🔴شبهات انتخاباتی
🔻مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سبد انتخاب مردم قرار گرفته اند، انتخاب کنند. بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رای می دهند. آن وقت متهم می شوند که وضعیت کشور محصول رای آنان است. درحالی که آنان فقط ۱۰ درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.(ع عبدی _ اعتماد)
🔺#پاسخ:
🔻این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار می شود. #انتخابات_آزاد، #انتصابات به جای انتخابات، #تقلّب، #صیانت_از_آراء ... کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریان های خاص و همزمان ضدانقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.
واقعیت این است که این شبهات پاسخ های بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده. اما منفعت برخی جریان ها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی(وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.
1️⃣ اگر این ادعاها درست بود، باید دولت، مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. درحالیکه چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته، دولت، اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
2️⃣ چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی، اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها می نالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنیِ علت ردصلاحیت، با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
3️⃣ هر مطّلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازو کارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزادبودن انتخابات تلقی کنند. به عنوان مثال در امریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوریخواه اعمال میشود، چنان سنگین است که میبینیم کارکشتهترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحلهٔ نامنویسی برسند، حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر امریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان و «دادگاه قانون اساسی» در روسیه، نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا مینمایند.
4️⃣ مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوشبینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگو های داخلی شان همیشه سعی می کند خلاف این را تصویر کند.
🖌http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔺سخنگوی شورای نگهبان: از اصلاح طلب و اصولگرا در قانون ذکری به میان نیامده است، تنها سخن از واجدین شرایط است
🔹مجری اگر جناحی باشد اصل بی طرفی را نقض خواهد کرد
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
📌ایام انتخابات، یک فرصت عالی برای انتقال حقایق و معارف دینی به مردم است
📌دربارۀ انتخابات، معارف دینی بسیاری هست که ما طلبهها هنوز به مردم منتقل نکردهایم؛ مثل مفهوم خاذلین و ناصرینِ حق
📌امام(ره): در ایام انتخابات، حوزهها دست از کار بردارند و به موضوع انتخابات بپردازند
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۱
🔸 ما انتخابات را بیشتر از اینکه یک فرصت سیاسی تلقی کنیم، یک فرصت معنوی و معرفتی تلقی میکنیم. در این ایام یک فرصت بسیار عالی برای گفتگوی دینی و انتقال معارف دقیق و مهم دین، پدید میآید ولی ما طلبهها معمولاً از این فرصت، استفاده نمیکنیم.
🔸 بسیاری از حقایق مهم تاریخ اسلام و بسیاری از آیات و روایات را جز در فرصت انتخابات، نمیتوانیم برای مردم بیان کنیم؛ چون در مواقع دیگر، شنوندۀ لازم را ندارد و گوشها آمادۀ شنیدن این حقایق دین نیستند.
🔸 قدردانی از این فرصت انتخابات، چقدر مهم است؟ مؤمنین اگر با این فرصت، خاذلانه برخورد کنند و جزو خاذلینِ حق باشند (بهجای اینکه جزء ناصرین حق باشند) چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آنهایی که در زمان علی(ع) جزو خاذلین بودند، در زمان امامحسین(ع) جزو قاتلین شدند! و آنهایی که در ماجرای کربلا، جزو خاذلین بودند، حتی اگر بعداً جزو توابین شدند و به شهادت رسیدند، ابداً به مقام شهدای کربلا نرسیدند.
🔸 دربارۀ انتخابات و رأیدادن مباحث دینی و معرفتیِ بسیاری وجود دارد که ما طلبهها هنوز بعد از چهل سال، با مردم در میان نگذاشتهایم. باید آیات و روایات مربوط به این موضوعات را پیدا کنیم و برای مردم توضیح بدهیم و بگوییم که چهکار باید کرد؟
🔸 امام(ره) میفرمود: در ایام انتخابات، آن اشخاصى که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توى شهرها و روستاها و مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیسجمهور صحیح...اگر شما این کار را نکنید، آنهایى که بر ضد شما هستند، این کار را مىکنند و تبلیغ مىکنند (صحیفه امام/ج۱۵/ ص۱۶)
🔸این حرف بهمعنای جناحیشدن و تعیین مصداق نیست، بلکه شما میتوانید ویژگیهای یک مدیر و مسئولِ امامزمانی را برای مردم توضیح بدهید و بگویید «حالا خودتان بروید و مصداقش را تشخیص بدهید و هرکسی که اینگونه بود، به او رأی بدهید...»
👤علیرضا پناهیان
🚩http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
مجلس مورد علاقه حسن روحانی
#انتخابات98
#انتخابات_تشریفاتی!!
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹در این دوره از انتخابات واسطهها نرخ تأیید صلاحیت را بعضا تا چهار میلیارد تومان بالا بردهاند؛ چه شود این مجلس یازدهم!!
⭕️ واکنش علی اکبر رائفی پور، محقق و پژوهشگر به توییت محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس:
🔹آقای قوه قضائیه!
🔹ادعای محمود صادقی در صورت صحت یک فاجعه و مستلزم پیگیری جدی است
🔹و در صورت کذب بودن مستوجب برخورد بسیار جدی با ایشان است
🔹شما را به تمام مقدسات سوگند یک بار هم که شده به این رویه وحشتناک در کشور پایان دهید
🔹تا کی باید افکار عمومی متاثر از افشاگری های غیر مستند شود؟
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
فاطمه (سلام الله علیها) عزیزترین مردم نزد من است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 #انتخابات_الکترونیکی یا #انتخابات_شفاف؟!
🔻ماجرای اختلاف دولت روحانی با شورای نگهبان، بر سر «انتخابات الکترونیک» چیست؟
1️⃣ اول؛ حسن روحانی 5 دوره نماینده مجلس بوده(دوره اول تا پنجم مجلس)؛ 2 دوره نماینده خبرگان بوده(دوره سوم و دوره فعلی)؛ 2 دوره رئیس جمهور بوده است. یعنی وی 9 بار از طریق سیستم انتخابات نظام جمهوری اسلامی انتخاب شده؛ حالا ادعا می کند این سیستم انتخاباتی غیرشفاف است و باید الکترونیکی باشد و به تمسخر از سیستم انتخابات افغانستان می گوید!
2️⃣ دوم؛ جمعیت کشور افغانستان قریب 35 میلیون نفر است. طبق اعلام منابع رسمی این کشور قریب 10 میلیون نفر واجد رأی هستند. در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور که 3 ماه به طول انجامیده، دو میلیون و هفتصد هزار نفر در انتخابات شرکت کردند که حدود یک میلیون از این آرا باطل اعلام شد و طبق اعلام دولت این کشور آقای اشرف غنی با 923 هزار رأی اول(کمتر از یک میلیون!) و بعنوان رئیس جمهور انتخاب شد و عبدالله عبدالله با کسب 720 هزار رأی دوم شده است.
3️⃣ سوم؛ جمهوری اسلامی ایران قریب 40 سال است که انتخابات برگزار می کند؛ قریب 40 انتخابات برگزار کرده که نتایج آن هم درست در یک روز پس از انتخابات اعلام شده است. اولین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی –بنی صدر- حداقل 10 میلیون رأی از 14 میلیون رأی را آورده و چندین رئیس جمهور بالای 20 میلیون رأی داشته اند؛ آقایان خاتمی، احمدی نژاد و روحانی بالای 20 میلیون رأی کسب کرده اند! آنوقت آقای رئیس جمهور روحانی برای دفاع از انتخابات الکترونیک که اصل آن مورد تأیید نظام و شورای نگهبان است به تمسخر می گوید: افغانستان هم دیگر انتخابات الکترونیک برگزار می کند!
4️⃣ چهارم؛ در ماجرای فتنه 88، مصطفی کواکبیان و دیگر اصلاح طلبان گفته بودند برای حل مشکلات و اختلافات، ما هم مثل افغانستان «لویی جرگه» تشکیل دهیم! لویی جرگه افغانستان یک اجلاس با حضور کدخداها و بزرگان و رؤسای اقوام افغانستان است که مسائل را با کدخدامنشی حل می کنند؛ یعنی نظام جمهوری اسلامی بعد از سالها قانونگذاری و نظام سازی و ساختارهای قانونی همه را یکباره منهدم کرده و لویی جرگه تشکیل دهد!
5️⃣ پنجم؛ انتخابات الکترونیک یک ضرورت است و دیر یا زود می بایست زیرساخت آن در کشور آماده شود. از زمان دولت سازندگی قرار بود این کار انجام شود اما تاکنون پیشرفت آنچنانی نداشته و هیچ کدام از دولت ها نتوانستند زیرساخت ها و امنیت این کار را تماماً انجام دهند. هنوز این روند برای مسئولین نظام و شورای نگهبان و مردم شفاف نیست اما انتظار دارند که شورای نگهبان زیر بار آن برود؛ روندِ «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» باید منجر به شفافیت، سلامت و سرعت انتخابات شود نه اینکه بگونه ای باشد که حتی برای مسئولین نظام، شورای نگهبان و نهادهای نظارتی کشور شفاف نباشد.
6️⃣ ششم؛ مهم تر از انتخابات الکترونیکی، انتخابات شفاف است؛ مسئله ای که در «انتخابات الکترونیکی» مورد ادعای دولت، هیچ شفافیتی برای مردم و کارشناسان و مسئولین و نهادهای نظارتی وجود ندارد. دستگاه ها و سخت افزار و نرم افزار آن کاملاً وارداتی است و باید از خارج وارد شود، امنیتی ندارد، براحتی هک می شود، سیستم «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» آن شفاف نیست!
7️⃣ هفتم؛ آیا روحانی انتخابات غیرشفاف می خواهد؟ به نظر می رسد درد او انتخابات الکترونیک برای «انتخابات شفاف» نیست؛ بلکه می خواهد انتخاباتی غیرشفاف و ناامن با امکان تخلف در پوشش انتخابات الکترونیک برگزار کند؛ همانگونه که سال 88 می گفتند ساختارهای قانونی باید از بین برود و لویی جرگه تشکیل شود! چگونه است سیستم انتخاباتی که خودش حداقل 9 دوره خروجی آن بوده، غیرشفاف است؟ و چرا برای اینکه انتخابات شفاف(!!) شود دست به دامن یک روند ناامن به اسم انتخابات الکترونیک می شود؟
8️⃣ هشتم؛ تجربه انتخابات پرتخلف مجلس دهم در سال 94 و مسائلی که در حوزه انتخابیه تهران بزرگ اتفاق افتاد و همچنین تجربه انتخابات پرتخلف همین دولت در ریاست جمهوری سال 96 که منجر به محاکمه چندین مدیر دولتی و چندین استاندار و چندین فرماندار و بخشدار این دولت شده، نشان می دهد دستگاه های نظارتی خاصه شورای نگهبان و سایر دستگاه های امنیتی و مردم باید بیش از پیش هوشیار باشند و در پازل دولت بازی نکنند! این آقایان حاضر نیستند به راحتی صحنه قدرت را رها کنند. آقایانی که ده ها قرارداد محرمانه و غیرشفاف با دشمنان این کشور بسته اند، لیاقت دم زدن از شفافیت ندارند؛ مردم نباید فریب بخورند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🌙🔴🌎انتخابات ایران، همان انتخاباتی هست که دوبار ازش رای گرفتی آقای روحانی و رییس جمهور این کشور شدی!
نمک نشناسیست که بعد از ردصلاحیتهای شورای نگهبان، اینگونه بیپروا به جمهوریتِ نظام که یکی از اصول جمهوری اسلامی است، بِتازی!
♦️هشتگ #انتخابات_تشریفاتی که روحانی در توییت آخرش منتشر کرده، نشان میدهد او بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را نمیبیند!
♦️فکر میکند با دوقطبی سازی میتواند این مجلس را هم از آنِ یاران خود کند و بعد از ۱۴۰۰ هم کشورا در دست غربگراهای بیکفایت نگه دارد، غافل از اینکه "خدا هست در اندیشهی ما"
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴تفاوت ردصلاحیت با عدماحراز صلاحیت چیست؟
🔻رد صلاحیت، به این معناست که مسئولین مربوطه علم قطعی و یقینی بر فقدان شرایط موضوع ماده 28 قانون انتخابات در فرد داوطلب کسب کرده باشند که در این صورت فرد حق شرکت در انتخابات بهعنوان نامزد انتخاباتی را نخواهد داشت.
🔺عدم احراز صلاحیت هم بدین معناست که ناظران علیرغم انجام تحقیقات گسترده سلباً و اثباتاً نتوانستهاند در خصوص شرایط موضوع ماده 28 علم قطعی کسب کنند.
🔺آقای دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، نمونهای از ردصلاحیت را اینگونه توضیح داده است که برخی افراد که احراز صلاحیت نشدهاند بههنگام نام نویسی آدرس و شماره تلفنی دادهاند که اکنون نه تلفن آنها پاسخگوست و نه آدرس آنها درست است و مشخص نیست این فرد کجا زندگی میکند و چهکاره است. اگر دسترسی به این افراد داشته باشیم میتوانیم از مراجع چهارگانه درباره آنها استعلام بگیریم و اگر آنها تأیید کردند بهطور طبیعی فرد تأیید صلاحیت میشود.
🔹کسی که صلاحیتش احراز نمیشود بهمعنای فقدان شرایط است یعنی در این بازه زمانی کوتاه شورا نتوانسته صلاحیت را احراز بکند اما اگر در مرحله دوم و سوم شکایات بتواند شرایط نمایندگی را به شورا ثابت بکند احتمال تأییدش هست. همچنین کسی که احراز صلاحیت نمیشود بهمعنای این نیست که فاقد شرایط در دیگر پستهای کشور است، بلکه شورا صرفاً نتوانسته صلاحیت او را برای پست نمایندگی مجلس احراز کند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴نماينده اصلاحطلب: اكثر نمايندگان اصلاحطلب تأييد صلاحيت شدهاند
پروانه مافي به آرمان ملي گفت: اين موضوع كه اكثر نمايندگان اصلاحطلب رد صلاحيت شدهاند غلط است و اتفاقاً اكثريت آنها تأييد صلاحيت شدهاند؛ اكثر نمايندگان خانم در مجلس تأييد صلاحيت شدند
در روزهاي گذشته، برخي دولتمردان و فعالان اصلاحطلب با حمله گسترده به شوراي نگهبان، اينگونه القاء كردند كه اين شورا، كانديداهاي اصلاحطلب را قلعوقمع كرده است. اما حقيقت ماجرا زمين تا آسمان با اين ادعا فاصله داشت.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#حدیث_انتخاباتی
⭕️شجاعت
از جمله معیارهای گزینش فرماندهان شجاعت و نترس بودن است که حضرت علی علیه السلام: خطاب به مالک اشتر می فرماید:
« فَوَلِّ مِنْ جُنُودِکَ. ..أَهْلِ النَّجْدَةِ وَ الشَّجَاعَةِ»برای فرماندهی سپاه. .. افرادی را از خاندان پارسا و دارای سوابق نیکو و دلاور و سلحشور انتخاب کن!»
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴پاسخ محکم سخنگوي شوراي نگهبان به اتهام زني محمود صادقي؛ دستگاه قضا ورود نميكند؟
عباسعلي كدخدايي در توييتي نوشت: نمايندهاي در طول چند سال گذشته شايعاتي را دامن زده و به اتهام زني خود ادامه ميدهد! ظاهرا هر صبح آنچه را خواب ميبيند بي محابا منتشر ميكند! نه هيات نظارت رسيدگي ميكند و نه ظاهرا از قوه قضائيه كاري ساخته است؟ هر بار كه از او سند خواسته ميشود، شنيدههايي بي اساس را تكرار ميكند!
محمود صادقي ظهر امروز در توييتي خلاف واقع و مضحك نوشت: «در اين دوره از انتخابات واسطهها نرخ تأييد صلاحيت را بعضا تا چهار ميليارد تومان بالا بردهاند؛ چه شود اين مجلس يازدهم؟!»
پيشتر نيز سخنگوي شوراي نگهبان از فقدان نظارت در طول دوره نمايندگي و آسيبهاي پيرامون آن گلايه كرده بود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔺واعظی: برخی نمایندگان به دلیل حمایت از #برجام ردصلاحیت شدهاند!
✍ هرچند خود جناب واعظی نیز کاملا بر نادرست بودنِ ادعایشان واقفند و بنظر میرسد تنها هدفشان سیاسی جلوه دادنِ عملکرد #شورای_نگهبان است اما قطعاً یکی از ملاکهای اصلی انتخاب نمایندگان از سوی #مردم میتواند نداشتنِ تفکر و نگاه برجامی از سوی کاندیدای موردنظرشان (فارغ از اصولگرا یا اصلاح طلب بودنِ فرد) باشد؛ نگاه و تفکری که وضعیت موجودِ کشور محصول آنست و مروّجینِ آن نیز خودشان اذعان دارند که غیر از نگاه به خارج و التماسِ از دیگران چیزی بلد نیستند!!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 ایشون ۹ بار از طریق همین سیستم انتخاباتی، انتخاب شدن، حالا میگن که سیستم شفاف نیست و #انتخابات_تشریفاتی است!
#روحانی
#انتخابات_98
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴درد روحانی چیست؟
🔹🔸درد روحانی ما مردمیم که محبوبیتش بین ما ۷ درصد است. یعنی غیر محبوب ترین رئیس جمهور تاریخ انقلاب!
درد روحانی بی دستاوردی ست.
درد روحانی رو شدن فساد اطرافیان و برخی مدیرانش توسط دستگاه قضاست.
درد روحانی وزرای پیر و ناکارآمد است.
درد روحانی رفراندوم میلیونی تجلیل قهرمان مقاومت است.
درد روحانی انتقام سخت و بسته شدن راه رسیدن به کدخداست.
درد روحانی بی اعتبار شدن قهرمان دیپلماسی و رویکرد تعامل نزد مردم است.
درد روحانی «نه مرسی» ترامپ است.
درد روحانی افشای فساد نمایندگان طرفدارش و رد صلاحیت آن هاست.
درد روحانی رد صلاحیت داماد است.
درد روحانی سقوط جریان غربگراست.
درد روحانی بلد نبودن اداره کشور است...
♦️مضحک است اگر فکر کنیم درد روحانی انتخابات آزاد یا تشریفاتی ست. به کسی که حتی وزرایش حق انتقاد از او را ندارند چه برسد به خبرنگار و مردم، به ژست دموکراسی اصلا نمی آید!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🐰#انتخابات یا انتصابات⁉️🐰
🙈بعد از رد صلاحیت افراد فاسد توسط شورای نگهبان، جناب #حسن_روحانی، به صراحت،فرایند انتخابات در ایران اسلامی را#انتصابات نامید‼️
⏪اما جناب آقای روحانی بدانید که👇
1⃣⛔️⛔️اگر انتصاب بود امثال جناب عالی،هیچ گاه با #زر و #تزویر انتخاب نمی شدید و کشور را به گند نمی کشیدید‼️
2⃣از نمونه انتصابات، #شهید_ سردار#سلیمانی است که دشمنان را در دنیا شکست داه به وحشت انداخت.
3⃣اقای #رئیسی،نمونه بارز انتصاب است که دست مفسدان و خیانتکاران را قطع میکند و صنعتی را که شما جناب روحانی،تعطیل کرده ای احیا میکند
3⃣ و...
👊🌺به یاری خداوند،مردم با انتخاب اصلح،کشور را نجات خواهند داد🌺👊
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
گزارش روز/ بازی با کلمات، اعتبارزدایی از نظام!
این برای چندمین بار است، آقای روحانی که بارها در انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ریاستجمهوری در مکانیسم انتخاباتی جمهوری اسلامی تأیید صلاحیت و پیروز انتخابات شده در سخنانی عجیب اعلام کرده است انتخابات شکل واقعی در کشور ندارد و جمهوریت نظام در خطر است! عجیبتر از آن اینکه میگوید: برخی از واژه رفراندوم خوششان نمیآید و مانع آن میشوند. فارغ از آنکه بخواهیم اظهارات آقای روحانی را تحلیل کنیم یا از نیات احتمالی در پس آن سخن به میان آوریم، به دو نکته میتوان اشاره کرد؛ ابتدا تبعات اظهاراتی از این دست، سپس نسبت دولت آقای روحانی با رجوع به خواست عمومی،
اول؛ پر واضح است اولین و بدیهیترین تأثیر بیان این اظهارات بیاعتبار کردن فرایند مردمسالاری دینی و اعمال نظر مردم است؛ در حالی که انتخابات پرتعداد در ایران اسلامی، که از نظر کیفیت حضور و کمیت رجوع به آرا مردم در جهان کمنظیر است، همواره بر اساس نظر امام خمینی(ره) که «میزان رأی ملت است» و تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب که «رأی مردم حقالناس است» برگزار شده است و اعتبارزدایی از آن تبعات مختلفی از افزایش تهدیدات خارجی تا ایجاد شکاف اجتماعی و کاهش اعتماد عمومی را در پی خواهد داشت که در این میان هیچکس سود نخواهد کرد و شاید بیش و پیش از همه خود دولت در پیشبرد امور با مشکلات روبهرو خواهد شد.
دوم؛ فارغ از آنکه مردم در هفتههای اخیر نتایج رفراندوم مورد علاقه آقای روحانی، یعنی انتخابات میان دوگانه، مقاومتـ مذاکره را به وضوح نشان دادند، اما جالب است بدانید مسئول اول و اصلی برگزاری رفراندوم خود دولت است، اما گویا ترجیح آقای روحانی این است به جای برگزاری واقعی رفراندوم به استفاده سیاسی و جناحی از کلمه رفراندوم بپردازد؛ البته دولت آقای روحانی با عملکردش در مسئله درخواست از مردم برای انصراف از دریافت یارانه و مخالفت مردم با بالای 95 درصدی خواست دولت نشان داد، اگر رفراندوم هم برگزار شود، عملیاتی شدن آن در این دولت با اما و اگرهای فراوانی روبهرو خواهد بود!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🗳 تنگه تحولات
شیشه عمر روحانی دست مجلس است.
مجلس میتواند با نظارت دقیق و قانون گذاری صحیح، عقبگرد مزمن کشور را به پیشروی تبدیل و زمینه رویکارآمدن دولت مکتبی را فراهم کند.
انتخابات پیشرو تنگه تحولات یک دهه آینده کشور است.
شبکه نفوذ و پشتوانههای خارجیشان برای بههمزدن بازی برنامهها دارند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#توییت
حمید رسایی نماینده سابق تهران درپاسخ به فضاسازی آقای روحانی علیه شورای محترم نگهبان که درجمع فرمانداران واستانداران انجام داد
#حمیدرسایی خطاب به روحانی : انتخابات_تشریفاتی آن وقت محقق شد که فردی مظنون به قتل یک عضو خانوادهاش، با ۱۷ سال سفر مشکوک به انگلیس، با مدرک دکتری که حاصل سرقت علمی است، با شائبه قوی تابعیت دوم داشتن، #تایید_صلاحیت میشود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
سید جواد حسینی کیا نماینده سنقرعضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: اگر برخی تخلفات ردصلاحیتشدهها اعلام شود، دیگر کسی حتی زیر جنازه آنها را نیز نمیگیرد چه برسد به اینکه به آنها رأی بدهند تا به مجلس راه یابند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴چرا صحبتهای این روزهای روحانی، برای اختلاف میان نیروهای انقلاب تهیه شده؟!
روحانی در دیدار اخیرش با استانداران گفته؛
"شماها که در جلسات خصوصی خود میگویید مجلس بعدی ۱۰۰درصد مال ماست؛ اگر مال شماست چرا غصه می خورید؟! اگر مال شماست بگذارید یک رقابت شکل بگیرد مشارکت بالا برود، مجلس هم مال شما باشد، نوش جانتان."
اما چند نکته؛
▪︎صحبتهای روحانی در حالی انجام میشود که تیم دولت و اصلاحطلبان حداقل در تهران میتوانند نزدیک به ۳ لیست ۳۰ نفره از افراد تایید صلاحیت شده خود، ببندد.
روحانی ناظر به رصدِ فضای انتخابات در تهران و شهرستانها میگوید ردصلاحیتهای دوستانش زیاد بوده! و با زیرکی یک پروژه عملیات روانی و رسانهای به پیمانکاری خودش را اجرا میکند.
پروژه "همه نیروهای کلیدی اصلاحات رد صلاحیت شدند" اینقدر همه جانبه توسط اصلاح طلبان و با بازیگری شخص روحانی خوب اجرا شده که متاسفانه برخی از طیفهای انقلابی تصمیم به ارائه لیست جداگانه گرفته اند و خیال میکنند شرایط جامعه مهیای انشقاق میان نیروهای انقلابی است!
ردصلاحیت شورای نگهبان تقریبا طیفهای مختلف انقلابی را در ۲۵ حوزه بدون گزینه کرده و باید مراقب بود که بازیِ عملیاتِ فریبِ روحانی را نخوریم.
مشغولسازی بهخود در حالی که غربگراها با تمام توان آمادهی انتخابات میشوند، میتواند بدترین غفلتِ این روزهای ما باشد.
"http://eitaa.com/roshangari_entekhabat