزگار جوانی و پیش از آشنایی با پیامبر، یکی از دختران نامدار و با فضیلت حجاز و عرب به شمار میآمد. در جهان عرب نخستین، زن توانمندی است که در تجارت و مدیریت درخشید و در این راه شخصیت منطقهای و شهرت جهانی به هم زد. به گونهای که نام بلند او در تاریخ عرب و در آثار و نوشتههای تاریخ نگاران پیش از اسلام نیز باشکوه و عظمت و به عنوان یک قهرمان بزرگ ملی آمده است». (کوفی، محمد بن سلیمان، مناقب امیرالمؤمنین علیهالسلام، ج۲، ص۴۲۲.-به نقل از ویکی فقه)
@women92
☣ خیز صندوق جمعیت برای افزایش سقط جنین و تروریسم جمعیتی
♐️ طی روز های اخیر، همزمان با بالا گرفتن وخاومت اوضاع کرونا در کشورهای مجهز و جهان اولی اروپایی و آمریکا صندوق جمعیت سازمان ملل طی اطلاعیه ای عجیب اعلام کرد که: «اگر شرایط قرنطینه شش ماه طول بکشد حدود ۴۷ میلیون زن با درآمد پایین یا متوسط امکان دسترسی به اقلام ضدبارداری را از دست میدهند» و پیش بینی کرد «چنین شرایطی ممکن است به هفت میلیون بارداری ناخواسته در جهان منجر شود»
⭕️ بر اساس اطلاعات موجود در سایت www.dtic.mil متعلق به "دکترین امنیت ملی امریکا" می توان گفت اصلی ترین بازوی اجرایی و فکری غرب و آمریکا که مستقیما بر روی موضوع جمعیت تمرکز کرده، یکی از آژانسهای سازمان ملل متحد به نام «صندوق بین المللی جمعیت» است.
🔻 گفتنی است دفاتر مختلف سازمان ملل سالهاست در کشورهایی نظیر ایران مشغول اجرایی کردن سیاست های دکترین امنیت ملی آمریکا هستند، صندوق بین المللی جمعیت در ایران و بعد از انقلاب، توانست با شناسایی دقیق دستگاههایی که می توانستند به هر نحو در کاهش و انقطاع نسل به سیاستهای این صندوق کمک کنند، گام بزرگ و مهمی را در کاهش نرخ رشد جمعیت ایران بردارد.
☣ اقدام صندوق جمعیت سازمان ملل در راستای پیاده سازی سیاست کاهش نرخ رشد جمعیت در کشور های هدف به ویژه ایران را می توان به نوعی "تروریسم جمعیتی" نامگذاری کرد.
🔻همچنین براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت WHO ، سالانه حدود ۴۵ میلیون سقط جنین در جهان اتفاق می افتد، یعنی روزی تقریباً ۱۲۵۰۰۰ سقط جنین(بچه کشی).
❌ صندوق جمعیت سازمان ملل به عنوان اصلی ترین نهاد اجرای سیاست های کاهش جمعیت با استفاده از روش های مختلف به ویژه نسل کشی و سقط جنین و با این کارنامه سیاه، بار دیگر، با اعلام این آمار عجیب، در راستای زمینه چینی برای از بین بردن میلیون ها انسان دیگر خیز برداشته است و احتمالا با این توجیهات سعی دارند آمار سقط جنین(بچه کشی) را به بالای ۵۰ میلیون نفر در سال افزایش دهند.
@aboutwomens
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 دکتر احمد نادری، نمایندهی مجلس یازدهم:
🔻کرونا ویروسی بود که خلق شد برای پیش بردن ایدهی بقای اصلح...
🔻کاهش جمعیت و نابودی بخشی از ساکنین زمین، در جهت اهداف سیاستهای نئولیبرال!
🔹کرونا باعث سرعت بخشیدن به تغییر نظم جهانی در جهتِ تثبیت قدرتهای نوظهور و افول قدرتهای سنتی، ازجمله آمریکا شد.
@women92
#معرفی_کتاب
بهترین کتابی که ترجمه کرده ام ☝️☝️☝️☝️☝️
دانش آموزان و کارمندانی که الان کم کاری می کنند اگر محبت و حمایت دریافت کنند مشتاقانه سختکوش می شوند.
📗 نظريه انتخاب
✍🏻 #ويليام_گلاسر
📚@women92
⏯ ببینید |ویدئوی #کامل #مستند «چهل و چهار نفر»
«چهل و 4 نفر» داستان یک زن موفق ایرانی است، بانویی که با تلاش خود، مسیری را پیش روی همنوعان خود گشوده است که مقصدی جز موفقیت در پی آن نیست.
این مستند روایت زندگی یک خانم کار آفرین خوش ذوق است که با استفاده از کارمندان زن توانسته به یک کارآفرین برتر تبدیل شود
aparat.com/v/qRosv
youtu.be/_5PARFieEBA
🆔 @women92
⚫️💠
💠
🔸امیرالمومنین علیه السلام:
💠سرور بانوان دو جهان چهار بانو است كه عبارتند از: خديجه، فاطمه، آسيه و مريم
📚شرح نهج البلاغه، ج۱۰، ص۲۶۶
💠
⚫️💠@women92
https://www.aparat.com/v/GWQiF
سخنرانی سرکار خانم ظهیری درسالروز وفات حضرت خدیجه
@women92
#طوفان_توئیتری
شکست بایکوت رسانهای دولت هند در کشمیر
طوفان توئیتری جهت حمایت از مردم مظلوم کشمیر و اعتراض به دستگیری خبرنگاران کشمیری
زمان: دوشنبه ساعت ٢١
باهشتگ های:
#Journalismisnotacrime
روزنامه نگاری جرم نیست
#savekashmir
کشمیر را نجات دهید
💠@women92
پاسخ به شبهات و شایعات:
⁉️سوال:
🔰دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
✍️پاسخ:
✅بی تردید ازدواج یکی از ثروتمندان عرب، با جوانی که از مال دنیا بهره چندانی ندارد، نمیتواند ریشه در دلایل و انگیزه های مادی داشته باشد. بنابر این در ریشه یابی این جریان باید جهات معنوی را دنبال کرد.
آیت الله جعفرسبحانی در کتاب فرازهایی از تاریخ اسلام،[۱] به چهار نمونه از این شواهد اشاره می کنند که به طور خلاصه بیان می کنیم:
۱- چنانکه می دانید پیامبر (ص) پیش از ازدواج با خدیجه، زمام تجارت وی را بر عهده داشت. غلام خدیجه به نام میسره، در سفر تجاری همراه پیامبر بود.
پس از بازگشت کاروان، میسره آنچه را در سفر دیده بود برای خدیجه تعریف کرد، از جمله اینکه: محمد (ص) بر سر موضوعی با تاجری اختلاف پیدا کرد. آن مرد به او گفت: به لات و عزّی سوگند بخور تا سخن ترا بپذیرم. محمد (ص) در پاسخ گفت:
پست ترین و مبغوض ترین موجودات پیش من، همان لات و عزی است که تو آنها را می پرستی[۲] و نیز این جریان را که در نزدیک "بصری" (شهر شام)، محمد (ص) زیر سایه درختی نشسته بود، در این حال چشم راهبی که در صومعه نشسته بود به محمد امین (ص) افتاد.
وی از من نام او را سوال کرد و من پاسخ دادم، آنگاه وی گفت: این مرد که زیر سایه این درخت نشسته است، همان پیامبریست که در تورات و انجیل درباره او بشارتهای فراوانی خوانده ام.[۳]
خدیجه با شنیدن این کرامت، شوق مفرطی که سرچشمه آن علاقه به معصومیت محمد «ص» بود، در خود احساس کرد و بی اختیار گفت: میسره! کافی است، علاقه مرا به محمد دو چندان کردی.... سپس آنچه را از میسره شنیده بود برای ورقه بن نوفل نقل کرد و ورقه به او گفت: صاحب این کرامات، پیامبر عربی است.[۴]
۲- روزی خدیجه در خانه خود نشسته بود و یکی از دانشمندان یهود نیز در آن محفل بود، اتفاقاً محمد (ص) از کنار منزل آنها گذشت و چشم آن دانشمند به او افتاد، آن دانشمند فوراً از خدیجه خواست که از محمد (ص) تقاضا کند چند دقیقه در این مجلس شرکت کند.
پیامبر (ص) تقاضای دانای یهود مبنی بر نشان دادن علایم نبوت در بدن خود را پذیرفت.... پس از آنکه دانای یهود از وجود علایم نبوت در محمد (ص) خبر داد خدیجه پرسید:
از کجا می گویی که او حائز چنین مقامی می شود؟ پاسخ داد: من علائم پیامبر آخر الزمان را در تورات خوانده ام و از نشانه های او این است که پدر و مادر او می میرند و جد و عموی وی از او حمایت می کنند و از قریش زنی را انتخاب می کند که سیده قریش است. آنگاه افزود: خوشا به حال کسی که افتخار همسری او را به دست آورد.
۳- ورقه بن نوفل که عموی خدیجه و از دانایان عرب بود، مکرر می گفت: «مردی از میان قریش برای هدایت مردم از طرف خدا برانگیخته می شود و یکی از ثروتمندترین زنان قریش را می گیرد» و چون خدیجه ثروتمندترین زن قریش بود، گاه و بیگاه به خدیجه می گفت: «روزی فرا می رسد که تو با شریفترین مرد روی زمین وصلت کنی.»
۴- خدیجه شبی در خواب دید که خورشید بالای مکه چرخ خورد و کم کم پائین آمد و در خانه او فرود آمد. ورقه خواب وی را چنین تعبیر کرد که: «با مرد بزرگی ازدواج خواهی کرد که شهرت او عالم گیر خواهد شد.»
از طرف دیگر باید توجه داشت که پیامبر اکرم (ص) نیز گر چه از ثروت محروم بود، اما اولا از خاندان معروف قریش بود و ثانیا به راستگویی، امانتداری و اخلاق پسندیده شهرت داشت. چنانکه ابوطالب در مجلس عقد، برادر زاده خود را چنین معرفی کرد:
«برادر زاده من، محمد بن عبدالله (ص)، با هر مردی از قریش موازنه و مقایسه شود، بر او برتری دارد و گر چه از هر گونه ثروتی محروم است، اما ثروت سایه ای است رفتنی و اصل و نسب چیزی است ماندنی.»[۵]
همه این امور نشان می دهد این ازدواج ریشه در جهات معنوی داشته است و به هیچ وجه انگیزه مادی در آن دخالت نداشته است.
در پایان به ذکر حدیثی از پیامبر «ص» در شأن خدیجه اشاره میکنیم که می فرماید: «بهشت مشتاق دیدن چهار زن است: مریم دختر عمران، آسیه دختر مزاحم (همسر فرعون)، خدیجه دختر خویله، و فاطمه دختر محمد «ص».[۶]
[۱]- ص ۸۲- ۸۵
[۲]- طبقات کبری، ج ۱، ص ۱۳۰.
[۳]- بحار/ ۱۶/ ۱۸.
[۴]- سیره ابن هشام، ج ۱، ص ۷۶.
[۵]- مناقب، ج ۱، ص ۳۰. بحار، ج ۱۶، ص ۱۶.
[۶]- بحار، ج ۴۳، ص ۵۳.
@women92