🍀امام کاظم علیهالسلام:
🔸بهترین دعا صلوات است،
سپس دعا برای برادران،
سپس دعا برای خودت، درمورد حاجتهایی که دوست داری.
🔹أَفْضَلُ الدُّعَاءِ الصَّلَاةُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِمْ ثُمَّ الدُّعَاءُ لِلْإِخْوَانِ ثُمَّ الدُّعَاءُ لِنَفْسِكَ فِيمَا أَحْبَبْت
📚مکارم الاخلاق، ص۳۸۹.
🔸صلوات با عجل فرجهم، جمع بهترین دعاها
#صلوات
#دعای_مستجاب
4_5845700976643671961.mp3
4.13M
🔊 صوت جزء یکم قرآن کریم
🕑 مدت زمان: ۳۴ دقیقه
khatm Quran - joze 01.pdf
7.81M
🔸 طرح ختم قرآن در ماه مبارک رمضان به نیت سلامتی امام زمان علیه السلام
📖 روز اول ماه مبارک رمضان: متن جزء یکم قرآن
💠 قرائت دعای نورانی ابوحمزه ثمالی
در سحرگاهان ماه مبارک رمضان
🗓 از دوشنبه (۱۴۰۲/۱۲/۲۱)
(به مدت ۳۰ شب)
🕛 از ساعت ۲۴ 🕛
📌 مشهد، خیابان آیه الله بهجت، بین بهجت ۲ و ۲/۱، پلاک ۵۱۵، زنگ ۲
(حسینیه مرحوم حاج محمد صالحی)
(آقایان و بانوان)
📍 مسیریابی از طریق:
نشان | بلد | گوگل | ویز
🎥 لینک پخش زنده :
Aparat.com/sahargahanedoa/live
🤲 اللّٰهُمَّـ ؏َجِّلْ لِوَلیِّڪَ الْفَرَج 🤲
🔸پویش همگانی «دعای مستجاب»
📿 ختم روزانه ۳۱۳ صلوات به نیت تعجیل فرج
هدیه به پیشگاه حضرت نرجس سلام الله علیها
🔸شروع : آغاز ماه مبارک رمضان
🔸پایان: عید فطر
🔹شرایط:
👈در این پویش قراره هر روز ۳۱۳ صلوات با عجل فرجهم بفرستیم.
به نیت تعجیل در فرج مولا
هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها
👈فرقی نداره چه ساعتی، هر ساعتی از شبانهروز میشه خوند.
👈 ۳۱۳ صلوات باید یکجا باشه
👈بعد از فرج آقا، حاجات شخصی خودمون رو هم میتونیم درنظر بگیریم.
👈نیاز به ثبتنام و اعلام نیس!
👈اگه یه روزی نشد صلواتها را بفرستید، میشه قضاش رو توی روزهای بعد خوند.
🛑 تتمّه ی شعبان
مرگ مغیرة بن شعبه لعنت الله علیه 🔥
🔺در ماه شعبان سال 50 هـ مغیرة بن شعبه لعنت الله علیه 🔥 در حالی که از طرف معاویه لعنت الله علیه 🔥 حاکم کوفه بود، در سنّ 70 سالگی به درک واصل شد. و زیاد بن ابیه به جای او منصوب شد. مغیرة بن شعبه در کوفه #سبّ به مولا امیرالمؤمنين صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ می نمود و خطباء را امر می کرد که آن حضرت را لعن کنند و تا زمان فرا رسیدن مرگش این عمل را ترک نکرد.
🔺مغیره لعنت الله علیه 🔥 از اصحاب #صحیفه ی ملعونه و لیله ی عقبه بود که می خواستند پیامبر صلّی الله علیه و آله را به قتل برسانند، و همچنین از اصحاب #سقیفه است.
🔺او از کسانی بود که در آتش زدن دَر منزل مولا امیرالمؤمنین صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ ، #شکستن دَر، کتک زدن به مادر سادات حضرت #صدّیقه شهیده فاطمه زهرا علیها السلام و سقط جنین شریک بود.
🔻زنای مغیره با امّ جمیل در بصره و إجراء نشدن حدّ بر او توسط عُمَر؛ لعنت الله علیه 🔥 شهرت خاصّ دارد و در کتب شیعه و سنّی با مدارک مختلف ذکر شده است.
🔺مغیره لعنت الله علیه 🔥 #زناکار ترین مردم در جاهلیّت و اسلام بود. از کسانی بود که به دستور معاویه همراه عمرو عاص و عروة بن زبیر لعنت الله علیهما 🔥روایاتی دروغین ساختند که مقتضای آن ها وجوب لعن و برائت از مولا #امیرالمؤمنين صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ بود و برای این کار معاویه لعنت الله علیه 🔥 #جوائز فوق العاده ای برای آنان مقرّر کرد.
🔻او در محضر #امام حسن صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ جسارت ها به پدر بزرگوارش نمود.
امّا آن حضرت جواب های مناسبی به او دادند و در آخر فرمودند :
↩️«تو آن کسی هستی که فاطمه دختر رسول خدا صلّی الله علیه و آله را زدی تا بدن مبارکش خونین شد و فرزندش (محسن علیهما السلام) را سقط نمود».💯💯
📕کشف الهاویة در تاریخ و وقائع ایّام معاویة : ص 288
📘ارشاد القلوب : ج 2، ص 332
📗بحار الأنوار : ج 30، ص 401
📙احتجاج : ج 1، ص 414
💯برمغیرة بن شعبه تا قیام قیامت همیشه و مدام لعنت باد 👊 👊
🌷 نشر مطلب به نیت تبیین عقاید مذهب شیعه با شما عزیزان🌷
🛑 تتمّه ی شعبان
2️⃣ مرگ حفصه لعنت الله علیه 🔥
🔻در ماه شعبان سال 45 هـ #حفصه از دنیا رفت و #مروان لعنت الله علیه 🔥 بر جنازه ی او نماز خواند.
🔺حفصه دختر عُمَر بن خطّاب، لعنت الله علیه 🔥 ابتدا زوجه ی خنیس بن عبد الله بود. بعد از آن که خنیس وفات کرد عُمَر او را به عقد پیامبر صلّی الله علیه و آله در آورد. او با اخلاق و رفتار خود پیامبر صلّی الله علیه و آله و اهل بیت علیهم السلام را می آزرد، به حدّی که پیامبر صلّی الله علیه و آله او را طلاق داد و با اصرار بعضی رجوع فرمود.
🔺در جنگ جَمَل خواست که با عایشه حرکت کند، ولی برادرش عبد الله بن عُمَر مانع گردید. امّا هنگامی که لشکر امیر المؤمنين علیه السلام به منزل ذی قار رسیدند عایشه نامه ای به این مضمون برای حفصه نوشت :
«خبر زیادی لشکر ما به علی بن ابی طالب صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ رسیده است و او از ترس در ذی قار اقامت کرده است و از این جنگ جان سالم به در نخواهد بُرد ...».
🔻چون نامه به دست حفصه رسید کنیزان و مغنیه ها را جمع کرد و آنان دایره ها می نواختند و👈 اشعاری می خواندند که در آنها امیر المؤمنين صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ را به بدی یاد می کردند و زن های بنی امیّه جمع شدند و شادی می کردند.
🔺خبر به امّ کلثوم علیها السلام که رسید با عدّه ای از بانوان به صورت ناشناس وارد مجلس شدند و ناگهان صورت ها را باز کردند. حفصه خجالت کشید و امّ کلثوم علیها السلام آیه ای که مربوط به زن های حضرت #نوح و #لوط علیهما السلام بود ـ که نافرمانی آن دو پیامبر را نمودند و درباره ی #حفصه و #عایشه لعنت الله علیهما 🔥نازل شده بود ـ بر حفصه قرائت کرد و فرمود :
🔻«اگر تو و عایشه امروز برای خواری پدر من #امیر المؤمنين صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ به یکدیگر کمک می کنید، این کار شما تازگی ندارد چرا که همین معامله را با جدّم #پیامبر صلّی الله علیه و آله کردید».
🔺حفصه لعنت الله علیه 🔥 چون دید رسوا شده است نامه ی عایشه را پاره کرد و از ام کلثوم علیها السلام خواست که بیشتر از این او را رسوا نکند.
📚 منابع :
📙المستدرک علی الصحیحین : ج 4 ، ص 15.
📗عین العبرة : ص 41. و
📘سوره تحریم : آیه ی 10 : «ضَرَبَ اللهُ مَثَلاً لِلَّذِينَ كَفَرُوا اِمْرَأَةَ نُوحٍ وَ امْرَأَةَ لُوطٍ كَانَتَا تَحْتَ عَبْدَيْنِ مِنْ عِبَادِنَا صَالِحَيْنِ فَخَانَتَاهُمَا فَلَمْ يُغْنِيَا عَنْهُمَا مِنَ اللهِ شَيْئاً وَ قِيلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِينَ».
📕الکائفة فی ابطال توبة الخاطئة (شیخ مفید) : ص 16. و
💯بر حفصه تا قیام قیامت همیشه و مدام لعنت باد 👊 👊