🟡🟢 پاسخ کامل شبهه ↘️↘️
🔸اتفاقاً ما هم این سوال را از اونایی داریم که مرسی و اوکی و .... از دهنشون نمی افته، اما نوبت سلام که میشه یادشون میافته ایرانیان و میگن درود!!
👈🔸 اما در پاسخ باید دانست کلماتی که در فارسی به کار میبریم اما به نظر عربی میرسد، چند دستهاند:
1⃣بعضی از آنها کلمات "فارسی شده" ای هستند که مفهوم آنها در زبان فارسی با آنچه در عربی مطرح میشود، به طور کلی متفاوت است؛ مانند، ملت، انقلاب، ازدواج، مراجعه (مثلاً مراجعه در عربی یعنی بازگشت اما وقتی میگید به پزشک مراجعه کردم، اصلا منظور بازگشت از پزشک نیست) و...
2⃣یک دسته دیگر از الفاظ در حقیقت مربوط به فرهنگ اسلامی است نه فرهنگ عربی. این دو تا با هم فرق دارند. مثلاً همین سلام یک فرهنگ اسلامی است و لذا عربهایی که مذهبی نیستند هنگام دیدار یکدیگر از کلمات دیگری مثل اهلا و سهلا استفاده میکنند.
جالب اینکه اصلاً سلام یکی از اسامی خود خداوند سبحان هست( سوره حشر آیه ۲۳)
و طبق آیات قرآن، مومنان در بهشت با این لفظ به یکدیگر سلام و درود میفرستند.
مثلاً در آیه ۱۰ سوره یونس و در وصف مواجهه مومنان بهشتی با یکدیگر چنین آمده است:
... وَتَحِيَّتُهُمْ فِيهَا سَلَامٌ...
⬅️بنابراین استفاده از این کلمات منافاتی با فرهنگ ما ندارد، چون فرهنگ ما از دو بخشی ملیت و اعتقادی تشکیل شده در حالی که زبان انگلیسی هیچ جایگاهی در فرهنگ ما ندارند نه ملیت و نه دینمون
3⃣بله دسته سومی هستند که ممکن است همان معنای عربی در آن باشد و ربطی به دین و اعتقادات هم نداشته باشد. ما نیز در جایگزین کردن کلمات فارسی با آنها مشکلی نداریم.
اما چیزی که هست اینکه اصرار بر حذف آنها از زبان فارسی مساوی است با حذف بخش بزرگی از میراث، فرهنگ و ادبیات ملی ما. چون ادب فارسی مملو از این کلمات است. یعنی اگر شما بخواهید این گونه کلمات را از ادبیات فارسی حذف کنید، باید آثار بزرگی مانند اشعار حافظ، گلستان و بوستان سعدی ، مثنوی مولوی ، آثار خیام ، آثار صائب تبریزی و.... را از پهنه ادب فارسی حذف کنید!
👈چون عدم استفاده از آنها باعث میشود نسل های آینده به طور کلی با آن کلمات بیگانه شود و در نتیجه وقتی نسل های بعدی حافظ و سعدی میخوانند، گویی یک زبان خارجی و نامفهوم میخوانند!
🟡 نهایتاً اینکه باید بدانیم زبان و ادبیات یکی از شیوههای مهم تاثیر گذاری فرهنگی است. یعنی برای تغییر در ذائقه و نگرش فکری افراد، کافی است ادبیات آنها را تغییر دهید، کمکم و به تبع ادبیات جدید، فکر جدید ایجاد میشود، مرسی و اوکی و پرفکت و..... تنها الفاظ نیستند، حامل و نمادی از یک فرهنگ و نگرشی متفاوتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_ولادت_حضرت_عشق
بیهودهنبوده، نبیمســت توبوده
نازمبهخداییکه عـلی خلقنموده
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌷اسعد الله ایامکم یا صاحب الزمان🌷
🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💐روز پدر و ولادت با سعادت مولودکعبه، امیرالمومنین،مولی الموحدین اسدالله الغالب حضرت علی علیهالسلام برشما شیعان راستین آن حضرت اعضای محترم ، همکاران اساتید و دانشجو معلمان عزیز مبارکباد زیارتشان در دنیاو شفاعتشان درآخرت گوارای وجود پاکتان 💐
التماس دعا اکبرزاده
📣بروز باش💯 ❌💯
با شبهات دانشجویی↙️👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
🔰فاضل بزرگوار سیدجعفر مزارعى نقل کرده: یکى از طلبههاى حوزه با عظمت نجف از نظر معیشت در تنگنا و دشوارى غیر قابل تحملّى بود.
روزى از روى شکایت و فشار روحى کنار ضریح مطهّر حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام عرضه میدارد:
شما این لوسترهاى قیمتى و قندیل هاى بىبدیل را به چه سبب در حرم خود گذاردهاید در حالى که من براى اداره امور معیشتم در تنگناى شدیدى هستم؟!
شب امیرالمؤمنین علیه السلام را در خواب میبیند که آن حضرت به او مىفرماید:
اگر مىخواهى در نجف مجاور من باشى، اینجا همین نان و ماست و فجل و فرش طلبگى است و اگر زندگى مادّى قابل توجّهى مىخواهى باید به هندوستان در شهر حیدرآباد به خانه فلان کس مراجعه کنى، چون حلقه به در زدى و صاحب خانه در را باز کرد به او بگو:
به آسمان رود و کار آفتاب کند
پس از این خواب، دوباره به حرم مطهّر مشرف مىشود و عرضه مىدارد: زندگى من اینجا پریشان و نابسامان است، شما مرا به هندوستان حواله مىدهید!!
بار دیگر حضرت را خواب مى بیند که مىفرماید:
"سخن همان است که گفتم، اگر در جوار ما با این اوضاع مىتوانى استقامت ورزى اقامت کن، اگر نمىتوانى باید به هندوستان به همان شهر بروى و خانه فلان راجه را سراغ بگیرى و به او بگویى: به آسمان رود و کار آفتاب کند!"
پس از بیدار شدن و شب را به صبح رساندن، کتابها و لوازم مختصرى که داشته به فروش مىرساند، و اهل خیر هم با او مساعدت مىکنند تا خود را به هندوستان مىرساند و در شهر حیدرآباد سراغ خانه آن راجه را مىگیرد.
مردم از این که طلبهاى فقیر با چنان مردى ثروتمند و متمکن قصد ملاقات دارد، تعجب مىکنند!!
وقتى به در خانه آن راجه مىرسد در مى زند، چون در را باز مىکنند، مى بیند شخصى از پلههاى عمارت به زیر آمد، طلبه وقتى با او روبرو مىشود مىگوید: (به آسمان رود و کار آفتاب کند)
فوراً راجه پیش خدمت هایش را صدا مى زند و مىگوید:
"این طلبه را به داخل عمارت راهنمایى کنید، و پس از پذیرایى از او تا رفع خستگىاش وى را به حمام ببرید و او را با لباس هاى فاخر و گران قیمت بپوشانید."
مراسم به صورتى نیکو انجام مى گیرد و طلبه در آن عمارت عالى تا فردا عصر پذیرایى مىشود.
فردا دید محترمین شهر از طبقات مختلف چون اعیان و تجار و علما وارد شدند و هر کدام در آن سالن پر زینت در جاى مخصوص به خود قرار گرفتند، از شخصى که کنار دستش بود پرسید: چه خبر است؟
پاسخ شنید: مجلس جشن عقد دختر صاحب خانه است!
پیش خود گفت: وقتى به این خانواده وارد شدم که وسایل عیش براى آنان آماده است.
هنگامى که مجلس آراسته شد، راجه به سالن درآمد، همه به احترامش از جاى برخاستند، و او نیز پس از احترام به مهمانان در جاى ویژه خود نشست.
نگاه رو به اهل مجلس کرد و گفت: آقایان من نصف ثروت خود را که بالغ بر فلان مبلغ مىشود از نقد و مِلک و منزل و باغات و اغنام و اثاثیه به این طلبه که تازه از نجف اشرف بر من وارد شده مصالحه کردم و همه مى دانید که اولاد من منحصر به دو دختر است، یکى از آنها را هم که از دیگرى زیباتر است براى او عقد مىبندم، و شما اى عالمان دین، هم اکنون صیغه عقد را جارى کنید!
چون صیغه محرمیت جارى شد، طلبه که در دریایى از شگفتى و حیرت فرو رفته بود، پرسید:
شرح این داستان چیست؟
راجه گفت: من چند سال قبل قصد کردم در مدح امیرالمؤمنین (علیه السلام) شعرى بگویم، یک مصراع گفتم و نتوانستم مصراع دیگر را بگویم. به شعراى فارسى زبان هندوستان مراجعه کردم، مصراع گفته شده آنها هم چندان مطلوب نبود، به شعراى ایران مراجعه کردم، مصراع آنان هم چندان چنگى به دل نمى زد، پیش خود گفتم: حتماً شعر من منظور نظر کیمیا اثر امیرالمؤمنین (علیه السلام) قرار نگرفته است، لذا با خود نذر کردم اگر کسى پیدا شود و مصراع دوم این شعر را به صورتى مطلوب بگوید، نصف دارایى ام را به او ببخشم و دختر زیباتر خود را به عقد او در آورم.
شما آمدید و مصراع دوم را گفتید، دیدم از هر جهت این مصراع شما درست و کامل و تمام و با مصراع من هماهنگ است. طلبه گفت: مصراع اول چه بود؟
راجه گفت: "به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند"
طلبه گفت: مصراع دوم از من نیست بلکه لطف خود امیرالمؤمنین (علیه السلام) است. راجه سجده شکر کرد و خواند:
به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند
به آسمان رود و کار آفتاب کند
📕 منبع: کتاب عبرت آموز تالیف استاد شیخ حسین انصاریان
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
😉به ما #بپیوندید ↙️
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈┄
🆔@x_shobhe313 👈 لینک کانال ما
⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
5⃣6⃣2⃣ ⬅️تولد امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) در کعبه فضیلت نیست؛ زیرا کعبه در آن زمان بتخانه بود! اگر این امر فضیلت می بود باید نصیب پیامبر می گشت!⁉️
جهت مشاهده جواب❇️شبهات به روی آن چه کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
✅🌹جواب کامل شبهه ↘️↘️
👈خداوند اصالتا کعبه را مبارک و مرکز هدایت قرار داده و اینکه زمانی بتخانه شده باشد، ماهیت آن تغییر نمی یابد.
⬅️ اگر ماهیت آن تغییر می کرد، هرگز سزاوار نبود که خداوند کعبه را از دست لشگر فیل نجات دهد، یا اینکه باوجود بتها، حدود شش سال قبل از فتح مکه آن را قبله مسلمین قرار دهد!
👈👈 بنابراین با توجه به اینکه خدا به مریم اجازه نداد در مسجد الاقصی وضع حمل کند، تولد علی(ع) در کعبه فضیلت خواهد بود.
⬅️⬅️ضمن اینکه رسول خدا (ص) خود بالاصاله اشرف مخلوقات و سید و افضل و خاتم رُسُل می باشند که خدا و ملائکه و تمام مومنان عالم از اول تا آخر بر او درود می فرستند: «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیماً». امّا با توجه به شرایط زمانی و مکانی هر یک از اولیاء خدا، معجزات، فضائل و کرامات آنها نیز متفاوت خواهد بود، و این امری بدیهی است که هیچ انسان عاقلی در آن مناقشه نمی کند و قرار نیست همه فضائل مختص یک نفر باشد!
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زینب_کبری
_-_-_---🖤🖤🖤---_-_-_
تو کوه صبر باشی و من نگاهم به بیصبرانی باشد که ادعای اسوه بودن دارند؟!
تو فرمانبردار امام خویش باشی و من غافل از امام حاضر و حیّ خود باشم؟
یاری ام کن!🙏
🌹سالروز وفات اسوهی صبر و استقامت، حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) بر اعضای محترم ،همکاران ،اساتید و دانشجو معلمان عزیز تسلیت باد🥀🥀
_-_-_---🖤🖤🖤---_-_-_
🏴 #نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
به ما بپیوندید ↙️
┈┉┅━❀🔸❀━┅┉┈┄
🆔@x_shobhe313 👈
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌⛔️عملیات دستگیری نیروهای گروهک تروریستی ((جیش الظلم))
📣بروز باش💯 ❌💯
با شبهات دانشجویی↙️👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
6⃣6⃣2⃣ ⬅️ علت و فلسفه تغییر قبله از بیت المقدس به سوی کعبه چه بود ⁉️
جهت مشاهده جواب❇️شبهات به روی آن چه کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
علت مهم تغییر قبله↘️
👈پانزدهم رجب، در تاریخ اسلام سالروز تغییر قبله مسلمانان از بیت المقدس به خانه کعبه است. مسجد الاقصی به گواه تاریخ نویسان دومین مسجد ساخته شده بر روی زمین پس از بیت الله الحرام محسوب می شود.
قرآن کریم با اشاره به این مطلب میفرماید: «تغییر قبله از آن طرفی که بر آن نماز میگزاردید (بیت المقدس) برای این بود تا افرادی را که از پیامبر پیروی می کنند، از آنها که به جاهلیت باز می گردند بازشناسیم». با تغییر قبله مسلمانان از بیت المقدس به خانه کعبه، نگرانی هایی در بین بعضی از افراد سست ایمان ایجاد شد.
⬅️در تفسير نمونه ذيل آيه 142 سوره مبارکه بقره آمده است: تغيير قبله يكى از تحولات مهم تاريخ اسلام كه موجى عظيم در ميان مردم به وجود آورد؛ پيامبر اسلام (ص ) مدت سيزده سال پس از بعثت در مكه، و يك سال و چند ماه بعد از هجرت در مدينه به امر خدا به سوى «بيت المقدس» نماز مى خواند، ولى بعد از آن قبله تغيير يافت و مسلمانان مأمور شدند به سوى«كعبه» نماز بگزارند.
مسلمانان در اين مدت مورد سرزنش يهود قرار داشتند چرا كه بيت المقدس در اصل قبله يهود بود آنها به مسلمانان مى گفتند: اينان از خود استقلال ندارند و به سوى قبله ما نماز مى خوانند، و اين دليل آن است كه ما بر حقيم.
اين گفتگوها براى پيامبر اسلام و مسلمانان ناگوار بود، آنها از يكسو مطيع فرمان خدا بودند، و از سوى ديگر طعنه هاى يهود از آنها قطع نمى شد، براى همين جهت پيامبر (ص ) شبها به اطراف آسمان نگريسته و منتظر راه چارهاي از سوي پروردگار عالميان بود تا از دست طعنه هاي يهوديان خلاصي يابد.
مدتى از اين انتظار گذشت تا اينكه فرمان تغيير قبله صادر شد و در حالى كه پيامبر دو ركعت نماز ظهر را در مسجد بنى سالم به سوى بيت المقدس خوانده بود جبرئيل ماءمور شد پيامبر(ص ) را به سوى كعبه بگرداند.
يهود از اين ماجرا سخت ناراحت شدند و طبق شيوه ديرينه خود به بهانه جوئى و ايراد گيرى پرداختند. آنها قبلا مى گفتند: ما بهتر از مسلمانان هستيم ، چرا كه آنها از نظر قبله استقلال ندارند و پيرو ما هستند، اما همين كه دستور تغيير قبله از ناحيه خدا صادر شد زبان به اعتراض گشودند. چرا اينها از قبله پيامبران پيشين رو گردان شدند؟ اگر قبله اول صحيح بود اين تغيير چه معنى دارد؟ و اگر دومى صحيح است چرا سيزده سال و چند ماه به سوى بيت المقدس نماز خوانديد ؟!
خداوند به پيامبرش دستور ميدهد به آنها بگو شرق و غرب عالم از آن خداست ، هر كس را بخواهد به راه راست هدايت مى كند. (قل لله المشرق و المغرب يهدى من يشاء الى صراط مستقيم ).
اين يك دليل قاطع و روشن در برابر بهانه جويان بود كه بيت المقدس و كعبه و همه جا ملك خدا است ، اصلا خدا خانه و مكانى ندارد، مهم آن است كه تسليم فرمان او باشيد هر جا خدا دستور دهد به آن سو نماز بخوانند، مقدس و محترم است ، و هيچ مكانى بدون عنايت او داراى شرافت ذاتى نمى باشد.و تغيير قبله در حقيقت مراحل مختلف آزمايش و تكامل است و هر يك مصداقى است از هدايت الهى ، او است كه انسانها را به صراط مستقيم رهنمون مى شود.» (تفسير نمونه ، جلد 1، صفحه 480 و 481)
هدایت شده از بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی
🔷اردوی معرفتی زیارتی راهیان نور مناطق عملیاتی جنوب
📆 از ۱۶ بهمن به مدت ۵ روز
📌مهلت ثبت نام: تا ۱۰ بهمن ماه
🛑 ویژه افزایش ظرفیت 🛑
هزینه ثبت نام:
انفرادی : ۲۵۰ هزار تومان
گروهی (۵الی۱۰) : ۲۰۰ هزار تومان
🔎لینک ثبت نام:
https://digiform.ir/w82c2cffe
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال فیش واریزی با آیدی @Hossein_Mamipour در پیام رسان ایتا ارتباط بگیرید.
🛑 برادران پردیس شهید رجایی ارومیه ( ساختمان شهید فیروزی/ اردوگاه )
💢دانشجو معلمانی که به دلیل اتمام ظرفیت موفق به ثبت نام نشده بودند ، در اسرع وقت ثبت نام خود را انجام دهند.
#راهیان_نور_۱۴۰۲
#راهیان_نور_جنوب
_______________________________________
🔰 بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه
@cfu_basij_wa
⛔️ پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
7⃣6⃣2⃣⬅️ با اذانی که باهاش آدم اعدام کنند، نماز خواندن درسته ⁉️‼️
جهت مشاهده جواب❇️شبهات به روی آن چه کلمه 👈👈 پاسخ بزنید ❤️
👈درثواب نشر شریک باشید🙏🌹
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه شبهات، مجهز باش...
دنبال کن به نفعته💯❌💯↙️
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮
🆔 @x_shobhe313
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯