⏳ 21 آذرماه 1371- سالرور درگذشت #علی_امینی در پاریس
💠رهبرانقلاب:
‼️به نظر من اولین نعمتی که باید امروز ما خدا را به خاطر آن شکر کنیم، عزت و استقلال ملی است. یک روز در همین کشور، بالاترین مقام سیاسی آن برای تصمیمگیریهای اساسی، منتظر اشارهی سفیران انگلیس و امریکا بود. در همین تهران، رؤسای دولت بدون اجازهی کاخ سفید، معین نمیشدند؛ امینی بیاید، اقبال برود؛ فلان کس بماند، فلان کس برود؛ فلان وزیر در فلان جا نصب بشود یا نشود؛ سرنوشت ملت ما این بود. برای ملتی با یک چنین مسئولان و سردمدارانی، غرور و عزتی باقی میماند؟ بنابراین، اولین نعمت بزرگ الهی برای کشور، ملت و مسئولان ما، این است که عزت و استقلال ملی دارند. امروز هیچ قدرتی در دنیا نمیتواند ادعا کند که بر نظام سیاسی کشور ما حاکم است و اشاره، تصریح، نهیب یا تهدید او میتواند اثری بر روی تصمیمگیریهای ما بگذارد! ۸۵/۳/۲۹
ا▫️🔹▫️🔹▫️🔹▫️
▪️رهبرانقلاب:
‼️انقلاب را مقایسه کنید با نهضت ملّی شدن صنعت نفت که یک حادثهی بزرگی بود در کشور؛ آنجا هم مردم وارد میدان شدند، آنجا هم مردم بودند، درخواست نهضت ملّی نفت این بود که نفت را از دست انگلیسیها بگیریم و دست خودمان باشد. خب، این چیز خیلی زیادی نبود، البتّه مهم بود امّا استقلال کامل نبود. در این نهضت هم مردم به میدان آمدند امّا نهضت دو سه سال بیشتر طول نکشید! دشمن توانست این نهضت را سرکوب کند، ادامه پیدا نکند. بعد که نهضت سرکوب شد، وضع نفت بدتر از قبل شد یعنی کنسرسیومی که بعد از قضایای بیست و هشتم مرداد در کشور به وجود آوردند، خیلی وضعش بدتر بود از آنچه قبلاً وجود داشت؛ یعنی اگر قبلاً دست انگلیس بود، حالا دست انگلیس و آمریکا بود، وضع نفت چهارمیخه در اختیار دشمنان بود؛ تا قبل از انقلاب هم همینجور بود! ۹۴/۱۰/۱۹
🗓سالروز هلاکت علی امینی
‼️علی امینی متولد ۱۲۸۴ در خانواده قاجار و دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه پاریس بود، وی در دوران پهلوی اول به وزارت دارایی رسید و در سال ۱۳۲۱ اوایل سلطنت پهلوی دوم به معاونت نخست وزیر وقت قوام السلطنه رسید و درسال ۱۳۲۵ ریاست بانک صنعت را عهده دار شد، وی پس از چند دوره نمایندگی مجلس و عضویت در کابینه دولتهای منصور، مصدق، زاهدی و علا که مهمترین نقش او طرف ایرانی قرارداد کنسرسیوم صنعت نفت ایران پس از کودتای آمریکایی ۲۸مرداد ۱۳۳۲ بود که حاکی از ارتباط شدید وی با دولت آمریکا بود چراکه از سال ۱۳۳۴ تا ۱۳۳۶ به مقام سفیر کبیر ایران در آمریکا منصوب شد و در سال ۱۳۴۰ هم عامل اصلاحات ارضی (آمریکایی) در ایران شد اما درپی اختلاف شاه با وی که منجر به سفر شاه به آمریکا درسال ۱۳۴۱ و درخواست عزل امینی از کندی توسط شاه، وی از نخست وزیری عزل و به انزوا رفت گرچه اواخر حکومت پهلوی باردیگر این منصب به وی پیشنهاد شد اما وی با بحرانی دیدن سقوط حکومت از پیشنهاد صرف نظر کرد، این عضو لژ ماسونی جویندگان کمال ۱۳۷۱/۹/۲۱ در پاریس درگذشت!
—(نقش آفرینان عصر تاریکی ص۱۳۷)
🌹شهيد سيّد عبدالحسين دفتريان فرزند انقلاب و از سلاله پاك پيامبر اسلام (صلي الله عليه و آله و سلّم) در 21 آذر سال 1323 در اصفهان، در خانواده ای مذهبی و نسبتاً متوسط بدنيا آمد.
♦️دوران تحصيلات ابتدائي و متوسطه را در اصفهان گذراند، به نحوي كه در ضمن تحصيل، به كار اشتغال داشت و قسمتي از هزينه خانواده را تقبل مي نمود. پس از پايان خدمت سربازي موفق به اخذ ديپلم گرديد و در سال 1348 وارد مدرسه عالي بازرگانی شد. رشته تحصيلي شهيد دفتريان، حسابداري و اقتصاد بود كه در سال 1352 موفق به اخذ مدرك ليسانس از مدرسه عالي بازرگانی شد و در دي ماه سال 1359 مسئوليت مديريّت مالی نخست وزيری را به عهده گرفت.
♦️به گواهي همسر شهيد و كليه كساني كه به نحوي با وي آشنائي داشتند، ايشان فردي بسيار جدي، سريع العمل، صدّيق و پر كار بود در روز 8 شهريور 1360 و در لحظه اي که در دفتر نخست وزيري انفجار رخ مي دهد، وقتي كه صداي انفجار را مي شنود بلافاصله براي كمك به برادران حاضر در نخست وزيري اتاق كار خود را ترك مي كند و براي جمع آوري اسناد و مدارك مهمي كه وظيفه حفاظت از آنها را به عهده داشت به طبقه بالا مي رود، پس از نجات اسناد، هنگامي كه تصميم مي گيرد به طبقه پائين بيايد، به علت فشار غليظ دود ناشي از انفجار كه منجر به بسته شدن راه پله ها و كليه راههاي خروجي شده بود، تصميم مي گيرد به وسيله آسانسور به طبقه پائين بيايد. چند لحظه پس از حركت آسانسور، ناگهان جريان برق ساختمان قطع مي شود و آسانسور متوقف مي گردد. در اين هنگام شهيد دفتريان، استمداد مي طلبد. پس از اتفای حريق، با شكستن درب آسانسور، پيكر مطهّر شهيد سيّد عبدالحسين دفتريان را از آسانسور خارج نموده و به بيمارستان انقلاب كه جنب نخست وزيري قرار دارد منتقل مي نمايند.
♦️بنا به گفته برادر پاسداري كه از نزديك شاهد لحظات آخر حيات شهيد بوده است، فعاليّت شديد امداد گران بيمارستان براي دادن تنفّس مصنوعي به وي آغاز مي گردد ولي با كمال تأسف پيش از شروع خدمات درمانی، دعوت حق را لبيك گفته و به جدّ والا تبارشان حضرت موسي بن جعفر عليه السّلام كه ايشان از نسل پنجاه و دوم آن حضرت بوده است ملحق مي گردد.
مکالمه_تلفنی_شاه_با_امینی_در_مورد.mp3
6.82M
⏳ماههای منتهی به سقوط رژیم پهلوی
⭕️ واهمه و اضطراب محمدرضا پهلوی ازسرنگون شدن تاج و تختش
ا┄─┄─┄─
📢 مکالمه تلفنی محمدرضا پهلوی با علی امینی و مشورت با او در مورد وقایع #سال_57
گفتگوی_تلفنی_محمدرضا_پهلوی_با_علی.mp3
1.39M
⏳ 21 آذرماه 1371- سالرور درگذشت #علی_امینی ، نخست وزیر رژیم پهلوی
📢 صوت | گفتگوی تلفنی محمدرضا پهلوی با علی امینی و مشورت با او در مورد وقایع انقلاب57
32.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار پرستاران و خانواده شهدای سلامت. ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
#عین_صاد
سرّ تفاوت عملهاى مساوى و كارهاى برابر، در همين سنجش و نظارت نهفته است. دو نفر خون مىدهند، دو نفر در راه خدا جان مىدهند، دو نفر احسان مىكنند و دست فقيرى را مىگيرند. آيا اين دو يك ارزش و يك درجه دارند؟ من يك تومان دادهام تا از سماجت فقير خلاص شوم و تو يك تومان دادهاى تا احساس و عاطفهات آرام شود و عارفى يك تومان داده تا درس گذشت و احسان را بياموزد. آيا اين يك تومانها و احسانها برابر است؟
يكى براى غرورش جان داده و يكى بهخاطر دستور گردن كلفتى گرفتار مرگ شده و يكى در برابر ظلم و ستم ايستاده و ديگرى بهخاطر هدايتو تربيت انسانها جان داده و زمان و مكان و شرايط را سنجيده و عمل كرده. آيا اين خونها هموزن هستند و اين ارزشها برابرند؟
کتاب نامه های بلوغ، صفحه ۱۶۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت مسئول باقیمانده از دولت اعتدال به تصمیمات فسادزای دوران حسن روحانی
🔹ستاری، معاون علمی فناوری رئیس جمهور: تحریم های داخلی که تبعات برخی از تصمیمات در دولت بود، گاهی بیش از تحریم های خارجی آسیب زا بود.
امر به معروف جالب امام در جلسه دیدار مردم
▪️امام خمینی (ره )هرگاه شرایط نهی از منکر و امر به معروف وجود داشت، بیدرنگ وظیفه خود را انجام میدادند.
پس از فوت آیت الله کاشانی، عدهای از اقشار مختلف مردم تهران برای دیدن حضرت امام به قم آمدند. آنها با صدای بلند میگفتند: «الکاشانی رَجَع الینا مرجعاً» یعنی اگر کاشانی به رحمت خدا رفته است، ولی به جای ایشان خمینی به ما برگشت و در واقع فردی به ما داده شد که تمام خصوصیات کاشانی را دارد، به اضافۀ اینکه مرجع هم هست.
🔻در همان مجلس یک نفر که جلو آمد تا دست امام را ببوسد، انگشتری طلا در دست داشت. در همان حال که میخواست دست امام را ببوسد، امام دست او را نگه داشت و فرمود:«عزیزم! این انگشتری برای مرد حرام است، شما این انگشتر را درآورید و انگشتر دیگری دست بکنید».
آن شخص هم با اختیار و رضایت، همان جا انگشتر طلا را از دست بیرون آورد.
منابع:
📚کتاب پا به پای آفتاب، ج۴ ص۱۴۹
💬 راوی: آیتالله مسعودی
📕کتاب سبزتر از سبز مهدی غلامعلی ص۲۲ - کیهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از اصول مراقبت کنید ... اصول یعنی ولی فقیه
جملات سنگین حاج قاسم در مورد رهبر انقلاب
بخشی از وصیت نامه شهید قاسم سلیمانی درمورد امام خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#داستان_عابد_و_شیطان با صدای شهيد حاج شيخ احمد كافے
پیامبر اکرم (ص) اَلتّوبهُ معَروضَهٌ فیالجَسَدِ مادامَ الروُّحُ فیها تا زمانی که روح در بدن آدمی است هنوز جای توبه برایش باقی است ﴿بحار، ج ۶٣، ص ٢٢٠﴾
https://eitaa.com/yade_ayyam
◽️ کانال #یاد_ایام
🚨#تهجد و #شب_زنده_داری
💠 حاج آقا توسلی (#هم_حجرهی رهبر انقلاب) درباره تهجد و شب زندهداری رهبر انقلاب در ایام #جوانی میگوید:
⭕️ در #مدرسه_حجتیه با ایشان هم حجره بودم، تهجد و شب زندهداری معظم له در همان ایام جوانی، یک عبادت خاصی بود، هر روز هنگام اذان صبح، ایشان جلوی درِ مدرسه حجتیه، با صدای بلند اذان میگفتند. هرگاه به همراه ایشان به #جمکران رفتم، معظم له را مردی #استثنایی دیدم. ایشان توجهات خاصی به #امام_زمان علیهالسلام داشتند.
شاید خیلیها فکر نمیکردند بعد از حضرت امام (ره)، رهبری به ایشان منتقل شود، اما ایشان ذخیرهی الهی برای این ایام بود.
📕پرتوی از خورشید، ص۷۱
📆 ۲۳ آذر ۱۳۵۷ - حمله مزدوران رژیم پهلوی به بیمارستان امام رضا (ع) در مشهد مقدس و اجتماع اعتراضی مردم نسبت به جنایات شاه
🌿 سخنرانی افشاگرانه حضرت آیت الله خامنه ای در جمع متحصنین
https://eitaa.com/yade_ayyam
💠 شاه، سرگردان میان منافع ملی و زیبایی خانم مارکوس!
🔹«منافع ملی» کلمه محوری در علم سیاست و «روابط بینالملل» محسوب میشود، بر این اساس هر کشور و دولتی سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی خود تنظیم میکند و یا باید چنین کند، آنچه که رسانههای وابسته به جریان سلطنتطلب و یا معاندین با انقلاب همواره بر روی آن تبلیغ کرده و میکنند آن است که تصمیمات در سیاست خارجی ایران ایدئولوژی محور بوده و ارتباطی با «منافع ملی» کشور ندارد.
برای این مدعا تاکنون حتی یک مثال قابل راستی آزمایی مطرح نشده است، گزارهها همه کلی و جنبه ژورنالیستی دارند و به عنوان نمونه گفته میشود حمایت ایران از فلسطین، سوریه، لبنان و هزینه کردن در این نقاط ارتباطی با منافع ملی ایران نداشته و تصمیماتی ایدئولوژیک محسوب میشود.
در پاسخ به این مدعا پاسخهای فراوانی داده شده است، نخست آنکه یک کشور زنده و مقتدر در اقصی نقاط جهان منافعی داشته و نمیتواند نسبت به این منافع ساکت باشد، منافع ملی همیشه اقتصادی نبوده و هر از گاهی ناظر بر دفع خطر در فراسوی مرزها است، آمریکا از هزاران کیلومتر دورتر به خلیجفارس آمده و کشورهایی را اشغال و میلیونها نفر را کشته، مجروح و یا به اسارت گرفته است و با این وجود نسبت به حضور ایران در سوریه برای مبارزه با تروریستهای مورد حمایت آمریکا و یا حمایت از فلسطین در مقابلاشغالگری رژیم صهیونیستی را بر نمیتابد.
در این نوشتار در پی آن نیستیم که نشان دهیم حضور مقتدرانه ایران در فراسوی مرزها برای مقابله با خطراتی که ایران را تهدید میکند چه منافعی دارد و چرا دشمنان این حضور را بر نمیتابند روی سخن اینجا است افراد و جریانهایی این سخنان را میگویند و سیاست خارجی جمهوری اسلامی را مورد حمله قرار میدهند که در دوره پهلوی «منافع ملی» را بازیچه هوی و هوس و شهوات نفسانی خود ساخته بودند.
‼️میهمان زیبارویی که میخواست نفت ایران را تصاحب کند!
«اسدالله علم» نخستوزیر و وزیر دربار پهلوی در خاطرات 23 آذر 1352 خود مینویسد: «پیش از شرفیابی من، شاه خانم مارکوس، همسر رئیسجمهور فیلیپین را که توقف کوتاهی در تهران کرده است، به حضور پذیرفت. شاه گفت، «خانم مارکوس به شدت دلش میخواهد نفت ما را به چنگ آورد، در عوض اجاره 50 ساله زمینهایی را پیشنهاد میکند که ما میتوانیم در آنجا برنج بکاریم و گله پرورش دهیم. علاوهبر آن، به رغم کمبود بینالمللی سیمان، آنها میتوانند دو میلیون تن سیمان فوراً در اختیار ما بگذارند.» من نظر دادم که خانم مارکوس بسیار زیباست و بنابراین تقاضایش درخور توجه است، حتی بدون جذابیت اضافی زمین و سیمان، شاه پاسخ داد، «بله، ولی دارد پیر میشود.»» (1)
این نمونه خاص به خوبی نشان میدهد که «سیاست خارجی» پهلوی چگونه بوده و تصمیمات در مرکز به چه شیوهای در تعامل با دنیا گرفته میشد، کسانی نسبت به ایدئولوژیک محور بودن سیاست خارجی جمهوری اسلامی انتقاد میکنند که خود تصمیماتشان نه بر اساس «منافع ملی» که بر اساس هوی و هوس شخصی بوده است، «اسدالله علم» به یک لبخند همسر رئیسجمهور فیلیپین میخواسته نه سمرقند و بخارا که نفت ایران را پیشکش کند!
آنچه از خاطرات اسدالله علم ذکر شد را با مقاله اخیر یکی از دیپلماتهای دوره پهلوی در «بی بیسی» مقایسه و منطبق کنید تا اوج وقاحت در تطهیر و بزک پهلوی را ببینید، این عضو دستگاه دیپلماسی دوره پهلوی در بیبی سی مینویسد : «مقام و منزلت ایران و ایرانی و پرستیژ غیرقابل انکار ایران در منطقه و عرصه بینالمللی در سالهای قبل از انقلاب و به ویژه در مقایسه با سالهای بعد از آن، شاید به تنهایی بهترین نمودار از سیاست خارجی و دیپلماتیک ایران در آن زمان باشد که حداقل در ۱۵ سال قبل از انقلاب اسلامی زیر نظر مستقیم محمدرضا شاه طرح و پیاده میشد.»
#بی_بی_سی در نوشتار دیگری با عنوان « انقلاب و سیاستخارجی؛ ایران در سال ۵۷ کجای جهان بود و حالا کجاست؟» تلاش کرده است تا نشان دهد آنچه پس از انقلاب اسلامی در ایران رخ داد جایگاه کشور را در عرصه بینالمللی کاهش داده و از قدرت کشور فروکاسته است و به عبارت بهتر و صریحتر بایستی به آن دوره درخشان رجعتی دوباره کرد، دورهای که به یک لبخند همسر رئیسجمهور #فیلیپین نفت کشور هبه میشد و از دست میرفت!
✍️ پی نوشت:
#اسدالله_علم ، گفتوگوهای من با شاه (خاطرات محرمانه امیر اسدالله علم)، ج2، تهران، طرح نو، چاپ اول، بهار 1371، ص545.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 موشن گرافیک| جنایت مزدوران رژیم پهلوی در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
⏳ ۲۳ آذر ۱۳۵۷
🎤 سخنرانی آیت الله سید علی خامنه ای در جمع مردم
https://eitaa.com/yade_ayyam
🔮 ۲۳ آذر ۱۳۵۷: واقعه حمله مزدوران رژیم پهلوی به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
https://eitaa.com/yade_ayyam
ماجرای_حمله_مزدوران_پهلوی_به_بیمارستان.mp3
5.53M
📆 ۲۳ آذر ۱۳۵۷- واقعه حمله مزدوران رژیم پهلوی به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
📢 صوت| شرح ماجرای جنایت مزدوران شاه و اقدام متقابل مردم از زبان آیت الله خامنه ای (۱۳۶۳/۱۱/۱۱)
https://eitaa.com/yade_ayyam
🔹 کانال #یاد_ایام
⭕️ جذابیت معامله با خانم مارکوس، همسر رئیس جمهور فیلیپین‼️
💠 #نکته_ها_و_اشاره_ها
⏳ جمعه، 23 آذر 1352
▫️ «پیش از شرفیابی من، شاه خانم مارکوس، همسر رئیس جمهور فیلیپین را که توقف کوتاهی در تهران کرده است، به حضور پذیرفت. شاه گفت، "خانم مارکوس به شدت دلش میخواهد نفت ما را به چنگ آورد، در عوض اجاره 50 ساله زمینهایی را پیشنهاد میکند که ما میتوانیم در آنجا برنج بکاریم و گله پرورش دهیم. علاوه بر آن، به رغم کمبود بینالمللی سیمان، آنها میتوانند دو میلیون تن سیمان فوراً در اختیار ما بگذارند." من نظر دادم که خانم مارکوس بسیار زیباست و بنابراین تقاضایش درخور توجه است، حتی بدون جذابیت اضافی زمین و سیمان، شاه پاسخ داد، "بله، ولی دارد پیر میشود."»
—(منبع: #اسدالله_علم ، گفتگوهای من با شاه (خاطرات محرمانه امیر اسدالله علم)، ج2، تهران، طرح نو، چاپ اول، بهار 1371، ص545)
📷 شرح عکس : استقبال رسمی منوچهر عظیما از همسر پادشاه فیلیپین ـایملدا رمو الدزـ برای شرکت در جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی
🚨#تهجد و #شب_زنده_داری
💠 حاج آقا توسلی (#هم_حجرهی رهبر انقلاب) درباره تهجد و شب زندهداری رهبر انقلاب در ایام #جوانی میگوید:
⭕️ در #مدرسه_حجتیه با ایشان هم حجره بودم، تهجد و شب زندهداری معظم له در همان ایام جوانی، یک عبادت خاصی بود، هر روز هنگام اذان صبح، ایشان جلوی درِ مدرسه حجتیه، با صدای بلند اذان میگفتند. هرگاه به همراه ایشان به #جمکران رفتم، معظم له را مردی #استثنایی دیدم. ایشان توجهات خاصی به #امام_زمان علیهالسلام داشتند.
شاید خیلیها فکر نمیکردند بعد از حضرت امام (ره)، رهبری به ایشان منتقل شود، اما ایشان ذخیرهی الهی برای این ایام بود.
📕پرتوی از خورشید، ص۷۱