5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیخ زکزاکی باز هم گل کاشت..
#سلام_فرمانده در نیجریه |
▪️ببینید شیخ ابراهیم زاکزاکی در آفریقا چه غوغائی بر پا کرده.
آقا فرمود: ما تنها نیستیم.
قلبهای پاک زیادی با ماست.
@fereshtehrouhafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ژنرال بازنشسته مصری خطاب به کارشناس اسرائیلی:
👀 با تمام اختلافاتی که با ایران داریم اگر اسرائیل بخواهد به ایران حمله کند، مسلمان و مسیحی در کنار ایران خواهیم بود..!!
@fereshtehrouhafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🌱 بشارتی برای مومنین
🔹فضیلت عبادت در ایام غیبت حضرت ولی عصر (عج)
🎙آیت الله بهجت
@fereshtehrouhafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلام شهدا:
شکست وقتی است که به وظیفه مان عمل نکنیم
@fereshtehrouhafza
هدایت شده از اینستای انقلابی
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نزدیک سال نو، حواستان به بقیه هست؟
🔹 توجه داشته باشند که در این ایام سال نو بسیاری از مستمندان، بسیاری از مستضعفین هستند که برای سال نویِشان مثلًا نتوانستهاند آن چیزهایی را که میخواستهاند، بچههایشان میخواستند، تهیه کنند. آنهایی که دارند به اینها کمک بکنند.
@Radar_enghelabe
هدایت شده از رۅحــــــــــ♡ﮰ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حتما هر روز
یه سلام به
امام حسین علیه السلام بدید..♥️
💠@masoudaali_ir
هدایت شده از پایگاه خبری جانبازان انقلاب اسلامی
📍روحانی همچنان در آرزوی برجام
مجله «آگاهینو» در شماره اخیرش گزارشی از جلسه حسن روحانی با چند چهره رسانهای اصلاحطلب منتشر کرده است. در بخشی از این گزارش نویسنده به نقل از روحانی نوشته که وی خیلی شبها از فرط فکر به اوضاع کشور بیشتر از یک یا دو ساعت نمیخوابیده است.
ظاهرا یکی از این شبها هم وقتی بوده که قیمت بنزین را بدون اطلاعرسانی به مردم و انجام مقدمات لازم، به یکباره سه برابر کرد و صبح جمعه فهمید که بنزین گران شده!
آگاهینو در ادامه نوشته: «روحانی شبی در همین یکسال و نیم اخیر خواب دبیر کل سازمان ملل متحد را دیده است که از او میخواهد در جمع سران این سازمان سخنرانی کند و امضای توافق هستهای را اعلام کند و روحانی سعی میکند به او یادآوری کند دیگر رئیس جمهور نیست!
ظاهرا حسن روحانی که در قضیه برجام دچار شکست عشقی شده و همچنان خواب اجرای برجام را میبیند و خبر ندارد که در این یک سال و نیم، بسیاری از اقداماتی که دولت وی متوقف بر برجام کرده بود، بدون آن انجام شده است.
🆔 @janbaz_net
هدایت شده از اینستای انقلابی
عکس تونل توحید بر روی جلد یک کتاب آموزشی در استرالیا
💬 #rasad_722
@insta_enghelabi
هدایت شده از عصر زنان
♦️ خانواده مدرن و سنتی
#اختصاصی
✍🏼| مهدیه منافی
▪️در سالهای اخیر زیاد شنیدهایم که غرب در حال بازگشت به خانواده و اصلاح روند اشتباهی است که پیموده است و معمولا اینطور گفته میشود که خانوادهمحوری یکی از رویکردهای مهم موج چهارم فمینیسم است. اما خود غربیها محوریت موج چهارم را بر توانمندسازی زنان، استفاده از ابزارهای اینترنتی برای گفتن از تجربههای زیسته و آزارهای جنسی که با آنها مواجه بودهاند میدانند.
اگر فرض بر صحت این مدعا در بازگشت غرب به خانواده باشد سؤال این جاست که غرب در حال بازگشت به کدام خانواده است؟ آیا منظور از خانواده در نگاه آنها همانی است که مد نظر ماست یا این دو تعریف تفاوت اساسی و ماهوی دارند؟
▪️واقعیت این است که در غرب خانواده از خانوادهی «سنتی» به «مدرن» تغییر کرده است. خانوادهای که در آن «فرد» محور است و اصالت با فرد است نه جمع و مبانی ارزشی نیز بر اساس منافع فردی تعریف میشوند. با این مبنا رویکرد اصلی و اولیه در تنظیم روابط، «حقوق» است نه ارزش های اخلاقی و انسانی و آنچه رابطهی زن و مرد را تعیین میکند تفکیک نقش بر اساس ویژگی های ذاتی مبتنی بر جنسیت نیست بلکه با مبنای برابری است. در خانواده مدرن ارزشهای خویشاوندی کنار گذاشته شده و ارزشهای فردگرایانه جایگزین شدهاند.
▪️از سوی دیگر به اذعان خانم "ایزابل ساهیل" در کتاب «نسل رها شده» با توجه به شرایط پیش آمده که محصول آزادی بیضابطهی روابط جنسی است «نیاز به بازتعریف مفهوم خانواده» در کشوهای غربی است. کما این که تعاریف جدید را در قانونی شدن انواع خانوادهی همجنس نیز شاهد هستیم.
▪️اگر چه سریالهایی مثل «این ما هستیم» یا انیمیشن «انکانتو» سعی دارند الگویی خویشاوندی سه نسلی با حضور پدربزرگ/مادربزرگ، فرزندان و نوهها را نشان دهند و بین زیست مدرن و ارزشهای خانواده سنتی با تکرار عبارت «ما خانواده هستیم» پیوستی ایجاد کنند اما واقعیت این است که رویکرد مدرن با تعریفی که از انسان و روابط زن و مرد ارائه میدهد نتیجهاش همانی شده که در غرب میبینیم نه آنی که در این فیلمها تصویر میشود.
▪️رویکرد مقابل خانواده مدرن، در نگاه اسلامی، خانوادهی سنتی نیست بلکه خانوادهی الهی است که ارزشهای آن برگرفته از مفاهیم عمیق دینی است. در دین، مودت و رحمت ساماندهندهی اصلی روابط میان زوجین است و اگر خانواده از حالت یگانگی و «وفاق» به سمت جدایی و «شقاق» رفت، آنگاه حقوق و کمک از قانون به میدان میآید و حقوق ساماندهندهی ثانویه در روابط زن و مرد خانواده است نه اولیه. اگر در خانوادهی مدرن منافع فردی حاکم است، در خانواده الهی منافع جمعی اولویت دارد و ارزشهای اخلاقی چون ایثار با این نگاه معنا پیدا میکند. در خانوادهای که اسلام میسازد، مبنای تقسیم نقشها نه تنها برابری نیست بلکه بر اساس تفاوتهای ذاتی مبتنی بر جنسیت این تفکیک صورت میگیرد و غایت خانوادهی اسلامی و حتی مفاهیم جنسیت و زوجیت محدود و محصور به دنیا نیست بلکه تا آخرت و زندگی پس از دنیا نیز ادامه دارد.
▪️اگر بخواهیم تفاوت مبنایی نگاه اسلام و مدرنیته در خانواده را بیان کنیم باید برگردیم به مفهوم انسان و تعریفی که از انسان در این دو وادی وجود دارد را بررسی کنیم. که اگر تعریف ما از انسان اومانیستی (عالم بر محور انسان) بود یا الهی و بر محور خدا (عالم و انسان بر محور خدا) خروجیش دو تمدن، دو جامعه و خانوادهای که کوچکترین واحد است با مبانی و ساختار کاملا متفاوت خواهد شد و از این حیث از نگاه اسلامی هیچگاه نمیتوانیم اشکال زندگی همباش، همجنسگرا و انواع دیگر را که در ساختاری خارج از طبیعت زن و مرد قرار میگیرد را در تعریف خانواده قرار دهیم.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|