🔴 انتقاد مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از سکوت سلبریتیها در برابر ترور دانشمند هستهای کشورمان
مهدی عظیمی میرآبادی مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و دبیر شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت در انتقاد از سکوت سلبریتیهای سینما و تلویزیون که در همه امور صاحب نظر هستند و برای مردم نسخه میپیچند اما در برابر ترور و شهادت محسن فخریزاده دانشمند هستهای کشورمان به دست رژیم اشغالگر قدس سکوت پیشه کردهاند، نوشت:
«زمستان خواهد رفت، اما روسیاهیاش به ذغال خواهد ماند.
در واکنش به ترور یک دانشمند برجسته ملی و جهانی، جای هنرمندان و بازیگران مشهور و مردمی سینما، تئاتر و تلویزیون خالی است.»
شایان ذکر است شهید محسن فخریزاده که از او به عنوان پدر صنعت هستهای ایران یاد میشود، روز جمعه در حالیکه با خانواده عازم تهران بود، توسط عناصر داخلی نفاق و وابسته به رژیم صهیونیستی ترور و به مقام شهادت نائل آمد.
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقشه تروری که از سالهای قبل کشیده شده بود
🔹وقتی جلیلی اجازه بازجویی شهید فخری زاده را به آژانس نداد/ خبرنگار NBC: درباره دکتر فخری زاده چه چیزی میتوانید به ما بگویید؟
🔹جلیلی: اجازه مصاحبه با دانشمندانمان را نمیدهیم/اتهامات جعلی قابل قبول نیست/ مبنای همکاری ما با آژانس طبق مقررات بوده و ما هر شش مسئلهمان با آنها حل کردیم و آنها نیز تایید کردند
🔸بخشی از مصاحبه دکتر سعید جلیلی، دبیر وقت شورایعالی امنیت ملی با شبکه آمریکایی NBC در سال ۸۹
🆔 @yade_ayyam
سؤال :
چرا در دهه ۶۰ مسئولان ترور میشدند ولی در دهه ۹۰ دانشمندان؟
پاسخ:
چون نفوذی ها مسئول شده اند و انقلابی ها دانشمند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #صوت شهید فخری زاده درباره اختلاس و زندگی تجملاتی برخی مسئولان
🎤 کسی شهید میشه که در زمان حیاتش شهید شده باشه🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️گامهای بلند یک دانشمند
🔹شاید خیلیهایمان از شهید محسن فخریزاده تا به حال چیزی نشنیده بودیم. اما او دانشمندی بود که کارهای زیادی برای کشورمان در عرصههای علمی انجام داد. در این ویدیو برخی از مهمترین فعالیتهای علمی او را مرور کردهایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 فریدون عباسی (همکار شهید فخری زاده که چند سال قبل از ترور دشمنان جان سالم به در برد):
🎞 "به من گفتند رفتی برنامه نگو شهید، دانشمند هسته ای بود. بگویم چه میکرد؟ فوتبال بازی میکرد؟"
💠 تا این دولت سر کاره، هیچ چیز درست نمیشه
دستاورد برجام و اینسکس و .. جز خسارت برای ما چیزی نداشته
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال یاد ایام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارشناس تلویزیون بیبیسی فارسی: ترور، بخشی از ساختار امنیتی اسرائیل است/ محور اسرائیل-سعودی قافیه را باختهاند و خود را بازنده می دانند
"قیس قریشی":
🔹 ایران از زیر فشار چند ساله اسرائیل و آمریکا و سعودی ها پیروز بیرون آمد.
🔹 امروز دیگر کسی از شروط پمپئو درباره ایران حرف نمی زند.
🔻 مرور ترورهای بین المللی رژیم صهیونیستی
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال یاد ایام
هدایت شده از پایداری
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ عمل واجب تر از نماز ... ⁉️
🎞 حاج قاسم سلیمانی
🆔 @shahid_qasem_soleimani
✅ کانال "شهید حاج قاسم سلیمانی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فیلم/ لحظه تدفین پیکر شهید فخری زاده
📄 یادداشت شهید «محسن فخریزاده» درباره «ضرورت احیاء فلسفه اسلامی» - در وبلاگ شخصیاش
✍️ «با یاری حقتعالی بر آن شدم که بار دیگر نوشتن مطلب را آغاز کنم. و اگر خدا بخواهد ادامه دهم و با یاری او و شما آهنگ زمانی مشخصی را برای درج مطالب رعایت کنم.
عنوانی که در بالا ذکر شد، شاید شگفتیآور باشد. شاید سؤال شود که مگر فلسفه اسلامی مرده است که نیاز به احیاء داشته باشد. و نیز، چه نیازی به احیاء این فلسفه داریم؟
ابتدا به این سؤال میپردازیم که حیات چیست؟
از دید این حقیر، حیات یعنی قدرت ایجاد تعامل با محیط پیرامون و تأثیرگذاری بر آن و تأثیرپذیری از آن. و حیات متعالی وقتی است که این تعامل منجر به رشد دو طرف تأثیرگذار و تأثیرپذیر شود.
حال قضاوت را به اهل فلسفه میسپارم که پاسخ دهند که آیا فلسفه اسلامی در دوران حاضر با محیط پیرامون خود تعامل دارد؟ در حل کدام مسئله علمی تلاش کرده است؟ هر علمی اعم از علوم انسانی و علوم تجربی؟ اساساً فیلسوفان این عصر تن به رویارویی جدی با مسائل سنگین علمی میدهند؟
چند مقاله داریم که به نقد تفسیرهای فلسفی ناشی از علوم بر اساس مبانی فلسفه اسلامی پرداخته باشد؟ این فلسفه چقدر تأثیر پذیرفته است. روایت فلسفه امروز با روایت «ملاصدرا» تفاوتی کرده است؟
هنوز مقولات عشر با همان شکل و ترتیب و عناوین نقل میشود. هنوز از عبارات صدههای قبل استفاده میشود. فلسفه اکنون همان است که «ملای شیرازی» میفرمود. شاید بعضی از مثالهای آن تغییر یافته باشد.
مقایسه کنیم با فلسفه در مغرب زمین. چه تعامل جدی با علوم دارد. چالش ایجاد میکند و چالش میپذیرد. در پی این چالشها نحلههای مختلف بهوجود آمده است. و مدام در حال رشد است. تأثیر جدی بر علوم دارد. و اساساً علاوهبر تأیر بر روند پیشرفت علوم، نقش انطباق یافتههای این علوم را با نحوه زندگی مردم برعهده گرفته است.
در رشد علوم هم وضعیت روشن و واضح است. میگویند «انشتین» بعد از مدتی گفته بود که این نسبیت آنقدر پیشرفت کرده است که من دیگر قادر به فهم آن نیستم.
فکر میکنم تا این جای کار زنده نبودن فلسقه اسلامی را روشن کرده باشیم. و در یادداشت بعدی به ضرورت احیاء میپردازیم. انشاءالله تا نوشتهای دیگر خدا نگهدار».
@yade_ayyam
محسن فخریزاده، دانشمند هستهای و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بود که روز جمعه هفتم آذرماه بهدست عوامل تروریستی موساد در آبسرد تهران ترور شد و به شهادت رسید.
شهید محسن فخری زاده متولد ۱۳۳۶ در شهر قم بود. او استاد فیزیک هستهای دانشگاه امام حسین (ع)، دانشمند ارشد وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح و دارنده لقب پدر برنامه هستهای ایران در رسانههای غربی بود. محسن فخریزاده یکی از پنج شخصیت ایرانی بود که نامش در فهرست ۵۰۰ نفرهه قدرتمندترین افراد جهان در نشریه آمریکایی فارن پالیسی درج شده بود.