هدایت شده از موسسه مصاف
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ لطفا برای انتشار این کلیپ و رسیدن به مخاطبان غیر ایرانی کمک کنید.
🆔 @Masaf
هدایت شده از موسسه مصاف
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اینفلوئنسر آمریکایی:
چه دروغهایی که درباره السنوار و رهبران حماس به ما نگفته بودند!
👤 واکنش یک اینفلوئنسر آمریکایی به شهادت «یحیی السنوار»:
🔺او تنها درون ساختمانی بود و علیه اشغالگری و برای آزادی ملت خود تا آخرین نفس جنگید.
🆔 @Masaf
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دریمن دارندبا موتورسیکلت موشک جابجامی کنند.😂😂😂😂
آمریکا با کیا داره می جنگه😂😂😂😂
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
🌀 #جهاد_تبیین
#روشنگری
.
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️اعلام رسمی پایان تحریمهای شورای امنیت علیه ایران
🔹دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل با ارسال یادداشتی به کشورهای عضو سازمان ملل متحد، پایان رسمی مقررات بندهای ۳، ۴ و ۶ ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱، شامل آزمایش های موشکی، محدودیت صادرات و واردات اقلام موشکی به ایران و همچنین تحریم های مربوط به توقیف اموال و ارائه خدمات مالی به افراد و نهادهای ایرانی تحت تحریم شورای امنیت را به اطلاع کشورها رسانده است.
🔹بر اساس مفاد ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱، این محدودیت ها تا ۸ سال پس از اجرای برجام (۱۸ اکتبر ۲۰۲۳) ادامه داشت که نهایتاً نیمه شب گذشته به وقت نیویورک و به صورت خودکار خاتمه یافت.
🔹لغو محدودیت های مذکور در حالی صورت می گیرد که طی سال های اخیر، تلاش های سیاسی و حقوقی گسترده ای از سوی آمریکا و کشورهای غربی برای اتهام زنی و اجماع سازی در جامعه جهانی به منظور بسترسازی برای تداوم این تحریم ها صورت پذیرفته بود که نهایتا با ناکامی سیاسی و حقوقی کشورهای غربی در بازگرداندن قطعنامه های قبلی شورای امنیت، محدودیت های مذکور به صورت رسمی خاتمه یافت.
🔹مضافاً تغییرات مذکور نیز راس ساعت ۱۲:۰۰ نیمه شب در وب سایت سازمان ملل و فهرست یکپارچه تحریم های سازمان ملل اعمال گردیده است.
🔹خانم رزماری دیکارلو، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل همچنین در نامه ای جداگانه خطاب به نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران خاتمه مقررات مذکور و خروج افراد و نهادهای ایرانی از فهرست شورای امنیت را تایید کرده است.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️سخنگوی ارتش اسرائیل علیرغم اینکه هنوز هیچ گروهی مسئولیت حمله پهپادی امروز صبح به محل سکونت نتانیاهو در قیساریه رو بر عهده نگرفت اعلام کرد: "حزب الله امروز تلاش کرد که به نخست وزیر حمله کند. این حمله تلفات جانی نداشت. به دنبال این تلاش، جنگ ما تشدید خواهد شد و پاسخ سنگین خواهیم داد"
خبر اصابت پهپاد به محل سکونت نتانیاهو در وهله اول باعث خوشحالی همه ما شد اما برعهده نگرفتن مسئولیت این حمله دقیق، کمی جای تامل داره و از دو منظر قابل بررسی هست.
اول اینکه این عملیات دقیق میتونه خط و نشان حزب الله برای ارتش صهیونیستی بوده باشه با این مضمون که در صورت تداوم وحشیگری، حزب الله توانمدیهایی قابل توجهی برای بالابردن سطح تنش و گرفتن تلفات بیشتر از این رژیم در اختیار داره!
اما از منظر دیگه ای هم میشه به این موضوع نگاه کرد!
یک خودزنی از طرف رژیم صهیونیستی برای بدست آوردن یک بهانه به منظور هدف قرار دادن مکانی بسیار مهم که میتونه ضربه سنگینی به جبهه مقاومت و دنیای اسلام باشه.
جایی مثل کاخ ریاست جمهوری بشار اسد در سوریه و یا شاید...
از این جماعت جنایتکار گرگ صفت و شیطانی هیچ عملی بعید نیست.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای ظریف کجای دستت دقیقا درد میکنه ؟
@BisimchiMedia
هدایت شده از نویسا - واحد نگارش مؤسسه مصاف
#عکس_نویس | پایان کار صهیونیستها
🔹️چیزی تا پایان کار صهیونیستها نمانده است. صهیونیستها آخرین جنگ خود را آغاز کردهاند؛
🔸️نبردی که در آن، برای زدن تشیع، خود شیعه هدف است، چون شیعیان مسبب ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند و ظهور ایشان یعنی پایان کار صهیونیستها.
🔺️ ماهواره - جلسه اول
#صهیونیسم
#شیعه
#سیاسی
📚 واحد نگارش مؤسسه مصاف (نویسا)
🆔 @Masaf_Nevis
🔰 کتاب #در_نزدیکی_قله (صعود_چهل_ساله۲) آقای راجی تا چند روز دیگه چاپ میشه و ما هم کمک میکنیم با تخفیف بخرید
👌 فقط خواهشا خواهشا خواهشا حتی شده از پول لباس و خرید عید خودتون 150 الی 170 تومن بزنین و این کتاب رو بخرین و اونقدر بخونین تا مسلط بشین تا بتونین جواب این دلقک های همیشه مسخره کن رو بدین.
⬅️ این حرف آقا ، نزدیکه به قله ، بارها و بارها توسط این جماعت به تمسخر گرفته شده ، #غیرت من و شما باید بیاد و جواب اینها رو بده
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
#کتاب
هدایت شده از روشنگری
🔺واکنش فعال بورسی اصلاح طلب به روزهای سرخ معاملات: دولت پزشکیان بورس را رها کرده است.
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از موسسه مصاف
👤 توییت کاربران توییتر
✍ تنب کوچک، تنب بزرگ و بوموسو که واس ماس، پس قابل مذاکره نیست.
🔹اون چیزی که با طرف اماراتی قابل مذاکره هستش، جزایر #زرکوه و #آریانا هستش؛ که باید مذاکرات بازگشت این جزایر به مام میهن انجام بگیره.
🔸نماد این جنبش 🖐️ به نشان از #جزایر_پنجگانه.
💬 آقا ایرج
#توییت_گردی
🆔 @Masaf