5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✅تعصب و غیرت جالب تیمسار سرلشکر شهید ولی الله فلاحی به پرچم کشورمان
📆ششم مهرماه سال ۱۳۶۰، پس از یکسال مقاومت در برابر ارتش بعث عراق، نیروهای ایرانی طی یک عملیات گسترده با محوریت لشکر ۷۷ پیاده خراسان، محاصره آبادان را بهطور کامل شکستند.
🩸روز هفتم مهرماه تیمسار فلاحی در قرارگاه عملیاتی لشکر ۷۷ در ماهشهر، این لشکر را لشکر پیروز ثامنالائمه نامید. در این مراسم وزیر دفاع سرهنگ نامجو، سرهنگ فکوری و سرتیپ ظهیرنژاد نیز حضور داشتند.
🔺پس از این مراسم، غیر از تیمسار سرتیپ ظهیرنژاد، بقیه فرماندهان به همراه شهید جهان آرا از سپاه عازم اهواز شدند.
🔦👤امیر سرلشکر ولیالله فلاحی، رئیس وقت ستاد مشترک ارتش و چندی دیگر از فرماندهان ارتش و سپاه که برای نظارت بر اجرای عملیات ثامنالائمه در جبهه حضور داشتند، برای ارائه گزارش به محضر حضرت آیت الله خمینی فرمانده کل قوا، با یک فروند هواپیمای سی–۱۳۰ نیروی هوایی، عازم تهران بودند اما بر اثر سقوط این هواپیما در حدود ساعت ۸ بعد از ظهر روز هفتم مهرماه در بیابانهای کهریزک، این فرماندهان، به شهادت رسیدند.
🎋روحشان شاد و یادشان گرامی
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#داستانک | آغاز نصرالله
◾️راه جهاد است و در نهایت
یا پیروزیست یا شهادت
#شهید_مقاومت | #حزب_الله | #لبنان
🔹
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
❌ توئیت نماینده تهران:
🙄امروز در ضاحیه جنوبی بیروت، رژیم صهیونیستی سلاح خود را بر زمین گذاشت!
حالا نوبت ماست...
👀💡 استیکر خانه طراحان 💡
👤قطع شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی، یعنی:
🪖 زیرساختهای حیاتی رژیم چه از طریق عملیات سایبری و چه از طریق عملیات نظامی، فلج شود.
🪖 زمین، دریا و هوا برای انتقال هرگونه اقلام حیاتی به رژیم صهیونیستی ناامن شود.
✅ به همان شکلی که #باب_المندب به عنوان یکی از شریانهای حیاتی اسرائیل قطع شد، مسلمانانی که در حاشیه #مدیترانه زندگی میکنند، باید این دریا را برای عبور هرگونه کشتی به مقصد رژیم صهیونیستی ناامن کنند. باید «عدم ارتباط با اسرائیل» رمز عبور از مدیترانه شود.
✅ هر هواپیمایی که مقصدش رژیم صهیونیستی است، باید یک هدف برای سرنگونی باشد.
✅ هیچ کشتیای نباید بتواند در بنادر رژیم صهیونیستی پهلو بگیرد.
#قطع_شریانهای_حیاتی