هدایت شده از Heyat TV هیأت تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
فرازی از زیارت حضرت امالبنین(س)
🎤 با نوای #جمعه_حامد از کویت
🏴 سالروز وفات حضرت امالبنین(س)
و روز تکریم مادران و همسران شهداء
🚩 سلام خدا بر مادران شهیدان...
📌 هیأت تیوی، رسانه هیأتهای حسینی
✔️ @HeyatTV_channel
🌐 www.heyat.tv
💠 یا حبیب من لاحبیب له
🚩 سلسلهنشستهای صمیمانه جمعی از ستایشگران جوان آستان اهلبیت با عنوان «إلی الحبیب» از آذرماه سال ۹۷، بهصورت منظم و فصلی آغاز گردید، پنجمین نشست از این برنامه، مصادف شد با خبر شهادت حاج قاسم سلیمانی و بعد از آن هم به واسطه شرایط کشور و مواجهه با بیماری کرونا، برگزاری این نشست، به مدت یکسال به تأخیر افتاد، با عنایت اهلبیت(ع) چندی پیش، ششمین نشست با حضور ستایشگران جوان آلالله برگزار گردید.
🔸 هدف از برگزاری این نشستها در قدم اول انس و مودت بیشتر ذاکران اهلبیت(ع) و سپس انسجام، هماهنگی، همگرایی و همافزایی بیشازپیش حلقه گستردهتری از مادحین در محافل و مجالس اهلبیت(ع) است.
فلذا به زودی با جمع بسیار گستردهتری از ذاکران این رویداد ادامه خواهد یافت، انشاءالله...
🔰 اساتید بزرگواری که تاکنون در نشستها از حضورشان بهره بردهایم:
• حجتالاسلام محمدرضا عابدینی
• حجتالاسلام علیرضا پناهیان
• حجتالاسلام محمد میرزامحمدی
• حاج غلامرضا سازگار
• حاج یدالله بهتاش
• حاج ولیالله کلامیزنجانی
• حاج مهدی سلحشور
• حاج احمد واعظی
• استاد سیدمهدی حسینیرکنآبادی
• حاج سعید قاسمی
• حاج حسین یکتا
• دکتر مشکینی
• دکتر جلال غفاری
• آقای اکبر شیخی
• آقای میثم نیلی
🔹 در نشست اخیر نیز توفیق داشتیم در خدمت ذاکر بااخلاص اهلبیت(ع) حاج منصور ارضی باشیم و از رهنمودهای ایشان در باب آداب نوکری اهلبیت(ع) بهره ببریم.
🔸 این نشستها بههمت دفتر ستایشگری جامعه ایمانی مشعر راهاندازی شده و بهصورت فصلی ادامه خواهد یافت انشاءالله.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #گزارش_تصویری
❇️ #الی_الحبیب
🔸 برگزاری ششمین نشست صمیمانه جمعی از ستایشگران جوان آستان اهلبیت علیهمالسلام
🗓 جمعه سوم بهمنماه ۹۹
📌 تهران | سرچشمه
(مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب)
🌐 صفحه "الی الحبیب"
🔅 ویژه #ستایشگران را
میتوانید در اینستاگرام
دنبال کنید:
🔗 instagram.com/elalhabib_ir?igshid=1hvx1g1klej7t
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
ویژهنامه چندرسانه ای علامه مصباح .pdf
2.24M
🗂 ویژهنامه چندرسانهای به مناسبت رحلت علامه محمدتقی مصباح یزدی
🔸 با شکلگیری جامعه ایمانی مشعر، یکی از بزرگانی که احساس میشد وظیفه داریم تا هرچه بیشتر از گنج معارفشان استفاده کنیم و ارکان هیأتهای کشور با ایشان پیوند داده شوند، علامه مصباح بودند.
🔹 یکبار افتخار دادند و در جمع مدیران هیأتهای سراسر کشور، حضور پیدا کردند و چند مرتبه هم توفیق شد و با جمعهای مختلفی از مدیران هیأتها، هنرمندان هیأتی و... در مؤسسه امام خمینی(ره) خدمت ایشان رسیدیم. در بستههای محتوایی نیز از آثار قلمی و گفتاری ایشان بهره بردهایم.
🔺 ویژهنامه حاضر گزارشی چندرسانهای از حضور آیتالله مصباح یزدی در همایشها و همچنین معرفی برخی آثار ایشان است که به هیأتهای کشور تقدیم شده است.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 حزبا... این است | در دهه فجر بر سر در هر خانهای پرچم جمهوری اسلامی بزنید
🔻 ۲۲ بهمن و هفتهى انقلاب را با شكوه هر چه تمامتر جشن بگيريد؛ به دنيا نشان بدهيد كه قدر انقلابتان را مىدانيد.
🔹 بر سَردر هر خانهاى پرچم بزنيد، پرچم جمهورى اسلامى را در سطح شهرها و روستاها به اهتزار در بياوريد. نشان بدهيد كه ملّت، اين خاطره را گرامى مىدارد. ۱۳۵۹/۱۱/۱۷
🔰 گام اول دوره جامع موشنگرافیک
افترافکت ۱
👤استاد جواد آقایی
📺 ۸ جلسه ویدیویی به مدت ۱۲ ساعت
۸ تکلیف کارگاهی
🔸 جهت مشاهده سرفصلهای دوره و ثبتنام از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🌐 Heyat.school/honareheyat
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
🔰 گام دوم دوره جامع موشن گرافیک
افتر افکت ۲
👤 استاد جواد آقایی
📺 مدت دوره ۸ هفته
۸ جلسه ویدیویی
۸ جلسه آنلاین
۸ تکلیف کارگاهی
🔸 جهت مشاهده سرفصلهای دوره و ثبتنام، از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🌐 Heyat.school/honareheyat
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از پایگاه جامع محتوایی هیأت
📦معرفی بسته محتوایی دهه فجر ۹۹
#تا_انقلاب_مهدی_نهضت_ادامه_دارد
#این_روزها_دستی_به_سمت_ذوالفقارست
#دهه_فجر
🔹این مجموعه گلچینی است از تولیدات جبهه انقلاب اسلامی برای ایام الله دهه فجر چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
که در قالبهای چندرسانهای، نمایشگاهی، فضاسازی،کتاب، مستند، موشن گرافیک، پوستر، طرح لایهباز، کلیپ و... عرضه شده است.
❇️جهت تهیه این مجموعه به لینک زیر مراجعه نمایید.
🔗heyat.co/pst/819
💠 پایگاه جامع محتوایی هیأت
✅ @heyat_co
🌐 www.heyat.co
هدایت شده از Heyat TV هیأت تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | صلوات حضرت زهرا (س)
🎤 با نوای #ابوذر_واحدی
🔹 سالروز میلاد با برکت حضرت زهرا (س)
📌 هیأت تیوی محفل عاشقان سیدالشهدا (ع)
✔️ @HeyatTV_channel
🌐 www.heyat.tv
💠 هیأت انقلابی فرهنگساز
#یادداشت
📌 قسمت اول
🔰 به استقبال دیدار سالانه رهبر انقلاب و ذاکرین اهلبیت علیهمالسلام
🔸 هیأتهای سنتی نقش مؤثری در پیروزی انقلاب ایفا کردند و محور اصلی جریانسازی هیأتها در آن دوره، روحانیون مبارزی بودند که اغلب جزء شاگردان حضرت امام(ره) بودند که با سخنرانیهای بلیغ و آتشین خود، گرمای مبارزه با طاغوت را در دلهای مردم میدمیدند. آیتالله خامنهای که خود یکی از خطبای برجسته منبر و هیأت در دوره پیروزی انقلاب بودند با استحضار دقیق نسبت به نقشآفرینی این نهاد سنتی، تلاش نمودند از این مجموعه ریشهدار برای تثبیت و تعمیق اهداف انقلاب بهره ببرند.از این جهت، در دوره آغاز انقلاب و تحمیل جنگ علیه مرز و بوم مقدسمان، هیأتها جلوه و حضور حماسیتر و پرشورتری به خود گرفته و در میدان دفاع و شهادت حاضر شدند. در این بین رکن روضه و مداحی خاصه نوحهگری و نوحهخوانی بیشتر از بقیه ارکان هیأت در خدمت جنگ متجلی گردید. نوحههای معروف زمان جنگ که هم در مجامع دینی، نماز جمعهها، زمان اعزام رزمندگان به جبههها و مراسم ترحیم شهدا خوانده میشد و هم در قرارگاههای جنگی و فضای جبههها شور میآفرید، جزو ماندگارترین آثار و خاطرات دوران دفاع مقدس نسل انقلابی است. جالب اینکه نوحه معروف «با نوای کاروان» مدتهای مدیدی بهعنوان آوای آغازین اخبار شبکه یک تلویزیون پخش میشد.
🔹 آیتالله خامنهای با آن سابقه دیرینه در هیأتها و مقبولیت بالا، تلاش نمودند محوریت راهبری این جریان را برعهده گرفته و با تشکیل جلساتی به تغذیه فکری ارکان اصلی این جریان و نهاد بپردازند. هم جلسات با مبلغین و خطبا در آستانه محرم و هم دیدار با مادحین و ذاکرین اهلبیت علیهمالسلام در سالروز ولادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها با این هدف برگزار میگردید. در این میان، جلسه با مداحان، با نظم بیشتری پیش گرفته شد و البته نیازها و ضرورتها و نقشآفرینی این صنف، این برنامه را محوریتر نمود. اولین دیدار با مداحان به دوره اول ریاستجمهوری ایشان برمیگردد.
🔸 مهم و جالب توجه اینکه، سال آخر ریاستجمهوری حضرت آقا که مصادف با سال آخر حیات شریف امام(ره) بود، آیتالله خامنهای در دیدار با جامعه مداحان، از آنها خواست سال بعد در هر جایی که ایشان بودند، این دیدار سالانه برگزار و ادامه یابد. سال بعد و با رهبری معظمله، این برنامه برگزار گردید و ادامه یافت. در تمام این سالها، برنامه طوری تنظیم میشد که قرائت آیاتی از کلامالله مجید، شعرخوانی و مداحی جزو برنامه باشد. بدیهی است تلاقی این دیدار سالانه با ولادت حضرت زهرا(س)، این جلسه را بیشتر تبدیل به مولودیخوانی میکرد. در سالهای رهبری، زمان دیدار و تعداد دعوتشدگان به تدریج بیشتر و بیشتر میشد تا جایی که در سالهای اول فقط ذاکرین شهرهای تهران و قم حضور داشتند و بعداً مشهدیها هم اضافه شدند اما در سالهای اخیر، تقریباً این دیدار کشوری شده است و بعضا تا سه ساعت طول میکشد.
🔹 جدای از این تغییرات شکلی، نوع سخنان و توصیههای رهبری نیز در این سالها متفاوت شده است. در سالهای اولیه، بیشتر سخنان معطوف به شخصیت حضرت زهرا(س) و نکاتی در مورد مداحی، روضهخوانی و نقش ذاکرین اهلبیت بهعنوان یک رکن هیأت بود. در سالهای اخیر، با توجه به اثرگذاری بیشتر هیأتها، رونق گرفتن و توسعه، تعدد و تنوع آنها و برپایی مراسم مذهبی زیاد در مناسبتهای مختلف، آن هم نه بهصورت خاص، بلکه عمومی و فراگیر، نقشآفرینی جدیدی برای هیأت خاصه جامعه ذاکرین در سخنان و ارشادات رهبری به چشم میآید. در حقیقت ورود هیأت به حوزه مسئولیت اجتماعی که یک امر دارای سابقه معروف با قدمت بالاست، در شرایط امروز تبدیل به یک نقشآفرینی فرهنگی شده است. بهنظر میرسد، قرارگاه فرهنگی مبارزه با تهاجم فرهنگی که سالها در اختیار ارکان حاکمیت و وزارتخانهها، نهادها و مؤسسات دولتی بود، تغییر محوریت داده و حالا هیأت یکی از جدیترین پایگاههای تولید فرهنگی، انتقال ارزشهای دینی، تربیت فرهنگی و اشاعه و ترویج آن است. در همین راستا...
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
💠 هیأت انقلابی فرهنگساز
#یادداشت
📌قسمت دوم
🔰 به استقبال دیدار سالانه رهبر انقلاب و ذاکرین اهلبیت علیهمالسلام
✍ دکتر مصباحالهدی باقری
پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع)
🔸 هرساله علاوه بر توصیههای مرتبط با امر مدح و ذکر اهلبیت(ع)، بعضاً مأموریت یا مأموریتهای فرهنگی برای هیأت و ارکان آن تعریف میکنند. درست است که این تعریف مأموریت، مسئولیت جدیدی را روی دوش هیأت میاندازد، اما خود میتواند، روشنگر و مبین جهتگیری هیأت، منبر، شعر، روضه و مدح و فعالیتهای اجتماعی آنها باشد. چه خوب که این تعریف مأموریت توسط کسی انجام میشود که علاوه بر مسئولیت زعامت امور مسلمین، آشنای نهاد هیأت و خود یکی از مؤثرین آن بوده است.
🔹 در سال ۹۷، رهبری از هیأتها ورود به عرصه خانواده را خواستار شدند. برخی مجامع مذهبی هم مثل هیأت میثاق با شهدای دانشگاه امام صادق(ع) شعارمحوری، سخنرانی و حتی روضه خود را متناسبسازی کردند و با اهتمامی درخور منشوراتی در این حوزه نیز تقدیم جامعه هیأتی کشور نمودند.
سال گذشته نیز در آخرین دیدار جامعه مداحان با رهبر معظم انقلاب اسلامی که در روز بیستوشش بهمنماه ۹۸ برگزار شد، ایشان در بخش محوری سخنرانی خود مأموریت فرهنگی جدیدی را متوجه هیئات نمودند:
🔸 یکی از کارهایی که در این مجالس حتماً باید به فضل الهی دنبال شود، مسئله سبک زندگی اسلامی است. من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئله سبک زندگی ائمه (سلاماللهعلیهم اجمعین) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای معتقد و برجسته ما این را به هنر شعر تمرین کنند و در مجالس خوانده شود تا فرهنگسازی بشود. اگر بخواهیم سبک زندگی را بهصورت درست در مقابل موج جبهه دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی فرهنگسازی باید بشود، ببینید شما در دعا میگویید: «اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ». خب، محیا یعنی چه؟ محیا یعنی زندگی من را شبیه زندگی آنها قرار بده. یعنی سبک زندگی اسلامی. ما این را میخواهیم. این را از ما خواستهاند که بگوییم و بخواهیم و انجام بدهیم. این مسئله سبک زندگی باید دنبال شود.
🔹 این مطالبات، اگر میخواهد جنبه عملیاتی در هیئات به خود بگیرد، ضروری است خوب فهم و حلاجی شده و به زبان درست و با منظور نمودن اقتضائات هیأت، ترجمه گردیده و به مخاطب عرضه شود. باید در نظر داشت که این مأموریتها از تولید، ترویج و اشاعه فرهنگی آغاز میشود و حتی تا زمینهچینی و اقدام هم میرسد. برای تحقق این امر فرآیند و لوازمی مورد نیاز است:
۱) هیأتها در عین استقلال ساختاری نیازمند طراحی اتاق فکر یا بهصورت مرکزی یا بهصورتهای نیمهمتمرکز هستند.
۲) فعالیتهای جمعی و زنجیرهای هیأتها، اسباب تحقق مأموریت را بیش از پیش فراهم میکند.
۳) لازم است بعد از هر دیدار تا زمان محدودی (حداکثر ۲۰ روز)، قوای فکری هیأتها، فهم و یافتههای خود را با هم در فضای مجازی به اشتراک بگذارند.
۴) بعد از آن، بایستی در یک جلسه هماندیشی حضوری، به یک سلسله فعالیتهای مشخص دست پیدا کنند.
۵) دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در پیگیری امر معظمله نقشی مهم برعهده دارد.این دفتر بایستی با برگزاری جلساتی ضمن اخذ بازخورد از هیئات درخصوص مأموریت محوله، به تنظیم و تدقیق و همافزایی فعالیتها کمک نموده و در ترجمه مأموریت برای هیئات و برقرای ارتباط مداوم اهتمام داشته باشد.
۶) هر هیأت به تناسب ظرفیتها و البته مزیتهای خود در انجام فعالیتهایی که از عهده آن برمیآید، اقدام نمایند.
۷) یک قوه مرکزی (مثل مجموعه مشعر) مسئول سازماندهی بهتر فعالیتها بدون حضور یا دخالت آشکار شود.
۸) رسانه ملی و سایر ارکان رسانهای بهگونهای ظریف، در ترویج اقدامات هیأت در زمینه مأموریت مطالبهشده، حرکت نمایند.
۹) ارزشیابی و اثرگذاری اقدامات هیأت با نشانگرها و شاخصهایی متر شود.
۱۰) منشورات مرتبط با این حوزه، توسط مجموعه ناشران معتبر و صاحب آوازه، منتشر و تبلیغ گردند.
سال گذشته، دیدار رهبری و مجموعه ذاکرین اهلبیت علیهمالسلام در آخرین هفته قبل از شیوع ویروس کرونا و بهصورت حضوری برگزار شد. لذا مأموریت جدید هیئات در اشاعه سبک زندگی اسلامی- ایرانی ذیل ابهاماتی که در برگزاری همه تجمعات از جمله برگزاری مجالس دینی و هیئات بود، معطل و متوقف ماند. البته کارهایی جسته و گریخته انجام شد، لیکن لازم است مجدداً آن مأموریت بازخوانی و دنبالگیری شود. شاید هیچ نهادی فراگیرتر از هیئت نتواند در به سامان رسیدن موضوعاتی شبیه سبک زندگی و خانواده پُر اثر و ثمر باشد. چرا که در یک زمین خودی و با محتوایی مأنوس و نورانی است که میتوان از ظلمتکده شبیخون فرهنگی غرب راهی به بیرون یافت و از حصار کژتابیهای فرهنگ مادهزده رهایی پیدا کرد.
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب اسلامی در نشست تصویری با جمعی از مداحان بهمناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س):
🔺 حضرت زهرا در دوران زندگی خود با فراز و نشیبها، آزمون های بینظیر و محنتهای متعددی مواجه شدند اما در همه عرصهها همچون همسرداری، مادری، مدیریت خانه، تربیت فرزندان، جهاد فی سبیل الله، امر به معروف و نهی از منکر، عبادت و بندگی خدا، و اخلاص در اوج بودند و نشان دادند یک زن میتواند به رتبهی عالی عصمت برسد.
حضرت زهرا و حضرت علی و فرزندان گرامی آنان نمونه عالی یک خانواده اسلامی است که الگوبرداری از همراهی، همدلی، اخلاص و مجاهدت آن بزرگواران میتواند جامعه اسلامی را به اوج برساند.
#انقلاب_فاطمی
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز:
👈 ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید
#انقلاب_فاطمی
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از کتاب هیأت 📖
✅ نام کتاب: کارآمدی و کامیابی انقلاب چهل ساله
📝 بهکوشش: مرکز مطالعات راهبردی و آیندهپژوهی ژرفا
📌 یک نقطه دیگر از عرصههای درگیری، فهم درست واقعیتهای ایران و جهان است. اینکه شما فهم درستی از واقعیتهای کشورتان داشته باشید، به ضرر آنها است؛ با این مخالفند، با این مبارزه میکنند؛ با چه ابزاری؟
با ابزار بسیار خطرناک رسانه، بخصوص رسانههایی که امروز نوپدید است. با تصویرسازی غلط سعی میکنند افکار ملت ایران را منحرف کنند؛ هم تصویر غلط درباره ایران، هم تصویر غلط درباره خودشان...
⁉️ این تصویرسازی دشمن است؛ این تصویر خدعهآمیز دشمن از وضع خود او و از وضع ما است؛ تصویرهای دروغینی که با هزارها شبکه تلویزیونی و رادیویی و اینترنتی، امروز دارد به سمت ملت ایران و افکار عمومی ما سرازیر میشود. این تصویرسازی دروغین است، اما تصویر واقعی چیست؟ تصویر واقعی این است که شما و همه جوانهای کشور باید جایگاه امروز کشور و ملتتان را بدانید؛ این شرط اول تأثیرگذاری شما است.
🔻برای دریافت کتاب به لینک زیر مراجعه کنید:
🌐 heyat.co/p/2452
🔹قیمت: ۴۸۵۰۰ تومان
🔸قیمت با تخفیف ۴۰٪ : ۲۹۱۰۰ تومان
#دهه_فجر #انقلاب_اسلامی #امام_خمینی_ره
📌اینستاگرام رسمی کتاب هیأت:
instagram.com/p/CKtEA4Kh6mp/
✅ @ketab_heyat
هدایت شده از شعر هیأت
💠 توصیههای مهم رهبر معظم انقلاب به مدّاحان
1️⃣ توصیۀ اوّل این است که این وظیفۀ بزرگ و سنگینی را که عرض کردیم، جدّی بگیرید؛ وظیفۀ فرهنگسازی، وظیفۀ ترویج، وظیفۀ گستردن مبانی فکری و فرهنگی اسلام را جدّی بگیرید؛ این بسیار مهم است؛ اساس کار شما این است؛ محور کار را این قرار بدهید. این توصیۀ اوّل که فکر و پند و معرفت و بصیرت را با همین ابزارِ هنریِ برجسته منتشر کنید، با مهارتهایی که هر کسی بالاخره ابتکاراتی دارد و مهارتهایی دارد که به کار میبرد.
2️⃣ توصیۀ دوّم این است که قالب مدّاحی و آن شکل مدّاحی حفظ بشود. مدّاحی و مدیریّت هیأت را با بعضی از کارهای مشابهی که اینجا و آنجا انجام میگیرد اشتباه نباید گرفت. قالب مدّاحی باید حفظ بشود؛ از همۀ ابزارهای هنری مذکور که عرض کردیم -صدای خوش، نغمهسازی خوش، نغمهپردازی خوب- باید در اینها استفاده بشود، لکن از چیزهایی که بیرون از این قالب مدّاحی است مطلقاً نخواهید استفاده کنید و اجتناب بشود. نگذارید هیأت تبدیل بشود به محیطهای دیگر؛ هیأت، باید هیأت بماند. این هم نکتۀ دوّم که انشاءالله عمق این مطلب را مورد توجّه قرار خواهید داد.
3️⃣ توصیۀ بعدی اتقان است؛ سعی کنید سخنِ متقن گفته بشود. آنچه باید گفته بشود، چه سیره، چه تاریخ، چه مطالعات معارفی و توحید و امثال اینها، چه ذکر مصیبت، با اتقان گفته بشود؛ یعنی سخن متقن و محکم و متین گفته بشود. این البتّه در مورد شعرایی که برای مجالس مدّاحی شعر میسرایند بیشتر صدق میکند؛ آنها هم بایستی مطالعات معارفیشان و تاریخیشان بسیار گسترده باشد و سیره و تاریخ و معارف را درست بشناسند.
4️⃣ توصیۀ آخر این است که ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید. عزیزان من! یکی از چیزهای بسیار مهم، حفظ ادب اسلامی در سخن گفتن است که متأسّفانه امروز با گسترش فضای مجازی بهتدریج این ادب اسلامی دارد کمرنگ میشود. بدزبانی، بدگویی و مانند اینها بایستی در جامعه جمع بشود. امروز بعضی سعی میکنند یا بیتوجّهی میکنند و این در جامعه، بهخصوص در بعضی از رسانهها -چه رسانههای صوتی، چه رسانههای تصویری- و بهخصوص در فضای مجازی رو به گسترش است. شما بایستی در بیان خودتان، در شیوۀ کار خودتان، به نحوی عمل کنید که گسترش این [بدزبانی و بدگویی] وجود نداشته باشد. مکتب ائمّه (علیهمالسّلام) و مکتب علوی و فاطمی از این چیزها مبرّا است.
شما نگاه کنید فاطمۀ زهرا (سلاماللهعلیها) دو خطبۀ طوفانی ایراد کرده؛ دو خطبۀ به معنای واقعی کلمه طوفانی: یکی در مسجد در میان انبوه متراکم مردان، یکی هم خطاب به زنان مدینه که پُر [است] از مطالب بسیار مهم و اعتراضی -اعتراض- و تنبیه نسبت به مفاهیم برجستۀ اسلامی که فاطمۀ زهرا (سلاماللهعلیها) در مورد آنها خطر را احساس میکرد، لکن در این دو خطبۀ مهم و بزرگ و پُرشور، یک کلمۀ هتک و زشت و توهینآمیز وجود ندارد؛ [و همۀ کلمات،] کلماتِ محکم و مستحکم، بیاناتِ متین و متقن. باید این جوری عمل کنید؛ در اظهارات، در صحبتها، قول به غیر علم نباید باشد، غیبت نباید باشد، تهمت نباید باشد و بدگویی و بدزبانی نباید باشد. اینها را به مردم یاد بدهید، تعلیم بدهید؛ هم در زبان تعلیم بدهید، هم در عمل تعلیم بدهید و ببینید که چقدر اینها مهم است. امیرالمؤمنین فرمود «اِنّی اَکرَهُ لَکُم اَن تَکونوا سَبّابین» وقتی که در لشکر امیرالمؤمنین خطاب به لشکریان معاویه بعضیها یک مقداری بدزبانی کردند، حضرت فرمود نه، بدزبانی نکنید، بدگویی نکنید، «اِنّی اَکرَهُ لَکُم»، من دوست ندارم شما این جوری باشید. این اخلاقِ فاطمی و علوی است.
📝 فرازی از بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مدّاحان بهمناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمۀ زهرا (سلاماللهعلیها) ۹۹/۱۱/۱۵
💻 @Khamenei_ir
✅ @ShereHeyat
هدایت شده از Heyat TV هیأت تیوی
36.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مدیحه_سرائی | یا فاطمه کیفَ اَصِفُ حُسنَ ثنائک
📹 ارتباط تصویری رهبر معظم انقلاب با جمعی از مداحان
🎤 حاج #سعید_کرمعلی
📃 شاعر: برادر #یوسف_رحیمی
🏴 حسینیه امام خمينی (ره)
🗓 ولادت حضرت فاطمه (س) ۹۹/۱۱/۱۵
🎞 ویدئوهای بیشتر
📌 هیأت تیوی، رسانه هیأتهای حسینی
✔️ @HeyatTV_channel
🌐 www.heyat.tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 نشست #هیأت_پژوهی ۱۸
🔰 زیر همین عَلَمها، بزرگترین انقلاب اجتماعی قرن را رقم زدیم
🔸 میهمان برنامه: دکتر روحالله رشیدی دکترای جامعهشناسی و مؤلف کتاب «بهاضافهمردم»
🔹 با موضوع: راهکارهای مشارکت فعالانه مردم در هیآت
🗓 این نشست در تاریخ سهشنبه ۲۵ آذرماه ۹۹ برگزار گردید.
📍instagram.com/heyatpajoohi
📺 برای مشاهده فیلم کامل این نشست به آدرس زیر مراجعه کنید:
🌐 aparat.com/v/hiLWq
💠 جامعه ایمانی مشعر #آذربایجان_شرقی
✅ @www1542org
هدایت شده از Heyat TV هیأت تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزیدهای از سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)
«قالب مدّاحی باید حفظ بشود؛ از همهی ابزارهای هنری مذکور که عرض کردیم -صدای خوش، نغمهسازی خوش، نغمهپردازی خوب- باید در اینها استفاده بشود، لکن از چیزهایی که بیرون از این قالب مدّاحی است مطلقاً نخواهید استفاده کنید و اجتناب بشود. نگذارید هیأت تبدیل بشود به محیطهای دیگر؛ هیأت، باید هیأت بماند.»
🏴 حسینیه امام خمينی (ره)
🗓 ولادت حضرت زهرا (س) ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
📌 هیأت تیوی، رسانه هیأتهای حسینی
✔️ @HeyatTV_channel
🌐 www.heyat.tv
هدایت شده از شعر هیأت
33.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تواضع شاخهای پر بار در باغ نمازش بود
خلوص و سادگی اسباب پر رنگ جهازش بود
📹 شعرخوانی #رحمان_نوازنی
✅ @ShereHeyat
💢 دومین دوره آموزش مجازی مکالمه زبان عربی
با محوریت لهجه عراقی🇮🇶
در قالب تمارین کارگاهی
🔹 ۵۰ جلسه کلاس آنلاین بهصورت تمرین فردبهفرد
متون بلند و فیلم
🎙 سخنرانی زبانآموزان به زبان عربی
🔸 شهریه:
۵۰ جلسه ۱۰ هزارتومانی
📍 همراه با تخفیف ۳۰ درصد به مناسبت ایام دهه فجر
⭕️ ملاحظات:
1️⃣ به علت محدود بودن ظرفیت کلاس، لطفاً در اولین فرصت ممکن ثبتنام کنید تا شرمنده شما نشویم. در صورت تکمیل ظرفیت، در دورههای بعد خدمت شما خواهیم بود.
2️⃣ هزینه هر ۵۰ جلسه ابتدای دوره اخذ خواهد شد.
3️⃣ شروع دوره از ابتدای اسفندماه خواهد بود.
4️⃣ کلاسها دو روز در هفته و در نوبت عصر برگزار میشود.
💠 آخرین مهلت ثبتنام: تکمیل ظرفیت
🌐 ثبتنام:
heyat.school/bayan
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org
♦️ بدتر از قاجار
🔸 معرفی کتب پیرامون رژیم منحوس پهلوی
این شماره از آیینه به معرفی کتابهای منتشر شده پیرامون رژیم منحوس پهلوی میپردازد. اغلب کتب منتشر شده در این زمینه، از اسناد سازمانهای رژیم پهلوی و یا اعترافات نزدیکان دربار به دست آمدهاند و پس از بررسی آثار فراوانی که در این زمینه به رشته تحریر در آمده است، سعی شده تا به معرفی آثاری پرداخته شود که بیانگر ماهیت و ویژگیهای رژیم پهلوی از زبان خودشان میباشد.
معرفی این آثار، گامی است کوچک در جهت ترغیب ساختن خواننده به کشف حقایق مستور و چراغی است برای افزایش بینش و بصیرت جوانان تا بیش از پیش شکرگزار نعمت انقلاب عظیم اسلامی باشیم.
#منشورات
#آیینه
🔸 جهت دریافت این محصول به آدرس زیر مراجعه نمایید:
🔗 heyat.co/p/2480
💠 جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org