امام خامنه ای:
اگر زنها با قرآن مأنوس بشوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ انشاءالله به برکت حرکت عظیم [تربیت بانوان قرآنپژوه]، فردای جامعهٔ ما به مراتب از امروز قرآنیتر باشد.
#الگوی_سوم_زن
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
https://eitaa.com/women92
انتصاب ۱۰ زن در پست های ارشد مدیریتی حرمین شریفین مکه و مدینه
🔸ریاست کل امور حرمین شریفین (مسجد الحرام و مسجد النبی) در عربستان، اوایل امروز شنبه اعلام کرد: به عنوان بخشی از برنامه های این کشور به منظور توانمندسازی زنان، ۱۰ زن را در مناصب ارشد سرپرستی این دو مکان مقدس منصوب کرده است.
🔸شیخ عبدالرحمن سدیس رئیس امور مسجد الحرام در مکه و مسجد النبی در مدینه منوره، اعلام کرد: به منظور ارتقاء و افزایش بهره وری سطح کاری و سرمایه گذاری برای کادرسازی نیروی انسانی مستعد ملی، زنان دارای مهارتی که در بخش ریاست مشغول به کارند را به سمتهای ارشد سرپرستی منصوب میکند
🆔️ https://eitaa.com/women92

بر اساس یافتههای یک مطالعه، مشارکت مردان در کار خانگی با تحصیلات آنان و همسرانشان ارتباط مثبت دارد. دلیل این افزایش مشارکت میتواند با عوامل فرهنگی مانند تقویت نگرشهای جنسیتی برابریطلبانه و اهمیت نقش والدینی در شوهران تحصیلکرده مرتبط باشد.
به گزارش ایسنا، تحصیلات یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر تغییرات جمعیتی است. در حال حاضر بیشتر جمعیت ایران باسواد هستند و تفاوت جنسیتی، به ویژه در مقاطع تحصیلی بالا به حداقل رسیده است. اما مشارکت زنان در بازار کار همچنان کم است.
خانواده سنتی در ایران خانوادهای مردسالار است و مردان را نانآور خانه میداند و خانهداری و فرزندپروری را بر عهده زنان گذاشته است. با وجود تغییرات گستردهای که در برخی ابعاد خانواده مانند زمانبندی ازدواج، تعداد فرزندان و فاصله موالید و … رخ داده مطالعات کمی و کیفی انجام شده در مناطق کشور نشان میدهد که تفکیک جنسیتی نقشهای خانگی تداوم دارد.
با توجه به این که وجود نابرابریهای جنسیتی در خانواده میتواند به تاخیر ازدواج، کاهش باروری و تضعیف کیفیت زندگی زوجین منجر شود و در سیاستگذاریهای کلان تسهیل ازدواج و فرزندآوری و تقویت رابطه زوجین اهمیت دارد، «فاطمه ترابی» استادیار گروه جمعیتشناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در پژوهشی نقش تحصیلات زوجین در تقسیم کار خانگی را مورد بررسی قرار داده است.
برای انجام این پژوهش از دادههای طرح «گذران وقت» مرکز آمار ایران مربوط به پاییز و زمستان ۱۳۹۳ و بهار و تابستان ۱۳۹۴ در مناطق شهری استفاده شده است.
پرسشنامه این طرح شامل اطلاعاتی درباره ویژگیهای اجتماعی، اقتصادی و جمعیتشناختی اعضای خانوار و مدت زمان اختصاص یافته به فعالیتهای مختلف از سوی اعضای ۱۵ ساله به بالای خانواده است. در این پژوهش ۱۱ هزار و ۷۵۶ خانواده که در آنها زن و شوهر با هم زندگی میکنند، مورد بررسی قرار گرفتند.
یافتههای این پژوهش نشان میدهد که زنان در طول شبانهروز ۶ ساعت و ۳۲ دقیقه به کار خانگی اختصاص میدهند و این زمان برای مردان یک ساعت و ۱۴ دقیقه است. به عبارت دیگر زنان پنج برابر شوهران وقت صرف کار خانگی میکنند.
از سوی دیگر شوهران ۵ ساعت و ۵۳ دقیقه برای فعالیتهای شغلی وقت صرف میکنند در صورتی که این زمان برای زنان ۳۵ دقیقه است. این موضوع نشان میدهد مردان ۱۰ برابر بیشتر به فعالیتهای شغلی اختصاص میدهند و الگوی جنسیتی مردان نانآور و زنان خانهدار فرزندپرور به وضوح در مناطق شهری کشور وجود دارد.
تفاوتهای جنسیتی در فعالیتهای دیگری هم وجود دارد ولی بسیار کمتر از تفاوتهای فعالیتهای شغلی و خانگی است. شوهران مدت زمان بیشتری را در مقایسه با زنان به فعالیتهای فردی اختصاص میدهند (۴ ساعت و ۲۹ دقیقه در برابر ۴ ساعت و ۲ دقیقه). اما زنان بیشتر از شوهران در فعالیتهای اجتماعی مشارکت میکنند (یک ساعت و ۱۶ دقیقه در برابر یک ساعت و چهار دقیقه).
بر اساس دادههای این مطالعه، ترکیب تحصیلی زنان و شوهران تقریبا مشابه است و حدود ۹۰ درصد آنها باسواد هستند؛ هر چند بیسوادی در میان زنان بیشتر از شوهران است. حدود نیمی از زوجین تحصیلات دبیرستانی یا دانشگاهی دارند، اما تحصیلات دبیرستانی در میان زنان بیشتر از شوهران است و مردان تحصیلات دانشگاهی بیشتری دارند.
به طور متوسط ۱.۵ فرزند در هر خانوار مشاهده میشود که زیر سطح جانشینی است. تعداد فرزندان زنان و شوهران بیسواد کمتر از زوجینی است که تحصیلات ابتدایی و راهنمایی دارند؛ اما این تعداد در سایر گروههای تحصیلی کاهش مییابد. به طوری که در خانوارهای زنان و شوهران دارای تحصیلات دانشگاهی ۱.۲ و ۱. فرزند حضور دارد. در حالیکه ارقام مشابه برای زنان و شوهرانی با تحصیلات ابتدایی و راهنمایی ۱.۷ فرزند است.
طبق نتایج بهدستآمده، زنان شوهرانی که تحصیلات عالی دارند، مدت زمان کمتری را در مقایسه با زنان شوهران دارای تحصیلات کمتر از دبیرستان به کار خانگی اختصاص میدهند. زنان دارای تحصیلات دانشگاهی و زنان شوهران با همین سطح تحصیلی به ترتیب ۴۷ و ۲۹ دقیقه زمان کمتری صرف کارهای خانه میکنند.
هر یک ساعت فعالیت بیشتر در فعالیتهای شغلی، اجتماعی و فردی کار خانگی را حدود نیم ساعت کاهش میدهد. کار خانگی با تعداد فرزندان رابطه مثبت دارد و هر یک فرزند بیشتر مشارکت زنان در کارهای خانه را ۲۵ دقیقه افزایش میدهد. به استثنای دو گروه سنی کمتر از ۳۰ سال و بین ۳۰ تا ۳۹ سال که تفاوت معناداری با هم ندارند، کار خانگی با افزایش سن به طور خطی کاهش مییابد. به طوری که زنان ۶۰ ساله و بیشتر، یک ساعت و نیم کمتر از زنان زیر ۳۰ سال در خانه کار میکنند.
نتایج این پژوهش تابستان سال جاری (۱۳۹۹) به صورت مقاله علمی پژوهشی در فصلنامه «مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران» وابسته به دانشگاه تهران منتشر شده است.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👁🗨 بازهم رسوایی جنسی در ارتش آمریکا؛ مفقود شدن جناره سرباز زن آمریکایی پس از تجاور و قتل!
🎥خواهر مقتول: او عضو ارتش آمریکا شد تا از کشور خود محافظت کند اما ببینید با او چه کردند!
@women92
⚠️ #تـلنگـــرامـروز
👈از سه اشڪ بترسید:
⚡️اشڪ يتــــيم
⚡️اشڪ مـــظلوم
⚡️اشڪ پدر و مادر
اگرسبب ريختن اشڪ يڪیاز
اينها بشوید دری ازدرهاۍجهنم
را برويتان باز ڪردهاید.
➮ @women92
📸 در حمله هوایی بامداد امروز جنگندههای رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ترکشهای راکت به صورت «رفیف حسین» دختربچه سهساله فلسطینی برخورد کرد. همچنین یک زن باردار نیز بر اثر این حمله مجروح شد.
#رژیم_کودک_کش
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختری که میخواست پدر شهیدش را زنده کند
🎥 همسر شهید یونس ابراهیمی در این قسمت #ملازمان_حرم خاطره عجیبی نقل میکند، درباره دخترش که میخواست پدرش را زنده کند
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه
توصیه شده توسط حضرت آقا برای دفع بلایا
🎧با نوای حاج محمود کریمی
https://eitaa.com/women92
توکل کن و صبور باش!
هر چیز در زمان خودش اتفاق میافتد
باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند
درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صدای گذرِ آب چنان فهمیدم:
تندتر از آبِ روان، عمرِ گران میگذرد!
زندگی را نفسی، ارزش غم خوردن نیست!
آرزویم این است آنقدر سیر بخندی؛
که ندانی غم چیست
@women92
🌴💙💎🌹💎💙🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ #توجه در «روز خانواده» ستونهای خانوادهی خود را فراموش نکنید
🔸 یه یاد بیاورید نان حلالی را که با زحمت برای شما فراهم کردند، به یاد بیاورید نگرانیهایشان را، به یاد بیاورید تبسمهایشان را
🔸 این ستونها آنقدر محکماند که بار چند نسل را به دوش میکشند، اما مواظب آنها باشید، نکند قطره اشکی باعث زنگ زدگی این دلهای پولادین شود ...
@women92
به اطلاع می رساند اداره امور زنان و خانواده معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با هدف افزایش مهارت های زندگی طرح سلسله مسابقات خانه فیروزه ای را با جوایز ارزنده در سه محور کتابخوانی، تولیدات مکتوب و رسانه ای برای طلاب مجرد و طلاب متاهل و همسر و فرزندان جوان آنان برگزار می نماید، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کتب و دستور العمل می توانند به سایت زیر مراجعه نمایند.
http://farhangi.whc.ir/news/view/94663
https://eitaa.com/women92
▪️وضعیت خشونت علیه زنان در آلمان
- از هر سه زن، یک زن در آلمان مورد خشونت فیزیکی و یا جنسی قرار میگیرد.
- ۲۵٪ از زنان در آلمان، توسط شریک خود خشونت فیزیکی و یا جنسی را تجربه می کنند.
- از هر سه زن، دو زن مورد آزار جنسی قرار می گیرد.
- ۲۴٪ از آنها قربانی مزاحمت های مکرر هستند.
- ۴۲٪ زنان در آلمان از خشونت های عاطفی رنج می برند.
- تنها ۲۰٪ از افراد از حمایت ها و مشاوره های ارگان های مختلف استفاده می کنند./ مرکز مطالعات خلیج فارس
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خسته نباشید ویژه هم باید به این پلیس مترو بگیم که در مقابل بی قانونی یک عده اینجور استدلال و منطق میاره!
+ آره بزرگوار؛ شما که بی حجابی در جایگاه خودت بی قانونی، اون اختلاسگر هم در جایگاه خودش؛ در بیقانونی با هم شریک و هم ردیفید 😕
https://eitaa.com/women92
📸جهانگیری: یکی از دلایل پایدار ماندن ایران با وجود فشار آمریکا، استحکام خوب نهاد خانواده است
✍️ نگران بنیاد خانواده نباشید آقای دکتر، دوستان شما در وزارت ارتباطات و دولت در حال تلاش حداکثری برای فروپاشی این بنیاد اند😳😁
https://eitaa.com/women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 باید زنده شویم؛ مثل حاج قاسم!
🔻بیایید زندگی زیباتری را تجربه کنیم ...
https://eitaa.com/women92
✅دور از گناه باش!
✍در صحرا هیزم های بزرگ را با هیزم های کوچک و ریز روشن می کنند. گناهان بزرگ هم با گناهان کوچک شروع می شوند. به همین خاطر است که قرآن کریم روی گناهان ریز و کوچک حساسیت نشان داده و می گوید: اگر به سراغ شرّ و شرارت بروید هر چند کم و ناچیز نتیجه آن را خواهید دید:
مَن یَعمَل مِثقالَ ذَرَةٍ شَرّاً یَرَه؛ و هر كه هموزن ذرّه اى بدى كند [نتيجه] آن را خواهد ديد.
📚 آیه ۸ سوره زلزال
https://eitaa.com/women92
یا زهرا:
✅ حمایت از آمرین به معروف از اولویت های قرارگاه دادسرای قم
🔶 دبیر قرارگاه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی دادسرای قم اظهار داشت: این قرارگاه ضمن ارتباط مستمر با گروه های مردمی تمام ظرفیت قانونی خود را جهت حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر به کار خواهد گرفت.
⭕️ در همین راستا پس از وصول گزارش مبنی بر ایجاد مزاحمت فردی موتورسوار برای آمرین به معروف قرارگاه ثارالله و تخریب هدایای ترویج حجاب، توهین و فحاشی به آنها، گزارش واصله با صدور دستور قضایی در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گرفته و متهم توسط پلیس امنیت اخلاقی شناسایی و بازداشت گردید.
🔴 همچنین پس از انتشار تصاویر آمر به معروف قمی در صفحه مجازی یکی از فعالان معاند و خارج نشین که همواره تخریب فرهنگ ایرانی-اسلامی و کیان خانواده را در دستور کار خود داشته است، موضوع بلافاصله توسط عوامل قرارگاه بررسی و با شناسایی ارسال کننده تصاویر، پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شد.
⬅️ شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هر نوع تخلف و ناهنجاری گزارش خود را به همراه مستندات در بستر فضای مجازی به شماره ۰۹۳۳۳۶۳۳۲۵۱ با قرارگاه دادسرای قم درمیان بگذارند.
#همه_مسئولیم
https://eitaa.com/women92
*نجاروبازنشستگی*
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
زمانی که نجار پیری بازنشستگی خود را اعلام کرد صاحب کارش ناراحت شد وسعی کرد او را منصرف کند!
اما نجار تصمیمش را گرفته بود…
سرانجام صاحبکار درحالی که با تأسف با این درخواست موافقت میکرد،
ازاو خواست تا بعنوان آخرین کار ساخت خانه ای را به عهده بگیرد..
نجار نیز چون دلش چندان به این کارراضی نبود به سرعت مواد اولیه نامرغوبی تهیه کرد وبا بی دقتی به ساختن خانه مشغول شد وکار را تمام کرد…
زمان تحویل کلید،صاحب کار آن را به نجار بازگرداند و گفت:
این خانه هدیه ایست از طرف من به تو به خاطر سالهای همکاری!
نجار یکه خورد و بسیار شرمنده شد،
درواقع اگر او میدانست که خودش قرار است دراین خانه ساکن شود لوازم ومصالح بهتری برای ساخت آن بکار میبرد وتمام دقت خود رامیکرد
"این داستان زندگی ماست"
گاهی ما کمترین توجهی به آنچه که هرروز میسازیم نداریم،
پس در اثر یک اتفاق میفهمیم که مجبوریم درهمین ساخته ها زندگی کنیم،
اما فرصتها ازدست میروند وگاهی شاید،بازسازی آنچه ساخته ایم ممکن نباشد..
شما نجار زندگی خود هستید و روزها،چکشی هستند که بریک میخ از زندگی شما کوبیده میشوند!
*مراقب خانه ای که برای زندگی خود میسازیم باشیم*
https://eitaa.com/women92
🌼 #دختر_تمدن_ساز | سهم ما از نقش دختری
🎙 گفتکو با سرکار خانم آزاده نیاز، مدرس دانشگاه دربارهی علل هویت چندگانهی دختران و ارائهی برخی راهحلها
بخشهایی از مصاحبه🔻
🔹 دختر امروز ما در مسئلهی زنانه بودن یا دخترانگی، انتخابگری میکند. یک مقطعی زنان ما اینقدر با مسائل و با دگرگونیهای اجتماعی به صورت فعال مواجه نمیشدند. دختر امروز ما در جریان انتخابهایی که قرار میگیرد، چیزی را برمیگزیند که متفاوت از آن چیزی باشد که خانواده یا جامعه به عنوان شاخص برایش تعریف میکنند.
🔸 همین پویشهای همدلی، ظرفیت بالقوه و عظیمش در وجود دختران ماست. کافی است که برایش موضوع فعالیتهای گروهی تعریف شود و خواسته شود که تو ایده بده، تو طرح بده، تو پیشنهاد بده که ما برای این موضوع چهکار میتوانیم انجام بدهیم. هویت دختران وقتی میتواند موفق تعریف شود که دختر را به قوت آن چیزی که هست مسلّط و مفتخر کند.
🔹 دختر ما نتوانسته مواجههاش را با شرایطی که در تربیت دینی ما که مشتمل بر تکالیف و وظایف است، مشخص کند. تفاوت زنان و مردان را به معنای ظلم و نابرابری نگاه کرده. تفاوت را در تکلیف محوری نگاه نکرده، تفاوت را در حق محوری مطالبه کرده و دیده. بعضاً به جای اینکه ذهنش یک ذهن تکلیف مدار باشد ذهنش یک ذهن حق مدار است. حق من چیست؟ حق من کجاست؟ وقتی به سؤال «حق من چیست» و «حق من کجاست» میخواهی پاسخ بدهی میروی در پارادایم برابری. حقهایی که باید برابر اعطا شوند. تعاریفی که الزاماً تعاریف درستی از عدالت نیستند ولی الان با آنها دستوپنجه نرم میکند.
🔸 آیا تابهحال به این فکر کردید که چه نکاتی در دختر شما باید به عنوان ظرفیتهای درونی به رسمیت شناخته و تقویت شود؟ باید روی آن کار شود. باید خوشحال و خرسندش کنید از این داشتههای فوقالعادهای که دارد. آیا برنامهریزی برایش کردید که در کنار مشورتهای خانوادگیتان سهم تأثیر یک نگاه لطیف، دقیق و ظریف دخترانه را هم قرار بدهید که این آدم با چشم خودش ببیند در تصمیمگیریهای خانوادگی موثر است؟
🔹 ما گاهی اوقات فکر کردیم که تربیت دختر یعنی فقط آماده کردن دختر برای اینکه بتواند خوب غذا بپزد، خوب پذیرایی کند یک خانهای را خوب بگرداند. به نظرم این اشتباه است و خیلی اشتباه رایجی هم هست. همین اشتباه نگرشی فرهنگی باعث شده نهتنها این اتفاق نیفتد بلکه چون سوژه، سوژهی انتخابگر است، خیلی راحت به شما میگوید نه و شما نمیتوانید اجبارش کنی؛ بعد وقتی وارد آن فضای نوجوانی و پرخاشگریها و پیداکردن هویت مستقل میشود، این را هم ترجمهی به مخالفت از خودت میکنی به عنوان پدر و مادر. بعد یا با او دائم میجنگی یا چون میخواهی با تو بد نشود کوتاه میآیی.
🔻 مطالعه متن کامل مصاحبه در
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46248
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕حجت الاسلام مهدی دانشمند در گفتگوی زنده خود در صفحه حاجت گفت:
🔸همه این هایی که به شمال مسافرت کردند اگر ۱۴روز دیگر به کرونا مبتلا شداند به پای محرم نزارید
https://eitaa.com/women92