قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
فاطمه (سلام الله علیها) عزیزترین مردم نزد من است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 #انتخابات_الکترونیکی یا #انتخابات_شفاف؟!
🔻ماجرای اختلاف دولت روحانی با شورای نگهبان، بر سر «انتخابات الکترونیک» چیست؟
1️⃣ اول؛ حسن روحانی 5 دوره نماینده مجلس بوده(دوره اول تا پنجم مجلس)؛ 2 دوره نماینده خبرگان بوده(دوره سوم و دوره فعلی)؛ 2 دوره رئیس جمهور بوده است. یعنی وی 9 بار از طریق سیستم انتخابات نظام جمهوری اسلامی انتخاب شده؛ حالا ادعا می کند این سیستم انتخاباتی غیرشفاف است و باید الکترونیکی باشد و به تمسخر از سیستم انتخابات افغانستان می گوید!
2️⃣ دوم؛ جمعیت کشور افغانستان قریب 35 میلیون نفر است. طبق اعلام منابع رسمی این کشور قریب 10 میلیون نفر واجد رأی هستند. در انتخابات ریاست جمهوری اخیر این کشور که 3 ماه به طول انجامیده، دو میلیون و هفتصد هزار نفر در انتخابات شرکت کردند که حدود یک میلیون از این آرا باطل اعلام شد و طبق اعلام دولت این کشور آقای اشرف غنی با 923 هزار رأی اول(کمتر از یک میلیون!) و بعنوان رئیس جمهور انتخاب شد و عبدالله عبدالله با کسب 720 هزار رأی دوم شده است.
3️⃣ سوم؛ جمهوری اسلامی ایران قریب 40 سال است که انتخابات برگزار می کند؛ قریب 40 انتخابات برگزار کرده که نتایج آن هم درست در یک روز پس از انتخابات اعلام شده است. اولین رئیس جمهور تاریخ جمهوری اسلامی –بنی صدر- حداقل 10 میلیون رأی از 14 میلیون رأی را آورده و چندین رئیس جمهور بالای 20 میلیون رأی داشته اند؛ آقایان خاتمی، احمدی نژاد و روحانی بالای 20 میلیون رأی کسب کرده اند! آنوقت آقای رئیس جمهور روحانی برای دفاع از انتخابات الکترونیک که اصل آن مورد تأیید نظام و شورای نگهبان است به تمسخر می گوید: افغانستان هم دیگر انتخابات الکترونیک برگزار می کند!
4️⃣ چهارم؛ در ماجرای فتنه 88، مصطفی کواکبیان و دیگر اصلاح طلبان گفته بودند برای حل مشکلات و اختلافات، ما هم مثل افغانستان «لویی جرگه» تشکیل دهیم! لویی جرگه افغانستان یک اجلاس با حضور کدخداها و بزرگان و رؤسای اقوام افغانستان است که مسائل را با کدخدامنشی حل می کنند؛ یعنی نظام جمهوری اسلامی بعد از سالها قانونگذاری و نظام سازی و ساختارهای قانونی همه را یکباره منهدم کرده و لویی جرگه تشکیل دهد!
5️⃣ پنجم؛ انتخابات الکترونیک یک ضرورت است و دیر یا زود می بایست زیرساخت آن در کشور آماده شود. از زمان دولت سازندگی قرار بود این کار انجام شود اما تاکنون پیشرفت آنچنانی نداشته و هیچ کدام از دولت ها نتوانستند زیرساخت ها و امنیت این کار را تماماً انجام دهند. هنوز این روند برای مسئولین نظام و شورای نگهبان و مردم شفاف نیست اما انتظار دارند که شورای نگهبان زیر بار آن برود؛ روندِ «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» باید منجر به شفافیت، سلامت و سرعت انتخابات شود نه اینکه بگونه ای باشد که حتی برای مسئولین نظام، شورای نگهبان و نهادهای نظارتی کشور شفاف نباشد.
6️⃣ ششم؛ مهم تر از انتخابات الکترونیکی، انتخابات شفاف است؛ مسئله ای که در «انتخابات الکترونیکی» مورد ادعای دولت، هیچ شفافیتی برای مردم و کارشناسان و مسئولین و نهادهای نظارتی وجود ندارد. دستگاه ها و سخت افزار و نرم افزار آن کاملاً وارداتی است و باید از خارج وارد شود، امنیتی ندارد، براحتی هک می شود، سیستم «احراز هویت رأی دهندگان، رأی گیری و تجمیع آرا» آن شفاف نیست!
7️⃣ هفتم؛ آیا روحانی انتخابات غیرشفاف می خواهد؟ به نظر می رسد درد او انتخابات الکترونیک برای «انتخابات شفاف» نیست؛ بلکه می خواهد انتخاباتی غیرشفاف و ناامن با امکان تخلف در پوشش انتخابات الکترونیک برگزار کند؛ همانگونه که سال 88 می گفتند ساختارهای قانونی باید از بین برود و لویی جرگه تشکیل شود! چگونه است سیستم انتخاباتی که خودش حداقل 9 دوره خروجی آن بوده، غیرشفاف است؟ و چرا برای اینکه انتخابات شفاف(!!) شود دست به دامن یک روند ناامن به اسم انتخابات الکترونیک می شود؟
8️⃣ هشتم؛ تجربه انتخابات پرتخلف مجلس دهم در سال 94 و مسائلی که در حوزه انتخابیه تهران بزرگ اتفاق افتاد و همچنین تجربه انتخابات پرتخلف همین دولت در ریاست جمهوری سال 96 که منجر به محاکمه چندین مدیر دولتی و چندین استاندار و چندین فرماندار و بخشدار این دولت شده، نشان می دهد دستگاه های نظارتی خاصه شورای نگهبان و سایر دستگاه های امنیتی و مردم باید بیش از پیش هوشیار باشند و در پازل دولت بازی نکنند! این آقایان حاضر نیستند به راحتی صحنه قدرت را رها کنند. آقایانی که ده ها قرارداد محرمانه و غیرشفاف با دشمنان این کشور بسته اند، لیاقت دم زدن از شفافیت ندارند؛ مردم نباید فریب بخورند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🌙🔴🌎انتخابات ایران، همان انتخاباتی هست که دوبار ازش رای گرفتی آقای روحانی و رییس جمهور این کشور شدی!
نمک نشناسیست که بعد از ردصلاحیتهای شورای نگهبان، اینگونه بیپروا به جمهوریتِ نظام که یکی از اصول جمهوری اسلامی است، بِتازی!
♦️هشتگ #انتخابات_تشریفاتی که روحانی در توییت آخرش منتشر کرده، نشان میدهد او بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را نمیبیند!
♦️فکر میکند با دوقطبی سازی میتواند این مجلس را هم از آنِ یاران خود کند و بعد از ۱۴۰۰ هم کشورا در دست غربگراهای بیکفایت نگه دارد، غافل از اینکه "خدا هست در اندیشهی ما"
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴تفاوت ردصلاحیت با عدماحراز صلاحیت چیست؟
🔻رد صلاحیت، به این معناست که مسئولین مربوطه علم قطعی و یقینی بر فقدان شرایط موضوع ماده 28 قانون انتخابات در فرد داوطلب کسب کرده باشند که در این صورت فرد حق شرکت در انتخابات بهعنوان نامزد انتخاباتی را نخواهد داشت.
🔺عدم احراز صلاحیت هم بدین معناست که ناظران علیرغم انجام تحقیقات گسترده سلباً و اثباتاً نتوانستهاند در خصوص شرایط موضوع ماده 28 علم قطعی کسب کنند.
🔺آقای دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، نمونهای از ردصلاحیت را اینگونه توضیح داده است که برخی افراد که احراز صلاحیت نشدهاند بههنگام نام نویسی آدرس و شماره تلفنی دادهاند که اکنون نه تلفن آنها پاسخگوست و نه آدرس آنها درست است و مشخص نیست این فرد کجا زندگی میکند و چهکاره است. اگر دسترسی به این افراد داشته باشیم میتوانیم از مراجع چهارگانه درباره آنها استعلام بگیریم و اگر آنها تأیید کردند بهطور طبیعی فرد تأیید صلاحیت میشود.
🔹کسی که صلاحیتش احراز نمیشود بهمعنای فقدان شرایط است یعنی در این بازه زمانی کوتاه شورا نتوانسته صلاحیت را احراز بکند اما اگر در مرحله دوم و سوم شکایات بتواند شرایط نمایندگی را به شورا ثابت بکند احتمال تأییدش هست. همچنین کسی که احراز صلاحیت نمیشود بهمعنای این نیست که فاقد شرایط در دیگر پستهای کشور است، بلکه شورا صرفاً نتوانسته صلاحیت او را برای پست نمایندگی مجلس احراز کند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴نماينده اصلاحطلب: اكثر نمايندگان اصلاحطلب تأييد صلاحيت شدهاند
پروانه مافي به آرمان ملي گفت: اين موضوع كه اكثر نمايندگان اصلاحطلب رد صلاحيت شدهاند غلط است و اتفاقاً اكثريت آنها تأييد صلاحيت شدهاند؛ اكثر نمايندگان خانم در مجلس تأييد صلاحيت شدند
در روزهاي گذشته، برخي دولتمردان و فعالان اصلاحطلب با حمله گسترده به شوراي نگهبان، اينگونه القاء كردند كه اين شورا، كانديداهاي اصلاحطلب را قلعوقمع كرده است. اما حقيقت ماجرا زمين تا آسمان با اين ادعا فاصله داشت.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#حدیث_انتخاباتی
⭕️شجاعت
از جمله معیارهای گزینش فرماندهان شجاعت و نترس بودن است که حضرت علی علیه السلام: خطاب به مالک اشتر می فرماید:
« فَوَلِّ مِنْ جُنُودِکَ. ..أَهْلِ النَّجْدَةِ وَ الشَّجَاعَةِ»برای فرماندهی سپاه. .. افرادی را از خاندان پارسا و دارای سوابق نیکو و دلاور و سلحشور انتخاب کن!»
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴پاسخ محکم سخنگوي شوراي نگهبان به اتهام زني محمود صادقي؛ دستگاه قضا ورود نميكند؟
عباسعلي كدخدايي در توييتي نوشت: نمايندهاي در طول چند سال گذشته شايعاتي را دامن زده و به اتهام زني خود ادامه ميدهد! ظاهرا هر صبح آنچه را خواب ميبيند بي محابا منتشر ميكند! نه هيات نظارت رسيدگي ميكند و نه ظاهرا از قوه قضائيه كاري ساخته است؟ هر بار كه از او سند خواسته ميشود، شنيدههايي بي اساس را تكرار ميكند!
محمود صادقي ظهر امروز در توييتي خلاف واقع و مضحك نوشت: «در اين دوره از انتخابات واسطهها نرخ تأييد صلاحيت را بعضا تا چهار ميليارد تومان بالا بردهاند؛ چه شود اين مجلس يازدهم؟!»
پيشتر نيز سخنگوي شوراي نگهبان از فقدان نظارت در طول دوره نمايندگي و آسيبهاي پيرامون آن گلايه كرده بود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔺واعظی: برخی نمایندگان به دلیل حمایت از #برجام ردصلاحیت شدهاند!
✍ هرچند خود جناب واعظی نیز کاملا بر نادرست بودنِ ادعایشان واقفند و بنظر میرسد تنها هدفشان سیاسی جلوه دادنِ عملکرد #شورای_نگهبان است اما قطعاً یکی از ملاکهای اصلی انتخاب نمایندگان از سوی #مردم میتواند نداشتنِ تفکر و نگاه برجامی از سوی کاندیدای موردنظرشان (فارغ از اصولگرا یا اصلاح طلب بودنِ فرد) باشد؛ نگاه و تفکری که وضعیت موجودِ کشور محصول آنست و مروّجینِ آن نیز خودشان اذعان دارند که غیر از نگاه به خارج و التماسِ از دیگران چیزی بلد نیستند!!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 ایشون ۹ بار از طریق همین سیستم انتخاباتی، انتخاب شدن، حالا میگن که سیستم شفاف نیست و #انتخابات_تشریفاتی است!
#روحانی
#انتخابات_98
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴درد روحانی چیست؟
🔹🔸درد روحانی ما مردمیم که محبوبیتش بین ما ۷ درصد است. یعنی غیر محبوب ترین رئیس جمهور تاریخ انقلاب!
درد روحانی بی دستاوردی ست.
درد روحانی رو شدن فساد اطرافیان و برخی مدیرانش توسط دستگاه قضاست.
درد روحانی وزرای پیر و ناکارآمد است.
درد روحانی رفراندوم میلیونی تجلیل قهرمان مقاومت است.
درد روحانی انتقام سخت و بسته شدن راه رسیدن به کدخداست.
درد روحانی بی اعتبار شدن قهرمان دیپلماسی و رویکرد تعامل نزد مردم است.
درد روحانی «نه مرسی» ترامپ است.
درد روحانی افشای فساد نمایندگان طرفدارش و رد صلاحیت آن هاست.
درد روحانی رد صلاحیت داماد است.
درد روحانی سقوط جریان غربگراست.
درد روحانی بلد نبودن اداره کشور است...
♦️مضحک است اگر فکر کنیم درد روحانی انتخابات آزاد یا تشریفاتی ست. به کسی که حتی وزرایش حق انتقاد از او را ندارند چه برسد به خبرنگار و مردم، به ژست دموکراسی اصلا نمی آید!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🐰#انتخابات یا انتصابات⁉️🐰
🙈بعد از رد صلاحیت افراد فاسد توسط شورای نگهبان، جناب #حسن_روحانی، به صراحت،فرایند انتخابات در ایران اسلامی را#انتصابات نامید‼️
⏪اما جناب آقای روحانی بدانید که👇
1⃣⛔️⛔️اگر انتصاب بود امثال جناب عالی،هیچ گاه با #زر و #تزویر انتخاب نمی شدید و کشور را به گند نمی کشیدید‼️
2⃣از نمونه انتصابات، #شهید_ سردار#سلیمانی است که دشمنان را در دنیا شکست داه به وحشت انداخت.
3⃣اقای #رئیسی،نمونه بارز انتصاب است که دست مفسدان و خیانتکاران را قطع میکند و صنعتی را که شما جناب روحانی،تعطیل کرده ای احیا میکند
3⃣ و...
👊🌺به یاری خداوند،مردم با انتخاب اصلح،کشور را نجات خواهند داد🌺👊
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
گزارش روز/ بازی با کلمات، اعتبارزدایی از نظام!
این برای چندمین بار است، آقای روحانی که بارها در انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ریاستجمهوری در مکانیسم انتخاباتی جمهوری اسلامی تأیید صلاحیت و پیروز انتخابات شده در سخنانی عجیب اعلام کرده است انتخابات شکل واقعی در کشور ندارد و جمهوریت نظام در خطر است! عجیبتر از آن اینکه میگوید: برخی از واژه رفراندوم خوششان نمیآید و مانع آن میشوند. فارغ از آنکه بخواهیم اظهارات آقای روحانی را تحلیل کنیم یا از نیات احتمالی در پس آن سخن به میان آوریم، به دو نکته میتوان اشاره کرد؛ ابتدا تبعات اظهاراتی از این دست، سپس نسبت دولت آقای روحانی با رجوع به خواست عمومی،
اول؛ پر واضح است اولین و بدیهیترین تأثیر بیان این اظهارات بیاعتبار کردن فرایند مردمسالاری دینی و اعمال نظر مردم است؛ در حالی که انتخابات پرتعداد در ایران اسلامی، که از نظر کیفیت حضور و کمیت رجوع به آرا مردم در جهان کمنظیر است، همواره بر اساس نظر امام خمینی(ره) که «میزان رأی ملت است» و تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب که «رأی مردم حقالناس است» برگزار شده است و اعتبارزدایی از آن تبعات مختلفی از افزایش تهدیدات خارجی تا ایجاد شکاف اجتماعی و کاهش اعتماد عمومی را در پی خواهد داشت که در این میان هیچکس سود نخواهد کرد و شاید بیش و پیش از همه خود دولت در پیشبرد امور با مشکلات روبهرو خواهد شد.
دوم؛ فارغ از آنکه مردم در هفتههای اخیر نتایج رفراندوم مورد علاقه آقای روحانی، یعنی انتخابات میان دوگانه، مقاومتـ مذاکره را به وضوح نشان دادند، اما جالب است بدانید مسئول اول و اصلی برگزاری رفراندوم خود دولت است، اما گویا ترجیح آقای روحانی این است به جای برگزاری واقعی رفراندوم به استفاده سیاسی و جناحی از کلمه رفراندوم بپردازد؛ البته دولت آقای روحانی با عملکردش در مسئله درخواست از مردم برای انصراف از دریافت یارانه و مخالفت مردم با بالای 95 درصدی خواست دولت نشان داد، اگر رفراندوم هم برگزار شود، عملیاتی شدن آن در این دولت با اما و اگرهای فراوانی روبهرو خواهد بود!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🗳 تنگه تحولات
شیشه عمر روحانی دست مجلس است.
مجلس میتواند با نظارت دقیق و قانون گذاری صحیح، عقبگرد مزمن کشور را به پیشروی تبدیل و زمینه رویکارآمدن دولت مکتبی را فراهم کند.
انتخابات پیشرو تنگه تحولات یک دهه آینده کشور است.
شبکه نفوذ و پشتوانههای خارجیشان برای بههمزدن بازی برنامهها دارند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
#توییت
حمید رسایی نماینده سابق تهران درپاسخ به فضاسازی آقای روحانی علیه شورای محترم نگهبان که درجمع فرمانداران واستانداران انجام داد
#حمیدرسایی خطاب به روحانی : انتخابات_تشریفاتی آن وقت محقق شد که فردی مظنون به قتل یک عضو خانوادهاش، با ۱۷ سال سفر مشکوک به انگلیس، با مدرک دکتری که حاصل سرقت علمی است، با شائبه قوی تابعیت دوم داشتن، #تایید_صلاحیت میشود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
سید جواد حسینی کیا نماینده سنقرعضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: اگر برخی تخلفات ردصلاحیتشدهها اعلام شود، دیگر کسی حتی زیر جنازه آنها را نیز نمیگیرد چه برسد به اینکه به آنها رأی بدهند تا به مجلس راه یابند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴چرا صحبتهای این روزهای روحانی، برای اختلاف میان نیروهای انقلاب تهیه شده؟!
روحانی در دیدار اخیرش با استانداران گفته؛
"شماها که در جلسات خصوصی خود میگویید مجلس بعدی ۱۰۰درصد مال ماست؛ اگر مال شماست چرا غصه می خورید؟! اگر مال شماست بگذارید یک رقابت شکل بگیرد مشارکت بالا برود، مجلس هم مال شما باشد، نوش جانتان."
اما چند نکته؛
▪︎صحبتهای روحانی در حالی انجام میشود که تیم دولت و اصلاحطلبان حداقل در تهران میتوانند نزدیک به ۳ لیست ۳۰ نفره از افراد تایید صلاحیت شده خود، ببندد.
روحانی ناظر به رصدِ فضای انتخابات در تهران و شهرستانها میگوید ردصلاحیتهای دوستانش زیاد بوده! و با زیرکی یک پروژه عملیات روانی و رسانهای به پیمانکاری خودش را اجرا میکند.
پروژه "همه نیروهای کلیدی اصلاحات رد صلاحیت شدند" اینقدر همه جانبه توسط اصلاح طلبان و با بازیگری شخص روحانی خوب اجرا شده که متاسفانه برخی از طیفهای انقلابی تصمیم به ارائه لیست جداگانه گرفته اند و خیال میکنند شرایط جامعه مهیای انشقاق میان نیروهای انقلابی است!
ردصلاحیت شورای نگهبان تقریبا طیفهای مختلف انقلابی را در ۲۵ حوزه بدون گزینه کرده و باید مراقب بود که بازیِ عملیاتِ فریبِ روحانی را نخوریم.
مشغولسازی بهخود در حالی که غربگراها با تمام توان آمادهی انتخابات میشوند، میتواند بدترین غفلتِ این روزهای ما باشد.
"http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
67105_721.pdf
2.71M
کتاب پرسمان بهارستان 11
نقش ملت در انتخاب مسئولان، مهمترین تجلیگاه مردمسالاری در جمهوری اسلامی است. در چهار دهه گذشته، کم و بیش هر سال یک انتخابات با حضور حداکثری ملت برگزار و صدها میلیون رأی به صندوقها ریخته شده است و هیچ مسئولی نیست که با انتخاب ملت به قدرت نرسیده باشد .
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴رئیس جمهور گفته انتخابات تو ایران تشریفاتیه، جای دیگه انتصاب صورت میگیره
باید به رییس جمهور گفت: خداوکیلی اینطوری نیست. بزرگترین دلیلش هم خودت هستی. تو قشنگ حاصل انتخابات مردمی هستی. هیچکس تو این نظام شمارو برای ریاست جمهوری انتصاب نمیکرد. حداقل دور دوم رودیگه هیچکس مجددا این اشتباهو نمیکرد. پس نتیجه میگیریم انتخابات در ایران تشریفاتی نیست
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🟥 مجمع اصولگرایان اصفهان و چالش های پیش رو
⁉️ آیا ملاک و معیار نهایی هیات انتخاب لیست نهایی مجمع نیروهای انقلاب (مجمع اصولگرایان) اصفهان، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی؛ بر پایه تقوا و تخصص خواهد بود؟؟
⁉️ آیا تصمیم و تمهید این مجمع، موجب تقویت وحدت و همگرایی سبد آراء اصولگرایان در اصفهان خواهد شد؟
✍ مدیر کانال
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ: در حقيقت مؤمنان با هم برادرند. پس ميان برادرانتان را سازش دهيد و از خدا پروا بداريد. اميد كه مورد رحمت قرار گيريد (آیه 10 سوره حجرات)
🔰 تمام نگاه مردم ولایتمدار و حزب اللهی اصفهان به نگرش و معیارهای هیات انتخاب لیست نهایی مجمع اصولگرایان، دوخته شده است. اصفهان شهر شهید بهشتی ها و پرورش ها و شهید آیت هاست و تفکر اصولگرایی، اندیشه و راه این بزرگان. تفکری که همیشه می باید وحدت بخش باشد و موجب تقویت انسجام و یکپارچگی گردد و این سنتی حسنه است که قطع یقین مطمع نظر بزرگان این مجمع خواهد بود.
🔰 توقع و خواست مردم ولایتمدار و انقلابی اصفهان، خصوصا خانواده شهدا و ایثارگران، رعایت جانب انصاف و اصل ولایتمداری و تقواست. به طور قطع و یقین تمامی حامیان و طرفداران آن #منتخبین_لیست_یکم_آذر، بچه هیاتی ها و خانواده شهدا، ایثارگران و مردم ولایتمداری هستند که چنانچه ملاک عمل در انتخاب نهایی این مجمع، بر اصول اخلاقی و تقوا و تخصص نباشد، می تواند برادری ها را به دشمنی و کینه تبدیل کند. و لذا مانع تجمیع و وحدت و موجب تشتت و گسست میگردد. همان چیزی که عمدتا جبهه اصولگرایی در سنوات قبل و در انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری هم از همان ناحیه صدمه دیده بود.
🔰 اگر اصول و ملاکهای اخلاقی همچون «تعهد»؛ «تقوا»؛ «تخصص و کارآمدی» و «قدرت رای آوری» نامزدها، ملاک عمل نباشد و خدای نکرده «تعصب کور» و «منافع گروهی»؛ معیار گردد؛ قطعا زیانبار خواهد بود و نه تنها تراز و جایگاه مجمع تنزل خواهد یافت، بلکه برادری ها را به کینه و دشمنی و تشتت و تقابل تبدیل خواهد کرد.
🔰 امیرالمؤمنین(ع) میفرمایند: مردم با یکدیگر برادرند، پس کسى که برادرى او براى غیر خدا باشد، آن دشمنى است و این است سخن خداوند عزّوجلّ: الأخلاّء یومئذ بعضهم لبعض عدوّ إلاّ المتّقین (دوستانِ [امروز]، در آن روز با یکدیگر دشمناند، جز اهل تقوا_ آیه 67 سوره زخرف). برادری و ملاک همگرایی باید در چارچوب اخلاق و برای رضای خدا باشد. چرا که طبق آیه شریفه 67 سوره زخرف، اگر ملاک تقوا نباشد، همه دوستی ها در قیامت [نهایت] به دشمنی تبدیل خواهند شد. لذا منتخبین و صاحبین رای در مجمع باید تنها ملاکها را بر اساس اصول اخلاقی ببینند تا رای و نظرشان موجب خدایی نکرده دشمنی بین نیروهای انقلابی و مردمی که چشم به سرنوشت نامزدهای منتخبشان دارند، نشود.
☸تا دوم اسفند ماه
امام خامنه ای ،انتخابات، مجلس
✅ مجلس محور اصلی تصمیم گیری در کشور است
✅همه سر رشتههای امور به مجلس بر می گردد
✅ مجلس یک مرکز اساسی و تعیین کننده برای انقلاب است
✅ مجلس خانه ملت و تجلی گاه عزت ملی ماست
✅ مجلس می تواند سد مستحکمی در برابر تعرض دشمنان و طمع ورزی بیگانگان باشد
✅ مجلس مظهر مردمسالاری دینی است
✅ مجلس مظهر آرای مردم در اداره این نظام است
✅مجلس رکن مهم نظام اسلامی و انقلابی است
✅ مجلس باید پایگاه مستحکم اسلام و انقلاب باشد
✅ مجلسی کارآمد خواهد بود که دولت را به دنبال خود بکشد
✅مجلس حساسترین و موثرترین نهاد قانونی کشور است ✅حضور مردم در انتخابات کشور را در حصار امنیت کامل نگه میدارد
✅ انتخابات باید به صحنه ای برای بسیج توده مردم و قدرتنمایی ملت تبدیل شود
✳️نکته همگان باید دقت نمایند که مجلسی با تراز ملاک و مختصات فوق تشکیل شود در غیر این صورت امور کشور اصلاح نمی شود.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
♦️سخنگوی شورای نگهبان
🔹طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیتهای انتخاباتی در انتخابات مجلس مورد تایید این شورا قرار گرفت.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امروز درحالی به خاطر رد صلاحیت چهره های مساله دار به #شورای_نگهبان میتازند و از #انتخابات_تشریفاتی سخن می گویند که دو دهه قبل با تعطیل کردن انتخابات میخواستند هاشمی را رییس جمهور مادام العمر کنند؛ آن هم با این استدلال که او یک انسان استثنایی است که در قالب قانون نمیگنجد!
#روحانی
#هاشمی_رفسنجانی
#اصلاحات
#رئیس_جمهور_مادام_العمر
💥 http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🔴 #انتخابات_تشریفاتی یا #بازیهای_تشریفاتی؟
🔻پرزیدنت روحانی در انتقاد از ردصلاحیت تعدادی از نامزدهای انتخابات مجلس می گوید این انتخابات تشریفاتی است؛ اما واقعیت ماجرا چیست؟
🔹قریب 90 نماینده از مجلس فعلی(مجلس دهم) بعلت فساد مالی، فساد اخلاقی، قاچاق مواد مخدر، قاچاق کالا، پولشویی، رانت و غیره رد صلاحیت شده اند. حسن روحانی به شدت نسبت به این مسئله معترض است؛ علت چیست؟
🔸مجلس فعلی متشکل از 150 نماینده مدعی اصولگرایی و 130 نماینده مدعی اصلاح طلبی اما همواره مطیع دولت و وزرا بوده؛ هیچ طرح و برنامه ای برای ریل گذاری اقتصاد و سیاست خارجه این دولت نداشته است. دولت روحانی هم از این ماجرا بسیار خوشحال و راضی بوده که مجلس نمی تواند برای او تعیین تکلیف کند؛ این مجلس به ریاست علی لاریجانی کوچکترین مانعی برای برنامه های حسن روحانی ایجاد نکرده!
🔹طرح سؤال از رئیس جمهور با امضای 60-70 نماینده برگزار شد که نهایتاً 5 سؤال از رئیس جمهور پرسیده شد و وی نتوانست پاسخ قانع کننده بدهد اما با نظر علی لاریجانی این طرح سؤال به استیضاح منجر نشد و سؤالات به دستگاه قضا هم ارجاع نشد!
🔸در این مجلس قریب 38 طرح استیضاح برای وزرا کلید خورد که فقط دوتای آن موفق بوده! این مجلس نتوانست برای وزارتخانه های اقتصادی دولت اعم از وزارت اقتصاد، وزارت صمت، وزارت کشاورزی، وزارت کار و رفاه، وزارت نفت و ... هیچگونه برنامه ریزی داشته باشد و آنها را ملزم به اجرای یک قانون به دردبخور کند!
🔹واقعیت این است که بیش از 200 نماینده این مجلس خاصه عمده 90 نفر ردصلاحیت شده، بجای اینکه وکیل مردم باشند وکیل الدوله بوده اند؛ کاملاً رام و مطیع وبدون دردسر برای رئیس جمهور و دولت ناکارآمدش!
🔸واقعیت این است مظلومتر از نظام جمهوری اسلامی پیدا نمیکنید که 40 سال تمام قدرت اجرایی کشور، تمام بودجه و سیاست های اقتصادی و مدیریتی و برنامه های توسعه و ساختارهای سیاسی و اداری و اقتصادی و فرهنگی و ورزشی و غیره آن در دست افرادی بوده که مدعی اند انتخابات آزاد نیست! 8 نخست وزیری(رئیس وزرا) میرحسین موسوی، 8 سال هاشمی رفسنجانی، 8 سال سیدمحمد خاتمی، 8 سال محمود احمدی نژاد و حالا 8 سال حسن روحانی! همه این بزرگوران در سالهای آخر دولت و بعد از دولت شان مدعی شدند انتخابات آزاد نیست، انتخابات شفاف نیست، انتخابات فرمایشی و تشریفاتی است.
🔹دوستی نکته خوبی درباره این حضرات گفته؛ معمولاً تیم هایی که باخت های متعدد می آورند بازی های آخر آنها تشریفاتی است؛ چه بازی کنند چه نکنند مهم نیست. حالا این حضرات در میدان عمل شکست خورده اند و به مرحله تشریفاتی رسیده اند!
🔸براستی مگر مجلس فعلی چه سودی برای مردم داشته که ردصلاحیت 90 نفرش وی را به درد آورده؟! 90 نفری که دچار فساد مالی یا اخلاقی یا قاچاق شده اند! وجود اینها چه سودی برای دولت دارد؟ پاسخ مشخص است اینها مدافع ناکارآمدی دولت بوده و کاری به کار روحانی نداشته اند. روحانی یک مجلس رام، مطیع و فاسد می خواهد تا هرگونه می خواهد عمل بکند و مهم تر اگر مجلسی مطیع داشته باشد می تواند برای انتخابات 1400 نیز دولتی همسوی خود برسر کار بیاورد!
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
⭕️تخریب شدید و هماهنگ کاندیدای #گفتمان_جهادی که کارنامه ای درخشان در خدمت به مردم دارد، با ادعاهای اثبات نشده توسط تمام جریان های مقابل جبهه انقلاب، یادآور رقابت ناجوانمردانه ۹۶ و پیروزی با فریب و تزویر فشل ترین رئیس جمهور دوران انقلاب است.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat
🛑 لیست اصولگرایان اصفهان بسته شد
عباس مقتدایی
حجت الاسلام حسین میرزایی
امیرحسین بانکی
زهرا شیخی
مهدی طغیانی
اعضای لیست انتخاباتی مجمع اصولگرایان اصفهان را تشکیل می دهند.
پویایی انتخابات و مجلس تراز انقلاب
کمتر از یک ماه به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی مانده و هنوز تنور انتخابات داغ نشده است. دو عامل میتوان برای آن اقامه کرد؛ یک، از فرصت زمانی شورای محترم نگهبان برای رسیدگی ثانویه به شکایات و اعتراض کسانی که رد صلاحیت شدهاند یا به هر دلیل صلاحیت آنها احراز نشده، چند روزی باقی مانده است. دو، ائتلافهای انتخاباتی شکل نگرفته است. عامل اول همواره در همه انتخاباتها بوده است و در روند قانونی خود انجام میشود و البته بر اساس تجربه انتخاباتهای گذشته میتوان امیدوار بود شورای محترم نگهبان با بررسی دقیق و مجدد وضعیت برخی از رد یا احراز صلاحیت نشدهها، آنها را تأیید کند که مسلماً در رونق انتخابات و افزایش مشارکت مردمی تأثیر خواهد داشت؛ اما عامل دوم که برای فعالتر شدن صحنه انتخابات مهمتر از اولی به نظر میرسد، اجماع و ائتلافهای لیستی برای انتخابات است. در این باره به دلیل پارهای عوامل و علل با کمکاری یا بیتصمیمی احزاب و گروههای سیاسی مواجه هستیم؛ البته این امر در وهله اول به رویکردها و عملکردهای جریانی و گروهی بر میگردد. اختلافات، سهمطلبیها، بازی پدرخواندگی برخی احزاب برای پارهای از گروهها و جناحهای سیاسی کوچکتر یا فقدان برنامه و رویکرد جدی برای فهرست گزینی را میتوان به عنوان بخشی از عوامل و علل این موضوع دانست. دیروز جلسه شورای عالی جبهه اصلاحطلبان نتوانست به جمعبندی برای لیست انتخاباتی برسد و قرار شد جلسه دیگری در این باره برگزار شود. در اردوگاه رقیب نیز «حجتالاسلام پورمحمدی» دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در یازدهمین نشست هماندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکلهای ارزشی و انقلابی بیان کرد، ما به دنبال این هستیم وحدت و ائتلاف در مجموعه نیروهای انقلابی حفظ شود. به نظر میرسد در این باره باید زودتر به تصمیم رسید و اگر در هر دو اردوگاه افراد، احزاب یا تشکلهایی نمیخواهند در فهرستها قرار بگیرند یا شروط سختگیرانهای برای حضور در فهرستها و شکلدهی وحدت حداکثری دارند، نباید خیلی منتظر آنها ماند، بلکه با لیستی که به اصطلاح به صورت حداقلی بسته شده، اما از ویژگیهای ارزشمندی، چون کارآمدی و برنامهمحوری برخوردار است، وارد فرایند انتخابات شد. این دوره از انتخابات از حیث ورود به چله دوم انقلاب، اجرای مانیفست گام دوم انقلاب و خنثیسازی توطئههای فزاینده دشمنان انقلاب برای کشور اهمیت زیادی دارد و همه اینها در گرو مجلس تراز انقلاب است که پویایی صحنه انتخابات به تکوین آن کمک میکند.
http://eitaa.com/roshangari_entekhabat