حسین شریعتمداری در یادداشتی تحت عنوان « سخنی با دستیار محترم رئیسجمهور!» نوشت:
۱- در طرح اخیر «حجاب و عفاف» که از سوی سرداررادان، بر اجرای آن از روز شنبه (دیروز) تاکید شده است برای هنجارشکنان جرایمی نظیر محرومیت از برخی خدمات اجتماعی، ابطال گواهینامه رانندگی، ممنوعیت استفاده از اینترنت، ابطال پاسپورت و... در نظر گرفته شده و نیز جریمه نقدی ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیاردی برای کشف حجابکنندگان پیشبینی شده است. اجرای این طرح، خواسته تودههای عظیم مردم مسلمان این مرز و بوم است که به هر علت (موجه یا غیر موجه) با تاخیر به اجرا در میآید. بدیهی است که نیروی انتظامی پیشانی اجرایی این طرح است و دهها دستگاه از قوای سهگانه را نیز به پیوست دارد.
بعد از اعلام این طرح، سرکار خانم «سکینه ساداتپاد» دستیار گرامی رئیسجمهور محترم کشورمان (در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی)، با انتشار یک توئیت اعلام کرد که «منع خدمات اجتماعی، مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی، خلاف عدالت و مصداق بارز کار بیقاعده است»! و تاکید کرد که «نمیتوان هنجارشکنی را با تصمیمات غیرقانونی، غیراسلامی و غیرعقلانی مهار کرد»!
۲- ضمن احترام به این خواهر گرامی و با عرض پوزش باید گفت؛ استناد ایشان به اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی «بلا وجه» و بیرون از ضوابط و معیارهای حقوقی است. در اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی بر ضرورت برخورداری همه افراد و حمایت قانون از تمامی آنها تاکید شده است که اصولی مترقی و برگرفته از متن آموزههای اسلامی است.
در اصل ۱۹ قانون اساسی آمده است «مردم ایران از هر قوم و قبیله که باشند، از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اینها، سبب امتیاز نخواهد بود». این اصل در مقام نفی تبعیضات نژادی قومیتی و کلیه تبعیضات مبتنی بر تفاوتهای تکوینی میان انسانها مانند رنگ و زبان و قومیت و نژاد است و هیچ ارتباطی به خودداری از محرومیت متخلفان و مجرمان ندارد چون طبعاً هر مجرم و متخلفی از یک سری حقوق شهروندی محروم میشود.
و در اصل ۲۰ تاکید شده که «همه افراد ملت اعم از زن و مرد، یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند». این اصل نیز بر یکسانی و برابری افراد و شهروندان در برخورداری از حمایتهای قانونی تاکید دارد. از کجای این اصل بر میآید که باید شخص مجرم و متخلف را مانند شخص غیرمجرم و غیرمتخلف مشمول بهرهمندی از همه خدمات اجتماعی دانست؟! شخصی که مجرم یا متخلف است را قانون مشمول مجازات میداند.
۳- اکنون باید از دستیار محترم پرسید که؛ اگر کسانی مفاد اصول یادشده در قانون اساسی را زیر پا بگذارند و به حق مسلم دیگران تجاوز کنند، باید به هنجارشکنی خود ادامه دهند و هیچ مرجعی حق ندارد به عنوان جریمه آنها را از برخی حقوق تصریح شده در اصول مورد اشاره محروم کند؟! و آیا از نگاه و منظر ایشان، نادیده گرفتن مفاد این دو اصل جرم تلقی نمیشود؟! اگر پاسخ مثبت است که مجرم باید جریمه شود و اگر پاسخ ایشان به این پرسش منفی است! -که نمیتواند منفی باشد- پس اساساً قانون به چه معنی است؟! و قانونگذار از وضع آن چه منظوری داشته است؟!
۴- باز هم به عنوان مثال، در قانون اساسی و قوانین جاری بر حرمت جان و مال انسانها تاکید شده است. حالا اگر کسانی دست به قتل انسان بیگناهی بزنند و یا مرتکب دزدی و سرقت بشوند، آیا میتوان با استناد به قوانینی که جان و مال انسانها را محترم دانسته است، از مجازات آنها صرفنظر کرده و ادعا کنیم بر اساس قوانین یاد شده، نمیتوان متعرض آنها شد؟! و آیا این دیدگاه مستلزم نادیده گرفتن جان و مال انسانهای بیگناه نیست؟!
۵- چند اصل از همان قانون اساسی، مراجع قضایی و حقوقی را موظف به مقابله با هنجارشکنان و قانونگریزان کرده است. حتماً فصل پانزدهم از قانون اساسی را که مشتمل بر ۱۹ اصل است و شرح وظایف قوه قضائیه در آن آمده است، مطالعه فرمودهاید. درباره این اصول چه نظری دارید؟!
۶- و بالاخره از دستیار محترم، که خود از خانمهای تحصیلکرده و مؤمن و محجبه هستند، انتظار میرود به این نکته بدیهی توجه داشته باشند که بسیاری از کشفحجابکنندگان فرزندان فریبخورده این مرز و بوم هستند و نجات آنها از چنبره فریب دشمنان وظیفهای است که نادیده گرفتن آن جفا در حق خود آنان است و البته عوامل وابسته به سرویسهای اطلاعاتی دشمنان که کشف حجاب را به عنوان یک مأموریت انجام میدهند، حساب جداگانهای دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأثیر علمی #حجاب بر زیبایی و طول عمر
دکتر حسن اکبری
#ماه_رمضان
#رمضان۱۴۴۴
#ایران_ما
#پلیس_انقلابی
#پلیس_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️وقتی شهید آوینی و یارانش در خیابان های تهران علت گریه یک خانم در هنگام بدرقه رزمنده ها را می پرسند و او پاسخی می دهد که حتی ما را نیز در عصر حاضر شرمنده می کند...
🔸برشی از مستند روایت فتح
#اللّهماجْعَلْنیمِمَّنْتَنْتَصِرُبِهلِدینِک
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبعلیالمرتضی
من توی ایتا یه کانال پیدا کردم مخصوص مامان و بابا هایی که بچه های کوچیک دارن
کلی مطالب خوب برای رشد و بازی و مراقبت از نوزاد و بچه های کوچیک هست
مرتبا هم پزشک و روانشناس به سوالات تخصصی جواب میدن
یه گروه چت هم دارن
مامان ها به هم دل گرمی و مشورت میدن و از تجربه هاشون میگن
خیلی خوبه
توصیه میکنم حتما عضو بشید👇
https://eitaa.com/joinchat/2772238620C3497a1cf2c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 گــیـف بـالـا رو دیـدی؟😍❤️☝️🏽
توام این گوگولیارو دوست داری😋
اینجا معـدن این کلیپ هاست👼🏻👼🏻
کلیپایی که قند تو دلت آب میکنه🤤
لینک کانالش اینِ عضو شید🤪🔥👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/1179517217C88c1b2353d
https://eitaa.com/joinchat/1179517217C88c1b2353d
پااکش کنم حسرت بخوری؟😈❌☝️🏽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 خاصیت فوق العاده در صدقه دادن!!!
🎙حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا فرحزاد#منتظران_حضرت_مهدی_عجل_الله_تعالی_فرج_الشریف
#تک_تک_اعمالمون_به_نیت_سلامتی_و_ظهور_امام_زمانمون_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو گناه می کنی من حیا می کنم!!
#دارستانی
گوش کنید بسیار امید آفرین و چقدر حال دل آدم خوب میشه
🌴💎🌹💎🌴
💠الگوی زن مسلمان برای حضور در همهی میدانها
🔸 زن مسلمان در میدان سیاست قدم میگذارد، در میدان علم قدم میگذارد، در میدان جهاد قدم میگذارد، بر منبر تدریس مینشیند، گاهی سخن او و ندای علمانه او قرنها را در مینوردد فاصله ها را طی میکند و به نسلهای بعد میرسد کما اینکه شما امروز سخن زینب کبری(سلام الله علیها) را درس بزرگ مشاهده میکنید در همهی، زمینه ها درس ایستادگی، درس شجاعت، درس قدرت معنوی و روحی. این چه قدرتی است که این بزرگوار که گویا این ایام، ایام شهادت آن بزرگوار هم هست در مقابل طاغوتهای بیرحم بی ملاحظه ی گستاخ زمان خود با آن قدرت می ایستد و حرف خود را میزند و این حرف را ماندگار میکند در تاریخ «لا تمحو ذِكْرَنا» یا زنان دیگر اهل بیت(سلام الله علیها) که هر کدام یک الگویی هستند، حتی در میدان جهاد هم همینجور است، در میدان مبارزات هم همینجور است و ما این را در کشور خودمان در میدانهای مختلف مشاهده کردیم. رشحه ای از آن معنویت بر این ملت پاشیده شد و آن حرکت عظیم زن ایرانی را در انقلاب در جنگ، در عرصه های مختلف پدید آورد و نشان داد این است رسالت زنان که امروز کار میکنند. حمل این روحیه، پروردن این فکر در ذهن، خانمهایی که مشغول تحصیل علوم دینی هستند، خانمهایی بخشهای دیگر مشغولند و از تربیت دینی و ارزشهای دینی پایبندیهای دینی بشدت پاسداری میکنند و حراست میکنند.
📌در دیدار رهبر انقلاب با خواهران طلبه و فرهنگی قم
🗓 ۱۳۷۴/۹/۱۶
#الگو
همایش بین المللی قدس قبله اول
پنل بانوان؛ با سخنرانی اندیشمندان زن از کشورهای مختلف
با محوریت زن فلسطینی
ساعت ۱۰
پخش با ترافیک رایگان از شبکه اینترنتی سفیر:
برای لغو پیامک های هیئت آنلاین عدد 1 یا کلمه off را به شماره ۳۰۰۰۵۶۶ ارسال نمائید.
heyatonline.ir/SAFIR_TV
✅ انواع حجاب در قرآن
1. حجاب و عفاف در پوشش:
این همان چیزی است که توده مردم از آن مطلع هستند و بسیاری از بانوان متدیّن بر آن تاکید دارند. (نساء:59)
2. حجاب و عفاف در گفتار:
طرز سخن گفتن با نامحرم (چه سخن گفتن زن با مرد و چه بالعکس)، طوری که موجب عشوه، شوخی و سخنان زننده نباشد. (احزاب:32)
3. حجاب در رفتار:
همانطور که بر زن و مرد، پوششی از جانب خداوند واجب گردیده است، همانطور نیز، حفظ چشم از هر نگاهی بر مرد و زن مومن واجب گردیده است. (نور:31)
4. حجاب در پندار:
طوری که انسان خود را در افکار پلید و کثیف، غرق نگرداند و همیشه با توکل بر خدا، خود را از افکار سخیف، دور کند. (آل عمران:8)
آنان که به زین اسب خود می نازند
در وقت مسابقه چرا می بازند؟
دنیا که شبیه کوچه ای بن بست است
با نعل شکسته به کجا می تازند؟!
#لاادری
🌴🕯🌴
قاسمپور در گفتوگو با روزنامه ایران درباره لایحه #ارتقای_امنیت_زنان :
🔺در گفتمان انقلاب اسلامی رفع ظلم به زن یک اصل است اما مهمترین مسأله این است که ما با چه تصویری لایحه مینویسیم و اقدام و کنشگری میکنیم.
🔺 برای بررسی و اصلاح نسخه دولت چند پرسش جدی و مهم داشتیم که باید به آنها پاسخ میدادیم؛ به عنوان نمونه اینکه کدام جنس از سوءرفتارها فوریت قانونگذاری دارد؟ بله، در مورد برخی مسائل مانند ازدواج اجباری اجماع وجود دارد؛ هیچ عقل سلیمی و دین و شرع این اجازه را نمیدهد. یا در خصوص تأمین امنیت زنان در فضای اشتغال همه اتفاقنظر دارند ولی در مورد برخی موارد جای ابهام وجود داشت.
🔺سؤال دیگر اینکه کدام وجه از مسأله سوءرفتار باید مورد قانونگذاری قرار بگیرد؟ وضعیت اجتماعی زنان در مواجهه با سوءرفتار برای تأمین امنیت به چه صورت است؟ درک و تصور زنان در موضوع امنیت چیست؟ و...
🔺 چالش بعدی، مداخله در حوزه خانواده است که چگونه این مداخله صورت بگیرد که بتواند از لحاظ فرهنگی، دینی و اجتماعی مؤثر واقع شود. مسأله بعد در خصوص ظرفیت دستگاهها و نهادهاست. در لایحه یک سری وظایف برای بعضی دستگاهها آورده شده بود. چه اطمینانی وجود داشت که این موارد اجرا شوند؟
🔺 زیستبومها هم اهمیت دارد؛ آیا در استان خوزستان میتوان همان گونه عمل کرد که در استان تهران عمل میشود؟ یا حتی مواجهه با این مسأله در مناطق مختلف خود یک شهر هم یکسان است؟ تنوعات فرهنگی مهم است. بجز قانون چه ابزاری به ما کمک میکند؟ قانون باید چه ابزارهایی را بجز ابزارهای کیفری، فرهنگی و... ایجاد کند؟
🔺 اینها همه دغدغههایی بود که نسبت به لایحه وجود داشت و نشاندهنده این بود که لایحه نیازمند یک سند پشتیبان در سطح ملی است و برای دستیابی به آن هم لازم بود کار کارشناسی دقیقی انجام شود و به نقاط اجماعی دست یابیم. مدت زمان بسیاری در مجلس به دنبال این مسائل بودیم.
🔺اول از همه جلسههای متعدد کارشناسی با گروههای مختلف کارشناسان حقوقی، قضایی، مددکاری، جامعهشناسی، فقهی و... برگزار کردیم تا به آن اجماع نظر در رویکرد و نوع مداخله برسیم. این جلسهها را پرحجم و با مشارکت کارشناسان با دیدگاههای مختلف اندیشهای طراحی کردیم تا در یک فرایند مبتنی بر تضارب آرا فضای کارشناسی را پیش ببریم. با این روند، رویکرد لایحه را از رویکرد «کیفری» صرف به رویکرد «ترمیمی و حل مسأله» تغییر دادیم. این تغییر رویکرد، مورد اجماع جامعه کارشناسی قرار داشت؛ چراکه بهترین رویکرد، حمایت از زن در عین توجه به حفظ و تقویت خانواده است.
🔺اقدام دیگر در خصوص دغدغهای بود که در مورد تکالیف دستگاهها عرض کردم؛ ما از دستگاهها حمایت کردیم و همدلانه تکالیف را برای آنها تعریف کردیم. اگر تکلیفی ابهام داشت، آن را ابهامزدایی و قابل سنجش و ارزیابی کردیم ؛ به عنوان نمونه اگر تکلیفی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شده، شاخصهای مورد نیاز این تکلیف و سنجههای ارزیابی آن نیز به لایحه اضافه شده است.
🔺مسأله دیگر در خصوص مدیریت و نظارت بر قانون بود که در لایحه، این امر به صورت کارگروه ملی طراحی شده بود و وزیر دادگستری رئیس آن بود. هدف از قراردادن این ستاد، هماهنگی بین دستگاهها بوده ولی تشکیل چنین ستادهایی گاهی به ضد خودش تبدیل میشود، چون گاهی دستگاهی که در آن ستاد قرار گرفته، انجام کار خود را منوط به تشکیل ستاد میکند. علاوه بر این، کارهای این ستاد را که بررسی کردیم متوجه شدیم فقط کار هماهنگی انجام میدهد ولی مهمتر از هماهنگی، برای ما داشتن رویکرد حل مسأله بود.
🔺 نحوه مواجهه با انواع سوءرفتار فرق میکند؛ به عنوان نمونه زمانی که یک خانم در یک خانواده دچار آسیب میشود، شاید این مسأله کیفری و قضایی نباشد و به عنوان نمونه مشکل اقتصادی در خانواده وجود داشته باشد یا آسیب اجتماعی مثل اعتیاد در خانواده باشد و در واقع اینجا باید خانواده مورد بررسی قرار گیرد. با توجه به همه این موارد به جای این ستاد، یک پنجره واحد تعریف شد که محل آن در شورای اجتماعی کشور است.
🔺 با قضات مناطقی که در آنها سوءرفتار بیشتری نسبت به زنان وجود داشت و همچنین با مددکاران اجتماعی کل کشور جلسه برگزار کردیم. جلسههای کارشناسی متعددی با اساتید دانشگاههای گوناگون و حوزه علمیه برگزار شد.
@women92
📍متن کامل گفتوگو:
https://irannewspaper.ir/8163/13/14105
✅لینک کانال بله:
https://ble.ir/f_ghasempour_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دنبال این ۴ چیز نرو، گیرت نمیاد!
این ۹۰ ثانیه از آیتالله مجتهدی رحمةاللهعلیه گرههای زیادی رو از ذهن باز میکنه ...
❣🇮🇷
ضرورت قانون گذاری در حوزه خشونت بر علیه زنان
در دوران معاصر آسیبپذیری زنان در مقابل خشونت افزایش یافته است. برای بسیاری از زنان جامعه دیگر حمایتهای سنتی برآمده از خانواده گسترده، محله و... قابل دسترس نیست اما مخاطرات نوین به گونهای گسترده پدیدار شدهاند؛ اعتیاد، فقر، مهاجرت، حاشیهنشینی، بزه و... زنان و کودکان را بیش از سایرین تهدید میکند. این مخاطرات اجتماعی بهطبع نابرابر در جامعه توزیع شدهاند و سهم طبقههای فرودست به مراتب بیش از سایر طبقهها است. زنان بسیاری که درگیر یکی از مخاطرات فوق میشوند بهگونهای زنجیرهای درگیر دیگر مسائل نیز خواهند شد؛ در واقع چرخه فلاکت به جریان میافتد و خشونت در چنین زمینههایی زنان را گرفتار میسازد. حال در فقدان و یا ناکافیبودن حمایتهای اجتماعی، سنتی دولت موظف به ایفای وظیفه در جهت پیشگیری از خشونت اولاً و سپس مداخله در صورت بروز خشونت است.
حاشیهنشینی، اختلافهای خانوادگی، فقر، اعتیاد و... سندرومهای حاکی از خشونت بر علیه زنان هستند و اگر مسائل فوق متأسفانه در جامعه امروز ما به شکل نگرانکنندهای وجود دارند، پس این وظیفه بهگونهای فوری برعهده دولت است تا تمهیدات حاکمیتی لازم برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی را اتخاذ کند. "قانون" یک حلقه مهم از این امر است.
تعریف خشونت، نخستین وظیفه مهم چنین قانونی خواهد بود.
@Zananeiran1
.
♻️ آقای رادان، اشتباه را تکرار نکنید!
🔰 حمید رسایی: در مقطعی که گشت امنیت اجتماعی برپا بود بارها گفتم که به جای مترو و خیابان، ابتدا از جشنواره فیلم فجر و صاحبان صفحات مجازی که هنجارشکنی میکنند، شروع کنید.
الان مجددا تأکید میکنم: جناب رادان! برخی از نهادها همچنان در حالت ترک فعل هستند اما فراجا در حال انجام وظیفهاش است، خدا قوت. اما اگر میخواهید این تلاش تأثیر بیشتری بگذارد به هنجارشکنان خیابانی اکتفا نکنید و از هنجارشکنانی آغاز کنید که نیاز به دوربین هوشمند ندارند.
افسانه بایگان روز شنبه تصویر کشف حجابش را منتشر کرده، شهرزاد همتی، دبیر اجتماعی روزنامه شرق، با طعنه نوشته همچنان شنبه، یعنی من کشف حجاب کردم، حرام شرعی و حرام سیاسی را مرتکب شدهام و شما هم نتوانستید کاری کنید! این یعنی شکستن اقتدار نظام قانونی.
سخنگوی فراجا از ارسال ۳۵۰۰ پیامک کشف حجاب به واحدهای صنفی و پلمب ۱۵۶ مغازه و تالار باغ خبر داده در حالی که اگر با این جماعت سلبریتی که دیگران را به هنجارشکنی و مخالعت با قانون تحریک و تهییج میکنند، برخورد قانونی و نتیجه آن اعلام شود، قطعا چند برابر این اقدامات تاثیر دارد.
حمیدرسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷دختری که افتخاراتی برای "گفتن" داشته باشه، خودش "قهرمان" همه برازندگیها و سربلندیهاست. دیگه نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش، خودشو "قهرمان" نشون بده...!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡 سلطان_شیاطین
⁉️افشاگری حجتالاسلام عالی در شبکه افق
⁉️برنامه رابرت مرداک سلطان رسانههای غربی برای زنان ایرانی‼️
🔴 رابرت مرداک غول رسانه ای اروپا و صاحب اکثر رسانه های فارسی زبان ماهواره ای و گرداننده اصلی جنگ نرم صهیونیسم بین الملل:
❓"برای نابودی ایران باید در خصوص کلمه ی مقدسی به نام خانواده هزینه کرد
❓و من قصد دارم تا موضوع مادر را در دستور کار خود قرار دهم
❓و در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کند،
❗و اگر مادر را به لجن بکشیم
❓تمام این جامعه به لجن کشیده خواهد شد.
❗قصد این مجموعه رسانه ای ان است که تا سال ۲۰۲۰ واژه ای به نام مادر و حیا را در ایران بدون مفهوم کند"
( برگرفته از مقاله مرداک سال۲۰۰۲)
👈شبکه های ماهواره ای فارسی زبان همگی برنامه های خود را رایگان پخش می کنند!
👈در صورتی که مردم در اروپا و آمریکا حتی برای دیدن یک مسابقه فوتبال هم باید حق اشتراک بپردازن؟
👈آیا واقعا این عجیب نیست!
👈آیا نباید از خود پرسید که بی بی سی و اینترنشنال و منو تو و جم تی وی و رادیو فردا و صدای آمریکا چرا و چرا؟!
👈این همه سرمایه گذاری کرده اند تا رایگان برنامه پخش کنند؟!
👈در این دنیای وا نفسا که سود بیشتر حرف اول را می زند؟
👈چطور امثال مرداک میلیاردها هزینه پخش ماهواره های فارسی زبان می کنند؟!
👈امروز ماهواره مصداق کامل دجال است، آوردن آن به خانه سپردن بنیان و عفت خانواده به دست شیطان است.
❓٪داشتن ماهواره در خانه کلاس نیست بلکه اوج وادادگی در مقابل هجوم ابتذال و سقوط است٪❗
❌❌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
✘ کمر ماه رمضون شکست!
✘ ماه رمضون افتاد توی سرازیری!
✘ شبهای قدر، مهمترین شبهای ماه رمضان بودند!
این عبارات، اصلاً حقیقت ندارند!
⛔️ اتفاقاً رمضان به مهمترین روزهایش رسیده است!
🎬 استاد شجاعی
انسان کامل