eitaa logo
یاد ایام
100 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2هزار ویدیو
153 فایل
💠 نگاهی به حقایق و وقابع عبرت آموز و رویدادهای سیاسی اجتماعی و زندگی مردمان ابن مرز و بوم در یک صد سال اخیر، از زمان قاجار، پهلوی تا عصر حاضر 📢🎥📷 در قالب صوت و فیلم و عکس های گاه کمیاب، جالب و خاطره انگیز
مشاهده در ایتا
دانلود
مجاهد در راه خدا، چہ وقت بر زمین مےگذارد؟؟ آنگاه کہ دست سوے معبود بردارد.. کہ فرمودند: مباد از دستمان بیفتد!
ظهور این جوانان نشانه‌ای است بر پایان عصر حاکمیت ظلم و استکبار و نزدیک شدن دولت کریمه‌ی آل مُحَمَّد ﷺ 🌷 شهید آوینی دوران
📅 17 خرداد 1364-سالروز عملیات ظفر ۱ 🔹عملیات ایذایی ظفر1 در جزیره مینو توسط ارتش انجام گرفت. پس از عملیات بدر در بهمن ماه ۱۳۶۳،ایران به عملیات گشتی رزمی محدود و نفوذی اقدام کرد. مهم ترین دلیل برای انتخاب این منطقه، فراهم آوردن زمینه مناسب برای انجام عملیات بزرگ والفجر ۸ بود. 🔸رزمندگان اسلام در جهت ایجاد زمینه برای انجام عملیات سرنوشت ساز والفجر ۸ و شناسایی راه کار دشمن، به اجرای چند عملیات تاکتیکی کوچک دست زدند. برای رسیدن به این مهم، سلسله عملیات های کوچک قدس و عاشورا توسط سپاه و سلسله عملیات ظفر توسط ارتش به اجرا درآمد. اهداف این عملیات ها، آزادسازی مناطقی از خاک میهن اسلامی، ایجاد تحرک در جبهه ها، قرار دادن دشمن در حالت یاس و نومیدی، مختل کردن ماهواره های اطلاعاتی، فریب و گمراه کردن نیروهای دشمن و پراکندن یگان های آنان، جلوگیری از تمرکز دشمن در نقاط حساس، شناسایی مناطق عملیاتی و نشان دادن عزم راسخ رزمندگان در تعقیب جنگ و مجازات متجاوز بود. ▪️در این راستا بود که عملیات ایذایی ظفر یک در شامگاه 17 خرداد در منطقه عملیاتی جزیره مینو، با هدف انهدام بخشی از نیروهای دشمن به اجرا درآمد. در این حمله، تلفات و خساراتی بر دشمن وارد شد و تعدادی از سنگرهای انفرادی و اجتماعی دشمن منهدم گردید.
⚪️ در طول جنگ تحمیلی، عملیاتی دیگری به همین نام (عملیات ظفر ۱) توسط سپاه انجام شد. این عملیات کوچک در تاريخ 27 شهريور 1366 در عمق دويست كيلومتري خاك عراق و در استان دهوك و سليمانيه عراق انجام گرفت.👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمليات ظفر 1 در استان دهوك عراق توسط سپاه عمليات كوچك ظفر 1 در تاريخ 27 شهريور 1366 در عمق دويست كيلومتري خاك عراق در استان دهوك و سليمانيه عراق با هدف انهدام مراكز نظامي رژيم بعثي عراق به اجرا درآمد. رزمندگان تحت امر قرارگاه رمضان سپاه، با حمله به شهرهاي اين منطقه، موفق به آزادسازي آن‏ها شده و نيروهاي دشمن را منهدم ساختند. رزمندگان در ادامه، 60 پايگاه دشمن را به آتش كشيدند و پس از آن، منطقه‏اي به وسعت 30 كيلومتر مربع را تحت كنترل خود درآوردند. رزمندگان اسلام در شب دوم عمليات، مرحله دوم حمله را با يورش به قرارگاه‏ها، پل‏ها و محل‏هاي استقرار دشمن در عمق 200 كيلومتري خاك عراق آغاز كردند و ضربات سنگيني به دشمن وارد نمودند. در اين حال نيروهاي بعثي براي بازپس‏گيري مناطق از كف داده، با پشتيباني تعداد زيادي تانك، هواپيما، هلي‏كوپتر و بهره‏گيري از نيروهاي ويژه وارد عمل شدند كه با مقابله شديد رزمندگان اسلام، تعداد زيادي كشته و زخمي و اسير بر جاي گذاشتند. در اين عمليات علاوه بر انهدام ده‏ها دستگاه تانك و نفربر و تعدادي خورو و انواع سلاح سبك و نيمه سنگين و چندين انبار مهمات، تعداد هزار نفر از نيروهاي دشمن كشته و زخمي و پانصد تن ديگر به اسارت قواي اسلام درآمدند.
🌿 ساده و بی آلایش ⚪️ اطلاعات مهمی داشتم. گفتند بنی صدر آمده جبهه. رفتم به دیدار او . . . ❗️آنقدر تشكیلات و از این اتاق به آن اتاق داشت كه پشیمان شدم. ⁉️ پیش خودم گفتم: یعنی جنگ را اینها می‌خواهند پیش ببرند؟! ➖ با ناراحتی برگشتم رفتم نزد نماینده‌ی امام (آیت الله خامنه‌ای) 🚪دنبال رئیس دفتر و... می‌گشتم برای هماهنگی. ✅ در اتاق را كه باز كردم، دیدم روی تخت سربازی نشسته و كارهایش را انجام می‌دهد. ... ساده و بی ادعا 🔆 آرامشش، آرامم كرد. 🎤 راوی: شهید حجت الاسلام 📖 برگرفته از کتاب پرتوی از خورشید، ص۱۶۵. ————————-—— 📡 کانال "دفاع مقدس"
🌷 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ - سالروز شهادت ، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی — مسئول تبلیغات جبهه و جنگ ا▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ علامه مصباح یزدی:👇 ▫️از اولین کسانی که با مؤسسه علمی-تبلیغی "در راه حق" همکاری می‌کردند و شهید شدند، مرحوم بودند. از آن مردان مخلص، پاک، صاف و زلال. مرحوم آقای شیرازی خیلی منبر خوب و جالب و شیرینی هم داشت. ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️ 💢شهید حجت‌الاسلام «عباس شیرازی»؛ مرد بصیرت و روشنگری 🔶شهید شیخ عباس شیرازی تمام زندگی پربار خود را وقف تبلیغ اسلام و روشنگری مردم کرد که سرانجام پس از عمری مجاهدت در هفدهم خرداد سال ۱۳۶۴ در حوالی شهر «دزفول» به شهادت رسید.
📅 17 خرداد 1364- شهادت حجت الاسلام 🔸قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی ▫️کشاورز زاده‌‌ای که در سال ۱۳۳۶ جهت تحصیل علوم دینی به قم عزیمت نمود و به علت هوش و استعداد فوق العاده‌ای که داشت به سرعت (سطح) را تا سال ۱۳۴۳ به پایان برد. بعد از آن در محضر علمایی چون امام خمینی و دیگر مراجع به کسب علوم دینی پرداخت. پس از قیام 15خرداد فعالانه در صحنه مبارزه علیه رژیم پهلوی شرکت داشت و با سخنرانی‌های پر شورش مردم را با اهداف انقلاب آشنا می‌نمود. او غالبا مناطق محروم را برای انجام فعالیت‌های تبلیغی بر می‌گزید. بارها ممنوع المنبر شد اما هر بار در راه خود مصمم تر می شد تا این که دستگیر و زندانی می شود. پس از آزادی باز لحظه‌ای آرام نگرفت. با پیروزی انقلاب ، از سوی رهبر به امامت جمعه تنکابن و سپس خمین انتخاب گردید و مدتی بعد به قم بازگشت و با یاری جمعی از روحانیون دبیرخانه ائمه جمعه را تأسیس نموده و بعد از مدتی به سمت دادستان کل انقلاب منصوب شد. در سال ۵۹ به عنوان قاضی انتخاب گردید و بر اثر فعالیت‌های بی نظر او به بازرسی دادگاه‌های انقلاب سراسر کشور معرفی گردید. سر پرشور او ماندن در پشت جبهه را برنمی‌تابید از این رو راهی منطقه شد. در جبهه ماند تا سرانجام در ظهر جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ بر اثر حادثه رانندگی به شهادت رسید و پیکر مطهرش در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد. ▪️خاطره‌ای از زبان برادر شهید: با عباس از محل کار به خانه باز می‌گشتیم که او گفت: «بیا به دنبال دخترم برویم.» مدرسه در خیابان ایران بود. ما در همان کوچه ماشین را پارک کردیم تقریبا همه دانش‌آموزان به خانه‌هایشان رفتند، اما دختر برادرم مشغول صحبت با دوستش بود، این گفتگو حدود نیم ساعت طول کشید و ما همچنان منتظر نشسته بودیم. در این نیم ساعت، اخوی حتی یک کلمه هم اعتراض نکرد، با وجودی که خیلی خسته بود و مشغله‌های دیگری مثل جلسه، سخنرانی، نماز جماعت و ... داشت، او آرام در ماشین نشست تا صحبت فرزندش تمام شد و من به این همه صبر او غبطه خوردم.
🌷 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴ - سالروز شهادت ، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی — مسئول تبلیغات جبهه و جنگ در دوران او در زمره الگوهای موثر و مجاهدت در تبلیغ دین و ارزش های اسلامی است. ا▫️▫️▫️▫️▫️ همت، اراده، پشتکار، جدیت و نگاه انقلابی و غیرمحافظه کارانه از روحانی مومن و ولایی شهید حجت الاسلام و المسلمین شهید شیخ عباس شیرازی، شخصیتی نافذ و تاثیرگذار در سنگرها و جبهه‌های دفاع مقدس ملت ایران برابر جنگ تحمیلی استکبار جهانی و رژیم بعثی عراق ساخته بود که بسیار مورد اقبال و توجه رزمندگان اسلام قرار داشت مشکینی آن روحانی مخلص و ساده زیست در طول دفاع مقدس با نقش آفرینی‌های درخشان و تاثیرگذار خود در سنگر تبلیغات همواره در تعامل با آحاد فرماندهان و همنشینی و خدمت رسانی به رزمندگان اسلام به ویژه جوانان رزمنده بود به گونه‌ای که در بین آنها جایگاه معتبر و مورد احترامی داشت. سه عنصر ایمان، اخلاص و صداقت از شهید شیرازی یک مجاهد شجاع و شور آفرین در دفاع مقدس ساخته بود که محصول زیست انقلابی و معنوی او در مکتب انقلاب و امام خمینی ( ره) بود ┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄ 📡 کانال "دفاع مقدس" اینجا بیت شهداست☝️☝️ 🌱 انتشار مطالب، صدقه جاریه است