💢طنز تلخ روزگار ما
🖋 خاکریز هایی که برای جریان غیرانقلابی خالی کردیم!
🔻یکی از ضعف هایی که جریان انقلابی بعد از پایه گذاری انقلاب از خود نشان داد واگذار کردن بعضی از مهمترین عرصه های فرهنگی به انسان های نااهل بود. این واگذاری به معنای عدم ورود آنها به این عرصه بود. طبیعتا وقتی میدان خالی شود رقبا وارد آن می شوند.
🔻امروز جولان سلبریتی ها، یکی از زخم هایی است که روح انسان های انقلابی را آزار می دهد کسانی که برگُرده انقلاب و خون این ملت سوار شده، وعلیه آرمان های انقلاب و خون شهداء لجن پراکنی می کنند.
🔻اما باید دانست با نق زدن، آیه یأس خواندن هیچ چیز درست نمی شود. باید به این عرصه ها وارد شد، همان طور که در عرصه جنگ وارد شدیم، همان طور که در عرصه اقتصاد وارد شدیم.
عرصه فرهنگ و هنر به ویژه رسانه، نرم افزار انقلاب است اگر تمام سخت افزارهای این انقلاب از اقتصاد و امنیت و... مشکلاتشان حل شود، اما این قسمت رها شود، یعنی از تمام این سخت افزار های شما دیگرانی استفاده می کنند که هیچ بویی از انقلاب و اسلام نبرده اند.
🌹یکی از جذابیت های عرصه فرهنگ کار طنز است،چرا این عرصه را رها کردیم؟مگر غیر این است که درروایات یکی ازصفات مومن شوخ طبعی و بذله گویی اوست؟ مگر نبود پیامبر ما زمانی که غمگی بودند فرمودند کاش آن اعرابی این جا بود وما را می خنداند؟ ما در شرعیت طنز نه تنها هیچ اشکالی نمی بینیم بلکه آن را برای جامعه ضروری می دانیم.
🔸«يكى از مقوله هاى بسيار مهم و يقيناً يكى از ضرورتهاى جامعه، لبخند است. لبخند يكى از نيازهاى زندگى انسان است. زندگىِ بىشادى و بىلبخند، زندگى دوزخى است. زندگى بهشتى، زندگى با لبخند است.»رهبر معظم(1383/9/11)
🔸ما باید به مردم طنز اسلامی را ارائه بدهیم. اگر نه، نتیجه اش این می شود که این مخاطب میلیونی برنامه های طنز، امروز دست کسانی است، که نه تنها هویت اسلامی، ایرانی را ترویج نمی کنند هیچ، بلکه مبلغ فرهنگ غرب هستند وبه جای طنز صحیح لودگی و ابتذال را ترویج می کنند.
🔸 «مراقب باشيد شادى در مردم با لودگى و ابتذال و بی بندوبارى همراه نشود؛ از اين طريق به مردم شادى داده نشود. همه جور میشود به مردم شادى داد؛ از نوع صحيح آن شادى داده شود. گاهى اوقات يك لطيفه يا يك تعبيرِ بجا مخاطب را شاد و خوشحال می كند؛ گاهى هم ممكن است يك آدم لوده با ده جور ادا درآوردن، نتواند آنطور شادى را ايجاد كند. شادى كردن و شادى دادن به مردم، به معناى لودگى نيست.»
رهبر معظم (1383/9/11)
🔸خوشبختانه عده ای ازجوانان انقلابی با ورود به این عرصه در حد خود کارهای خوبی ارئه دادند از جمله برنامه«حرفشم نزن» با اجرای محمد رضا شهبازی، که نیاز به پشتیبانی وحمایت بیشتری است،که متأسفانه این حمایت صورت نگرفته و این برنامه فعلا به خاطر فشارهای بعضی مسؤلین در آستانه تعطیل شدن است.
🔹به امید آنکه در آینده ای نه چندان دور به جای سلبریتی های بی هویت فرزندان حقیقی این انقلاب جریان هنر و فرهنگ کشور را به دست گیرند.
✍️ عبدالرضا ایمانی
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سینمای آخرالزمانی به ویروس میرسد
هالیوود نسخههای مختلفی از آخرالزمان برای خودش دارد، از انسانهای فرازمینی تا آخرالزمان باستانی و در آخر نسخه ویروسی.
فیلم سینمایی «شیوع» داستان یک ویروس شبیه به آنفولانزاست که اتفاقا از چین و از یک خفاش شروع میشود!
🆔 @women92
🔴 #مثبت_نگری
💠 وقتی همیشه به ایرادهایی كه همسرتان دارد، فكر كنید، روز به روز بیشتر از او دور میشوید!
💠 اما اگر همیشه به نقاط مثبت او بیندیشید آن وقت هر روز بیشتر از دیروز برایتان عزیز میشود!
🆔 @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنگ تفریح☺️☺️☺️☺️
به زودی در سراسر
@women92
قرنطینه کله گنجشکی چیست؟
قرنطینه ای که کل مردم و کارمندان تا ظهر بر سر کار بوده و بعد از ظهر به قرنطینه میروند را "قرنطینه کله گنجشکی" میگویند!!!😂
@women92
سه درس مهم زندگي
١. اگر ميخواهي
دروغي نشنوي، اصراري
براي شنيدن حقيقت نداشته باش.
٢. به خاطر داشته باش
هرگاه به قله رسيدي، همزمان
در کنار دره اي عميق ايستاده اى.
٣. هرگز با يک آدم
نادان مجادله نکنيد؛
تماشاگران ممکن است نتوانند
تفاوت بين شما را تشخيص دهند
@women92
پـ♡ـروردگارا
امشب از تـو #روحــی وسیـع
میخواهم آنقـدر ڪه فرامـوش
نکنیم این تـو هستی ڪه دلیل
تمـام لبخندها، شادیها، خوشیها
و اتفاقات زیبـای زندگی ما هستی
الهـی
در اين شـب زیبـای بهـاری
و در ايـن لحظـه
بہ حـق تمـامی اسمـاء
و صفات بی انتهـای خويـش
آرزوی همـه را
بہ هـدف اجابـت بنشـان
@women92
شبتـ🌙ـون بخیـر در پنـاه خـدا🌟
...♡☔️
میرسد از راه؛ باید چشم را دریا کنم
در دلم باید برایش خیمه ای بر پا کنم
سخت دلتنگم!بگو ماه دل آرایم کجاست
باید آخر یوسف گمگشته را پیدا کنم!
...♡☔️💗💙
اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْــ
@women92
.
.
#قصه_دلبری
معرفی کتاب
: این کتاب مخاطب را #غافلگیر خواهد کرد؛ چه آن هایی که شهید محمدخانی را می شناخته اند؛ چه آن ها که او را نمی شناختند!
در واقع این کتاب روایت #عاشقانه 5 سال زندگی مشترک با شهید محمدخانی است.
جالب است بدانید که خود شهید محمدخانی پیش از #شهادتش به همسرش گفته بوده «وقتی شهید شدم خاطراتم را در قالب «نیمه پنهان ماه» انتشارات #روایت_فتح چاپ کن» و به همین خاطر روی بعضی خاطرات تاکید داشته که همسرش تعریف کند و بعضی را نه.
#کتاب_خوب
#کتابخوانی
#شهید_محمد_خانی
📊 ارائه اشتراک رایگان به مشتریان در کشورهای درگیر با #کرونا توسط وبسایت مشهور ارائه محتوای #پورن و افزایش چشمگیر ترافیک این سایت‼️
🔸 این وبسایت اعلام کرده است که پس از #ایتالیا که از هفتهی دوم مارس به این خدمات رایگان دسترسی داشته است، اکنون #فرانسه و #اسپانیا هم از اشتراک ویژهی رایگان برخوردار میشوند.
🔸 پس از اعلام رایگان شدن اشتراک ویژه، ترافیک این سایت در کشورهای ایتالیا، فرانسه و اسپانیا به ترتیب ۵۷٪، ۳۸٪ و ۶۱٪ نسبت به یک روز عادی افزایش داشته است. این افزایش ارتباط مستقیمی با شیوع ویروس کرونا و افزایش ساعات دورکاری دارد. در #آمریکا که بزرگترین بازار این سایت است، میزان افزایش ترافیک بیش از ۶٪ ثبت شده است.
🔸 بیشترین میزان رشد ترافیک این سایت در کشورهایی که مشمول اشتراک ویژهی رایگان نشدهاند به هنگکنک اختصاص دارد که در ۱۷ مارس به ۲۳.۴٪ رسید و سپس هندوستان با ۱۸٪ افزایش در ردهی دوم قرار دارد.
📎 https://www.cnbc.com/2020/03/20/coronavirus-lockdown-pornhub-is-offering-free-premium-memberships.html
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اعتراف به گیرکردن در باتلاق خبری!
🔹مجریان شبکه سلطنی انگلیس هم اعتراف کردن که در یک باتلاق خبری گیر افتادن و نمیدونن چه خطّ رسانهای رو دنبال کنن که پسفردا رسانههای انقلابی، سیاستهای دوگانهشان را برای مردم روشن نکنند👍😉😉😉
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مساله احترام به زنان
@women92
مشکلات پساکرونا⚫️ سوگ در سکوت
🔹پدرم را ۲هفته پیش براثر کرونا از دست دادم،هنوز نتوانستم با رفتن او کنار بیایم،فکر میکنم دروغ گفتهاند،اصلاً باورم نمیشود، همه ما قرنطینه بودیم،حتی اجازه ندادند برای آخرین بار صورتش را لمس کنم.
🔹سودابه مدام اشک میریزد و فکر میکند چرا در قرنطینه مانده و به سراغ پدرش نرفته:عذاب وجدان نابودم کرده،پدرم را در بیمارستان تنها گذاشتم
🔹شبیه این احوالات را روزانه حداقل دهها نفر تجربه میکنند،افرادی که حتی نمیتوانند عزیزانشان را در لحظه خاکسپاری به آغوش بکشند،کارشناسان هشدار میدهند که یک ضلع مهم مبارزه با کرونا،خانوادههای داغدار هستند،در حالی که هیچ پروتکل و برنامهای برای آنها دیده نشده است.
جبار رحمانی عضو کارگروه سوگ میگوید:
🔹اگر افراد نتوانند سوگواری کرده و داغ عزیزی را برای خود حل کنند،دچار صدمات روحی و روانی زیادی میشوند که هم خودشان و هم جامعه باید در بلندمدت هزینههای آن را بپردازد.البته تنها بحث تخلیه هیجانات منفی و روانی هم نیست،مهم پذیرش واقعیت است.
باید برای این عزیزان فکری کرد. شاید تشکیل گروهی در شبکه های مجازی برای ابراز احساسات این داغداران و همدردی هموطنان با آنان بتواند اندکی از آلامشان را تخفیف دهد.
@women92
مادرم راست میگفت:
همیشه که نباید حرف زد؛
گاهی در گوشه ای آرام بگیر
خدا تمام حرف های ناگفته ی تو را میداند
با بغض به سراغش برو؛
گاهی باید سکوت کرد
مطمئن باش،
خدا پاسخگو خواهد بود...
@women92
#مهارت_ارتباطی
رژیم کرونایی و روابط زناشویی.......
حدود 100 روز است درگیر ویروس کرونا هستیم و فکر میکنم این روزها بیشترین کلمه ای که در دنیا شنیده میشود؛ کرونا است. فلذا طبیعی است که همه ما دچار بهم ریختگی شده و عادتهای روزانه و روابط فردی و اجتماعی مان نیز دستخوش یکسری تغییرات شده است. بچه های ما تا دیروز مدرسه و مهد کودک و دانشگاه میرفتند. همسر ما هر روز سر یک ساعت مشخصی سرکار و مغازه و اداره و... میرفت و بر میگشت. اما الان نه. اوضاع کاملا عوض شده و بناچار تقریبا همه اعضای خانواده دور هم هستند و کمتر بیرون میرویم و ناگزیر هستیم که
"" رژیم کرونایی "" بگیریم.
خانم خانه وقتی که همسرش بیرون میرفت برای کار روزانه ؛ خودش بود و خودش. هرچه دوست داشت و هرچه بود و نبود میخورد. اما در ایام رژیم کرونایی حالا باید بیشتر غذای مورد علاقه بچه ها و شوهرش را تهیه کند. شاید روزهای اول کرونایی از اینکه همه پیش هم هستیم ذوق زده و خوشحال بودیم ولی خداییش باید قبول کرد که این روزها دچار خستگی و تکرار و... شده و کلافه و بی حوصله ایم. از خوردن و خوابیدن؛ تلویزیون و سریال های تکراری و گشت و گذار صبح تا شب توی موبایل و دم پنجره و بالکن رفتن و... خسته شده و بطرز عجیبی همه زمینگیر و محدود شده ایم.
خوب!
دراین میان ؛ روابط زناشویی دچار برخی فراز و نشیب ها میشود و چنانچه اوضاع را با تعامل مناسب و هوشمندی ؛ مدیریت نکنیم؛ شاید بتوان گفت که در آینده ای نزدیک با چالشهای خانوادگی و زناشویی خطرناکی نظیر طلاق؛ طلاق عاطفی؛ ضرب وجرح زوجین؛ شلوغی دادگاه ها؛ افسردگی و بیماریهای روانی و... مواجه باشیم.
آنچه که در ایام رژیم کرونایی به روابط زناشویی میتواند کمک شایانی بنماید؛ همانا یادگیری و آموزش مهارتهای زندگی در وهله اول است. در این ایام که زن و مرد در کنار هم هستند ممکن است نسبت به هم؛ امر و نهی هایی داشته باشند. مرد حوصله اش سر رفته و میخواهد دائم به یخچال سرکشی کند و این رفتار ممکن است روی مخ زن باشد و او را آزار دهد. خوب. اول؛ درگیری لفظی و پرخاش و اعتراض روی میدهد و سپس قهر کردن و توهین و گیس و گیس کشی؟!؟....
زن ؛ حوصله اش سر رفته و میخواهد با دوستانش تماس تصویری از طریق فضای مجازی داشته باشد و وجود مرد در خانه باعث میشود که زن در این خصوص معذب باشد و شروع میکند به گیر دادن و روی مخ رفتن. بعد درگیری لفظی و بهانه تراشی و بقیه ماجراها .
مثالهای تلخ و آزاردهنده بسیاری را در این ارتباط میتوان مطرح کرد که از حوصله این مجال خارج است.
اما چه باید کرد؟
گفتم که راهکار و راه چاره اول؛ آموزش مهارتهای زندگی است. مهارتهای دهگانه زندگی را ( در گوگل جستجو کنید) حتما دقیق یاد بگیرید و بکار ببندید. این داروی خوبی برای ایام در خانه بودن است.
نکته مهم دیگر؛ گذشت؛ صبر؛ هم افزایی و دوری از لجاجت ورزی است.
خانمها و آقایان!
لطفا ؛ خواهشا ؛ خداوکیلی !
این روزها مقدار گذشت و ایثار خود را بیشتر کنید. چاره ای نیست.
این روزها صبر و تحمل و ظرفیت خود را بالاتر ببرید و سعی کنید عصبانی نشوید.
این روزها به هیچ وجه با همسر خود لج و لجبازی نکنید.
این روزها بیشتر هم پوشانی کنید و بیشتر هم افزایی نمایید.
این روزها به سلیقه ها و تمایلات شخصی و عادات روزمره یکدیگر بیشتر احترام بگذاریم و به هیچ وجه به فکر تک روی نباشید.
این روزها مخصوصا در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای؛ اخبار بسیاری از گوشه و کنار میبینیم و میشنویم. قبل از دیدن و شنیدن و ارسال هرگونه خبر ناخوشایند در باره کرونا ؛ اول از هر چیز "" سواد رسانه ای "" را یاد بگیریم.
این روزها فرصتی است تا به یکدیگر بیشتر عشق بورزیم و طرحی نو در اندازیم.
سلامت و شاد و عاشق باشید.
@women92
حسن خسروی
مدرس دانشگاه و مولف کتاب مهارتهای زندگی
✍🏻 چند نکته آموزنده
۱ - آرزو نکن شرایط ساده تر بود، آرزو کن تو قوی تر بودی. آرزوی مشکلات کمتر نکن، آرزو کن مهارت های بیشتری داشتی. آرزوی چالش های کمتر نکن، آرزو كن دانایی بیشتر را
۲ - چالش رهبری در این است که قوی باشی، اما نه گستاخ، مهربان باشی، اما نه ضعیف، جسور باشی، اما نه موجب آزار دیگران، متفکر باشی، اما نه تنبل، افتاده باشی، اما نه کمرو ،سربلند باشی، اما نه مغرور، شوخ طبع باشی اما نه بدون ملاحظه
۳ - بر هر حال باید رنج یکی از این دو را تحمل کنیم: درد منظم بودن یا درد تاسف
۴ - روزها گران قیمت هستند. زمانیکه یک روز را خرج میکنید، یک روز کمتر برای خرج کردن دارید. پس مطمئن شوید که روزهایتان رابه درستی خرج میکنید
۵ - انضباط پل بین اهداف و دستاوردها هستند
۶ - اگر تمایل به ریسک های غیر متعارف ندارید، مجبور خواهید بود با متعارفها کنار بیایید
۷ - انگیزه چیزی است که به شما قدرت شروع را می دهد، عادت چیزی است که شما را در راه نگه می دارد
۸ - موفقیت چیزی جز تمرین روزمره چند نظم ساده نیست
۹ - به جمع های ساده نپیوندید، رشد نخواهید کرد، جایی بروید که انتظارات و خواست های عملکردی بالا است
۱۰ - یاد بگیرید با چیزی که دارید خوشحال باشید و همزمان به دنبال تمام چیزهایی که میخواهید بروید.
👤 #جیم_ران
@women92
:
💖 #مهارتهای_زندگی
27 سیاست زنانه در همسرداری
میتوان گفت تقریباً همه مردها نفوذ پذیرند، بهشرط آنکه شما نافذ خوبی باشید . سعی کنید شیوه نفوذ همسر خود را بشناسید و با تأمل و سنجیده در این مسیر گام بردارید.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از افکارنیوز: نقش زن در تحکیم رابطه همسران غیرقابل انکار است. در گذرگاههای مختلف زندگی بشر، آثار عمیقی از رد پای زنان؛ هم در زندگیهای پایدار و هم در زندگیهای مترلزل و فرو ریخته شده، به چشم میخورد . این امر خود نشانگر اهمیت مسئولیت خطیر زنان در عرصه ی حفظ ، تداوم و تعادل یک رابطه ایدهآل و مستمر در مبحث همسران میباشد.
تفاوتهای فردی همواره در طبیعت خلقت انسان از جایگاه ویژهای برخوردار است و بر همین الزام، پیوسته تعارفات کوچک و بزرگ میان همسران وجود داشته است. زنان قابلیتهای بسیاری برای برانگیختن نقاط قوت رفتاری در شوهرشان دارند.
تقریباً همه مردان میتوانند یک شخصیت مثبت داشته باشند و این، بستگی بهشیوه رفتاری همسرشان دارد. بهعبارتی میتوان گفت:مردها دوبار تربیت میشوند؛ یکبار توسط والدینشان، بطوری که بتوانند فرزند خوبی برای آنها باشند و بار دوم توسط همسرشان بهنحوی که بتوانند شوهر خوبی برای همسرشان باشند، اما اگر در این راستا قدمی برداشته نشود، تحولی صورت نخواهد گرفت.
میتوان گفت تقریباً همه مردها نفوذ پذیرند، بهشرط آنکه شما نافذ خوبی باشید . سعی کنید شیوه نفوذ همسر خود را بشناسید و با تأمل و سنجیده در این مسیر گام بردارید.
این مطلب را صرفاً زنانی بخوانند که میخواهند بدانند «چگونه میتوان شوهر خود را بهمهری مستمر و عمیق آلوده گرداند؟!»
۱- شاید یکی از دلایل اینکه شما بیش از دیگران از زندگیتان گلهمندید این است که به جزئیات بیش از حد توجه میکنید.
اگر در مسئولیتهای زندگی کوتاهی کنید، محکوم به شکست خواهید بود و همسرتان را نیز وادار به شکست می کنید.
۲- این شما هستید که اقتدار و غرور مردانه یک مرد را شکل می دهید و بهبود می بخشید.
۳- هرگز شوهرتان را با شخص دیگری مقایسه نکنید؛ مگر آنکه در آن مورد برتری با همسر شما باشد.
۴- از لحاظ خلقی، خود را به ایدهآل همسرتان، نزدیک و نزدیکتر کنید.
۵- توقعات و نیازهای مالی خود را فقط زمانی مطرح کنید که مطمئن باشید شوهرتان قادر به برآوردن آنهاست.
۶- در برنامهریزیهای مالی چنان تصمیم بگیرید که هرگز باعث ضرر نشوید.
۷- بدون هماهنگی با همسرتان برای مهمانی رفتن، مهمانی برگزار کردن و مواردی از این دست، تصمیم نگیرید.
۸- تا کاملاً مجبور نشدهاید، سعی کنید بدون همسرتان در برنامههای تفریحی و مسافرتها شرکت نکنید.
۹- بکوشید لحظاتی که با همسرتان دارید، کاملاً پرانرژی و بانشاط باشید.
۱۰- در مجالس دوستانه، سعی کنید همواره توجهتان معطوف به او باشد.
۱۱- حریم اطلاعات زندگی خود را حفظ کنید، هیچ لزومی ندارد که مسایل و مشکلات شما و شوهرتان در سطح فامیل، عمومی گردد.
۱۲- اگر در مسئولیتهای زندگی کوتاهی کنید، محکوم به شکست خواهید بود و همسرتان را نیز وادار به شکست می کنید.
۱۳- نقاط مثبت و ضعف مرد خود را بشناسید و بپذیرید و با این وجود باز هم به او توجه کنید.
۱۴- دقت کنید ممکن است نیازهای زناشویی زن و مرد با هم متفاوت باشند، ولی با هم در تقابلند.
۱۵- سعی کنید هیچ وقت زودتر از همسرتان به خواب نروید!
۱۶- به کلیه نیازهای همسرتان همواره رسیدگی کنید.
۱۷- فراموش نکنید شما برای حصول به رضایت، آرامش و احتیاجات خود، زمانی موفق خواهید بود که همسرتان را از تمامی این جهات تامین کنید.
۱۸- سالگرد ازدواج و تاریخ تولد همسرتان را فراموش نکنید.
۱۹- به مناسبات و بهانههای مختلف، گاهی برایش هدیه تهیه کنید.
۲۰- هرگز هدایای دریافتی از او را، حتی اگر بیمصرف بودند، به کسی نبخشید.
۲۱- از عودت یا تعویض هدیه، در هر شرایطی بپرهیزید.
۲۲- از کلیه هدایایش، حتی آنهایی که مطابق میل و سلیقه شما نبوده، برای یکبار هم که شده، درحضور خودش استفاده کنید.
۲۳- رفتار خود را گاهگاهی ارزیابی کنید.
۲۴- در صورت بروز بیماری، ضمن پیگیری مناسب، از ابراز گله و شکایات مداوم، جداً بپرهیزید.
۲۵- سعی کنید در طول زندگی، برای شوهرتان همسری کنید، هیچ لزومی ندارد برایش مادری کنید!
۲۶- در صورت مطلع شدن از رفتار یا تصمیمی از جانب شوهرتان که برای شما خوشایند نیست، هرگز کاری نکنید که در دفعات بعدی، طوری رفتار کند که تا جایی که ممکن است شما مطلع نشوید. (اعتماد او را نسبت به ظرفیت خود نکاهید!)
۲۷- این تفکر که هرگز نباید مشکلی وجود داشته باشد را فراموش کنید، بدانید در موقع بروز مشکلات، همکاری و صمیمیت زن و مرد، مشکلات را حل کرد.
🌹🌹🌹@women92
#تلنگر 🍃🌸
💠 هر" #پرهیزڪاری"گذشته اے دارد!..
وهر" #گناه ڪاری"آینده ای!..
پس #قضاوت نڪن...
🦋میدانم اگر:
#قضاوت_نادرستی در مورد ڪسے بڪنم...
دنیا تمام #تلاشش را میڪند تا مرا در شرایط او قرار دهد...
تا به من ثابت ڪند...
👌در #تاریڪے همه ے ما #شبیه یڪدیگریم...
🌟 #محتاط باشیم در "#سرزنش "
و #قضاوت ڪردن دیگران
وقتے ؛
🌸نه از #دیروز او خبر داریم،
نه از #فرداے خودمان.
@women92