eitaa logo
حدائِقَ ذاتَ بَهجةٍ
481 دنبال‌کننده
285 عکس
210 ویدیو
29 فایل
به نام خدا این کانال در ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ در پی وبلاگی با همین نام ( حدائق ذات بهجت ) و به نشانیِ http://www.kashmiri.blogfa.com راه اندازی شد. 💖 برای ارتباط با نگارنده کانال: @s_a_tehrani
مشاهده در ایتا
دانلود
☘ در طی ۲۷ روز و در ساعت و جای مشخصی این عکس از ماه گرفته شده.
🌺 مرحوم سید احمدعلی سجادی 🌺 صوت و متن سخنان آقا گُلعلی عبداللهی گیلانی درباره ی وی پیشتر در کانال بارگذاری شده است؛ مراجعه بفرمائید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 فرجام آز و طمع را در کمتر از سه دقیقه به تصویر کشیده. ساخت انگلستان سال ۲۰۰۸ م.
💥 سفرنامه ها 🌸 کاشمر: عکس قدیمی از مزار شهید آیه الله سیدحسن مدرس - رحمه الله - 💧بار اول در پنجشنبه ۲۸ رجب ۱۴۱۶ق. به زیارت او مشرف شدم و دو نفر از دوستان را هم با خود بردم ( محمد ک. را از تهران و جواد ق. را از مشهد ) و بار دوم در شوال ۱۴۱۸ق. به تنهائی. 💧و در هر بار، چون امکان بازگشت از کاشمر به تهران یا قم برایم نبود، هر بار از مشهد به کاشمر رفته و دوباره آن راه طولانی را تا مشهد برگشته و از آن جا به تهران و قم برگشتم. و امامزاده مرتضی و حمزه - علیهماالسلام - را هم در آن شهر زیارت کردم. 💧و این نبود مگر به سبب عشقی که آن سالها به حضرت آیه الله ... - رحمه الله - داشتم و او هم به مدرس علاقه داشت. عاشق که باشی، حضرت عشق، به هر جا که بخواهد، تو را می کشانَد ... و "جوانی گذر کرد، یادش بخیر!" 💧 آیه الله بهجت - رحمه الله - فرمود: "وقتی، برقی زد؛ در میان خواب و بیداری دیدم شخصی این جا [ جلو بنده ] نشسته است؛ متوجه شدم مرحوم سیدحسن مدرس است با همان عمامه و عصا و ... [ هیاتی که در عکسهای او دیده می شود ]؛ قدری ناراحت بود اما چیزی نگفت؛ پیش خود حس کردم مایل است محل دفن او تغییر کند و از آن جا [= مدفنش ] که غریب است، به مشهد منتقل شود؛ از این رو به آقاخامنه ای پیغام دادم این کار را انجام دهد [ اما ] نمی دانم چه کرد." ( ز ...، ص ۳۳۵ و ۳۳۶ و ۳۶۰ ). 💧 آیه الله بهاءالدینی هم به زیارت او رفت و سپس فرمود: "اگر هزار نفر از ما می خواستند این کار را نکنیم، حریف ما نمی شدند؛ وضع خود سید بود که ما را به آن جا کشاند؛ او مرد فوق العاده ای بود؛ نمونه ای از یک روحانی واقعی!" 👇
☝️💧این ناچیز می گوید: شاید ترسِ بجا از سوء استفاده ی وهابیان در انتقال قبور پاک امامان - علیهم السلام - مانع عمده ی انتقال قبر مرحوم مدرس است؛ در این صورت می توان با ساخت دو - سه کارخانه در اطراف مرقدش، باعث سکونت خانواده های زیادی در آن جا شد که طبعاً به زیارت آرامگاه مرحوم مدرس رفته و او را از غربت در خواهند آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 مرحوم آیه الله کشمیری ( ۸ ): تشرف به حضور امام زمان سنخیت می خواهد و چون ایشان طاهر اند، برای زیارتشان باید پاک بود. / زیارت "سلام علی آل یس" و توسل، راهِ تشرف به محضر ایشان است. / اثر نماز روزانه ی "هزار توحید". / با مردم محشور نبودم. / به اندازه ای به 'وادی السلام' عشق داشتم که تدریسهایم را نیز در آن جا قرار داده بودم؛ [ گاهی ] ناگهان هوس 'وادی السلام' می کردم. - - - - - - - - - - 🌺 نگارنده تقریباً همان زمان ضبط این فیلم، آن را دیده است که در آن مرحوم آیه الله کشمیری می فرماید: "آقاخمینی از من پرسید: 'وضع ایران [ و این انقلاب ] را چه گونه می بینی؟' و من به ایشان گفتم: [ ... ]" اما آن بخش از فیلم حذف شده است.
🌸 - پرسش: دکتر س. این پرسش یا اشکال را مطرح کرده که علامه طباطبائی با این که خودش در عمل بسیار مهربان بود، چه گونه آیه های سراپا خشونت و کشتن و تازیانه زدن و ... را با اعتقاد کامل به قرآن، تفسیر کرده و به آنان معتقد بوده؟! شما که علامه طباطبائی را می شناسید، آیا این را تائید می کنید یا نه؟ و اگر تائید می کنید، چه گونه این اشکال را از میان می برید؟ 🌸 - پاسخ: بله؛ هم مرحوم علامه طباطبائی فوقَ العاده مهربان و نازک دل و عاطفی بودند و هم قرآن و آیه های مربوط به جهاد و قصاص و اجرای حدودی مانند تازیانه زدن و ... را همدلانه و باورمندانه تفسیر کرده اند. 💧اما مشکل دکتر س. از این جا برخاسته که - مانند برخی موهوماتِ دیگرش - شیپور را از دهانه ی گشادش می نوازد! به این معنا که وی و همفکران غربی اش، ابتدا تسلیم این پندارِ باطل شده اند که 'هرگونه خشونتی بد است، حتی اگر مجازاتهای بظاهر خشنی ( بخوانید: هم سنگی ) باشد که خدا با صراحت آنها را دستور داده و حکمت آنها را نیز گفته است'! 💧و جالب است که خودِ خدا هم می دانسته پاره ای آن را خِلافِ رافت و مهربانی خواهند نامید و پیشاپیش فرموده است: "وَ لا تَاخُذکُم بِهِما رافَه فِی دِینِ اللهِ = مبادا نسبت به این دو گنهکار در [ اجرای احکامِ ] دین خدا رافت و دلسوزی کنید!" (توبه:۲) 💧اما آن افراد، آن مجازاتها را مناسب مردم خشن عرب در روزگار قدیم می دانند! 💧لکن مرحوم علامه طباطبائی و امثال وی، احکام خدا را از این 'زاویه ی غلط' نمی بینند تا دچار چنان سردرگمی و شگفتی شوند؛ آنان ✍ اولاً: حکمت و فایده ی حدود و تعزیرات را بخوبی می فهمند و آنها را ضامن بقای زندگی سالم اجتماعی می دانند. ✍ ثانیاً: نقطه ی آغازشان برای موضعی که در برابر این احکام دارند، "اطاعت از فرمان خدا"ست. یعنی چون هماره دنبال بندگی خدایند، همه ی احکام خدا را از این منظر عمل می کنند و خروجی اش این می شود که ما این عالمان ربانی را در زندگی و برخورد با مردم، به لطافتِ برگ گُل می بینیم اما در جایش، بسیار دلاور و بی باک و بظاهر خشن اند. 👈 یعنی سرچشمه ی نرمی اخلاق اولیای خدا دقیقاً همان جاست که زبریِ اخلاق آنان از جا گرفته شده و اینان در این مقام، اصلاً توجهی به نُمود اخلاق و رفتار خود ندارند؛ بلکه همه ی توجهشان برای به دست آوردن رضای خدا و بندگی ست؛ هرچند جلوه ی بیرونی و بعدی اش، گاهی تندی و گاهی نرمی باشد. 👉 💧اگر تو دیده وری، نیک و بد ز حق بینی/ دو بینی از قِبَلِ چشم اَحوَل افتاده است و: "درشتی و نرمی به هم در، به است." 💧اما در نظام سکولار - که انسان جای خدا را گرفته - از همان آغاز یکسره از هر نوع خشونتی برای مجازات مجرم، رَم می کنند و سپس در راهِ ساخت جامعه ای بی مشکل، خودکشی می کنند و موفق نمی شوند! ✍ ثالثاً: مگر همین علامه طباطبائی نبود که در زمان ناامنی تبریز، تفنگ تهیه کرده و شبها بر بام خانه اش در روستا، پاس می داد و آماده ی شلیک به سمت یاغیان بود؟! پس سیره ی عملی او نیز - پس از پرورش در دامان آیه الله قاضی - با خشونت مشروع همراه بود. 💧این که کسی مانند مرحوم آیه الله ... بگوید: "من حتی اگر بدانم کسی مَهدورُالدّم و واجبُ الِاعدام است، نمی توانم حکم اعدام او را صادر کنم"، ضعف و نقصان است. ( نه قوّت و کمال! ) - - - - - - - - - - 🌺 امیرمومنان علی - علیه السلام - فرمود: به خدا قسم، همچنان خواهند ماند تا این که حرامی از خدا را نگذارند مگر این که آن را حلال بشمارند = وَ اللهِ لایَزالُونَ حَتّی لایَدَعُوا لِلّهِ مُحَرَّماً اِلّا استَحَلُّوهُ ( نَهجُ البَلاغَهِ، خ۹۸ )
🌺 خطای دید ( ۱ ): 💧 از سمت راست که ببینید، سه تاست و از سمت چپ، چهار تا! 💧فایده ی دیدن این خطاها، تخطئه ی خویش و احتمال خطا در دیده ها و شنیده ها و فهمیده ها و در نتیجه، "احتیاط" در همه چیز است. 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 خطای دید ( ۲ ): تغییر رنگ مکعّبها و حرکت فلشهای درون آنها، باعث می شود خود مکعّبها را هم در حال حرکت ببینیم در حالی که در یک جا هستند! 💧موسیقی اش را حذف بفرمائید.
🌺 شگفتیهای دریا ( ۱ ): 💧دریاها به اندازه ای شگفتی دارند که از روزگار کهن که به آن پی بردند، این مثل را ساختند: " از دریا هرچه شنیدی، می توانی باور کرده و آن را نقل کنی = حَدِّث عَن البَحرِ وَ لاحَرَجَ." 💧( این جمله را درباره ی بنواسرائیل هم گفته اند. ) 💧در دعای جوشن کبیر هم آمده: "ای خدائی که شگفتیهای تو در دریاهاست = یا مَن فِی البِحارِ عَجائِبُهُ! 🌸 تصویرهای بالا از حلزون دریائی ست که در باتلاقهای کم عمق انگلستان و کانادا زندگی می کند؛ هم حیوان است و هم گیاه! ( توانائی تولید کلروفیل دارد. ) 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 🌺 شگفتیهای دریا ( ۳ ): 💧جانوری در دریا که به محض حس کردن خطر، چنان تند به درون بستر دریا می رود که گویا غیب می شود! 👇
👆🌺 شگفتیهای دریا ( ۴ ): 💧می گویند عروس دریائی تنها جانداری ست که مرگ ندارد!
🌺 ساخته ی بشر نیست؛ کاردستی خداست و جان دارد!
🌺 همان که این را هم رنگ آمیزی کرده؛ هَل تَری مِن فُطُور؟!
استاد و شاگرد - رَحِمَهُما الله -.
🌺 سامِرّاء در ۱۰۰ سال پیش. عَلی ساکِنیها السَّلامُ و الصَّلاه!
🌺 تصویر مرحوم آیه الله سید ابوالحسن اصفهانی ( مرجع تقلید پیش از آیه الله بروجردی ) در سفری که به بعلبک لبنان رفته و در حال استراحت بود. 💧با این که به عارف سترگ: مرحوم آیه الله قاضی ارادت داشت و خودش نیز دارای تشرفاتی به حضرت غایب - عجّل الله فرَجه - بود اما می گفت: "این سخت گیری ام بر دستگاه ایشان، اقتضای مرجعیت است."
🌺 داستان 'عنب و انگور و اوزوم و استافیل' به زبانی دیگر.