9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه سنگین نماینده مجلس به روحانی و جهانگیری
محسن دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔸مشکلات بودجه نیازی به بلد بودن چهار عمل اصلی ندارد و با سواد دوم دبستان هم مشهود است.
🔸آقایان چنان رونق اقتصادی ایجاد کردند که مردم به یارانه نیازی ندارند چون کفاف زندگی آنها را نمیدهد.
🔸با ارز ۴۲۰۰ تومانی یک طبقه جدید به نام «طبقه جهانگیری» ایجاد شده است.
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال "یاد ایام"
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دیدار صمیمانه رهبر انقلاب با خانواده شهید «وهانج رشیدپور» شهید ارمنی و نگاه ویژه ایشان به زنان خانهدار
✍️مقام معظم رهبری: "مردم به زن خانهدار به چشم زن بیکار نگاه میکنند؛ در حالی که کاری که زن خانهدار میکند، از کار بیشتر مردهایی که بیرون از خانه کار میکنند سختتر است؛ چون رئیس داخل خانه، خانم است. مدیریت خانه فقط پخت و پز نیست."
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال "یاد ایام"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ #درانتظار_طلوع | دوم بهمن ۱۳۵۷
🔹از دسیسه های #بختیار تا حمله نظامیان رژیم شاه به مسجد اعظم ارومیه
🔸روزنامه اطلاعات ، 2_بهمن_1357
راهپیمایی شنبه به رهبری امام خمینی/ قره_باغی : ارتش کودتا نمی کند و پشتیبان دولت قانونی است/ شاپور_بختیار : در سنگر نخست وزیری می مانم/ از سوی کارکنان ایران ایر ترتیب داده شد: پرواز انقلاب ویژه امام خمینی/ برادر شاه: 17 سال مورد غضب شاه بودم!/ صدور نفت به خارج آزاد نشده است/ خبر اشپیگل : نزیه نخست وزیر شوای_انقلاب / استعفای رئیس شورای_سلطنت
🗓 3 بهمن 1235
💠 تصرف بوشهر توسط انگلیسیها که مقدمه جداشدن هرات از ایران گردید!!
🔹 در این روز ناوگان انگلستان در خلیج فارس سواحل بوشهر را گلوله باران کرد. قدرتهاي اروپايي به ایران اجازه نداده بودند نيروي دريايي موثر و توپخانه ساحلي داشته باشد، لذا تنها مردم بومی بودند که 45روز در برابرآنها مقاوت کرده تا این که انگلیسی ها موفق شدند بوشهر و اطراف آن را به تصرف خود درآورند. طولاني به حمله کرده و آن را به تصرف خود درآوردند.
🔸 هدف از این اشغال آن بود که به ایران فشار آورد و از هرات و غرب افغانستان چشم پوشی کند که البته در این کار خود نیز موفق شد! این ناحیه تا آن زمان جزء خاک ایران بود که به آن «ایران خاوری» می گفتند و حتی شاه عباس صفوی اهل هرات بود. انگلستان نام این سرزمین را افغانستان گذاشت که حایل بین روسیه و هندوستان بود. انگلستان هموار بیم راهیابی روسها به هند(مستعمره انگلستان) و اقیانوس هند را داشتند، لذا درصدد برآمدند که هرات را از ایران جدا نموده و به انضمام سایر مناطق افغانستان، تحت سیطره حاکم دست نشانده خود در آنجا قرار دهند.
▪️ پس از تجاوز بریتانیا به خاک ایران، ناصرالدین شاه قاجار تسلیم خواست متجاوزین شد و در طی عهدنامهای ننگین که در پاریس بین نماینده ایران و سفیر بریتانیا امضا شد قرار شد که نیروهای بریتانیا از جنوب ایران خارج شوند و در عوض، ایران نیز از هرات صرف نظر کند و استقلال افغانستان را به رسمیت شناخت!- به این ترتیب، بخش اعظمی از سرزمین ایران از مام میهن جدا شد!
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🌿 با مطالعه این قرارداد و قراردادهای تحمیلی مشابه مانند: ترکمانچای، گلستان و ...، هر فرد منصفی اذعان به حقانیت انقلاب و نظام اسلامی می کند زیرا در طی 8سال دفاع مقدس، امام و شهدای این سرزمین نگذاشتند حتی یک وجب از خاک ایران در تصرف دشمن باقی بماند. این در حالی بود که ایران محاصره اقتصادی بود و حتی سیم خاردار را هم به ما نمی دادند و با این حال در برابر جهان ایستادیم. طرف ما فقط صدام نبود بلکه ابرقدرت های شرق و غرب عالم و دست نشانده های منطقه ای آنان پشتیبان عراق بودند.
💠 3 بهمن 1307 - ايجاد دیوان کیفر علیه فساد اداری
🔹 فساد اداري از جمله اختلاس و ارتشاء و پارتي بازي در ایران از قرن 13میلادی آغاز و در عهد قاجارها گسترش يافته و در ادارات دولتي به صورت يك امر عادي در آمده بود و از پيشرفت كار جلوگيري مي كرد. ازتاریخ 3بهمن ماه 1307 سازمان قضايي ويژه و مختص تعقيب قضايي و مجازات مقامات و كاركنان ادارات دولتي، شهرداري ها و ... به نام ديوان كيفر كاركنان دولت آغاز بكار كرد.
🔸از جمله وظایف آن برخورد شدید با هرگونه فساد اداري بود كه به وجهه ايران در افكار عمومي جهان لطمه زده بودند. با اجراي قانون تاسيس دفاتر اسناد رسمي، مسئله بزرگ ديگر كه سند سازي (جعل و تزوير) براي تملک ناحق املاك افراد و جامعه (اراضي ملي) است نيز حل می شد. وزير دادگستري وقت، چند تن ازخوشنامترين قضات را از جمله عبدالعلي لطفي (وزير دادگستري دولت مصدق) به عضويت در اين ديوان منصوب كرد. این دیوان، اندكي پس از تاسيس، دست به تعقيب قضايي و توقيف مقام هاي ارشد چون عبدالحسين تيمورتاش وزير دربار زد.
#گام_به_گام_تا_پیروزی_انقلاب - 31 ؛ #کیهان ، 3 بهمن 1357 : مصاحبه #امام_خمینی با کیهان : در #حکومت_اسلامی دیکتاتوری وجود ندارد / #آیت_الله_طالقانی : ارتش کودتا کند مردم مسلح می شوند
📆 مهمترین رویدادهای 3 بهمن
▫️ 1362 – شاه حسن مراكشي در يك برنامه تلويزيوني با نشان دادن تمثال امام خميني اعتراف كرد مردم كشورش از انقلاب ايران و رهبر آن متابعت مي كنند.
▪️ 1357 - وزير دادگستري پيشين آمريكا پس از ديدار با امام خميني گفت: «او مردي بسيار باهوش و خردمند است و كليد حل مشكل ايران فقط در دست ايشان است.» وي گفت: دولت بختيار شبحي بيش نيست و آمريكا بايد دست از حمايت وي بردارد. زيرا همه مردم به آيت الله خميني رأي مي دهند.
▫️ 1355 - جيمي كارتر رئيس جمهور جديد آمريكا در ملاقات با اردشير زاهدي سفير ايران در آمريكا گفت مايل است به زودي با شاه ملاقات كند.
▪️ 1352 - خسرو گلسرخي، كرامتالله دانشيان، عباسعلي سماكار، محمدرضا علامهزاده و طيفور بطحائي كه در مهرماه گذشته به اتهام اقدام عليه امنيت كشور و تلاش براي ترور شاه و فرح بازداشت شده بودند، در دادگاه نظامي به اعدام محكوم شدند.
▫️ 1341– تظاهرات ضددولتي در تهران به ويژه در دانشگاه ادامه يافت. تظاهرات دانشآموزان در ميدان بهارستان يك شهيد و چند زخمي بر جاي گذاشت. شهر قم نيز شاهد تظاهرات مردمي بود. نظاميان، مدرسه فيضيه را به محاصره در آورده با طلاب و مردم درگیر شدند.
▪️ 1315 - سفير شوروي در تهران طي يادداشت اعتراض آميزي به وزير خارجه ايران، مراتب نارضايي دولت متبوع خود را نسبت به واگذاري امتياز استخراج نفت شمال به شركت آمريكايي اعلام كرد.
▫️ 1313 - وزارت داخله، طی بخشنامهای هرگونه تماس میان اعضای کنسولگریهای خارجی مقیم ایران با مقامات محلی در شهرهای مختلف ایران را ممنوع اعلام کرد.
💠 محاکمه اعضای گروهک فرقان - 3 بهمن 1358
🔹 گروه تروریستی فرقان برای اولین بار در سال58 ، سپهبدقرنی، رئیس ستاد ارتش و سپس آیت الله مطهری متفکر اسلامی و از کادرهای درجه اول انقلاب را به شهادت رساند. محمدتقی طرخانی، مهدی عراقی و فرزندش حسام، یواخیم لایب (تبعه آلمان)، آیت الله محمدعلی قاضی طباطبایی، آیت الله محمد مفتح از دیگر قربانیان آنان بودند. البته ترور رفسنجانی، مهدیان، ربانی شیرازی،محمدباقر دشتیانه...ناکام ماند. برخی نیز ترور آیتالله خامنهای درتیرماه60 رانیز به فرقان نسبت میدهند.
عده ای دیگر در لیست سیاه آنان بودند که با متلاشی شدن گروهک، برخی از آنها را سازمان منافقین ترور نمود: دکتر بهشتی، محمدجواد باهنر، حقی، آیت الله محمد امامی کاشانی، ناطق نوری، موسوی اردبیلی، تیمسار فلاحی، حجت الاسلام خوانساری ...
🔸فرقان توسط اکبر گودرزی شکل گرفت. او به تحصیل علوم دینی پرداخت. همزمان با تحصیل، جلسات تفسیر قرآن در مناطق مختلف تهران برپا نمود و بعد از مدتی مطالب تفسیری خود را بهصورت جزوه تکثیر نمود و سپس نشریه فرقان را منتشر ساخت.
🔹شهید مطهری آثار و نوشتههای آنها را مطالعه میکرد و به شبهات آنان پاسخ داد. برخی گفتند در شأن شما نیست برای پاسخگویی به آنها وقت بگذارد، اما مطهری میگفت: آدمها مهم نیستند، حرفهایشان و تاثیری که روی جوانان میگذارد مهم است و من باید جواب اینها را بدهم.
▪️ آنها همانند وهابی ها برداشت سطحی از اسلام داشتند و خواسته یا ناخواسته برای ضربه زدن به اسلام، آلت دست سرویس های جاسوسی بیگانه شدند.
➖محسن رضایی مسؤول وقت اطلاعات سپاه در آن دوره می گوید:
▫️در آن زمان همه چیز از هم پاشیده شده بود. . سلاح زیادی هم در دست مردم بود. ساختار قبلی بهکلی نابود نهادهای جدید نیز درحال تأسیس بودندمسئولان و عناصر کلیدی انقلاب نیز محافظ نداشتند. جوانان مذهبی امّا احساساتی فرقان با برداشت سطحی از قرآن، برخی از مسئولان و انقلابیون را سدی در برابر اسلام میدانستند که باید از سر راه برداشته می شدند!
🔸ما به شدت دنبال سرنخ بودیم. روزی مرتضی الویری(عضوسازمانمجاهدینانقلاب) فردی را معرفی کرد که یکی از افراد فرقان را میشناخت و این شد عامل نفوذ ما درگروه. اوخود را هوادار جازده و می گوید میتواند جا و مکانی برای آنها تهیه کند.
منزلی آماده و مخفیانه میکروفون و گیرنده های شنود در آن جاسازی میشود. بااستقرار آنها رفت و آمدهایشان کنترل میشود و این گونه تشکیلات لو میرود.
▫️چند تن از آنان که دست به ترور زده بودند خود اقرار کرده که مستحق اعدام هستند و بقیه نیز از خطای رفته پشیمان و آزاد شدند و حتی برخی شان در جنگ با صدام به شهادت رسیدند!
⏳حسنعلی منصور ترور شد
▪️در روز ۱ بهمن ۱۳۴۳ حسنعلی منصور، نخستوزیر وقت ایران در مقابل مجلس شورای ملی توسط محمد بخارایی، از اعضای هیاتهای مؤتلفه اسلامی ترور شد.
▪️حسنعلی منصور بلافاصله پس از ترور در مقابل مجلس شورای ملی به بیمارستان پارس انتقال داده شد. فردای آن روز شش جراح آمریکائی، انگلیسی و فرانسوی برای معالجه نخستوزیر رو به احتضار به تهران دعوت شدند و در روز سوم بهمن ماه پزشکان ایرانی، آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی خبر از بهبودی حال حسنعلی منصور دادند. پس از اعلام این خبر شاه و فرح در بیمارستان پارس از حسنعلی منصور عیادت کردند اما در روز ۵ بهمن بار دیگر حال وی رو به وخامت گذاشت و صبح روز ششم بهمن ماه بود که حسنعلی منصور در اثر شدت خونریزی درگذشت و در پی مرگ وی، امیرعباس هویدا وزیر دارایی به حکم شاه مأمور تشکیل کابینه شد.
▪️عوامل ترور منصور یعنی محمد بخارایی، مرتضی نیکنژاد، صفار هرندی و صادق امانی پس از این واقعه، بازداشت، محاکمه و به اعدام محکوم شدند. حکم آنها در بامداد روز ۲۶ خرداد سال ۴۴ به اجرا درآمد. دیگر مرتبطان پرونده از جمله حاج مهدی عراقی، محیالدین انواری و عسگراولادی هم به حبسهای طویلالمدت محکوم شدند.