👈 «اصول عقاید، ریشههای شناختی میباشند که تقلید در آنها جایز نیست؛ بلکه هر کسی باید به حدّ خود، با عقلی که به نور علم میبیند (مستدل)، بشناسد و ایمان بیاورد.»
📖 عدل إلهی - درس 5 / عدالت به معنای مساوات نیست - عدل إلهی در «خلقت و ربوبیّت» (بخش دوم) 👇
https://www.x-shobhe.com/DoctrinalPrinciples/13048.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چطور میشود برای یک سُنی ثابت کرد که امام حسن عسکری علیه السلام فرزندی داشتهاند؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ مستندات از منابع اهل سنّت ایفاد میگردد؛ اما اگر یک سنّی، بر اساس مستندات خودشان، بداند که ایشان فرزندی داشتند، چه اتفاقی در باورهای او رخ میدهد؟!»
📍اگر بخواهد به همین مقدار بسنده نماید، هیچ اتفاقی نمیافتد و در نهایت میگوید: «من نمیدانستم که ایشان فرزندی داشتند، حالا دانستم»؛ لذا مهم این است که هر مسلمانی [اعم از شیعه یا سنّی]، ابتدا اصل «ولایت و امامت» را بشناشد - سپس شخص اوصیای رسول اکرم صلوات الله علیه را بشناسد - سپس بداند و باور نماید که آنان همگی ولیّ الله، حجّت الله و امامان برگزیده از سوی خداوند متعال برای هدایت مردمان بوده و میباشند - سپس وارد مبحث «مهدویت» شود ... .
ادامه: 👇
https://www.x-shobhe.com/emammahdi/13049.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چرا امام زمان علیه السلام به داد مردم مظلوم غزه نمیرسند؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ باید دقت نمایید که هر چند این پرسش بسیار ساده و کوتاه میباشد، اما در واقع ترفندی در جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ تبلیغاتی میباشد، چرا که سه انحراف بزرگ در آن نهفته است و در واقع «سه پیام مستتر - پنهان» دارد که عبارتند از: ...!
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13052.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 با توجه به کثرت صحنهها در فضای مجازی و ...؛ آیا نگاه کردن به عکس یا فیلم افراد برهنه یا نیمه برهنه و جماع در اینترنت اشکال دارد؟ لطفاً به بیان احکام بسنده ننمایید و توضیحی دهید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ کثرت گناه، هیچ دلیل و توجیهی برای جواز به ارتکاب نمیباشد؛ چنان که اگر ویروسی منتشر و فراگیر شد، نه تنها دلیل و بهانه برای ابتلای عمدی نمیباشد، بلکه باید از آن اجتناب نمود تا سالم ماند.
📍«حرام»، یعنی چیزی یا کاری که «حرمت» دارد. و «حرمت» داشتن، یعنی «احترام - قَدر (اندازه) و ارزشی» دارد و برای حفظ احترامش، از سوی خداوند سبحان، قوانین و چارچوبهای معینی وضع و ابلاغ شده است.
گاه، مکان مقدسی حرمت دارد، مانند «مسجد الحرام» یا هر مسجدی - گاه زمان حرمت دارد، مانند «ماههای حرام» - گاه طرف مقابل حرمتی دارد که باید حفظ شود، مانند پدر و مادر، یتیمان، نوامیس ... و بالاخره آن که انسان، خودش بسیار محترم است و باید حرمت خود را حفظ کند ... .
ادامه: 👇
https://www.x-shobhe.com/right/13054.html
@X_shobhe
📖 صحیفه سجادیه (ع) - 37 / فرازهایی از دعای 27، با شرحی مختصر
🤲 دعا برای رزمندگان و مرزداران، باید متناسب با کار و نیاز آنها باشد.
✍️ عادت ما در دعا برای رزمندگان (مجاهدان راه خدا) و مرزداران، این است که در دو جملۀ بسیار کوتاه میگوییم: «خدایا! دشمنان اسلام را شکست بده و نابود کن - خدایا! رزمندگان را پیروز بگردان!»
این دعا نیز خوب است و در برخی از دعاهای معصومان علیهم السلام نیز چنین آمده است؛ اما به این مقدار خلاصه نشده است.
📍کسانی که هر چند با اخلاص، اما فقط به همین مقدار بسنده مینمایند، به نوعی اذعان میدارند که از مرزداری و نیز رویارویی با دشمن و جنگ، چیز زیادی نمیدانند و به ملزومات شکست دشمن و پیروزی سپاه اسلام، آگاهی ندارند؛ لذا دغدغهها را نیز خوب درک نمینمایند!
👇
https://www.x-shobhe.com/Sahifa/13055.html
@X_shobhe
🌹 سالروز میلاد حضرت صدیقۀ کبری و به همین مناسبت، روز مادر و روز زن مبارک 🌹
السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَة؛
زَعَمْنا أَنَّا لَكِ أَوْلِياءٌ وَ مُصَدِّقُونَ وَصابِرُونَ لِكُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوكِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَأَتىٰ بِهِ وَصِيُّهُ، فَإِنّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْناكِ إِلّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُما لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوِلايَتِكِ. -
👈 ما بر این باوریم که دوستان و تصدیقکنندگان توییم و به تمام آنچه پدرت (درود خدا بر او و خاندانش باد) و جانشینش برای ما آورده شکیبایی کنندهایم، پس از تو درخواست میکنیم، اگر تصدیقکننده تو بودهایم، ما را به تصدیقمان به پدرت و جانشینش مرتبط کنی تا خود را بشارت دهیم که به سبب دوستی تو پاک شدهایم.
📍مهم است که ایشان، تصدیق «ولایتپذیری، محبّت و مودّت» ما را تأیید نمایند تا سبب گردد به پدر، همسر و امامان علیهم السلام، محلق و مرتبط گردیم و البته ثبات قدم در این راه، مستلزم «صبر - استقامت» میباشد. پذیرش ولایت حضرت فاطمة الزهراء علیها السلام، همچون اسلام، پاک کننده است تا جایی که حتی خودمان میتوانیم به خود بشارت دهیم که پاک شدهایم! پس، هم اکنون و بار دیگر، به ولایت ایشان گواهی دهیم، تا پاک شویم.
🌺 این عید سعید، بر مادران و همسرانِ مجاهدان، جانبازان، اسراء و شهدا و تمامی بانوان ارزشمند مسلمان، مبارک باد.
www.x-shobhe.ir
@X_shobhe
پرسش:
👈 چرا خداوند در بعضی آیات برای خودش ضمیر جمع «ما» را آورده است؟! آیا مجموعهای با خدا شریک بودند؟ در حالی که میدانیم او بدون شریک و بینیاز است؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ در کلمات و آیات إلهی [کلام الله]، معارف و حکمتهای بسیاری نهفته است؛ لذا نمیشود به یک یا دو موضوع اشاره نمود و مدعی شد: «همین است و دیگر چیزی نیست» و از جمله مقصود از به کار بستن ضمیر جمع «انّا - ما»، برای خود و فعل خود میباشد... .
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/Ta-Ha/13058.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 با لحنی مغرضانه میپرسند: «نظر و تحلیل شما درباره فاجعه تروریستی کرمان چیست؟ آیا جمهوری اسلامی از اسرائیل انتقام میگیرد و حمله میکند یا مثل همیشه صبر استراتژیک را در برنامهاش قرار میدهد؟!»
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ در این پرسش، اقرار میکنند که اسرائیل در این جنایات تروریستی دست دارد و از انتقامش میترسند!
📍جمهوری اسلامی ایران، هیچگاه «صبر استراتژیک» به معنای دست روی دست گذاشتن ننموده است، بلکه با درایت، بصیرت، صلابت، قدرت و برنامههای راهبردی به پیش میرود.
📍اگر چه انتقامِ ترورِ سردار شهید سلیمانی، المهندس و یاران و نیز انتقام حملۀ تروریستی در کرمان و تمامی ترورها، حق مللل ایران و عراق و جهان اسلام میباشد و ایران حتماً انتقام میگیرد؛ اما شاهدیم که دشمنان [به ویژه در فضای مجازی]، بیشتر در بارۀ «انتقام» فرافکنی میکنند؟!
بدیهی است که دشمنان داخلی و خارجی، نه تنها از «انتقام» ملّت ایران و ملّتهای مظلوم جهان خوششان نمیآید، بلکه وحشت نیز دارند؛ لذا در این فرافکنی، مقاصدی را دنبال میکنند که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود ... :
👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13060.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 بسیاری میپرسند: «چه تفاوتی بین ازدواج موقت و روابط آزاد (زنا) وجود دارد؟» - خطبه ازدواج موقت چگونه است؟
پاسخ (نشانی پیوند):
👈 اگر قرار باشد که فقط به ظاهر، شکل صوری (فیزیک) رفتارها، روابط و تعاملات توجه شود، میتوان این پرسش را به هر کار دیگری تعمیم داد و پرسید:
- در جنگ، چه تفاوتی بین سپاه حق و باطل وجود دارد؛ هر دو میجنگند، میکشند و کشته میشوند؟!
- در تجارت، چه تفاوتی بین تجارت حلال با حرام وجود دارد؛ هر دو کالا یا خدماتی را خریداری مینمایند و میفروشند؟!
📍به لحاظ روحی، روانی، عاطفی، احساسی، فرهنگی، اخلاقی، رفتاری و شخصیتی، چقدر فرق است بین زنی که خود را [اگر چه تا مدتی معین] همسر مردی میبیند، با زنی که فقط خود را برای دقایقی در بستر مردی میبیند؟!
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/nikah/13061.html
@X_shobhe
📖 درس اخلاق از قرآن مجید / 82 - دعا [خواندن و خواستن]، رابطهای دو طرفه بین عبد با معبود میباشد. خداوند متعال نیز تو را میخواند و از تو میخواهد.
متن:
📃 ای كسانی كه ايمان آوردهايد دعوت خدا و پيامبر را اجابت كنيد هنگامی كه شما را به سوی چيزی میخواند كه مايه حياتتان است و بدانيد خداوند ميان انسان و قلب او حائل میشود و اينكه همه شما نزد او (در قيامت) اجتماع خواهيد كرد. (الأنفال، 24)
👈 برخی از مؤمنان نیز رابطهای یک طرفه برقرار مینمایند، یعنی فقط خودشان او را میخوانند و از او میخواهند؛ و حال آن که فرمود: «دعا، رابطهای دو طرفه میباشد»، یعنی خدا هم تو را میخواند و از تو میخواهد - پس او تو را اجابت مینماید، تو نیز باید دعوت و خواستۀ او را اجابت نمایی؛ و البته او نیازی به اجابت تو ندارد، بلکه هر چه از تو میخواهد، به جهت رشد خودت میباشد!
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/Anfal/13062.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 میگویند: "معاصریت" یعنی دغدغههای معاصر را داشته باشی، ولی اگر حرفهای قبل را بزنی معاصر نیستی؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ از روشهای جنگ شناختی و جنگ تبلیغاتی این است که ابتدا یک حکم نادرست صادر میکنند و سپس سایر موارد را بر اساس همان حکم نادرست، بررسی یا قضاوت مینمایند و به مخاطب اجازه و فرصت نمیدهند که راجع به اصل آن حکم، تفکر و تعقل نماید!
📍چه کسی چنین تعریفی از «معاصریت» داده و دلایلش چه بوده است؟!
📍چه کسی منفک از گذشته زندگی میکند یا میتواند زندگی کند؟! زمان حال، امتداد گذشته است، نه مفنک از آن.
📍آیا دغدغههای معاصر، در امتداد و حاصل گذشتههای دور و نزدیک نمیباشد؟!
📌 این انشاهای بیمنطبق، فقط برای این است که بگویند: «اسلام در گذشته نازل شده - مال گذشته است - حرفهای قبلی است و معاصران نباید بپذیرند».
📍اگر دقت نمایید، سابقۀ کفر، الحاد، شرک و نظریات کفار، به مراتب قدیمیتر از اسلام و قرآن مجید میباشد و همان سخنان گذشتگان را با ادبیات جدید تکرار میکنند!
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13064.html
@X_shobhe
📖 درسی از نهج البلاغه با شرحی مختصر - 170/ حکمت 147 - برای دانستن بقای هر کاری، به بقای هدف آن دقت کن.
✍️ آدمی، در هر لحظه در حرکت و مشغول به کاری میباشد؛ برخی از کارها به نظرش بسیار مهم میرسند و برخی دیگر ضروری و برخی دیگر کارهای ساده و روزمره و حتی ممکن است کارهای بسیاری را از روی عادت به انجام رساند؛ اما مهم این است که انسان عاقل، هیچ کاری را بیهدف به انجام نمیرساند، چنان که هر حرکتی، از نقطهای معلوم آغاز میشود و به سوی هدف و مقصدی معین جریان دارد و غیر آن را «سر گردانی و گمراهی» میگویند.
📍اما، مهم این است که آدمی دوست دارد بداند که حرکتش چقدر پویایی و پایداری دارد؟ آیا وقتی به مقصد رسید، به پایان میرسد و متوقف میشود، یا آن که اگر بدنش متوقف شد نیز حقیقت و آثار حرکتش هم چنان ادامه دارد؟!
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/Amir-Muminin/13065.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 خداوند مهربان خیر محض است و همه را برای هدایت و رحمت، برای رسیدن به خیر و سعادت دنیا و آخرت آفریده است. بفرمایید این مطلب چگونه با آیات 13 سوره سجده و آیه 119 سوره هود قابل جمع و توضیح است؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ این که خداوند سبحان، چه چیزی را برای چه آفریده، کسی را در انتخاب مجبور نمیسازد. خداوند متعال، آتش را برای گرما، روشنایی و ... آفریده، اما شاید کسی خودش یا خانۀ دیگران را به آتش بکشد!
📍توجه شود که معنای «رحمت، رحمان و رحیم»، «مهربانی، مهربان و مهربانترین» نمیباشد، چرا که معادل واژۀ مهربانی در عربی «رأفت» میباشد و به مهربان نیز «رئوف» میگویند و البته خداوند سبحان، مهربان نیز هست. «وَأَنَّ اللَّهَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ - و همانا خداوند مهربان و رحیم است» (النّور، 20).
📌 همین که به دو اسم «رئوف و رحیم» جداگانه اشاره نمود، معلوم میشود که هر کدام معنای متفاوتی دارند.
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/Sajdah/13066.html
@X_shobhe
یادداشت سردبیر:
📌 نقش و اثر رسانهها در فرهنگسازی و تغییر نگاه، سبک زندگی و رفتارها
✍️ اگر چه هر پیامی، انسان را مخاطب قرار میدهد و اثر گذاری بر ذهن و قلب را دنبال میکند، اما دریافت آدمی از محیط اطراف، با دو عضو «چشم و گوش» انجام میپذیرد و مقصود همین چشم و گوش ظاهری میباشد... .
📍اولین کار «رسانه»، جلب توجه «چشم و گوش» میباشد؛ چرا که تا توجه جلب نشود، هیچ پیامی دریافت نخواهد شد و جهتگیریها نیز پس از «توجه» اتخاذ میگردد.
📍مقصود از «توجه» نیز هر صدا یا صحنهای نیست که ناگهانی و برای مقطعی بسیار کوتاه، سبب توجه شود؛ بلکه توجهی است که موجب اثرگذاری گردد.
بیشتر [و حتماً] بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/note/13068.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 هر چه فکر میکنم، نمیدانم چگونه میتوانم به جذب مردم برای شرکت در انتخابات موثر باشم. فکر میکنم همه تصمیمشان به آمدن یا نیامدن را گرفتهاند و چیزی نظرشان را عوض نمیکند. راهکار چیست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ پیامبران، امامان، اولیاء الله، صالحان و مصلحان، همه برای اصلاح اتخاذ مواضع و تصمیمات مردم گسیل شدند؛ وگرنه هیچ دعوت، تذکر، ارشاد و تبلیغی صورت نمیگرفت!
📍از ترفندهای دشمن در جنگ نرم، برای ممانعت از هر تبلیغِ آگاهی بخش و رشد دهندهای، این است که میگویند: «هر کسی، هر راهی که دوست داشته را برگزیده و سخن و تبلیغ شما هیچ اثری ندارد!»
این القائات منفی، در حالیست که خودشان لحظهای از تبلیغ اهدف و فرهنگ خود و ضد تبلیغ علیه ارزشهای حقیقی، غفلت و کوتاهی نمیکنند و هرگز نمیگویند: «مردم راه خودشان را انتخاب کردهاند، پس ضد تبلیغ ما اثری ندارد!»
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/Election/13070.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 اگر کسی به ولایت فقیه اعتقاد نداشته باشد، چه مشکلی دارد؛ آیا دینش ناقص است؟ کمی توضیح دهید.
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ قبول نداشتن یک شخص به عنوان «ولی فقیه» یک مقوله است، اما اعتقاد نداشتن به اصل «ولایت فقیه» یک مقولۀ دیگری میباشد.
📍وقتی «ولایت فقیه» مورد بحث و بررسی قرار میگیرد، باید به دو اصل «ولایت» و «فقه و فقاهت» توجه نمود و وقتی با «دین و دینداری» سنجیده میشوند، باید دانست که «دین» چیست و یعنی چه؟ مگر میشود کسی نداند که مقصود از «دین - ولایت و فقه» چیست و سپس نقش اعتقاد یا عدم اعتقاد به «ولایت فقیه» را در کمال یا نقص دین بداند؟!
📍واژۀ «ولایت»، یعنی «سرپرستی» و آن نیز همچون «دین»، اختصاصی به اسلام و اهل عصمت علیهم السلام و ... ندارد و چه بسا برخی (یا بسیاری از مردم جهان)، «ولایت طاغوت» را گردن نهند! مانند پذیرش سرپرستی نظامات سلطه، به رهبری امریکای جنایتکار؛ چنان که در قرآن مجید، به هر دو ولایت اشاره نموده است ... .
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/belief/13072.html
@X_shobhe
آیت الله جوادی آملی
👈 گواهی بر عظمت شهید سلیمانی و امضا روی کفن ایشان - هو الشّاهد + تصویری (3:42 دقیقه)
👇
https://www.x-shobhe.com/film/13077.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 لطفاً به زبان ساده مطلق بودن خداوند را در کمالات توضیح دهید. چرا خداوند محدود به هیچ حدی از نظر زمان و مکان و جسم و غیره نمیشود؟ اگر خدا کمال مطلق نباشد چه اشکالی پیش میآید؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ کمال و کمالات یعنی چه؟! مطلق و غیر مطلق کدامند؟! تعریف زمان و مکان چیست؟!
📍در مباحث شناختی (معرفتی) و استدلالی، حتماً باید به معنای دقیق واژگان دقت نمود؛ گاه دو یا چند نفر در بارۀ موضوعی بحث و حتی جدال میکنند، در حالی که حتی تعاریف آنها از واژگان مورد بحث، متفاوت میباشد!
📍اسم «خدا»، همچون اسمهای دیگر شناختی، فقط و فقط به یک وجه اشاره دارد و آن هم «خود آ» بودن است؛ یعنی او «ازلی» است و چنین نیست که نبوده و بعداً پدید آمده باشد. لذا وقتی میگوییم: «خدا خلق میکند، خدا روزی میدهد، خدا میمیراند و زنده میکند و ...»، مفهوم روشن است، اما هر کدام از این وجوه، اسم جداگانهای دارند، مانند: «خالق، رازق، محیی، ممُیت و ...». بنابراین، آنگاه که به جای هر اسمی میگوییم: «خدا»، در شناخت دچار مشکل میشویم... .
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/monotheism/13079.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا میشود در بهشت، هم درجه و هم جایگاه ائمه علیهم السلام قرار گرفت و دیگران نیز همان پاداش آنان را به صورت کامل دریافت کنند؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ این پرسش را باید از دو منظر مورد مطالعه و بحث قرار داد که عبارتند از: 1- هم درجه و مساوی شدن؛ 2- با آنها محشور شدن و در جوار آنان جای گرفتن ... .
📍خداوند متعال، هیچ دو موجودی را از هر لحاظ مثل هم نیافریده است؛ لذا نه تنها هیچ دو انسانی از هر لحاظ مساوی و مثل هم نیستند، بلکه هیچ دو سلولی نیز از هر لحاظ مساوی و مثل هم نیستند؛ حتی پیامبران الهی و در میان آنها انبیای اولی العزم (صاحب کتاب و شریعت) نیز مثل هم نیستند و هر کدام نسبت به دیگران، تفاوتها و امتیازهایی دارند ... .
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/paradise/13081.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 آیا تا امام زمان نیاید گره از کار بشر باز نشود؟ بنابراین انقلاب ایران فایدهای ندارد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ جنگ شناختی و جنگ تبلیغاتی یعنی همین. دقت شود که چگونه در یک پرسش کوتاه، در منجی بودن حضرت امام مهدی علیه السلام تشکیک شده و در نتیجه، انقلاب اسلامی ایران، بیفایده قلمداد شده است؟!
📍حال به نظر خودتان، در مقام پاسخ، چه باید گفت؟ آیا باید قیام جهانی حضرت امام مهدی علیه السلام را شرح داد و یا از ضرورت و فواید انقلاب اسلامی در ایران سخن گفت؟!
📍ظهور و قیام حضرت امام مهدی علیه السلام، برای باز کردن گره از کار بشر نیست، بلکه برای برچیدن نظامات سلطۀ ظالمانۀ مستکبرانِ کافر و جنایتکار و استقرار حکومت عدل الهی در سرتاسر جهان میباشد که از توابع، آثار و برکاتش، رفع و دفع گرفتاریهای اساسی بشر میباشد.
ادامه 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13082.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چرا آیه ابلاغ نمیتواند برای اول بعثت پیامبر باشد؟ مثلاً در ابتدا فرموده باشد: «ای پیامبر آن چیزی که به تو نازل کردیم را به مردم ابلاغ کن وگرنه رسالتت رو انجام ندادی؟!»
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️این که آیۀ ابلاغ در ابتدای بعثت نزول یافته باشد، دروغی است که «بنی عباس» ساختند و رواج دادند تا بر علویان برتری یابند و البته شبههافکنان در فضای مجازی، میگردند و شبهات مطروحه در تاریخ را پیدا میکنند و دوباره مطرح میسازند!
📍 این نقل جعلی، خبر واحدی در برابر احادیث متواتر از شیعه و سنّی میباشد که زمان نزول آیه را در حجة الواع اعلام نمودهاند.
📍حجة الوداع، دو یا سه ماه پیش از رحلت رسول اکرم صلوات الله علیه و آله واقع شده است.
بیشتر بخوانید 👇
https://www.x-shobhe.com/emamali/13084.html
@X_shobhe
📖 «اصول عقاید تحقیقی است نه تقلیدی - پس باید بخوانیم و بدانیم، تا ایمان ما راسختر شود»
✍️ عدل إلهی - درس 6 / عدل إلهی در محشر و قیامت (پایانی)
👇
https://www.x-shobhe.com/DoctrinalPrinciples/13086.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چرا اهل سنت از ماجرای عظیمی چون کربلا هیچ نمیدانند، آیا در منابع معتبر آنها هیچ نقلی در بارۀ قیام امام و عاشورا نیامده است؟ مواضعشان چیست؟ (لطفاً مستند)
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ چنین نیست که مسلمانان اهل سنّت، دربارۀ امام حسین علیه السلام و فاجعۀ عاشورا در کربلا، هیچ ندانند؛ بلکه بیشتر آنان مطلع میباشند؛ چرا که این نهضت عظیم، چیزی نیست که بتوان آن را مخفی نگهداشت!
📍هرگز نباید تمامی اهل سنّت را به یک چشم دید و گمان نمود که همه مانند وهابیهای عربستان سعودی [که تعدادشان در آنجا نیز زیاد نیست] میباشند.
بیشتر بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/Karbala/13087.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چگونه نسبت به امام مهدی (ع)، به معرفت صحیحی برسیم که امام را برای هدف خودش بخواهیم و چگونه میشود مبدا خواستمان را از این همه کثرت وجاذبههای دنیا، به محبت امام و محبوب واقعی بکشانیم؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️بدیهی است که تا امام علیه السلام و اهدافش را نشناسیم، به چنین اهدافی نخواهیم رسید و هر چه بیشتر بشناسیم، موفقتر خواهیم بود.
📍معرفت (شناخت)، یک اصل مقدم است و اولویت دارد، اما همه چیز نیست! یعنی تا آدمی کسی یا چیزی را نشناسد، نسبت به آن هیچ موضعی ندارد؛ نه خوشش میآید، نه بدش میآید، نه به سویش میرود و نه از آن دور میگزیند؛ و این معرفت (شناخت)، با مطالعه [کسب علم] و تفکر و تعقل در دریافتهای علمی حاصل میگردد؛ چرا که «عقل، به نور علم میبیند».
📍انسانی که عقل دارد، اما علم، اطلاع و آگاهی ندارد، مانند فرد بینایی است که در تاریکی کامل قرار گرفته است و انسانی که علم دارد، اما عقل ندارد؛ مانند فرد نابینا در نور آفتاب میباشد که هیچ شدت نوری، سبب دیدن او نمیگردد؛ اما شناخت همه چیز نیست، بلکه پس از شناخت ... .
بیشتر بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/emammahdi/13089.html
@X_shobhe
📖 صحیفه سجادیه (ع) - 39 / فرازهایی از دعای اول، با شرحی مختصر
✍️ برزخ، بسیار تاریک (ظلمانی) است و چراغ روشناییاش «حمد» میباشد! + صوت (10:32 دقیقه)
https://www.x-shobhe.com/Sahifa/13090.html
@X_shobhe