✅جواب کامل شبهه 👇👇👇
در این شکی نیست که آنانی که از این دنیا رفتند پس از مرگ دارای حیات برزخی هستند و از احوالات دنیا مطلع می شوند .
🔹بخاری از علمای اهل سنت روایت می کند که پیامبر گرامی فرمود:
«بنده زمانی که در قبر گذاشته میشود و اقوامش از نزدش می روند (به مقداری هوشیار است) که حتی صدای پای تشییع کنندگان را هم می شنود» 📚صحیح بخاری ج2 ص90
🔹و نقل می کند که پیامبر گرامی پس از جنگ بدر با مشرکین صحبت می کرد و آنان را مخاطب خود قرار داد و وقتی به ایشان گفته شد که ایا با مردگان صحبت می کنند پاسخ دادند: «شما از انها شنواتر نیستید اما انان نمی توانند جواب دهند» 📚 صحیح بخاری، کتاب الجنائز باب ما جائ فی عذاب القبر
🔹و باز علمای اهل سنت نقل می کنند که پیامبر گرامی فرمود: «هر کس نزد قبر من به من سلام دهد می شنوم و اگر از راه دور به من سلام دهد سلامش به من می رسد»
📚کنزالعمال ج1 ص492
📚فتح الباری ج6 ص353
📚الجامع الصغیر،ج2 ص618
📚شرح سنن نسائی،سیوطی،ج4 ص110
🔹و نقل می کنند که پیامبر گرامی فرمود:
«حیات من برای شما بهتر است، حدیث می گویید و حدیث می شنوید و وفات من برای شما بهتر است زیرا اعمالتان بر من عرضه می شود و هر چه از اعمال خیر می بینم خدا را شکر می کنم و انچه از اعمال شر می بینم برای شما استغفار می کنم»
📚مجمع الزوائد ،ج9 ص24
🔹قران نیز بر صحت ارتباط با مردگان صحه می گذارد و خطاب به پیامبر می فرماید: «از پیامبران پیشین بپرس ایا غیر از خدای رحمان خدایی قرار دادیم که مورد پرستش قرار گیرد»
📓زخرف45
🔹ظاهر ایه این است که پیامبر گرامی می تواند از همین دنیا با پیامبرانی که در این دنیا نیستند تماس بگیرند و از انان سوال کنند
🔹این که ما معتقدیم که امامان سخنان ما را می شنوند بر گرفته از همین دلائل است مضافا بر این که: اعمال همگان بر انان صبح و شام عرضه می شود و انان مطلع بر احوال و افعال مردمان هستند
📚بحار الانوار ج23 ص333 باب 20
🔹امام صادق فرمود: «انبیا و اوصیای انبیا چنین هستند که سلام شما به انان از راه دور می رسد و اگر از نزدیک قبورشان به انها سلام کنید خوشان می شنوند»
📚بحار الانوار ج27 ص299 به نقل از بصائر الدرجات
🔹لذا زیارت پیامبر و امامان از راه دور فراوان در روایات توصیه شده است و فرموده اند که انان از زیارت و عرض ارادت شما مطلع می شوند چنان که اگر از نزدیک قبورشان زیارت صورت گیرد انان مستقیما آگاه به شما می باشند.
📚بحار الانوار ج98 ص365 باب32
📚مستدرک الوسائل ج10 ص186 باب 4
📚وسائل الشیعه،ج14 ص337 باب 4
🔹امام صادق فرمود: «وقتی به زیارت قبر حسین می روید خطاب به او بگویید که شهادت می دهم تو از حضور من در این مکان اگاهی داری و کلام و سخن مرا می شنوی و تو زنده هستی در نزد پرودگارت روزی می خوری»
📚مستدرک الوسائل ج10 ص345
🔹در روایت دیگر فرمود: «حسین به زائران خود نگاه می کند و او کاملا به احوال و اسمائ انان و اسمائ پدرانشان اگاهی دارد حتی بیشتر از اگاهی پدر نسبت به احوال فرزند»
📚بحار الانوار ج27 ص300
🔹همان گونه که خلق کردن موجودات جان دار از عدم و نیستی و شفا دادن بیماران و زنده کردن مردگان و خبر دادن از غیب اختصاص به خداوند دارد اما حضرت عیسی به اذن الهی این امور را انجام می داد
🔶آل عمران 49
🔹شنیدن صدای همگان و آگاهی بر احوال و افعال مردمان نیز از اختصاصات الهی است و امامان به اذن الهی آگاه بر این امور می باشند بنابراین اشکال مذکور شما موجه نمی باشد.
📎 #دانشجوی_انقلابی
📎 #جوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #زیارت_امامان
✅کپی با ذکر منبع بلامانع است👇👇👇
@x_shobhe313
MohammadAli KarimKhani - Amadam Ey Shah Panaham Bede (128).mp3
4.32M
آمدم ای شاه پناهم بده
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال شبهات ناب دانشجویی 👇👇👌
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
#قاعده_دانشجویی
⚠️هر چه زن و شوهر به #خدا نزدیک باشند، به هم نزدیکترند.
و هر چه از #خدا دور باشند، از هم دورترند.
#خانواده_خوشبخت
#دانشجوی_انقلابی
#نزدیک_خدا
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال شبهات ناب دانشجویی 👇👇👌
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
گران قيمت ترين تختخواب جهان کدام است؟
بستر بيماری…
شما می توانيد کسی را استخدام کنيد که به جای شما اتومبيلتان را براند، يا برای شما پول در بياورد. اما نمی توانيد کسی را استخدام کنيد تا رنج بيماری را به جای شما تحمل کند. ماديات را می توان به دست آورد.
اما يک چيز هست که اگر از دست برود ديگر نمی توان آن را بدست آورد و آن سلامتی است.
❣️حداقل یک لحظه برای بزرگترین نعمت که همیشه نادیده اش میگیریم شکر گوییم...
💚ﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻣﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ.
ﻣﺎ ﺑﺠﺎﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﯾﮏ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺍﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﻣﺮﻭﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ.
ﻣﺎ ﻭﻗﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ.
ﭘﻮﻝ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ.
ﺷﻐﻞ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ.
ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﮕﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ.
ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﻭ ﺗﻌﻄﯿﻼﺕ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ.
ﻭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﻓﺖ ﻭ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺍﺻﻼ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﻢ!
دلخوشی های کوچک را دریابیم. 💚
#معجزه_شکرگزاری
#کرامت_نفس
کانال پاسخ به شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طنز پرمغز دانشجویی 😂😂
👈 فکر نکنی کسی هستی!
👌بیانی زیبا از علامه جعفری ره برای کسایی که فکر میکنن از خدا و اهل بیت علیهمالسلام طلبکارن ☺️
#امام_رضا
📌 شبهات دانشجویی 👈یه سری بزنید↙️↙️
@x_shobhe313
✍️ پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👌✅
2⃣0⃣1⃣ اگر خدا عادل است، چرا به بعضیها زیاد و به بعضیها کم روزی میدهد؟
جهت مشاهده جواب شبهه به روی کلمه👈 پاسخ بزنید
جهت پیوستن به دنیای شبهات دانشجویی😍،حتما همین نوشته ای رنگی رو لمس نمایید🙏🌹❤️
👇👇👇👇👇👇👇
شبهات ناب دانشجویی
⭐⭐⭐⭐⭐
جواب کامل شبهه ✅👌👇👇👇
اول: اگر به نفر اول یک میز بدهیم به دیوار میرسد. به نفر دوم دو تا میز بدهیم میرسد. و به نفر سوم باید چهار تا میز بدهیم تا به دیوار برسد. به نظر شما عدالت این است که به طور مساوی به هر یک از این سه نفر دو عدد میز بدهیم یا اینکه به هر کدام با توجه به شرایط و تفاوتهای آنها میز بدهیم؟!
مسلما عدالت این نیست که به طور مساوی به همه به یک اندازه روزی داده شود بلکه خداوند با توجه به شرایط و تفاوتها به افراد روزی میدهد.
دوم: یک معلم وقتی بخواهد دانش آموزان را تنبیه یا تشویق کند، باید ویژگیها و تفاوتهای آنها را در نظر بگیرد. مثلا یک دانش آموزی که هوش کمتری دارد و درس را دیرتر یاد میگیرد، باید بیشتر با او کار کند، کمتر از او توقع داشته باشد و زیاد به او سخت نگیرد. ولی دانش آموزی که زرنگ و باهوش باشد، همین که یک بار معلم درس را توضیح دهد کفایت میکند و برای اینکه بیشتر پیشرفت کند به او سختتر میگیرد و تنبیه او را شدیدتر قرار میدهد. بنابراین باید با توجه به استعداد هر کسی به او توجه کرد و سخت گرفت.
خداوند هم با توجه به استعداد و ویژگیها و تفاوتهای هر کسی به او نعمت و روزی و سختی و گرفتاری میدهد. بنابراین اگر کسی ظرفیت و توانایی ثروت را داشته باشد به او ثروت بیشتر میدهد، اگر کسی توانایی قدرت را داشته باشد به او قدرت میدهد. اگر کسی توانایی علم و دانش داشته باشد، به او علم و دانش بیشتر میدهد. روز قیامت هم از آنها توقعش بیشتر است یعنی باید بیشتر جواب پس بدهند که این ثروت و قدرت و علم بیشتری که به شما دادم در چه راهی استفاده کردید. و آن کسی که این نعمتها را کمتر دریافت کرده کمتر مورد بازخواست قرار میگیرد. به قول معروف هرکه بامش بیشتر برفش بیشتر.
سوم: اما این تفاوتها و ویژگیها عوامل مختلفی دارد. نمیشود همه را به خدا نسبت داد.
برخی از این تفاوتها علتش خود انسانها هستند مثل تنبلی، انسان خودش تنبلی کرده است و کمتر زحمت کشیده، روزیش کم شده. برخی علتها طبیعی است مثلا انسان خانه و شرکتش را کنار رودخانه ساخته سیل آمده یا زلزله آمده آن را خراب کرده و طرف کل ثروتش از بین رفته است. یا برخی مواقع خدا ثروت و نعمت را برای همهی انسانها ایجاد کرده اما برخی انسانهای سودجو و استعمارگر آنها را فقط برای خود خواسته و حق دیگران را نمیدهند.
چهارم: علاوه بر همهی اینها کسانی که در این دنیا از ثروت و نعمت کمتری بهرمند شده باشند در روز قیامت خداوند جبران میکند و حساب و کتاب آنها آسانتر و زودتر است و بیشتر از نعمتهای آخرت بهرمند میشوند.
📎 #دانشجوی_انقلابی
📎 #جوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #فقر_عدالت_خدا
✅کپی با ذکر منبع بلامانع است👇👇👇
@x_shobhe313
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشتباه کردم به دولت آقای رئیسی رای دادم
این حرف بعضی از مردم این روزهاست ...
پیشنهاد تماشا😍 👌✅
اما این کلیپ را ببینید بعدش قضاوت کنید.
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال شبهات ناب دانشجویی 👇👇👌
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👌✅🌹
3⃣0⃣1⃣ خداوندمتعال، یک مرتبه؛ در آیه 233 سوره بقره؛ اعلام می نماید که مدت شیردهی، دو سال کامل است (حولین کاملین)، اما در آیه 15 سوره احقاف مشاهده می نماییم که مجموع مدت بارداری و شیردهی، 30 ماه بیان شده است (ثلاثون شهرا) و با توجه به این که دوره بارداری، 9 ماه است، طبیعتا باید دوره شیردهی 21 ماه باشد، نه 24 ماه یا دو سال کامل.
😱🤔 اختلاف میان این آیات چگونه توجیه پذیر است؟
جهت مشاهده جواب شبهه به روی کلمه👈 پاسخ بزنید
جهت پیوستن به دنیای شبهات دانشجویی😍،حتما همین نوشته ای رنگی رو لمس نمایید🙏🌹❤️
👇👇👇👇👇👇👇
شبهات ناب دانشجویی
⭐⭐⭐⭐⭐
جواب کامل شبهه ❤️👌👇👇👇👇
جواب اجمالی)) ✅👌🌹
اگر مقصود از ذکر مدت دو سال شیردهی، حکم وجوبی باشد، این اشکال مطرح می شود که مجموع نه ماه بارداری، و 24 ماه شیردهی،33ماه است نه 30ماه که سخن قرآن است. این مقدار زمان شیردهی، واجب نیست؛ بلکه برای مادرانی است که اراده دارند دورهُ شیردهی را تمام کنند. بنابراین از شیر گرفتن کودک، با شرایطی که در ادامه آیه مورد بحث ذ کر شده جایز است. پس زنی که نه ماهه زاییده، می تواند 21ماه شیر دهد (حداقل مجاز شیردهی) که مجموع بارداری و شیردهی،30ماه می شود و مصداقی برای آیه 15 سوره مبا رکه احقاف است. برفرض وجوب دو سال شیر دهی، لازم نیست که دوره حمل، حتما نه ماه باشد، نه کمتر و نه بیشتر؛ زیرا زمان بارداری در زنان متفاوت است. بنابراین، زنی که شش ماهه وضع حمل کند و 24 ماه شیر دهد نمونه ای دیگر برای این آیهٔ شریفه است. از قراردادن آیات 233سوره بقره؛ و 14سوره لقمان که مدت شیردهی را دو سال ذکر می کنند، در کنار آیه 15سوره احقاف که مجموع مدت بارداری و شیردهی را 30 ماه بیان می کند و کسر مدت دو سال (24 ماه) از (30 ماه)، (6 ماه) حاصل می شود که کم ترین زمان بارداری است. اختلاف میان آیات، زمانی پدید می آید که دو سال شیردهی واجب باشد و مدت بارداری فقط نه ماه باشد
جواب اکمالی 👌🌹✅
ببینید حداقل زمان زنده ماندن یک جنین در هنگام تولد ۶ ماه است و قبل از آن جنین از بین خواهد رفت. پس احتمالاً منظور قرآن در آیه ۱۵ احقاف حداقل مدت بارداری یعنی شش ماه است نه 9ماهه کامل.
اگرچه این پاسخ با یافته های علمی مطابقت دارد اما بنده برداشت دیگری از آیات قرآن در ارتباط با مدت بارداری دارم که در ادامه عرض می کنم.
قرآن را نمی توان با نگاه به چند آیه خاص مورد بررسی قرار داد. آیات مختلف به درک یکدیگر کمک می کنند. حالا آیه ای دیگر که موضوع را شفاف تر می کند را ملاحظه کنید:
هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا ۖ فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلًا خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ ۖ فَلَمَّا أَثْقَلَتْ دَعَوَا اللَّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحًا لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ
اوست خدایی که همه شما را از یک تن بیافرید و از (نوع) او نیز جفتش را مقرر داشت تا به او انس و آرام گیرد، و چون با او خلوت کرد باری سبک برداشت، پس با آن بار حمل چندی بزیست تا سنگین شد، آنگاه هر دو خدا و پروردگار خود را خواندند که اگر به ما فرزندی صالح (و تندرست) عطا کردی البته از شکرگزاران خواهیم بود.(189 اعراف)
در این آیه مدت بارداری به دو دوره تقسیم می شود
اول: دوره بارداری سبک یا به تعبیر قرآن "حمل خفیف"
دوم:دوره بارداری سنگین، "فلما اثقلت"
حالا دوباره نگاهی به معنای آیه ۱۵ سوره احقاف میاندازیم:
«ما به انسان توصيه كرديم كه به پدر و مادرش نيكى كند، مادرش او را با ناراحتى حمل مى كند و با ناراحتى بر زمين مى گذارد و دوران حمل و از شير بازگرفتنش سى ماه است ».(15 احقاف)
این آیه به طور خاص در مورد نیکی به پدر و مادر به دلیل زحماتی که آنها برای ما کشیده اند است و در اشاره به زحمات مادر، دشواری بارداری و شیردهی را یادآوری می کند.
سوال. آیا کل دوره ۹ ماهه بارداری دشوار است؟ پس از انعقاد نطفه، زنان تا مدت ها ممکن است از بارداری خود بی اطلاع باشند. در سه ماهه اول بارداری جنین ابتدا فقط یک سلول تخمک است و سپس به اندازه یک دانه برنج و بعد دانه عدس و بعد یک شاتوت و بعد یک گردو است. اما سه ماهه دوم بارداری دوره رشد سریع جنین هست. وقتی قرآن به دشواری بارداری مادر اشاره می کند و ما را توصیه به نیکی او به او می کند منظورش دوره بارداری سبک یا حمل خفیف نیست. بلکه منظورش دوره بارداری سنگین یا شش ماه پایانی بارداری هست. با احتساب شش ماه بارداری سنگین و 24 ماه شیردهی به نوزاد، تعارضی بین آیات ۲۳۳ سوره بقره و ۱۵ سوره احقاف وجود ندارد.
📎 #دانشجوی_انقلابی
📎 #جوان
📎 #شبهه_قرآنی
📎 #دوره_حملو_شیردهی_نوزاد
✅کپی با ذکر منبع بلامانع است👇👇👇
@x_shobhe313
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اللهم عجل لولیک الفرج
یا اباصالح المهدی ادرکنی 🌹🙏
🦋👈👈🔞توجه توجه 💯👇👇
🔥تنها کانال جذاب😍 ورسمی شبهات دانشـــــــــــــجو رو به دوستان خوبتون حتما معرفی کنید ↙️
🌿🆔🌍 ✍️ 👇👇👇
@x_shobhe313
@x_shobhe313
@x_shobhe313
🍃
🍂🍃
🍃🍂🍃
🍂🍃🍂🍃
🍃🍂🍃🍂🍃
#تلنگر_دانشجویی
بانو....!!!
کم خردان متعقدند
اگر حجاب برداشته شود.
آنگاه زن آزاد است!!! ..
چه کسی به نام آزادی .
دیوار خانه اش را برمیدارد.؟؟؟🤔🤦♂
کانال پاسخ به شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313