💥طی الارض یک زن شیاد تا زندان!
🔹زنی که درصدد سوءاستفاده از اعتقادات مذهبی مردم بوده و از طریق یک شبکه سازمان یافته در جلسات خانگی این مهم را صورت میداده با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شد.
🔻این باند چهارنفره ادعای ارتباط با ائمه(ع) داشتند ضمن سوءاستفاده از اعتقادات مذهبی مردم، با راه اندازی یک تشکیلات سازمان یافته و برگزاری جلسات صدها نفری خانگی در مشهد، #اعتقادات_مذهبی مردم را دستاویزی برای کلاهبرداری های میلیاردی شبکه ای قرار داده بود و مبالغ کلانی را نیز از آنها #اخاذی میکردند. معاون دادستان مرکز خراسان رضوی روز گذشته با تایید دستگیری مروجان افکار انحرافی برای زراندوزی با سوءاستفاده از عقاید مذهبی گفت: سرکرده این متهمان که زنی حدود 50 ساله به نام «زهرا-ق» است با ادعاهای حیله گرانه، بسیاری از افراد را فریب داده و مبالغ هنگفتی را کلاهبرداری کرده است.
🔸قاضی سیدجواد حسینی افزود: ترفندهای فریبکارانه این زن با توجه به اظهارات شاکیان، تا آن جا پیش رفته بود که داماد خود را فرمانده سپاه #امام_زمان(عج) در زمان ظهور آن حضرت معرفی می کرد او نه تنها ادعای ارتباط با امام زمان(عج) و اولیاءا... را داشت بلکه حتی مدعی طی الارض بود. این مقام ارشد قضایی تصریح کرد: او چنان افکار و عقاید خطرناک خود را در میان افراد به اصطلاح مریدش گسترش داده بود که حتی یک زن شهروند، منزل بزرگی را در خیابان ابوذر غفاری منطقه احمدآباد مشهد، وقف سرکرده این باند کرده بود.
⚠️قاضی سیدجواد حسینی؛ معاون دادستان مرکز خراسان رضوی در این زمینه اظهار داشت: این زن مدعی ارتباط با امام زمان(عج) و ائمه(ع) بوده و حتی ادعای #طی الارض نیز میکرده و از این طریق دست به انتشار افکار انحرافی زده و مخاطبان خود را سرکیسه می کرده است.
✍پ.ن: این افراد کارهای عجیب خود را از طریق ارتباط با شیاطین و اعمال حرامی چون سحر و... انجام می دهند.
⛔️مراقب عرفانهای کاذب و #فرقه_های_انحرافی باشیم
📰روزنامه خراسان
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی دلیل مهربون باشیم ...
@women92
➰🦋 دلم گرم خداوندیست که با دستان من، گندم برای یا کریم خانه میریزدچه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنهکارم دلم گرم است، میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم برایت من، خدا را آرزو دارم 🦋➰
@women92
🔸 زن ۱۱۳ سالهای که بعد از آنفولانزای اسپانیایی، کرونا را هم شکست داد
🔹 یک زن ۱۱۳ ساله در استان شمالی «خیرونا» در اسپانیا موفق شد از ویروس «کووید-۱۹» که سبب مرگ هزاران نفر در سرتاسر جهان شده است، جان سالم به در ببرد.
🔹 این زن ۱۱۳ ساله در زمان شیوع آنفولانزای اسپانیایی هم که در سالهای ۱۹۱۸ تا ۱۹۲۰ شایع بود و مرگبارترین همهگیری قرن بیستم به شمار میرود، توانسته بود با شکست آنفولانزای اسپانیایی از آن جان سالم به در ببرد.
🔹 بر اساس تحقیقات به عمل آمده و بر اساس اطلاعات موجود، این زن اسپانیایی، پیرترین فردی در جهان است که موفق شده ویروس کووید-۱۹ را شکست دهد.
@women92
#دلنوشته
#آیه_طلائی_جزء_نوزدهم
⚜و هنگامی که بیمار می شوم او شفایم می دهد ⚜
آری هنگامی که بیمار می شوم تو شفایم می دهی
ای خداوندگار قادر و مهربانم 💔💚
⏳نوزدهم ماه مبارک رمضان
و جزء نوزدهم قرآن
و من حیران از ندای فزت برب الکعبه 😭
دنبال شفا آمده ام 😔
💉بیمارم ، بیماری که طبیب جوابم کرده است
💊هیچ شفاخانه ای ، درمان مرا ندارد
درد بی درمان من دارد که تا مغز استخوانم را می خورد .
دردی که آتش به جانم شده است
و کاش رها میشدم از این آتش ...
حبیب من ، معبود من ، طبیب من تویی
اطرافیانم دلواپسند و دنبال دوا
اما شفای من تویی 💯
💔قلبم درد می کند
مرا تیغ جراح چاره نیست
قلب من فقط طالب عشق و مهر توست ، در قفس سینه بی تاب است
گاهی که به دیگری رو میکنم چنان بی قرار می شود و سر به طغیان بر میدارد که نه ... من فقط به عشق معبود باید بزنم
یا خالق یا بهترین مخلوق او
عشق حضرت دلبر تسکین نا آرامی های این قلب سرکش است .
😢پایم هم درد می کند
هر وقت که قدم هایم در راه تو سست می شود پایم فریاد می کشد...
دلش می خواهد مثل آهو بچه ای تیز بدود و تماما در راه معشوق پیش رود
👐امان از درد دستهایم
آنجا که گرهی بدستم باز نمی شود و کار خیری را پس می زنم ، چنان بیقراری می کند که از صدای ناله اش گوشهایم کر می شوند ↪️
⬅️ گفتم گوش
گوشهایم هم سوت می کشند
در مقابل ورود غیبت و دروغ ، موسیقی حرام ، سخن چینی و ریاکاری چنان سوتی می کشد که فقط با نوای جانبخش قرآن می توان آرامش کرد 🗣
👁چشمهایم
چه دردی بدتر از چشم درد
که از درد دوری معشوق خون می بارد و دنیا را بدون محبوب نمی خواهد
همه جا در جستجوی یوسف زهرای توست و هرجا نشانه ای از بزرگی تو را می جوید
و وقتی که حرام می بیند و مشغول مجاز می شود تیر می کشد 😣
😭زبانم هم مرض دارد
مرض زبانم بدخیم است
کاش میشد آنرا برید
و دورش انداخت
اگر به اندازه ذکر بگویم و قرآن بخوانم آرام است
اما امان از حرف ناصواب که همچو آتش به جانش میوفتد
🤲خدای من همه وجودم درد است و درمان تویی
نجاتم بده
درمانم باش
تا قدری قدر بدانم
تا در این قدر ، سلامتی جسم و ملکوت، رزق یکساله خود را بردارم
تا در این مسیر قوت ادامه یابم
شفایم باش یا من اسمه دوا و ذکره شفا
@women92
✍ صالحه کشاورز معتمدی
«سوئیت هوم» ها از جان ما چه میخواهند؟
🔹«سوئیتهوم» اصطلاحی است که بعضی کاربران اینستاگرام برای مشهور کردن خود از آن استفاده می کنند. آنها هر روز عکسهایی بسیار زیبا و خوش رنگ و لعاب از جزئیات خانه و زندگی خود و اعضای خانوادهشان، از قصه آشنایی با همسر گرفته تا بارداری و نکات خانهداری و البته بچهداری منتشر میکنند.
🔹تا اینجای کار، همه چیز عادی است. اما این خانههای خوش رنگ و لعاب، و این کودکان خوشپوش و همیشه شاد، پشت صحنهای دارند که مخاطبان نمیبینند.
🔹با افزایش فالوئرهای اینستاگرامرها، برندهای مشهور نیز برای تبلیغ محصولاتشان به سراغ آنها میروند. چراکه تبلیغ در این صفحات، بسیار ارزانتر از رسانههای رسمی است و البته درآمد بسیار خوبی برای اینستاگرامری است که هیچ کار خاصی نمیکند جز استفاده از آن کالا.
🔹قیمت یک استوری یا پست تبلیغی، ممکن است به چند میلیون تومان هم برسد. اما در بسیاری موارد، هیچ پولی جابجا نمیشود و تبلیغ کننده فقط افتخار دریافت رایگان یک کالا یا خدمات را پیدا میکند. اما وظیفهاش این است که با آب و تاب، حسرت استفاده از آن کالا را در دل مخاطب بیندازد.
🔹آنچه در ذهن مخاطب باقی میماند، کمبود همان چیزهای بهظاهر عادی ،در زندگی روزمرهاش است. حالا او گمان میکند برای کودک یا همسرش کم گذاشتهاست؛ دقیقا همان چیزی که تبلیغکننده میخواهد.
🔹ضربه اصلی سوئیتهومها، به افسردگی مخاطبانشان یا ترویج مصرفگرایی خلاصه نمیشود. به جامعهای فکر کنید که درآمد بلاگرها و سوئیتهومهایش بسیار بیشتر از پزشکان، صنعتگران و فرهیختگان است.
@women92
➯ @Ahadis14masuom
💠🔹امـام صادق علیـهالسلام:
↫◄ صبـح روز شـب قـدر
مــثل شـب قـدر اسـت
پس عمـل و تـلاش كـن
📗امالی صدوق، صفحه ۷۵۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ماجرای یک خواننده حاشیه ساز و امکان استرداد وی به ایران طبق قوانین/ حکم قضایی تتلو در قانون ترکیه چیست؟
@women92
https://qom.shafaqna.com/FA/198519
مصاحبه با شفقنا:
ما ه رمضان ماه مغفرت و غفران الهی و دربند کشیدن شیطان است .ماه تفکر و تلنگر انسانها راجع به خود و خدا. دراین ماه شب و روز، بیداری و خواب روزه داران عبادت محسوب می شود و همه میهمان سفره پربرکت الهی هستند. فواید روزه داری در ابعاد فردی خانوادگی و اجتماعی برهمگان واضح است چراکه روزه تمرین از خودگذشتگی تقوا و پرهیز وصبر وبردباری ایثار و احسان همدلی و یکرنگی است. اینکه بدانی در زندگی باید یک سری تقید ها و محرومیت ها را تحمل کنی تا به کمالاتی برسی و تمرینی از صبر در سختیها و مصیبت ها صبر در معصیت و حتی طاعت الهی لازمه رشد فردی، مادی و معنوی انسان در همه مکاتب و ادیان بوده و هست، جهان بینی تورا نسبت به دنیای پیرامونت تغییر خواهد داد. امروزه با پیشرفت مدرنیته و سهل الوصول بودن بسیاری از امور، راحت طلبی درامورمادی و حتی معنوی روش و بینش بسیاری از جوانان شده است. برخی از جوانان از روبروشدن با مشکلات و سختی ها واهمه دارند و از زیر بار مسئولیت کار مداوم و تشکیل زندگی و ... شانه خالی می کنند و به اندک ناملایماتی افسرده وناامید می شوند و آستانه تحمل آنها بشدت پاییین آمده و این مساله در تعاملات فردی و خانوادگی و اجتماعی بشدت واضح است ..ماه رمضان و روزه داری تمرینی برای روبروشدن با این تقید ها و گسترش سعه صدر و تحمل انسان است. بطوریکه از نظر بسیاری از کارشناسان آمار جرم و جنایت و حتی طلاق خشونت و فساد در این ماه کاهش چشمگیری دارد. اعتقاد به این باور که برخی ریاضت ها در زندگی باعث بازنگری عمیق ما به فلسفه زندگی و شکر گذاری و قدردانی بیشتر ما نسبت به نعمتهای الهی خواهد شد قطعا در برنامه ریزی وهدفگذاری ما در زندگی تاثیر خواهد گذاشت .بسیاری از جوانان دچار کمال گرای و ایده آل گرایی مفرط شده اند و تصور می کنند همه چیز باید درزندگی مشرکشان تامین گردد تا به فکر تشکیل خانواده باشند یا همسر اینده شان باید تمام ویژگیهای مادی و معنوی را داشته باشد و با این تفکر بسیاری از فرصتهای طلایی خودرا ازدست میدهند و دچار سرخوردگی شده اند. چراکه در زندگی واقعی این مطلوب تامین نخواهد شد. باوردیگری که از طریق روزه داری در انسان تقویت می گردد ایثار، هم دلی و نوع دوستی است که خوشبختانه مردم ما دربحران های مختلف نشان دادند که از این آزمون سربلند بیرون آمده اند، چه خوب است که این جلوه های اجتماعی فداکاری که به کرات شاهد ان هستیم در زندگی خانوادگی ما هم بیشتر گردد. درست است که روزه گرفتن طبیعتا با دشواری های جسمانی همراه بوده اما نباید بگذاریم بر تعاملات خانوادگی تاثیر بگذارد و باید تلاش کنیم درایام ماه مبارک با تقویت جسمانی و معنوی ارتباط خودرا با خانواده منسجم تر و زیباتر کنیم مخصوصا والدین در مورد ارتباط خود با فرزندان دراین ایام باید توجه بیشتری داشته باشند چراکه در ماه رمضان الگوی تربیتی دینداری والدین بصورت عملی برای فرزندان قابل مشاهده است واین الگو باید هرچه آرامتر و مهربانانه تر به فرزندان انتقال یابد تا تاثیری جاودانه بر روح و ذهن انها داشته باشد. امید که با تاسی از سیره عملی اهل بیت علیهما سلام در انتقال ارزشهای الهی این ماه مبارک به فرزندان موفق گردیم .
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همین قاسم سلیمانی که هستیم، اگر خدا به ما رحم نکنه معلوم نیست تا آخر همینطور باشیم یا نه ...
🌸بسم رب الشهدا والصدیقین🌸
مدافع سلامت، پرستار زهرا مستعدی، فرزند شهید سرافراز دفاع مقدس علیرضا مستعدی، در سن ۴۲ سالگی، در حین خدمت در بیمارستان شهید لبافی نژاد ایست قلبی کرد و درگذشت.
🌸شادی روحشان صلوات🌸
@women92
#پویش_مؤمنانه
در لبیک به بیانات رهبر معظم انقلاب🌷📣
خدمت خادمیاران آستان قدس رضوی_قم
دریافت کمکهای نقدی جهت قربانی، نذر سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان(عج) ، کفاره روزه، و...
و دریافت غیر نقدی اقلام مصرفی در محل نمایندگی آستان(ابتدای صفائیه)
جهت خانوارهای محروم و کم برخوردار و خانواده های متوفیان کرونا... در شهر کریمه اهلبیت (سلام الله علیها) 🌷❤️
🌹همه باهم در این پویش کریمانه با ذکر نام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) شرکت میکنیم. 🌹
شماره کارت نمایندگی آستان قدس رضوی در قم جهت واریز وجوه
۶۱۰۴۳۳۷۶۶۶۹۷۲۴۹۰
#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_میدهیم
#کانون_خانواده_آستان_قدس_رضوی
نمایندگی آستان قدس رضوی قم
⭕️ سردار قاسم سلیمانی: اگر امیرالمومنین با معاویه صلح میکرد، ممکن بود در ظاهر به شهادت نرسد، اما از اسلام چه چیز باقی میماند؟
🇮🇷@women92
🔷🔶🔹🔸
⚡️ شب قدر یعنی یک شب که با ولیِّ خدا سالک باشی، بهتر از هزار ماه است که خودت راه بروی💥
🎤استاد میرباقری:
👌«درك شب قدر، غير از بيدار بودن است. ممكن است آدم بيدار باشد، ابوحمزه بخواند، دعای جوشن كبير بخواند، همهٔ كارها را بكند ولی به درك شب قدر نرسيده باشد.
درك شب قدر امر ديگری است؛ ورود به محيط ايمن الهی است.
اگر انسان توانست خودش را به ولیِّ خدا برساند، در كنار او بيش از هزار ماه جلو رفته است و اگر نرساند، هزار ماه هم كه خودش بدود آن كار را نمیكند. يك شب كه با ولیِّ خدا سالك باشی و به آن وادی أيمن راه یابی، آن يك شب از هزار ماه كه خودت راه بروی بهتر است»
@women92
#عفافازنگاهاندیشمندانغربے
#برتراند_راسل:
"از لحاظ هنر، مایه تاسف اسٺ ڪه به آسانے به زنان بتوان دسٺ یافٺ و خیلے بهتر اسٺ ڪه وصال زنان دشوار باشد، بدون آن ڪه غیر ممڪن گردد.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بحران #بیهدفیِ_مشترک
✍ #دکتر_فردین_علیخواه (جامعه شناس)
✅ از آشنایان، که زوجی تحصیل کردهاند، دو دختر هشت و یازده ساله دارند. گاهی آنها را به خانه مادر بزرگشان می برند و کودکان با فشار و اصرار شب را در کنار مادر بزرگ مهربان می گذرانند و به خانه برنمی گردند. می گویند: شب هایی که دختران در خانه نیستند به معنای واقعی کلمه دچار یأس فلسفی و بیمعنایی در زندگی می شوند. در خانه بی هدف راه می روند، حواسشان نیست و گاهی با همدیگر برخورد می کنند، بی جهت به همدیگر گیر می دهند، مدام با خانه مادر بزرگ تماس می گیرند، و در کل نمی دانند که در نبود دختران حتی نسبت شان با همدیگر چیست و چرا با هم اند!
✅ هر چند طبق آمار، بخش قابل توجهی از طلاق ها در پنج و ده سال نخست پس از ازدواج رخ می دهد ولی به این معنا نیست که زوج هایی با بیست یا سی سال زندگی مشترک از هم جدا نمی شوند. مصاحبه های پراکنده ام با بعضی از زوج ها که طلاق در سنین بالا یا به تعبیری «طلاقِ پس از استقلال فرزند» را تجربه کرده اند بیانگر آن است که پس از استقلال اقتصادی و مکانی فرزندان، گَردِ بحران «بی هدفی مشترک» بر خانه پاشیده می شود. در این وضعیت زوج های کهنهکار و پابهسنگذاشته همچون پرستاران کودکی می مانند که با بزرگ شدن او باید چمدان خود را ببندند و با میزبان خداحافظی کنند. یادآوری می کنم که این امر گمانی جامعه شناختی و تنها یکی از دلایل طلاق در بین زوج های قدیمی است و شناخت بیشتر آن تحقیقات میدانی وسیعی را می طلبد.
✅ هر چند در جهان جدید نقش پدری(1) و نقش مادری(2) در مقایسه با گذشته رفتهرفته وسیع تر گشته به طوری که برخی محققان جهان جدید را جهان والدین مضطرب می نامند ولی دوشادوش آن، دیدگاههایی نیز بیان می شوند که مردان و زنان را به تجربه لذت ها و خوشی های مشترک و ایجاد فضایی برای خود- جدا از نقش پدری و مادری شان -دعوت می کنند. نکته آن است که در جهان جدید به طور خاص از سه پروژه صحبت به میان می آید: پروژه خود به عنوان فرد(من نباید خودم را فراموش کنم)، پروژه زندگی مشترک (من و همسرم باید لذت ها و فضای خاص خودمان را داشته باشیم) و سوم پروژه فرزندان(ما به عنوان والدین وظیفه خطیری بر عهده داریم). بی تردید حفظ تعادل بین این سه عرصه آسان نیست.
✅ طلاقِ پس از استقلال فرزند بیانگر زوج هایی است که تمام تخم مرغ هایشان را تنها در یک سبد گذاشته اند. در اینجا پس از رفتن فرزندان توجیه این گروه از زوج ها برای بودن در کنار هم ضعیف می شود و بی اساس نیست اگر بگوییم که حتی گاهی در خصوص نسبت شان با همدیگر نیز دچار شک و تردید می شوند. به طور خلاصه، در این زوج ها هویت پدر-مادری یا والدینی به شکل وسیعی بر هویت فردی و هویت همسری آنان چیره شده است و در واقع مجالی برای شکوفایی دو هویت اخیر نمانده است.
✅ در پایان آیا می توان گفت که پدر-مادری کردن به شکل مادام العمری در بین زوج های ایرانی که پس از استقلال فرزندان همچنان ادامه می یابد، به دلیل هراس از مواجهه با بحران تلخ« بیهدفی مشترک» یا «بحران بی نسبتی» است؟
@women92
رانیا العسال (کاربر عراقی): مهم نیست از چه مذهبی است و عمامه اش چه رنگی دارد همین که آمریکا زیر پاهاش درحال ساقط شدن و کرامت اسلام زنده شده است کفایت می کند.
@women92