⚠️ لباس را برای چه می خواهی؟!
مرحوم آیت الله حاج شیخ محمدرضا مهدوی کنی(ره) در خاطره ای می فرمودند: روزی پیش آقا شیخ رجبعلی خیاط(رضوان الله تعالی علیه) که از اوتاد بودند و مرحوم قمشه ای ( نور الله قبره الشریف) به ایشان ارادت داشتند، رفته بودم تا بدهم برایم لباس بدوزند. شیخ رجبعلی رو کردند به من و فرمودند: لباس را برای چه می خواهی؟
🔵👈 گفتم: می خواهم طلبه شوم. ایشان فرمودند که : می خواهی طلبه شوی یا آدم؟!
( و در ادامه گفتند) به عنوان پدر پیر،سفارشی تو را می کنم،همیشه به یاد داشته باش : در زندگی کارها را فقط برای خدا انجام بده.به تمامی اعمالی که انجام می دهی رنگ خدایی بده،حتی به خوردن و خوابیدن. کلام این پیر خیاط،اثر خاصی در دل من گذاشت و همواره کلام ایشان را به یاد می آورم و آرزو دارم چنان باشم که ایشان می فرمودند.
[ منبع:هفته نامه پرتو سخن، ص 2 ، شماره744 ]
💬 #لباس
💬 #طلبگی
💬 #روحانیت
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 کانال چرا طلبگی 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @chera_talabgi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹به دوستانتان ارسال بفرمایید
🎙🌸 حضرت امام خمینی (ره)
🗂موضوع : با علم کسی تهذیب نمی شود!
👌بسیار عالی حتما گوش کنید😍
💬 #تهذیب
♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️❁➖❁♦️
🔵 کانال چرا طلبگی 🔰
👇👇👇👇👇
🆔 @chera_talabgi
فیش منبر از سخنرانی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی در مورد ایام فاطمیه
اعجاز فاطمی.mp3
1.2M
اعجاز #فاطمی
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🏴 ایام فاطمیه
معارف فاطمی.mp3
665.4K
معارف #فاطمی
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🏴 #ایام_فاطمیه
کیمیای فاطمی.mp3
1.62M
کیمیای #فاطمی
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🏴 #ایام_فاطمیه
مادر امّت.mp3
4.28M
مادر امت
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🏴 #ایام_فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🏴 #ایام_فاطمیه
🏴🏴🏴🏴
در شهر لندن در مراسمی که برای بزرگداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برگزار شد، سخنران مجلس، روضه مصیبت حضرت زهرا سلام الله علیها خواند.
در میان روضه وقتی که به شکسته شدن پهلوی حضرت زهرا (س) رسید ناگهان پزشک مشهور با صدای بلند شروع به گریه کرد. 😭
پس از پایان مراسم گریه های این پزشک توجه همه را جلب کرد. زیرا همچنان پس از پایان روضه و سینه زنی گریه اش تمام نشده بود و در حال و هوای خود بود. 😭
حاضرین مراسم دورش جمع شدند و سعی کردند اورا آرام کنند. در حالی که همچنان با صدای بلند گریه میکرد،😭 سخنران پیشش آمد و پرسید، آقای دکتر من چه جمله ای خواندم که شما اینطور دلت شکست و گریه ات تمام نمی شود؟
دکتر گفت من پزشک متخصص جراحی های شکستگی اعضای بدن هستم.
من خیلی خوب می دانم که اگه یک استخوان بدن بشکند، درد و اذیت بدن نهایتا در همان نقطه می ماند و بیشتر نمی شود.
😔 اما اگر #پهلوی کسی بشکند و او بخواهد نفس بکشد، تحمل این درد برای او غیر قابل تحمل خواهد بود. و با هر بار نفس کشیدن، درد بیشتر و آزار دهنده تر میشود.
درک این واقعه برای من بسیار سخت است که حضرت زهرا (س) روزها، هر لحظه این درد را به تنهایی تحمل کرد و حتی به حضرت علی علیه السلام خبر ندادند...
🏴 #یا_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها
🎙گرفته از سخنرانی سید رضوی (هندی) مدیر کانال درس اخلاق
@chera_talabi
💠 دلیل ملقب شدن فاطمه(س) به ام ابیها
شما ببینید آن حضرت[فاطمه(سلاماللَّهعلیها)] چگونه زندگی کرده است! تا قبل از ازدواج که دخترکی بود، با آن پدرِ به این عظمت کاری کرد که کنیهاش را امّابیها - مادرِ پدر – گذاشتند. در آن زمان، پیامبر رحمت و نور، پدیدآورندهی دنیای نو و رهبر و فرماندهی عظیم آن انقلاب جهانی - انقلابی که باید تا ابد بماند - در حال برافراشتن پرچم اسلام بود. بیخود که نمیگویند امّابیها! نامیدن آن حضرت به این کنیه، به دلیل خدمت و کار و مجاهدت و تلاش اوست. آن حضرت چه در دوران مکّه، چه در دوران شعبابیطالب - با آنهمه سختیهاکه داشت - و چه آن هنگام که مادرش خدیجه از دنیا رفت و پیغمبر را تنها گذاشت، در کنار و غمخوارِ پدر بود. دلِ پیغمبر در مدّت کوتاهی با دو حادثهی وفات خدیجه و وفات ابیطالب شکست.
به فاصلهی کمی این دو شخصیّت از دست پیغمبر رفتند و پیغمبر احساس تنهایی کرد. فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها در آن روزها قدبرافراشت و با دستهای کوچک خود غبار محنت را از چهرهی پیغمبر زدود. امّابیها؛ تسلّی بخش پیغمبر. این کُنیت از آن ایام نشأت گرفت.
🗓 ۱۳۷۳/۰۹/۰۳
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
🔴 چه شده که آیات الهی در ما اثر ندارد؟!
ای عزیز! اگر به هر یک از ما یک طفل ده ساله (ای) اطلاع د هد که خانه ات آتش گرفت یا پسرت در آب افتاد و الان غرق می شود، آیا اگر اشتغال به هر کار مهمی داشته باشیم، دست از آن برداشته، در تعقیب این اخبار هولناک سراسیمه می دویم یا آن که با اطمینانِ نفس نشسته اعتنا نمی کنیم؟ اکنون چه شده است، تمام آیات و اخبار و برهان و عیان به قدر خبر یک بچه ده ساله در ما تاثیر نکرده،
🔵👈 اگر تاثیر کرده بود، راحتی را از ما سلب نموده بود. آیا این کوری باطن ... را باید به چه نحو معالجه کرد؟ آیا این مرض قلبی محتاج به علاج و طبیب (نیست)؟
(امام خمینی -ره ، شرح حدیث جنود عقل و جهل، ص 286)
بزرگواری روح !
حضرت علی علیه السلام ( می فرماید : ) وَ هانَت عَلَیهِ نَفسُهُ مَن أَمَّرَعَلَیها لِسانَهُ؛ آن کسی که هوای نفس خودش را بر خودش غلبه می دهد، آن کسی که تابع شهوت خودش و هواپرست است باید بداند که اولین اهانت را به خودش کرده، خودش را پست کرده است. شهوت پرستی نوعی پستی است. اصلاً در منطق خودش، علی(علیه السلام) تمام رذایل اخلاقی ( را) در یک کلمه جمع می(کند) و آن پستی روح است. بزرگوار نبودن است،
✅ و تمام فضایل اخلاقی را علی (علیه السلام ) در یک کلمه جمع می کند، و آن بزرگواری روح است. در روح خودتان احساس بزرگواری کنید. می بینید راستگو هستید، می بینید امین هستید، می بینید با استقامت هستید. می بینید خویشتن دار هستید، منیع الطبع هستید، غیبت نمی کنید، هیچ کار پستی نمی کنید (در روح خودتان احساس بزرگواری کنید.)
[ استاد شهید مرتضی مطهری ، آزادی معنوی ، تهران ، صدرا ، چاپ سی