یاد ایام
⏳ ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - سالروز شهادت حسن تهرانی مقدم ، بنیانگذار صنعت موشکی ایران ▫️از فرمانده هان دوران
🚩 اخلاق و رفتار #شهیدتهرانی_مقدم:
🚩نوکر واقعی امام حسین(ع)👇
🌹چند روز قبل از شهادت شهید تهرانی مقدم، ایشان آمد منزل ما تا مادر را ببیند. آمد دست مادر را بوسید و گفت: مادر من دیشب خواب دیدم که از دنیا رفتهام. در یک قبر تنگ و تاریک دو ملک غضبناک به شدت وحشتناک از من سؤال میکردند. آنها با همان صورت ترسناک پرسیدند: چیزی هم برای آخرتت داری؟... من هرچه فکر کردم چه بگویم هیچ چیز یادم نیامد. کمی تأمل کردم تا اینکه این جمله به ذهنم آمد که بگویم: من اقامه عزای آقا ابا عبدالله (ع) را کردم و بر امام حسین (ع) گریهها کردم. تا این جمله را گفتم. قبر باز و روشن شد و بوستانی در مقابلم ظاهر شد. ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه؛ این موضوع اسباب دستگیری من خواهد شد.... شهید تهرانی مقدم همان روز در آنجا برنامه ریزی کرد و زیر زمین منزل را تبدیل به حسینیه کرد. این حسینیه یادگار شهید ماست و در واقع آن تعظیم به شعائرالهی است که خداوند متعال فرمودند: و من یعظم شعائر الله فانها من تقوی القلوب... شهید تهرانی مقدم عملاً در تکریم اهل بیت (ع) و دفاع و پیروی از ولایت داشتند...
🌹همچنین او همچنین وصیت کرد تا دستمالی را که با آن، گریههای در مصیبت اهل بیت (ع) و به ویژه حضرت سیدالشهداء (ع) را پاک کرده بود با وی دفن کنند... شهید حسن طهرانی مقدم در بخشی از وصیت نامه خود بر لزوم اقامه عزا برای سید و سالار شهیدان حضرت حسین بن علی(ع) تأکید کرده و در وصیت نامه اش آورده است که: "هر وقت به یاد من افتادید برای شادیم یاد و ذکر اهل بیت (ع) و ذکر مصیبت آقا اباعبدالله و ائمه اطهار(ع) نمائید..."
#کتاب_ذوالفقارولایت
راوی: مادر شهید
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجتالاسلام جواد اژهئی*
بسمه تعالی
با اندوه و تأسف فراوان خبر درگذشت عالم مجاهد جناب حجةالاسلام آقای دکتر جواد اژهئی را دریافت کردم؛ شخصیت برجسته و ممتازی که سالهای متمادی مجاهدتهای بزرگ و مبارک را بااخلاص و بدون اندک تظاهری عهدهدار شد. یادگارهای فراموشنشدنی برای کشور و انقلاب برجای گذاشت.
تشکیل انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، تشکیل مدارس استعدادهای درخشان کشور، مدیریت پدرانه بر مجموعههای نخبگانی جوان، و سازنده در دوران طلائی مدالآوریهای علمی بینالمللی از جملهی این یادگارهای بیهمانند است.
این مجاهد خاموش که خود برادر شهیدی عزیز و داماد شهید عالیقدر آیتالله بهشتی بود بنای نخبگی و نخبهپروری را بر شالودههای محکم ایمان وانقلاب استوار ساخت و سپیدروی و سرافراز به ملاقات خداوند رحیم شتافت. اینجانب با تأسف عمیق به همسر گرامی و صبور و فرزندان عزیز و دیگر منسوبان و بازماندگان ایشان و نیز عموم جامعهی نخبگانی کشور تسلیت عرض میکنم. رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحوم مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
ا▫️▪️▫️▪️▫️
* ایشان امروز در سن ۷۲سالگی بر اثر کرونا به دیار باقی شتافت
🔰 کدام آبان؟
🔸 تحقیر تاریخی پهلوی در کاخ سفید و کنار کارتر دموکرات
🔹 ۲۳ آبان سالروز آخرين اعتماد بي نتيجه حكومت پهلوي به رئيس جمهور دموكرات آمريكا مورد توجه كاربران فضاي مجازي قرار گرفته است
🔹 كاربران با ترند کردن هشتگ #کدام_آبان و با انتشار تصاويري از سفر محمدرضا پهلوي به آمريكا در ۲۳ آبان سال ۵۶ به بازخواني اتفاقات اين سفر و تحقيرشدن شاه ايران در مقابل رسانه هاي دنيا پرداختند و بر ضرورت عدم اعتماد به آمريكا تاكيد كردند؛ سفري كه شاه به قصد جلب كمكهاي كارتر دموكرات براي حفظ حكومتش رفت اما حدود يكسال بعد مجبور به فرار از كشور شد.
یاد ایام
🔰 کدام آبان؟ 🔸 تحقیر تاریخی پهلوی در کاخ سفید و کنار کارتر دموکرات 🔹 ۲۳ آبان سالروز آخرين اعتماد بي
روزالین کارتر و جیمی کارتر میزبان محمدرضا پهلوی و فرح
تصویر متعلق به ۲۴ آبان ۱۳۵۶ است.
یاد ایام
📆پانزده نوامبر (۲۴آبان)روز جهانی فلسفه
📆پانزده نوامبر (۲۴آبان)روز جهانی فلسفه
🖌فلسفه مطالعۀ ماهیت حقیقت و وجود، آنچه دانستن آن ممکن است و رفتار صحیح و غلط است. این کلمه ریشه در واژه یونانی phílosophía به معنی عشق به خرد دارد. فلسفه یکی از مهمترین حوزههای تفکر بشری است که تلاش میکند به درک معنای واقعی زندگی برسد.
در سال۲۰۰۲میلادی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) روز جهانی فلسفه را معرفی نمود
توجه مجدد به فلسفه در سطح ملی و بینالمللی؛ تقویت پژوهشها، مطالعات و تحلیلهای فلسلفی دربارۀ مسائل مهم جهان معاصر برای پاسخگویی به چالشهای پیش روی بشریت؛ افزایش آگاهی عمومی دربارۀ اهمیت فلسفه برای کمک به جوامع در انتخابهایی که متاثر از جهانی شدن و ورود به عصر مدرنیته پیش روز آنها گذاشته شده؛ بهبود آموزش فلسفه در جهان با تاکید بر دسترسی همگان به این آموزشها؛ و تاکید بر اهمیت فراگیر شدن آموزش فلسفه برای نسلهای بعدی، ازجمله اهدافی هستند که یونسکو در روز جهانی فلسفه دنبال میکند.
بسیاری از متفکرین معتقدند، ریشۀ فلسفه در شگفتی است. در واقع فلسفه از طبیعت شگفتی انسان دربارۀ خود و جهانی که در آن زندگی میکند، نشات میگیرد.
این حوزۀ علوم انسانی تفکر برای تفکر، مورد سوال قرار دادن حقایق پذیرفته شده، بررسی فرضیهها و یافتن نتایج را به ما میآموزد.
فلسفه برای قرنها و در فرهنگهای مختلف، مفاهیم، ایدهها و تحلیلهای متعددی را سبب شده و مبانی اندیشۀ انتقادی، مستقل و خلاق را شکل داده است.
روز جهانی فلسفه، اهمیت تفکر فلسفی را ارج نهاده و مردم سراسر جهان را به تبادل میراث فلسفی خود با یکدیگر فرا میخواند.
از نظر یونسکو، فلسفه مبانی مفهومی اصول و ارزشهایی را فراهم میآورد که صلح جهانی بر آنها تکیه دارد: دموکراسی، حقوق بشر، عدالت و برابری. فلسفه به تقویت این بنیانهای صحیح همزیستی صلح آمیز کمک میکند.
#بریده_جرائد ، #اطلاعات ، 24 آبان 1340 : از صدور فرمان اختیارات به نام #علی_امینی نخست وزیر تا بازداشت شهردار سابق تهران!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی: والله العلی العظیم اگر مشکلات کشور راه حل نداشت من کاندید نمیشدم
یاد ایام
🌹۲۴ آبان ۱۳۹۹ بیستمین سالگرد شهادت مظلومانه دکتر "ادواردو (مهدی) آنیلی" به دست شبکه ترور صهیونیسم جه
🌹 ۲۴ آبان؛ سالروز شهادت ادواردو آنيلي
❤️کسي که امام خميني(ره) پيشانيش را بوسید.
♦️شهید (مهدی) ادواردو آنیلی فرزند جياني آنيلي سناتور و میلیاردر ایتالیایی، صاحب کارخانه ماشین سازی فیات، فراری، اوبکو، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، چندین کارخانه صنعتی، بانکهای خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا، کوریره، دلاسرا و باشگاه فوتبال یوونتوس، در ۶ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد.
♦️او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه دکترا فارغ التحصیل شد.
♦️اجداد ادواردو با راهاندازی کارخانه فیات در ایتالیا این صنعت عظیم را در آنجا بنا گذاشتند که امروزه بستگانش سهامدار عمده شرکت فیات، صاحب بانکها و بیمهها، باشگاه یوونتوس و... هستند. پدر ادواردو کاتولیک و مادرش یک پرنسس یهودی است.
♦️گفته ميشود هدف اصلي يهوديان در وصلت با خانواده آنيلي تلاش براي تصاحب اموال ميلياردي اين خانواده بود به همين دليل بعدها خواهر ادواردو نيز به عقد يک خبرنگار یهودی به نام «الکان» در ميآيد، که اين ازدواج با وجود چهار فرزند به طلاق ميانجامد و ازدواج مجدد خواهر ادواردو با يک مسيحي صورت ميگيرد و از اینجا به بعد، یک نوع رقابت بین یهودیت و مسیحیت در مورد فرزندان خواهر ادواردو بهوجود میآید.
♦️بياهميتي ثروت آنيلي براي ادواردو و تمايلش به اسلام، موجب ميشود که پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جيانيآنيلي پسر برادرش که يک مسيحي بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعيين ميکند. اما چيزي نميگذرد که خبر مرگ پسرعموي ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای ميپيچد. اين مرگ نيز از مرگهاي مشکوک خانواده آنيلي بود؛ چرا که اگر وي به عنوان وارث اموال آنيلي زنده ميماند، مدیریت اين ثروت عظيم به یک مسیحی تعلق ميگرفت و این خلاف خواسته يهوديان بود.
♦️ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین میگوید: «زماني که در دانشگاه نيويورک درس ميخواندم، یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم چشمم افتاد به قرآن و کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم، احساس کردم این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته بشر باشد، اين بود که بسيار تحت تاثیر قرار گرفتم اين شد که آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.»
♦️اولین آشنایی ادواردو آنيلي با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبههای دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا (در سالهای ۵۸ تا۶۱) بوده که از طريق تلويزيون ايتاليا پخش شده که ادواردو پس از شنيدن اين مصاحبه برای دیدار با وی به سفارت ايران در ايتاليا مراجعه کرده و همين ارتباط ها نهایتا باعث گرویدن آنيلي به تشیع شد.ادوادو چند بار به ایران سفر کرده و زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شده بود. در یکی از این سفرها در هفتم فروردین 1360 در نماز جمعه به امامت آیتالله خامنهای شرکت میکند.
♦️در همین سفر ادواردو با بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را میبوسد.
♦️ادواردو نگران سوءقصد از سوی صهیونیستها بود و به آقای قدیری گفته بود كه آنها او را به خاطر اسلام آوردنش خواهند كشت و قتل او را به خودكشی، حادثه غیرمترقبه یا بیماری نسبت خواهند داد و حتی او را به زور در یك درمانگاه روانی خصوصی ویژه میلیاردرها در نزدیكی مرز سوئیس به طور كاملاً مخفی بستری كرده بودند و بالاخره همانطور كه خود ادواردو حدس میزد، در ۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ (۲۴ آبان ۱۳۷۹) در یك واقعه مرموزانه در سن ۴۶ سالگی توسط ایادی صهیونیست جهانی، غریبانه به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی: والله العلی العظیم اگر مشکلات کشور راه حل نداشت من کاندید نمیشدم
۲۴ آبان (۱۳۶۰) سالگرد رحلت صاحب کتاب ارزشمند تفسیر المیزان
رمز موفقیت علامه طباطبایی از زبان
فرزند ایشان :
«پدر بیشتر از همه به کار و تلاش و تحقیق توصیه می کرد. خودش در تمام طول سال، فقط یک روز عاشورا را تعطیل می کرد و در بقیه ی ایام، چهارده تا شانزده ساعت مشغول تحصیل، تحقیق و تعلیم بود و هرگز احساس خستگی نمی کرد. بزرگترین نصیحتش این بود که حق را به مردم بشناسانید، آن هم با استدلال و حق کسی را ضایع نکنید.»
#خاطره_نگاشت
🔻شیوه مقابله علامه طباطبایی با تحرکات حزب توده
📌 روایتی از آیتالله محمد صادقی تهرانی
🗓۲۴ آبان ۱۳۶۰؛ رحلت علامه طباطبایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعریازعارف،فیلسوف،فقیه ومفسر کبیرقرآن علامه طباطبایی
من به سرچشمۀ خورشید نه خود بُردم راه
ذرهای بودم ومهر تو مرا بالا برد
من خَسِ بی سر و پایم که به سیل افتادم
اوکه میرفت مرا هم به دلِ دریابرد
🗓۲۴ آبان ۱۳۶۰؛ رحلت علامه طباطبایی، فیلسوف و مفسر بزرگ قرآن کریم
@yade_ayyam
✅ کانال یاد ایام
(http://axnegar.fahares.com/axnegar/zLfOyUNk9tnlHj/8653827.jpg) ✍️۲۴ آبان و منتخبی از خاطرات اکبر هاشمی رفسنجانی:
💠سال۱۳۶۰:
واکنش هاشمی به خبر فوت علامه طباطبایی/ شروع حرکت جدید ضد انقلاب از آمل به عنوان سربداران!
✍️ در آمل از جنگل حرکت جدیدی از طرف ضدانقلاب بهعنوان «سربداران» شروع شده و چند نفر از سپاه و ژاندارمری را شهید کردهاند و ضربههایی به آنها خورده و نیروهای دولت آماده مبارزه با آنها در جنگل شدهاند.
خبر رسید، استاد علامه طباطبائی، فقیه، فیلسوف، مفسر و عارف اسلامی فوت شده است. اعلامیهای از طرف مجلس دادم. شخص بزرگی را از دست دادهایم.
💠سال۱۳۶۱:
اعتراض مجلس به حضور نمایندگان رئیس جمهور در تشییع جنازه برژنف/ وحشت کشورهای عربی از ورود ایران به خاک عراق
✍️ به دفترم آمدم. در مجلس اعتراضی از طرف بعضی از نمایندگان در خصوص اعزام هیئتی از طرف رئیس جمهوری به مسکو برای تشییع جنازه برژنف وجود دارد.ظهر چند ملاقات داشتم. عصر در جلسه کمیسیون آیین نامه شرکت کردم. اول شب دوسه ملاقات داشتم. شب در دفترم ماندم و گزارشها را خواندم. مرحله جدید جنگ و ورود ما به خاک عراق و موضع شورای همکاری کشورهای عربی جنوب خلیج فارس در برابر ما، موضوعات مورد بحث محافل سیاسی و خبری است. به نظر میرسد که کشورهای عربی وحشت کردهاند ولی تاکنون تصمیمی علیه ما اتخاذ نکردهاند.
💠سال۱۳۶۲:
گلایه مسئول ستاد نمازجمعه از فشار روی بازاریهای مسئول/ پیشنهاد تعویض استاندار کرمان با استاندار یزد!
✍️صبح زود به مجلس رفتم و تا ساعت هشت صبح کارها را انجام دادم. در جلسه علنی، اساسنامه وزارت جهادسازندگی مطرح بود. چند ماده تصویب شد. ظهر آقای محمد علی صدوقی نماینده یزد آمد و از انتقادات و مخالفت های بعضی از روحانیون کرمان از استاندار ناراحت بود. پیشنهاد تعویض او را با استاندار یزد میکرد.
آقای مقصودی مسئول ستاد برگزاری نماز جمعه آمد و از فشار روی بازاریهای مسئول گله داشت. اول شب در دفتر آقای خامنه ای با فرمانده سپاه جلسه داشتیم. گزارشی از وضع لبنان و بازداشت ارتشبد حسین فردوست و عدهای از جنگلی های منافق و فتح زندان دولتو در کردستان دادند. سپس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران جلسه داشت و جمعی از کاندیداهای مجلس آینده را تصویب کردیم.
💠سال۱۳۶۳:
توصیه های هاشمی به عسگراولادی/ نباید در یک بخش از نیروهای انقلاب، محصور شویم!
✍️آقای عسکراولادی آمد. از بیتفاوت شدن مردم نسبت به انقلاب، ابراز نگرانی میکرد. می خواست نتیجه بگیرد که دولت، خوب عمل نکرده است. برضرورت همکاری بیشتر من با جامعه مدرسین اصرار داشت. در مورد موضوع اول گفتم که باید هدفگیری ما، قشر محروم جامعه باشد که اکثریت اند و مورد رضایت خدا و اسلام هم هست. در مورد موضوع دوم، تصدیق کردم و به ایشان توصیه کردم که لازم است انقلاب را از اتهام ناروای طرفداری از سرمایه داران دور کنیم و حزب جمهوری اسلامی هم لازم است، نیروهای خود را حفظ کند و گفتم حمایت های امام برای حزب مهم است و اکنون کسانی تلاش میکنند که امام را قانع کنند که حزب از سیاست های امام فاصله گرفته است. یادآوری کردم، آخرین بار که من برای گرفتن اجازه تأسیس حزب با امام مذاکره کردم، ایشان نگران بودند که ماها به جای حالت پدری برای کل نیروهای انقلاب، در یک بخش از نیروها محصور شویم و اکنون افق چنین نگرانی، بیشتر نمایان شده است.
➖ منتخبان مجلس خبرگان از ۲۸ مرداد تدوین #قانون_اساسی را شروع کردند. در ۲۴ آبان ۵۸ کار تدوین به پایان رسید و سرانجام با رای قریب به اتفاق واجدان شرایط، یعنی 99/5% ، مصوبه به تایید ملت، قانون شد. مرداد تا آبان 58 اوج بحث و جدلها پیرامون سرنوشت قانون اساسی جدید کشور و مفاد آن بود. یکی از حساسترین و حیاتیترین موارد، بررسی اصل مربوط به ولایت فقیه بود.
➖ امام خمینی(ره) در ایام کار مجلس کمتر به اظهارنظر درباره #مواد_قانون میپرداخت. اما این خودداری، در یک مورد به شکلی واضح و صریح نقض شد و آن در مقام پاسخگویی به شبهاتی بود که ولایت فقیه را هدف قرار داده بودند.
➖ با روشنگریها و تاکیدات صریح امام و پایمردی و تبیینِ یاران او در مجلس خبرگان که همگی منتخبان مردم بودند، #اصل_ولایت_فقیه در قانون اساسی کشور گنجانده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ولایت می مانیم 💕
یاد ایام
🌹۲۴ آبان ۱۳۹۹ بیستمین سالگرد شهادت مظلومانه دکتر "ادواردو (مهدی) آنیلی" به دست شبکه ترور صهیونیسم جه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشن_گرافیک | ادواردو آنیلی
◽️همه چیز درباره شهید مهدی (ادواردو) آنیلی
💠 او چه ارزشی برای عقاید خود قائل بود که از جان و ثروت و نفوذ خانواده آنیلی گذر کرد؟
🆔 @yade_ayyam
یاد ایام
🎥 موشن_گرافیک | ادواردو آنیلی ◽️همه چیز درباره شهید مهدی (ادواردو) آنیلی 💠 او چه ارزشی برای عقاید
🔰سحر ادواردو
📝روایتی از دیدار ادواردو آنیلی با امام خمینی (ره)
🔹قديری ابيانه ميگويد: «وقتی برایش راجع به تشیع توضیح دادم، مشتاق شد و بعد از شیعه شدن و ذکر شهادتین، نام او را «مهدی» گذاشتیم. بار اول که به ایران آمد، خدمت حضرت امام(ره) رفت. در آن ملاقات، حضرت آیت الله خامنه ای، آقای هاشمی، سید احمد خمینی و فخرالدین حجازی حضور داشتند.»
🔺 ادوادو چند بار به ایران سفر کرده، در یکی از این سفرها در هفتم فروردین ۱۳۶۰ در نماز جمعه به امامت آیت الله خامنه ای شرکت میکند. در همین سفر ادواردو با بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را میبوسد.
🔹 ادواردو با اینكه به دلیل موقعیت مالی و سیاسی خانودهاش با بسیاری از رهبران سیاسی و مذهبی جهان ملاقات كرده بود، در ملاقات با حضرت امام(ره) به شدت شیفته #سادگی، عظمت و #معنویت ایشان شده بود.
🔺 ایگورمن خبرنگار روزنامه لاستامپا ایتالیا میگوید: وقتی ادواردو از ملاقاتش با حضرت امام(ره) و تحت تاثیر قرار گرفتنش صحبت میكرد، من احساس كردم كه امامخمینی(ره) او را سحر كرده است.
#خاطرات_امام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ استاد شهید مرتضی مطهری:
چرا عقیده حق از طرفدارانش بیشتر ضرر میبیند تا مخالفینش؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« اگر میرحسین موسوی رأی میاورد چی میشد؟! »
سناریوی_فریب_افکار_عمومی