🌹 ملّت شریف و بصیر ایران 🌹
✍️ در مناظرهها و سخنرانیهای نامزدهای ریاست جمهوری و نیز سخنرانیهای حامیان آنها و هم چنین تبلیغات گسترده در شبکههای فضای مجازی، هم نظرات را شنیدید - هم معلوم شد که کدامین آنها صداقت، طرح و برنامه دارند و کدامین ندارند - هم با دروغها و جوّسازیها مواجه شدید - هم با شعارهای تفرقه افکن و سیاهنمایی علیه نظام و به ویژه شهید آیت الله رئیسی آشنا شدید - و هم با مواضع مدعیانه و طلبکارانه و لاتبازی، بیادبی و پرخاشگری برخی دیگر - و هم با تداوم وابستگی اصلاحطلبان به چند کشور غربی که همچنان به صراحت بر آن تأکید دارند!
✔️ در هر حال، اگر این شش نامزد، هیچکدام به نفع دیگری کنار نروند نیز تشخیص «اصلح» از میان آنان دشوار نیست، به شرطی که معیارهای عقلی، شرعی و تبیین شده توسط مقام معظم رهبری در نظر گرفته شود.
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت🎤 (9:41 دقیقه)
پرسش:
👈 یکی دارد و دیگری ندارد! بحث من موضوع مالی نیست؛ چیزی که ذهنم رو درگیر میکنه سؤالات درمورد عدالت خداست. دوست ندارم باعلامت سوال پیش برم چون خدارو دوست دارم.
پاسخ (نشانی پویند):
✍️ سؤال، حق انسان است و انسان سالم، تا زنده است و عقلش کار میکند، سؤال دارد و با یافتن پاسخها رشد مینماید؛ اما تردید، شک و شبهه، به ویژه دربارۀ عدل الهی، مقولۀ دیگری است!
✔️ عدالت به معنای مساوات نیست، بلکه یعنی: «قرار دادن هر چیزی در جای خودش». بنابراین، در جریان علتها و معلولها، اگر یکی سالم و دارا شد، عین عدالت است و اگر دیگری بیمار یا نادار شد نیز عین عدالت میباشد... .
✔️ آدمی، با یک اندیشۀ قارونی، عادت دارد که موفقیتها را از علم، هنر و توان خودش ببیند و شکستها را متوجه خدا کند! میگوید: «این ثروت را من به دست آوردم؛ اما آن فقر را خدا داد، او اینطور خواسته، چرا؟!»
✔️ هیچ فقری، بر هیچ فرد، قوم یا ملّتی مستولی نمیشود، مگر آن که در نتیجۀ ظلم باشد، حال یا کسی به خودش ظلم میکند و یا دیگران ظلمی را بر او تحمیل میکنند... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/belief/13351.html
@X_shobhe
🌹 سلام هموطن🌹
✍️ آیا همچنان مرددی که اصلح کیست و به کدامیک رأی دهم؟!
به یقین اگر چنین تردیدی داشته باشی، بین آقایان جلیلی و قالیباف میباشد!
✔️ حال، از فضاهای ساختگی خارج شو؛ خودت را در محضر خدا ببین؛ به او توکل کن و از او یاری بخواه؛ و در نظر داشته باش که باید در دنیا و معاد، پاسخگوی انتخابت باشی.
👈 آیا تشخیص «اصلح» برایت راحت نشد؟!
✔️ در محضر امام زمان، حضرت مهدی علیه السلام قرار داری؛ ناظر است که معیارهای انتخاب تو، چه بودهاند؛ منفعل جوّسازیها شدی، یا تفکر، تعقل، بصیرت و تقوا داری؟! آیا توجه داری که همین رأی تو، میتواند در ظهور تعجیل یا تأخیر ایجاد کند؟!
👈 آیا تشخیص «اصلح» برایت راحت نشد؟!
❤️ اینک با خودت خلوت کن؛ دیگر نیازی به تحقیق و مشورت نداری؛ دلت را از زهر هجمههای تبلیغاتی و نیز هوای نفس پاک کن و ببین دل صاف به اصلح بودن کدامیک گواهی میدهد؟!
👈 آیا تشخیص «اصلح» برایت راحت نشد؟! پس مبادا مغلوب وساوس شوی، و خودت را با توجیهات و بهانهها فریب دهی!
📝 همان که دلت میگوید را بنویس تا علیه خودت تقلب نکنی!
📥 موعد ما، با خداوند متعال، امام مهدی علیه السلام، ولیّ امرمان، شهدای عزیز، مردم گرانقدری که چشم به رأی ما دارند و دل خودمان،
«جمعه، پای صندوق رأی».
www.x-shobhe.ir
🌹 سلام دوست من 🌹
👈 آیا هنوز در تشخیص اصلح مرددی؟
آیا احساس میکنی با این که قلبت گواهی میدهد اصلح کدام است، گویی سنگین شدی و نمیتوانی با اطمینان قلبی رأی دهی؟!
📍البته که علل زیادی دارد و از جمله چند هفته آماج تیرهای مسموم تبلیغی و ضد تبلیغی و لجنپراکنی قرار گرفتن است.
👈 تو، از کیدها، مکرها و توطئههایی که در اتاق فکر شیاطین جنّ و انس، برای گذشته، حال و آیندۀ تو طراحی شده، خبر نداری! خداوند فرمود: «شیاطین شما را میبینند، اما شما آنها را نمیبینید»؛ حتی وقتی قرآن میخوانی، به تو حمله میکنند، چه رسد به وقتی که میخواهی اصلح را برگزینی و در تقریر سرنوشت کشور و ملت نقش ایفا نمایی!
📖 اما تو را مسلح نمود و فرمود بگو: «أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ» - «وَقُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ - و بگو: پروردگارا! از تحریکهای گمراه کنندۀ شیاطین به تو پناه میآورم» (المؤمنون، 97) - بگو: از «الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ» به تو پناه میآورم.
این را که بگویی، خداوند سبحان لشکریانش را به مدد تو میفرستد و آنها را از کنار تو پراکنده و دور میسازد.
✔️ دیگر آن که دلت را با خدا صاف کن، نیّت کن که برای خدا به میدان این جهاد بزرگ بیایی و برای او به اصلح رأی دهی.
با این نیّت و خلوص، دلت متقی میشود و چون به تقوا (سپر محافظتی خدا) مجهز شدی، او تفاوتها و فرقها را برایت آشکار میسازد: «إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا» - اگر از خدا پروا داريد براى شما [نيروى] تشخيص [حق از باطل] قرار مى دهد. (الأنفال، 29)
✔️ اکنون میتوانی با دلی آرام و قلبی مطمئن، پای صندوق رأی بیایی و به اصلح رأی دهی.
حال، دیگر خودت میدانی که اگر تمامی نامزدها خوب باشند، اصلح کدامیک از آنان میباشد؛ پس بیا و با قاطعیت به او رأی بده؛ نه بترس و نه نگران باش!
خداست که تو را میبیند و برایت مینویسد.
www.x-shobhe.ir
🗳 روز انتخاب فرا رسید؛ امروز سرنوشت خود و کشورمان را رقم میزنیم.
امام خامنهای:
👈 «ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد»
✍️ «انتخابات»، یک میدان جهاد بزرگ است؛ پس باید برای خدا وارد این میدان شویم.
«انتخابات»، سرنوشتساز است؛ سبب پیشرفت یا عقبگرد میشود؛ پس باید با بصیرت اصلح را بشناسیم و به او رأی دهیم تا رشد نماییم.
✔️ انتخاب اصلح، معیار میخواهد و ولیّ امر آنها را تبیین نمودند؛ مانند: «ایمان، تعهد، کارآمدی، مردمی بودن، عدالت خواه بودن، انقلابی بودن، جهادی بودن، امیدوار بودن به آینده و معتقد بودن به جوانان».
✔️ معیارهای جایگزین، چون: «اجماع، اقتضای زمان و تجربه»، بهانههای توجیهی سقیفه بود؛ و معیارهایی چون به این رأی دهیم تا آن نیاید، معیار قرار دادن «ترس» بود.
✔️ انتخاب اصلح در بین این چهار یا دو نامزد، کار دشواری نیست؛ باید نیّت را خالص کنیم. 🌹🤲
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت 🎤(10:47 دقیقه)
پرسش:
👈 این که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: «خداوند را قبل و بعد و با همه چیز دیدم» به چه معناست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ اگر چه حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام، انسان کامل، خلیفة الله، ولیّ الله و امام معصوم میباشند و کسی را نمیتوان به او تشبیه یا با ایشان مقایسه نمود؛ اما از آنجا که امر شدهایم، از اهل عصمت علیهم السلام بیاموزیم - به آنان تأسی نماییم و از آنان پیروی کنیم؛ معلوم است که کمالات و فضایل ایشان، بالقوه در همگان وجود دارد، منتهی به تناسب ظرفیت وجودیشان؛ بنابراین، اگر ایشان دیدهاند، دیگران نیز میتوانند ببینند؛ هر چند که سطح دانش، بینش و شهود، متفاوت است.
✔️ مؤمنان، خداوند سبحان را در وجود خودشان و هر جزئی از عالم هستی میبینند که او را میشناسند و به او ایمان دارند؛ اما چشم عقل و قلب کفار کور است... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/quran/13354.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت 🎤 (10:59 دقیقه)
پرسش:
👈 فلسفه کامل برهنهگرایی و نیچریسم چیست؟ به نظرم برهنگی لزوماً جنسی نیست - به نظرم اگر تو مترو نیز بر فرض خانمی کاملا برهنه باشد، باز هم عادی و طبیعیه و مشکلی نداره؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... بهانه قرار دادن «طبیعت گرایی - Naturalism» برای توجیه عریانی نیز از مصادیق سوء استفادههای عوامفریبانه میباشد. هیچ یک از نظریهپردازان طبیعتگرایی، از همان پیش از سقراط گرفته تا امروز، به این بهانه عریان نشدند و مردم را به عریانی دعوت نکردند و ...!
✔️ اگر مقصود از فلسفه، ساختار عقلانی یک نظریه یا رویکرد باشد، «برهنهگرایی» هیچ فلسفهای ندارد، چرا که مبتنی بر هوای نفس است، نه عقل، فطرت، یا علم و حکمت!
✔️ گرایش به برهنگی، فقط و فقط نوعی طغیان است؛ طغیان علیه عقل و حکمت، علیه قلب و فطرت، علیه نظام حاکم بر طبیعت، علیه فرهنگ و ادب، علیه تعهدات فردی و اجتماعی، و علیه خود و جامعه؛ و این طغیان، از پیروی هوای نفس نشأت میگیرد.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/right/13357.html
@X_shobhe
👈 اکنون تشخیص اصلح، انتخاب و رأی تو سرنوشت ساز است - 14
📖 «وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَا تَسْمَعُوا لِهَذَا الْقُرْآنِ وَالْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ» (فصلت، 26)
- كافران گفتند: گوش به اين قرآن فرا ندهيد، و به هنگام تلاوت آن جنجال كنيد (سخنان بیهوده را فریاد بزنید)، باشد که شما پيروز شويد!
✍️ بلند کردن صدای هیاهو، با شعارهای عوامفریبانه (پوپولیستی) و فرافکنی صدای باطل و افتراها و ایجاد ترسهای دروغین در فضای مجازی یا پیامکها، برای شنیده نشدن سخن حق، ابتکار جدیدی در جنگ شناختی، جنگ روانی و جنگ تبلیغاتی نمیباشد، بلکه سیاست همیشگی کفار برای شنیده نشدن کلام حق بوده است، چنان که ابوجهل نیز همین دستور العمل را صادر نمود!
✔️ به ادعاها و شعارهای تبلیغاتی دقت کنید، به نقدهای منطقی نیز دقت کنید؛ اما اجازه ندهید با هیاهو، افتراها، جنجالها، القای ترسهای دورغین و ایجاد دو دستگیهای کاذب، به شعور شما اهانت کنند و شما را در دام توطئههایی که در نظر دارند، گرفتار سازند! 👇
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت🎤 (11:31 دقیقه)
پرسش :
👈 قشر خاکستری یعنی؟ آیا در طبقه بندی افراد در اسلام، چیزی به عنوان قشر خاکستری داریم؟ چگونه باید آنان را جذب نمود؟ چرا درصد مشارکت در انتخابات پایین بود؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ در دستهبندی مردم، به ویژه در عرصۀ سیاست و حکومت، واژۀ «قشر خاکستری - Cerebral cortex» را مانند: «راست، چپ، اصولگرا و اصلاحطلب» از غرب گرفتهاند و سعی دارند سیاست و مردم را در این قالبها بگنجانند تا در اختیار بگیرند ... .
✔️ امام خامنهای، جامعه را به دو دستۀ «خواص و عوام» تقسیم مینمایند که در هر دو گروه نیز افراد «بابصیرت و بیبصیرت» بسیارند.
✔️ «عوام بیبصیرت»، آن گروه از مردم میباشند که نه تنها هدف، انگیزه و تحرک خاصی ندارند، بلکه خودشان قدرت تشخیص ندارند، لذا با امواج تبلیغاتی به این طرف و آن طرف برده میشوند و اسیر جوّسازیها میگردند... .
📍علت اصلی کاهش مشارکت، رفتار نامزدها بود! آقایان پزشکیان و پور محمدی، گمان داشتند که با شعارهای عوامفریبانه (پوپولیستی)، و سیاه نمایی تمامی گذشته، میتوانند آرای عوام یا به قول خودشان «قشر خاکستری» را برای خود جلب نمایند، اما دقت نداشتند که با این روش، میزان دلسردی، ناامیدی و ریزش آراء، به مراتب بیش از تعداد جذب آرا به سود خودشان خواهد بود! ...
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13359.html
@X_shobhe
نوشتار و صوت (8:19 دقیقه)
📖 درسی از نهج البلاغه با شرحی مختصر - 176 - فرازهایی از خطبه منافقین.
👈 در هر رویکرد و انتخابی، باید منافقشناس باشیم و به ترفندهای آنان توجه داشته باشیم، تا فریب نخوریم و هلاک نگردیم.
امیرالمؤمنین علیه السلام:
📃 «قلوبشان فاسد، و ظاهرشان پاک مینماید. وصفشان به ظاهر دوای درد و گفتارشان شفاست، امّا عملشان دردی است بی دوا و درمان.»
✍️ ... منافقان، وقتی سخن میگویند، گمان مینمایی که دردهای جامعه را شناختهاند و آن چه میگویند نیز داروی شِفا دهندۀ دردها میباشد، اما مواضع، رویکردها و عملکردهایشان، درد بی دارو و درمان است؛ گاه سالها برای اصلاح تلاش میکنید، اما ضربهای که وارد نمودند، جبران نمیگردد و جای زخمی که زدند، بهبود نمییابد!
✔️ منافقان، نسبت به پیشرفت، موفقیت و راحتی مردمان حسادت دارند و میکوشند تا بر مشکلات آنان بیفزایند و مردم را از آینده ناامید سازند!
📍ببینید در همین مناظرهها و سخنرانیهای انتخاباتی، چگونه نسبت به تمامی دستاوردهای گذشته، سیاه نمایی میکنند - به جای انتقاد از عملکرد دولتهای گذشته که به عمد و سهو، به مملکت و مردم خیانت کردند و ضربه زدند، با بغضی شدید، به دولت شهید آیت الله رئیسی و دستاوردهای ارزشمندش در طی مدتی کوتاه، میتازند - و دائم میگویند: «ما نمیتوانیم و به هیچ جا نمیرسیم، مگر آن که گردن ذلت در برابر دشمنان خارجی خم کنیم» و ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/nahgh/13360.html
@X_shobhe
🗳 انتخابات و داد و ستد حرف مُفت - 15
📖 «وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ» (لقمان، 6)
- بعضی از مردم سخنان باطل و بيهوده را خريداری میكنند تا مردم را از روی جهل و نادانی گمراه سازند، و آيات الهی را به سخريه گيرند، برای آنها عذاب خوار كننده است.
✍️دو نامزد باقیمانده در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، در مناظرهها و گفتگوها، با مردم حرف میزنند تا برای خود تبلیغ نموده باشند و آرای مردم را جذب کنند؛ و ستادهای تبلیغاتی و حامیانشان نیز حرفهایی را منتشر مینمایند؛ تا اینجا نه تنها خوب، بلکه لازم است؛ اما فرافکنی گستردۀ حرف مُفت یا همان «لَهوَ الحَدیث» را نیز شاهدیم که هیچ هدفی از آن، به جز گمراه نمودن مردم دنبال نمیشود! و البته این اهانت به شعور مردم و نیز خیانت به کشور و ملّت میباشد!
✔️ برخی، چهارتا شعار تهییج کننده و اختلاف انگیز یا همان «حرف مُفت» را در پاسخ به هر پرسشی و یا در هر گفتگویی تکرار میکنند، چرا که نان آنها در دعواست و اهداف دیگری به غیر از خدمت به مردم و کشور را تعقیب مینمایند! 👇
www.x-shobhe.ir
🌹 سلام هموطن 🌹
👈 متأسفانه هوچیکران و لجنپراکنانی که خود را حامی آقای قالیباف جا زده بودند، بغض و کینهای از آقای دکتر جلیلی در دل طرفداران وی کاشتند که امروز سبز شده و تصمیم برای رأی به دکتر جلیلی را در برابر تکرار جریان خطرناک خاتمی، روحانی، ظریف، پزشکیان و کلاً اصلاحطلبان و نیز جریانهای مخالف نظام، دشوار ساخته است! در حالی که میزان رأی ایشان، ربطی به دکتر جلیلی نداشت!
🌺 اما، عزیزان!
آن چه گذشت، درست یا غلط، اقتضای رقابت بود. امروز آقای قالیباف خودش، از دکتر جلیلی حمایت میکند و بسیاری از طرفداران شاخص ایشان نیز همینطور؛
✔️ لذا با عزمی راسخ، اطمینان قلبی، نیّتی خالص برای خدا، شاداب و با نشاط، به این میدان جهاد بیا و در تقریر سرنوشت کشور و ملّت و دفاع از انقلاب و نظامی که خون شهدای عزیزمان آن را آبیاری نموده، نقشی ایفا کن که مورد رضایت حق تعالی و تأیید امام باشد.
دوستدار تو 🤲🌹
🖌نوشتار و صوت 🎤 (10:56 دقیقه)
پرسش:
👈 مرددین شرکت در انتخابات بسیارند وچون نمیتوانند تصمیم بگیرند، شرکت نمیکنند! آیا معیارهای مشخصی وجود دارد که تردیدها را برطرف سازد؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ... معیارها را باید به دو بخش «شخصی» و «اجتماعی - سیاسی» تقسیم نمود ... .
ایمان، تقوا، عقلانیت و بصیرت و فرهنگ و ادب، از معیارهای شخصی است، اما «سیاسی بودن»، از معیارهای اصلی برای احراز مقام ریاست جمهوری و تشخیص اصلح میباشد.
✔️ «سیاست»، یعنی «تدبیر و برنامهریزی» برای به اجرا درآوردن و تحقق اهداف.
این آقا میگوید: «من برای هر امری، بر اساس مطالعات، برنامههای تدوین شده دارم» - آن یکی میگوید: «تو اصلاً برنامه نویسی بلد نیستی، در ضمن سیاستهای کلی نظام و برنامه هفتم و قوانین وجود دارد و نیازی به برنامه وجود ندارد!»
بدیهی است که این نامزد، اصلاً نفهمیده که «تدبیر و برنامهریزی» یعنی چه و نفهمیده که اجرای هر قانون و تحقق هر هدفی، برنامۀ اجرایی میخواهد؟! ...
✔️ در امور سیاسی و اجتماعی نیز برنامه هفتم یا قوانین وجود دارند، اما چگونگی اجرا و تحقق آنها، برنامۀ عملیاتی میخواهد.
پس اگر نامزدی گفت: «برنامه نمیخواهد - چیزی که زیاد است، قانون و برنامه» و به جای ارائۀ برنامه، فقط دهن کجی و تمسخر و اهانت نمود، به هیچ وجهی سیاسی و سیاستمدار نیست و البته لحن کلامش نیز فرهنگ، تربیت و ادب او را آشکار میسازد... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13362.html
@X_shobhe
🌹 سلام هموطن 🌹
👈 در حالی که آقای پزشکیان در هر مناظره و سخنرانی، دولت شهید آیت الله رئیسی را مورد حمله قرار داد و حتی آمار و ارقام دروغی را به دولت ایشان نسبت داد؛ مبلغانی را به روستاها فرستادهاند تا مردم بگویند: «مگر شهید رئیسی را دوست نداشتید؟ پزشکیان همان رئیسی است!»
✔️ شاید ایشان باز هم بگوید: «من خبر ندارم و به من ربطی ندارد!»، اما پرسش این است که آیا با رویکرد فریبکارانه، با دروغ و جوّسازی که اهانت به شعور مردم و خیانت است، میتوان دلسوز مردم و روستائیان بود و به آنها خدمت نمود؟!
دوستدار تو 🤲🌹
🖌نوشتار و صوت🎤 (9:28 دقیقه)
پرسش:
👈 از طرفی مدعی هستیم اسلام دین کاملی است و از طرف دیگر در اسلام هیچ راهکار عملی برای ابطال سحر، جادو و طلسمات وجود ندارد و در نهایت از هرکه میپرسیم ما را به ساحران شیطان پرست ارجاع میدهند.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ اکنون مسأله و پرسش شما، از دلایل کامل بودن دین اسلام است، یا دستورالعمل برای ابطال سحر و طلسم؟!
الف - آیا برای شناختن دین اسلام و فهم کامل بودنش، به هیچ موضوع دیگری به غیر از سحر و طلسم و راهکارهای ابطال آن، توجه نشده است؟!
ب - آیا مردمان در تمامی شئون فردی و اجتماعی و امور زندگی خود، هیچ معضل دیگری به غیر از سحر و طلسم و هیچ کار دیگری به غیر از ابطال آن ندارند؟!
ج - آیا تمام اسلام را در قرآن مجید و احادیث و آموزههای اهل عصمت علیهم السلام، مطالعه نمودهاند که حکم قطعی میدهند: «اسلام هیچ راهکاری برای ابطال سحر و طلسم ندارد؟!»
د - از چه کسانی پرسیدهاند که آنها را به ساحران شیطانپرست ارجاع دادهاند؟! از اسلامشناسان مؤمن، عُلما و فقها پرسیدهاند، یا از همان شیطانپرستان یا از افراد جاهل (نادان و بیخرد) پرسیدهاند؟!
ھ - آیا اصلاً میدانند که سحر (جادو) و طلسم چیست؟!
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/belief/13363.html
@X_shobhe
📥 جمعه، روز تقریر سرنوشت کشور و ملّت، به دست مردم 🌹
✍️ از «سیاست» و از «انتخاب» هر کجا که لازم باشد، گریزی نیست.
🔹«سیاست»، یعنی اتخاذ مواضع و نیز تدبیر و برنامه، برای تحقق هر هدفی که تمامی امور را شامل میگردد.
موافقت، یک سیاست است، مخالفت نیز یک سیاست است و بیطرفی و بیتفاوتی نیز نوعی سیاست میباشد و کسی را از سیاست، گریزی نیست.
🔹 «انتخاب»، وقتی معنا دارد که بتوانی بین دو یا چند امکان، یکی را برگزینی و باید دقت شود که «انتخاب نکردن» نیز خودش نوعی انتخاب است؛ لذا از «انتخاب» نیز گریزی نیست.
✔️ انسان عاقل و فرد مسلمان و به ویژه شیعه و منتظر، هیچ گاه بدون سیاست و انتخاب نیست و هیچ گاه بی طرف و بیتفاوت نمیماند، و معیار اصلی او در هر انتخابی، آگاهی، بصیرت و حکم عقل شریف میباشد که مورد رضایت معبود و امام عصر علیه السلام قرار میگیرد.
🗳 پس، باید به میدان بیاییم و به دور از جوّسازیها، بهترین را برگزینیم.
www.x-shobhe.ir
👈 چهار وعدۀ بزرگ رئیس جمهور به مردم
✍️ برخی خوشحال و مفتخرند که آقای پزشکیان، هیچ وعدهای نداده است! اگر چه عدم تعهد نسبت به مسئولیتها فضیلت و امتیاز نیست، اما وی چهار وعدۀ بزرگ به مردم داده است:
✔️ وعدۀ اول:
ایشان، ضمن خواندن فرازهایی از نهج البلاغه، وعده داده که در خط امیرالمؤمنین علیه السلام حرکت میکند! این وعدۀ بزرگی است که وعده دهنده، یا از شناخت و ایمان خودش اطمینان دارد و یا اصلاً نمیداند که «خط امیرالمؤمین» چیست و چقدر در آن خط بودن دشوار است و عوامفریبی میکند!
حال ما انتظار نداریم که وی تمام و کمال در خط حضرت باشند، اما انتظار داریم که سعی خود را بنمایند تا در این خط حرکت کنند و از این خط خارج نشوند.
✔️ وعدۀ دوم:
آقای پزشکیان، مکرر اعلام نمود که پیرو مقام معظم رهبری میباشند و منویات، فرمایشات و رهنمودهای ایشان را سرلوحۀ مواضع و کارهای خود قرار میدهند؛ که امیدواریم چنین نمایند.
✔️ وعدۀ سوم:
آقای پزشکیان، ضمن تعریف و تمجید از دولت خاتمی، در هر مناظرهای به دولت شهید رئیسی حمله کرد و افزود: «دیگران برنامه و قوانین مصوب را اجرا نکردند، اما من اجرا خواهم نمود». ان شاء الله.
✔️ وعدۀ چهارم:
آقای پزشکیان از همان ابتدا شعار داد که «میخواهد صدای محرومان را که شنیده نشده فریاد زند»؛ اما اولاً محرومان بلندگو نمیخواهند، بلکه فریادرس میخواهند که برایشان کار کند، و ثانیاً اکنون مخاطب فریاد آنان، خودش و دولتش میباشند که امید است بشنوند و به محرومان خدمت کنند.
📍باید ضمن همراهی، حمایت و کمک، مطالبهگر وعدهها باشیم.
🖌نوشتار و صوت 🎤(9:32 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا کارمای اجدادی از نظر اسلام وجود دارد و دلیل بدبختیها و بدشانسیهای ما، اجدادمان میباشند - چرا ما باید تقاص خطاهای گذشتگان را بدهیم؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا باید دقت شود که در نظام خلقت، چیزی به عنوان «شانس» وجود ندارد؛ چرا که هر چیزی اندازهها، خواص و آثار معینی دارد و قوانین «علّیت» بر همه چیز حاکم است؛ منتهی چون علّت را نمیدانند، آن را «شانس یا بدشانسی» مینامند!
✔️ معنا و مقصود «کارما - Karma» این است که هر عملی، عکس العمل یا نتایجی دارد و این نتایج به عمل کننده بازمی گردد.
این تعریف جدیدی نیست که به «کارما» اختصاص داشته باشد؛ هر عقل سلیمی میداند که هر عملی، اثر و بازتاب دارد؛ بلکه انحرافشان در این است که میخواهند القا کنند آخرتی در کار نیست و نتایج اعمال در همین دنیا به عمل کننده بازمی گردد که میدانیم چنین نیست!
✔️در آیات بسیاری تأکید شده که اعمال ثبت میشوند و هر عملی از خوب یا بد، نتایجی دارد که به عمل کننده برمی گردد؛ خواه عمل کننده فرد باشد و یا یک جامعه؛ اما نه این که تمامی نتایج اعمال و آثارشان، در همین دنیا به انسان برمی گردد ... .
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/theory/13367.html
@X_shobhe
🏴 محرم آمد، تا ما بیاییم و بپیوندیم / فرازی از زیارت عاشورا- 2
📖 «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ، وَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَأَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِي رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِيها»
🤲 خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بیداد بر شما اهلبیت را بنیان نهادند و خدا لعنت کند امّتی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبههایتان برکنار نمود، مرتبههایی که خدا شما را در آن مراتب قرار داد.
▪️1- «لعن»، به معنای راندن و دور کردن همراه با غضب میباشد. «فَلَعَنَ اللّٰهُ»، یعنی خداوند شما را از رحمتش دور کند و دور کردن از رحمتش، همان غضب إلهی میباشد.
▪️2- بنابراین، «لعن»، ناسزا نیست؛ بلکه اعلام شناخت دشمن، و اعلان دشمنی و آرزوی هلاکت اوست.
▪️3- اولین لعنها در زیارت عاشورا، علیه یک امّت است، نه چند نفر از دشمنان شاخص! چرا که از چند نفر سران کفر و ظلم، کاری برنمی آید؛ بلکه حمایت گروهی از مردم به آنها قوت و قدرت میبخشد.
👈 4- باید مقامات و مراتب اهل بیت علیهم السلام را بشناسیم تا بدانیم چه کسانی و چگونه آنها را برکنار نمودند. باید ولایت، امامت و خلافت إلهی را بشناسیم.
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت 🎤(10:34 دقیقه)
پرسش:
👈 در مباحثات انتخاباتی میگویند: «ما باید زیر پرچم و در خط امام حسین علیه السلام، آزاده و به دور از سیاست و جناحبندیهای چپ و راست و ... باشیم»؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ چرا پیش از انجام انتخابات چنین نمیگفتند و جنگ احزاب راه انداخته بودند؟!
🏴 در خط و زیر پرچم مولا نبودن، یک انحراف بزرگ است، اما سوء استفاده از سیره و فرمایشات ایشان، برای توجیه و تطهیر هر اندیشه، موضعگیری و عملکرد خطایی، انحرافی بزرگتر میباشد!
▪️آیا معنای «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید» که خطاب به دینستیزان بیان شده، نه رهپویان خط امام حسین علیه السلام، این است که بیهدف، بیجهت، بیتفاوت و وِل معطل باشید!
✔️ کسانی که شعار «جدایی و دوری دین از سیاست» را سرمی دهند، نه دین اسلام را شناختهاند و نه سیاست را میشناسند.
✔️ اگر چه هیچ دین، مذهب و مکتبی، خالی و به دور از سیاست نیست و نمیتواند باشد، اما اسلام عزیز، به طور کامل، و از اول تا آخرش، یک دین کاملاً سیاسی میباشد... .
🏴 نهضت سیدالشهداء علیه السلام سیاسی بود ... ظهور و قیام حضرت امام مهدی علیه السلام، برای سرنگونی نظامات سلطۀ کفر و ظلم و استقرار عدل الهی در سرتاسر جهان، یک امر کاملاً سیاسی میباشد؛ ✔️ از اینرو، «انتظار» که بالاترین عبادت است، یک امر کاملاً سیاسی میباشد و منتظران که برترین امّتها توصیف شدهاند، یک امّت کاملاً سیاسی میباشند.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13372.html
@X_shobhe
🖌نوشتار و صوت🎤 (8:46 دقیقه)
پرسش:
👈 چرا آقایان قالیباف و جلیلی، همان دور اول اجماع نکردند که دولت سوم غربگرای روحانی سر کار نیاید و جبهه انقلاب پیروز شود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ مهمتر این است که به هیچ وجهی، پیروزی آقای پزشکیان را در این انتخابات، پیروزی غیر انقلابیون یا ضد انقلاب قلمداد ننماییم که این خواست دشمنان داخلی و خارجی میباشد! بدون تردید، بیش از 16 میلیون نفری که به آقای پزشکیان رأی دادند، غیر انقلابی یا ضد انقلاب نبودند ... .
✔️ از آنجا که آقای قالیباف و تیمش، نه تنها مبالغ کلانی را هزینه کرده بودند، بلکه از بیت گرفته تا علما، سرداران، مداحان، فعالان فضای مجازی و ... را به میدان آورده بودند، گمان میکردند که وی رأی بسیار بالایی خواهد داشت و دست کم به دور دوم میرود؛ و باورشان نمیشد که با این همه، فقط حدود سه میلیون رأی بیاورد! لذا دلیل قاطعی برای کنارهگیری نداشتند... .
✔️ آقای دکتر جلیلی و تیم و مشاورانش نیز با مطالعۀ رویکرد اذهان عمومی نسبت به دکتر قالیباف، که در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز به اثبات رسید، میدانستند که او رأی چندانی ندارد... .
▪️متأسفانه، بر اساس تجربیات گذشته، باید اذعان نمود که آقای قالیباف، هر گاه برای انتخاباتی به میدان آمد، میان مذهبیها، ولاییها، انقلابیون و به اصطلاح اصولگرایان دو دستگی ایجاد شد و هر گاه کنار رفت یا رأی نیاورد، به نفع اصلاحطلبان تمام شد... !
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13374.html
@X_shobhe
🏴 محرم آمد، تا با تجدید عهد، خودت را برای قیام آماده سازی.
📃 فرازی از زیات عاشورا
«فَأَسْأَلُ اللّٰهَ الَّذِي أَكْرَمَ مَقامَكَ، وَأَكْرَمَنِي [بِكَ]، أَنْ يَرْزُقَنِي طَلَبَ ثارِكَ مَعَ إِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ أَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ»
🤲 از خدا که مقامت را گرامی داشت و مرا به وسیله تو کرامت بخشید، درخواست میکنم که خونخواهی تو را همراه پیشوای یاری شده از اهلبیت محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) روزی من کند.
▪️ این فراز، خطاب به سیدالشهداء علیه السلام میباشد که در آن خودت را با تبیین اوج خواستهات از خداوند متعال، که خونخواهی ایشان در رکاب امام منصور، حضرت مهدی علیهما السلام میباشد، معرفی مینمایی.
▪️در این فراز، نمیگویی: «یا امام حسین! از خدا میخواهم که مرا نیز مکرم (بزرگوار) دارد»؛ بلکه با اطمینان قلبی میگویی: «ای امام! خداوند شما را مکرم داشته و مرا نیز به واسطۀ شما و به دلیل اتخاذ چنین مواضعی در برابر شما، و اتصال به شما، مکرم نموده است.
www.x-shobhe.ir
🖌نوشتار و صوت 🎤 (7:25 دقیقه)
پرسش:
👈 میگویند: نامهایی چون: محمد، علی، فاطمه، ابوالفضل و نظیر آنها، نامهای خاص و مقدس میباشند و نباید روی فرزندان گذاشت! آیا چنین است یا اشکالی ندارد؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ خداوند سبحان فرمود: «وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى فَادْعُوهُ بِهَا - و تمامی نامهای نیکو (اسماء کمالیه) برای خداست و او را به این نامها بخوانید» (الأعراف، 180)؛ حال چه کنیم؟ آیا نگوییم: این گُل زیباست - آن شخص عالم یا کریم است؛ چرا که جمیل، علیم و کریم، نامهای خداوند متعال میباشند؟!
😦 اسم دخترش را میگذارد «فتّانه»، خب این اسم خوبی نیست و اساساً توهین به همان دختر است. فتّانه یعنی «بسیار فتنهگر»! یا نام «فریبا» که اگر چه متداول است، اما معنایش فریب دهنده است. یا مثلاً اسم دختر را میگذارند «شیما» که یعنی «زن خالدارد» - یا اسم پسر را «اسکندر» یا «مانی» میگذارند، که یکی اسم ظالمی جنایتکار و دیگری اسم دروغگویی است که مدعی نبوت شده بود. خب اینها قشنگ نیست و تأثیر خوبی ندارد.
✔️ از خیابانی رد میشدم و دیدم روی شیشهی یک طباخی نوشته شده: «کله پاچهای بوعلی سینا» - یا نام مواد شوینده دستشویی و توالت را میگذارند «بانو» - یا نام رُبّ گوجه فرنگی را میگذارند «تبرّک»، یا نام برنج را میگذارند «مجید» و نام کفش را میگذارند «سوگند» و آن را زیر پای قرار میدهند، بعد به ما میگویند که نام اهل بیت علیهم السلام را روی فرزندان خود نگذارید؛ چون خاص و مقدس میباشند!
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13376.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا هنگام واقعۀ کربلا، حضرت ابوالفضل علیه السلام، همسر و فرزندان داشتند؟ اختلاف سنّ ایشان با امام حسین علیه السلام چقدر بود؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ بنابر مشهور روایات، حضرت امام حسین علیه السلام، در سال چهارم هجری قمری متولد شدند و حضرت عباس علیه السلام، در سال 26 هجری قمری به دنیا آمدند؛ بنابراین 22 سال اختلاف سنّ داشتند ... .
بیشتر را اینجا بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13378.html
@X_shobhe3
🖌نوشتار و صوت🎤 (10:00 دقیقه)
پرسش:
👈 در سوره بقره، آیه ۶۲ اشاره شده که بر مومنین و اهل کتاب به میزان ایمان به خدا و قیامت، ترس و نگرانی نیست. اما در سوره بیّنه آیه ۶ مشرکین و اهل کتاب را خالدین در جهنم و شرّ البریه معرفی کرده است. لطفاً درمورد تفاوت این دو آیه توضیح دهید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ خودتان تصریح نمودید که «به میزان ایمان به خدا و قیامت» و بدیهی است که چگونگی شناخت و ایمان، حتی در میان پیروان یک دین نیز متفاوت میباشد. متأسفانه در میان مسلمانان نیز باورها و اعتقاداتی رواج دارد که کفر و شرک است؛ چه رسد به یهودیان و مسیحیان که کتابشان نیز تحریف شده است و مملو از گزارههای مشرکانه میباشد!
✔️ قرنها فاصله بین عصر پیامبران وجود دارد، پس یک آیه، به مؤمنان آنان در عصر خودشان اشاره دارد و در آیه دیگر نیز فرمود: «از اهل کتاب، آنان که کافر شدند» و نفرمود: همه آنها.
✔️ بیتردید کسانی که خداوند متعال را سبحان (مبرا از توصیفات مشرکان) نمیدانند؛ برای او جسمیّت قائل میشوند - دیگران و خودشان را فرزندان خدا مینامند - آیاتش را تحریف میکنند و به او افترا میبندند، در زمرۀ کفار و مشرکان قرار دارند، هر چند به حسب ظاهر از مسلمانان یا اهل کتاب باشند! لذا در آیات نیز مؤمنان و مشرکان اهل کتاب، تفکیک شدهاند.
بیشتر را اینجا بخوانید یا بشنوید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Bayyinahh/13379.html
@X_shobhe