💠 نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس توسط امام خمینی(ره)
🔹امام خمینی در 16 مرداد 58 با صدور پیامی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس نامگذاری کردند. در این پیام آمده است:
بسم اللّه الرحمن الرحیم
من در طی سالیان دراز، خطر اسرائیل غاصب را گوشزد مسلمین نمودم، که اکنون این روزها به حملات وحشیانۀ خود به برادران و خواهران فلسطینی شدت بخشیده است، و بویژه در جنوب لبنان به قصد نابودی مبارزان فلسطینی، پیاپی خانه و کاشانۀ ایشان را بمباران میکند.
🔺من از عموم مسلمانان جهان و دولتهای اسلامی میخواهم که برای کوتاه کردن دست این غاصب و پشتیبانان آن به هم بپیوندند. و جمیع مسلمانان جهان را دعوت میکنم آخرین جمعۀ ماه مبارک رمضان را که از ایام قدر است، و میتواند تعیین کنندۀ سرنوشت مردم فلسطین نیز باشد، به عنوان «روز قدس» انتخاب، و طی مراسمی همبستگی بینالمللی مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان اعلام نمایند. از خداوند متعال پیروزی مسلمانان را بر اهل کفر خواستارم. والسلام علیکم و رحمةاللّه و برکاته.
روحاللّه الموسوی الخمینی
🆔 yade_ayyam
16مرداد1358-توقیف روزنامه آیندگان به جرم همکاری با بیگانه، توقیف شد. هنوز هم ضدانقلاب این اقدام را مذموم دانسته و آن را آغازگر سانسور در ج.ا برمیشمارند. این جنجالها و فشار بر نیروهای خط امامی به اندازهای بود که چند ماه بعد هنگامی که اکبر هاشمی رفسنجانی در نامهای، از بیکسی و تنهایی نیروهای انقلابی به امام شکایت میبرد، به آن اشاره کرد: « خود شما میدانید که موضع نسبتاً سخت مکتبی امروز ما، دنباله نظرات قاطع شما از اول انقلاب تا به امروز است، بعد از پیروزی معمولاً ما مسامحههایی در اینگونه موارد داشتیم و جنابعالی مخالف بودید، اما نظرات شما را با تعدیلهایی اجرا میکردیم؛ شما اجازه ورود افراد تارکالصلوة یا متظاهر به فسق را در کارهای مهم نمیدادید، شما روزنامه آیندگان و ...تحریم میکردید،شما از حضور زنان بیحجاب در ادارات مانع بودید، شما از وجود موسیقی و زن بیحجاب در رادیو تلویزیون جلوگیری میکردید؟همینها موارد اختلاف ما با آنهاست. آیا رواست که بخاطر اجرای نظرات جنابعالی ما درگیر باشیم و متهم و جنابعالی در مقابل اینها موضع بیطرف بگیرید؟آیا بیخط بودن و آسایشطلبی را میپسندید؟»
🌴 #عید_غدیر
✅ ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام
🔶 استاد علی صفایی حائری (عین.صاد):
هر کس با هر مشربی و عقیده ای، می تواند دوستدار علی باشد.
در علی، علم و عشق،
تدبیر و شمشیر،
حریت و عبودیت،
نجوای دل و آتش سخن،
زمزمه شب و فریاد روز،
قدرت و عزّت،
نرمش و آشنایی و خشونت و پایداری، در علی این همه هست و این همه به خاطر " حق" است و برای اوست و این است که همه ی او دوست داشتنی است و حتی دشمنش در دل شیفته اوست و مخالفش در پنهان شیدای او.
ولایت علی، نه علی را دوست داشتن که فقط علی را دوست داشتن است.
—(📚 غدیر، ص۱۲)
@yade_ayyam
صادق آهنگران-جشن عید غدیر.mp3
7.13M
📢 صوت| جشن عید غدیر - با نوای حاج صادق آهنگران
🆔 @yade_ayyam
یاد ایام
📷 داریوش ارجمند در کنار دکتر علی شریعتی - دانشگاه مشهد 🆔 @yade_ayyam
🎙داریوش ارجمند در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد :
🔻من تحت تأثیر دو "علی" هستم: علی خامنهای و علی شریعتی
🔻شریعتی میگفت: بروید پای منبر آیتالله خامنهای بنشینید
🔹من شاگرد مرحوم دکتر شریعتی بودم و در دانشگاه مشهد کار هنری میکردم. او به ما تاریخ اسلام و تاریخ تمدن درس میداد و ذهن بسیاری از جوانان آن دوره را زیر و رو کرد. او همواره فکر میکرد چگونه میتواند افکار آدمها را عوض کند. همان موقعها خاطرم هست که هویدا نخستوزیر زمان شاه گفته بود بروید ببینید این معلم کیست که 2500 دانشجو را در حسینیه ارشاد دور خود جمع میکند؟ این مهم بود. دکتر شریعتی دیدگاه دانشجوها را عوض کرد و به نظر من یکی از ریشههای درست و اصلی انقلاب اسلامی اندیشه شریعتی است.
🔹آن زمان دیدگاهی وجود داشت که مثلا هر کس عمامه سرش دارد عقبمانده و فناتیک است اما دکتر شریعتی به این موضوع اعتقاد نداشت لذا به ما دانشجویانش میگفت در مسجد کرامت یک روحانی جوانی است به نام سید علی خامنهای. بروید پای صحبتش بنشینید ببینید چه میگوید. فکر نکنید هر کس عبا و عمامه دارد فناتیک است. این را هم بگویم که من در همه زندگیام تحت تاثیر دو «علی» بودهام: علی خامنهای و علی شریعتی. همچنان هم همینطور است.
🔹چند وقت پیش صحبتهای آقای حسن نصرالله را در تلویزیون گوش میکردم که از جنگ 33 صحبت میکرد. شما ببینید این مرد که نهضت مقاومت را در منطقه رهبری میکند چطور درباره آقای خامنهای حرف میزند. حسن نصرالله معتقد است که ایشان با غیب ارتباط دارد. او چیزهایی گفت که من حیرت زده شده بودم. این حرفها را سردار سلیمانی هم میگفت. از خدا میخواهم به آقای خامنهای که این مبارزه شریف را انجام میدهد سلامتی و طول عمر بدهد. ما ساخته اندیشههای این افراد هستیم. در دانشگاه دکتر شریعتی و در انقلاب امام و آقای خامنهای.
🆔 @yade_ayyam
⏳ ۸ مرداد ۱۳۸۶ - سالروز رحات آیت الله مشکینی ( در سن ۸۵ سالگی)
💠 رهبرمعظم انقلاب اسلامی
🔹 آقای مشکینی رحمة الله علیه در زمان حیاتشان من این اعتقاد را داشتم، الان هم در همان اعتقاد هستم یک آدم بی بدیل بود یعنی ما حقا و انصافاً هیچ کسی دیگر را با این جامعیت در خصوصیات مختلف در بین بزرگان روحانی مان نداریم انصافاً یک مرد بی بدیل و بی نظیری بود. وجود ایشان واقعاً برای کشور و ملت ما غنیمتی بزرگ بود و از دست دادن ایشان برای ما خیلی مایه غصه و احساس خسارت بوده است ولی ایشان زندگی پاکیزه و خوبی را گذراندند. الحمدالله در طهارت، صفا، معنویت و روحانیت هم به لقاءالله پیوستند. جایگاه رفیع در جمهوری اسلامی و ریاست مجلس خبرگان رهبری هرگز نتوانست در تواضع و فروتنی او یا زندگی زاهدانه و دامن پاک او کمترین خدشه ای وارد آورد.
@yade_ayyam
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موشنگرافیک| كشتار بیگناهان
♦️قتل عام صدها هزار انسان بیگناه در بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی
#استکبار_امریکایی
@yade_ayyam
یاد ایام
🔴 موشنگرافیک| كشتار بیگناهان ♦️قتل عام صدها هزار انسان بیگناه در بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلم |بخاطر بمب باران هیروشیما عذرخواهی هم حاضر نیستند بکنند!
@yade_ayyam
یاد ایام
مطبوعات قدیمی, - 📄 روزنامه اطلاعات در شماره 17 مرداد 1341 ا
(http://axnegar.fahares.com/axnegar/zQpUmB2FrCEwtr/7786154.jpg) ✳️ درباره #استقلال_الجزایر و کمک های مردم ایران به انقلابیون در شرایطی که اقتصاد ایران ورشکسته شده بود!
سال های 1340 و 1341 سال های بسیار سختی برای مردم ایران بود ، ورشکستگی در کشور بیداد می کرد و اوضاع اقتصادی بسیار آشفته بود ، دولت شریف امامی به خاطر این اوضاع آشفته و اعتراض معلمین به خاطر کمی حقوق استعفا داد دولت امینی حتی به مدد کمک های آمریکا نتوانست اوضاع آشفته را مدیریت کند و استعفا داد و اسدالله علم سر کار آمد!
با وجود این اوضاع پریشان اقتصادی که هر روز خبر ورشکست شدن بسیاری از تجار و بازرگانان و تعطیل شدن تعداد دیگری از کارخانجات به گوش می رسید دو روزنامه #کیهان و #اطلاعات رقابتی نفس گیر با هم بر سر کمک به #انقلاب_الجزایر را پیش می بردند ، #الجزایر 5 جولای 1962 / 14 تیر 1341 از #فرانسه مستقل شد و در این روزها مردم ایران با وجود همه مشکلات نفس گیر هر چه از دستشان بر می آمد برای کمک به انقلابیون الجزایر ارسال می کردند ، روزنامه اطلاعات در شماره 17 مرداد 1341 از کمک عجیب یک مغازه دار اصفهانی خبر داده و نوشته بود او 14 عدد یخدان به این امر اختصاص داده است و ...
کمک به مردم الجزایر و انقلاب آنان چنان در این ایام مهم و مشروعیت زا بود که #مسعودی مدیر مسئول اطلاعات خود کمیته ای مستقل برای این امر تشکیل داده و کمک های مردمی را شخصا جمع آوری و وارد مذاکرات برای ارسال آن ها به الجزایر می شد ...کیهان نیز در این رقابت عقب نمانده و خود جلسات مستمری تشکیل داده و از خوانندگان خود استمداد می جست.
کوتاه سخن این که آن روزها کسی شعار « اول خانه بعد همسایه » را سر نمی داد و نمی گفت چراغی که به خانه روا است به مسجد حرام است، همه این ها بعد از انقلاب و بخصوص در سال های گذشته باب شد و صد البته در این رابطه نمی توانیم گناه خودمان را در به لج انداختن گروهی از مردم را که از ما #متنفر شده اند نادیده بگیریم.
🆔 @yade_ayyaam ✔️JOIN
✅ به کانال"یاد ایام"بپیوندید
🔹 شهید مظلوم آیت الله بهشتی :
○از موج #تخریبها و تهمـتها
نهراسید و غم بہ دل راه ندهید.
بدانید هر ڪس ڪه خـط دارد،
حتمـاً #دشمــن دارد.
@yade_ayyam