یاد ایام
#چراغ_راه 🔰 او را توصیه میکنم... «و اوصیه بالاخلاص فی العمل و الجهد فیه و ترک الکسل.» ✅ او را به
🔰 بعد وفات دستشان باز تر است
آیت الله بهجت (رضوان الله تعالی علیه) فرمودند: «اولیای خدا بعد از وفاتشان دستشان بازتر است.» این برای بنده خیلی امیدبخش است. ما در زمان حیات ایشان مهربانی و الطاف و چیزهایی را که درک کردیم که واقعاً هیچ پدری به فرزندش نداشته است نه تنها نسبت به من بلکه نسبت به همه.
اگر این جمله را اضافه کنیم که اولیا خدا بعد از وفاتشان دستشان بازتر است باید هنوز هم امیدوار باشیم که آن برکات به صورت کاملتری ادامه داشته باشد...
۹۵/۱۰/۳۰
🔺میز کار آیت الله مصباح یزدی (رضوان الله تعالی علیه) در منزل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ترامپ هم خوراک مار و مور میشود ولی جمهوری اسلامی خواهد ماند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بعضی وقت ها لازم است نگاهی به گذشته بیاندازیم
🔻لازم است سخنان برخی را بعد از هفت سال جلوی آنها بگذاریم تا ببینند که چه گفته اند و چه شده اند
🔻یک منجی وجود دارد که درست کند آنچه که حسن خراب کرد و آنچه که نساخت و آنچه را که از فرصت های یک ملت از دست داد؟
🔻مال اندوزان از سفره انقلاب، انقلابی نمی شوند ، خرفت می شوند
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه سنگین نماینده مجلس به روحانی و جهانگیری
محسن دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔸مشکلات بودجه نیازی به بلد بودن چهار عمل اصلی ندارد و با سواد دوم دبستان هم مشهود است.
🔸آقایان چنان رونق اقتصادی ایجاد کردند که مردم به یارانه نیازی ندارند چون کفاف زندگی آنها را نمیدهد.
🔸با ارز ۴۲۰۰ تومانی یک طبقه جدید به نام «طبقه جهانگیری» ایجاد شده است.
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال "یاد ایام"
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دیدار صمیمانه رهبر انقلاب با خانواده شهید «وهانج رشیدپور» شهید ارمنی و نگاه ویژه ایشان به زنان خانهدار
✍️مقام معظم رهبری: "مردم به زن خانهدار به چشم زن بیکار نگاه میکنند؛ در حالی که کاری که زن خانهدار میکند، از کار بیشتر مردهایی که بیرون از خانه کار میکنند سختتر است؛ چون رئیس داخل خانه، خانم است. مدیریت خانه فقط پخت و پز نیست."
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال "یاد ایام"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ #درانتظار_طلوع | دوم بهمن ۱۳۵۷
🔹از دسیسه های #بختیار تا حمله نظامیان رژیم شاه به مسجد اعظم ارومیه
🔸روزنامه اطلاعات ، 2_بهمن_1357
راهپیمایی شنبه به رهبری امام خمینی/ قره_باغی : ارتش کودتا نمی کند و پشتیبان دولت قانونی است/ شاپور_بختیار : در سنگر نخست وزیری می مانم/ از سوی کارکنان ایران ایر ترتیب داده شد: پرواز انقلاب ویژه امام خمینی/ برادر شاه: 17 سال مورد غضب شاه بودم!/ صدور نفت به خارج آزاد نشده است/ خبر اشپیگل : نزیه نخست وزیر شوای_انقلاب / استعفای رئیس شورای_سلطنت
🗓 3 بهمن 1235
💠 تصرف بوشهر توسط انگلیسیها که مقدمه جداشدن هرات از ایران گردید!!
🔹 در این روز ناوگان انگلستان در خلیج فارس سواحل بوشهر را گلوله باران کرد. قدرتهاي اروپايي به ایران اجازه نداده بودند نيروي دريايي موثر و توپخانه ساحلي داشته باشد، لذا تنها مردم بومی بودند که 45روز در برابرآنها مقاوت کرده تا این که انگلیسی ها موفق شدند بوشهر و اطراف آن را به تصرف خود درآورند. طولاني به حمله کرده و آن را به تصرف خود درآوردند.
🔸 هدف از این اشغال آن بود که به ایران فشار آورد و از هرات و غرب افغانستان چشم پوشی کند که البته در این کار خود نیز موفق شد! این ناحیه تا آن زمان جزء خاک ایران بود که به آن «ایران خاوری» می گفتند و حتی شاه عباس صفوی اهل هرات بود. انگلستان نام این سرزمین را افغانستان گذاشت که حایل بین روسیه و هندوستان بود. انگلستان هموار بیم راهیابی روسها به هند(مستعمره انگلستان) و اقیانوس هند را داشتند، لذا درصدد برآمدند که هرات را از ایران جدا نموده و به انضمام سایر مناطق افغانستان، تحت سیطره حاکم دست نشانده خود در آنجا قرار دهند.
▪️ پس از تجاوز بریتانیا به خاک ایران، ناصرالدین شاه قاجار تسلیم خواست متجاوزین شد و در طی عهدنامهای ننگین که در پاریس بین نماینده ایران و سفیر بریتانیا امضا شد قرار شد که نیروهای بریتانیا از جنوب ایران خارج شوند و در عوض، ایران نیز از هرات صرف نظر کند و استقلال افغانستان را به رسمیت شناخت!- به این ترتیب، بخش اعظمی از سرزمین ایران از مام میهن جدا شد!
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🌿 با مطالعه این قرارداد و قراردادهای تحمیلی مشابه مانند: ترکمانچای، گلستان و ...، هر فرد منصفی اذعان به حقانیت انقلاب و نظام اسلامی می کند زیرا در طی 8سال دفاع مقدس، امام و شهدای این سرزمین نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ایران در تصرف دشمن باقی بماند. این در حالی بود که ایران محاصره اقتصادی بود و حتی سیم خاردار را هم به ما نمی دادند و با این حال در برابر جهان ایستادیم. طرف ما فقط صدام نبود بلکه ابرقدرت های شرق و غرب عالم و دست نشانده های منطقه ای آنان پشتیبان عراق بودند.
💠 3 بهمن 1307 - ايجاد دیوان کیفر علیه فساد اداری
🔹 فساد اداري از جمله اختلاس و ارتشاء و پارتي بازي در ایران از قرن 13میلادی آغاز و در عهد قاجارها گسترش يافته و در ادارات دولتي به صورت يك امر عادي در آمده بود و از پيشرفت كار جلوگيري مي كرد. ازتاریخ 3بهمن ماه 1307 سازمان قضايي ويژه و مختص تعقيب قضايي و مجازات مقامات و كاركنان ادارات دولتي، شهرداري ها و ... به نام ديوان كيفر كاركنان دولت آغاز بكار كرد.
🔸از جمله وظایف آن برخورد شدید با هرگونه فساد اداري بود كه به وجهه ايران در افكار عمومي جهان لطمه زده بودند. با اجراي قانون تاسيس دفاتر اسناد رسمي، مسئله بزرگ ديگر كه سند سازي (جعل و تزوير) براي تملک ناحق املاك افراد و جامعه (اراضي ملي) است نيز حل می شد. وزير دادگستري وقت، چند تن ازخوشنامترين قضات را از جمله عبدالعلي لطفي (وزير دادگستري دولت مصدق) به عضويت در اين ديوان منصوب كرد. این دیوان، اندكي پس از تاسيس، دست به تعقيب قضايي و توقيف مقام هاي ارشد چون عبدالحسين تيمورتاش وزير دربار زد.