📷☝️دست پیمان وفاداری بین دو دلیرمرد گیلانی — شهیدان حسین املاکی و مهدی خوش سیرت💕
زمانی که خاکِ پاک وطن، در زیر چکمه های سربازان دشمن بود، همینان بودند که از جان شیرین خود گذشتند، تا الآن هموطنان ما در خطه گیلان، گلستان و مازندران، بتوانند در امنیت و آرامش، در ایام تعطیل، لحظاتی شیرین را در کنار خانواده های خود بگذرانند ⛱🏕🏚🏖🛶⛺️
#تا_ابد_مدیون_شهداییم 🙏🙏
☝️سردار حسین املاکی همو که ایمان، شجاعت، خلاقیت، تدبیر و توانمندی اش چنان برجسته بود که توانست در مدت زمان اندک، توان رزمی بالای خود را در خدمت جنگ بکار گیرد. وی در سال ۶۴ از تیپ ۲۵ کربلا به تیپ ۱۶ قدس گیلان رفت و در آنجا واحد اطلاعات و عملیات را تقویت نمود. پس از عملیات والفجر ۸ در فاو، دیگر همرزمش #مهدی_خوش_سیرت نیز به او پیوست و هدایت و فرماندهی گردان های پیاده تیپ را بر عهده گرفت.
#سرداران_گیلانی ، چنان تحولی در عملیات ها ایجاد کردند که بعد از عملیات کربلای ۲ در منطقه حاج عمران، حضرت آیت الله خامنه ای در تمجید از آنها گفتند:
🌿 حماسه آفرینان لشکر قدس، در کربلای ۲ ؛کربلای دیگری آفریدند🌿
ا🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
🌹شهید مهدی خوش سیرت،
شخصیتی خالص، معنوی و محبوب
فرمانده شجاع و نمونه کامل اشداء علی الکفار
پ.ن:
✍️ دخترش، مهدیه، بعد از شهادت پدر به دنیا آمد
.... و این نشان از اهمیت انجام تکلیف و وظیفه سردار خوش سیرت بود، نسبت به دین، کشور و مردم خود❤️
🌴خوش سیرت، شهیدی که در ۱۶ عملیات، ۱۳ بار زخمی و مجروح شد!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 عکس گرفتن با شهید مهدی خوش سیرت
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈
🌴 کانال #دفاع_مقدس :
روایتگر رویدادهای جنگ
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
✅ ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
✅ روبیکا https://rubika.ir/DefaeMoqaddas
هدایت شده از پایداری
🗓 ۱۹ شهریور ۱۳۵۷- سااروز درگذشت مبارز نستوه، آیتالله سیدمحمود طالقانی
▫️او از چهرههای تأثیرگذار در تحولات فکری نیروهای انقلابی و نیز تحولات سیاسی ایران معاصر است. نشو و نمای این شخصیت پارسا در خانوادهای متدین و تربیت در ظل توجه پدری روحانی از یک سو و مقارن بودن سالهای آغازین زندگی او با مداخلات استعمار در کشور ما و مقاومت گسترده مردمی با این تحمیلات، او را با عمق کینه استکبار و استعمار نسبت به مسلمانان به ویژه ایرانیان آزاده و ایران اسلامی آشنا نمود. از همینرو با عزمی راسخ و کینهای مقدس ضمن فرا گرفتن دانش دینی به افشای اقدامات رژیم وابسته پهلوی و تحرکات استکبار در ایران و کشورهای اسلامی پرداخت.
حضور طالقانی جوان در آذربایجان در اوج تحرکات احزاب سیاسی و اشغالگران شوروی برای تجزیه آذربایجان عزیز از ایران نشان داد که صیانت از تمامیت ایران برای او اصلی لایتغیر است؛ اصلی که در آخرین ماههای عمر او، ابوذر زمان را به کردستان کشاند تا با روشنگری به مردم کردستان عزیز بگوید که مراقب توطئه بیگانگان و عوامل داخلی آنها که قصد لطمه زدن به تمامیت ارضی ایران عزیز را دارند باشند. حضور او در کنفرانس اسلامی و دفاع همیشگی آن مجاهد نستوه از مبارزات ملت فلسطین نشان داد که تلاش برای رفع مصائب و مشکلات مسلمانان برای روحانیت شیعه اصلی خدشهناپذیر است. او راه نابودی سلطه استکبار و استعمار در جهان اسلام را اتحاد مسلمین میدانست از همین رو با تلاشی خستگیناپذیر سعی داشت زمینههای عملی این اتحاد را فراهم سازد، اقدامات او در حمایت از شهید نواب صفوی و دیگر مبارزان نشان داد که طالقانی مرد میدان مبارزه، و جانبداری از ستمستیزان است. صفا، خلوص، مردانگی و یکرنگی طالقانی در کنار سادهزیستی و روحیه انقلابی از او شخصیتی دوستداشتنی و مردمی ساخته بود. از همین رو محضر گرم او محل رجوع اقشار مختلف قرار گرفته و بر وسعت نفوذ معنوی او میافزود.
تلاش آیتالله طالقانی در راه برپایی حکومت اسلامی و اقامه نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب نشان داد که ایشان همراه با بنیانگذار جمهوری اسلامی تأسیس نظام را برای جاودانه ماندن انقلاب و تداوم آرمانها ضروری میداند. یاد طالقانی و نام او در پرتو چنین رفتاری در خاطره ملت ایران جاودانه مانده و خواهد ماند. مردم به خوبی خادمین و دلسوزان واقعی خود را میشناسند؛ از همینرو در لحظه وداع با او حماسهای پرشور آفریدند و اکنون نیز پس از سالها نام طالقانی در بین ملت ایران به نیکی برده میشود.
هدایت شده از پایداری
🔸خاطرهای از آیتالله طالقانی
➖ آقای «مرتضاییفر» مکبّر نماز جمعه در طی مصاحبهای با مجله سپاه در اوایل انقلاب میگوید:
ما روز 21 بهمن 1357 در منزل #آیت_الله_طالقانی نشسته بودیم. به ایشان گفتند: «امام پیام داده که مردم در خانههای خود نمانند، بیرون بریزند و به حکومت نظامی اهمیت ندهند».
🔹 آقای طالقانی گفت: امام مدت پانزده سال از ایران دور بودهاند و توجه ندارند که این دژخیمان رژیم چه بیرحم هستند. اگر مردم بیرون بریزند، همه را قتل عام میکنند؛ بنابراین صلاح در آن است که در منازل و خانهها بنشینیم، ببینیم عاقبت کار چه میشود؟
🔸 بعد مرحوم طالقانی حدود نیم ساعت، تلفنی با امام گفتگو کرد تا شاید امام را قانع کند که مردم را از خانههایشان بیرون نیاورند. ما حرفهای ایشان را شنیدیم که سعی داشت امام را هرطور شده، از تصمیم خود مبنی بر بیرون آمدن مردم از خانهها و اهمیت ندادن به حکومت نظامی، مُنصرف نماید. تا اینکه آقا گوشی را گذاشت و در گوشهای زانوانش را بغل گرفت و ساکت ماند! حتی سرش را روی زانوانش تکیه داد و به فکر فرو رفت.
▪️ ما با خود گفتیم حتماً امام حرفی زده و مثلاً به ایشان گفته شما دخالت نکنید و ...؛ بنابراین آقای طالقانی ناراحت شده است. امّا چیزی نگفتیم تا اینکه ایشان یک دفعه سر از زانوانش برداشت و به حال طبیعی و عادی برگشت. سؤال کردیم: «آقا چه شده؟ آیا امام به شما پرخاش کردند یا حرفی گفتند که شما ناراحت شدید؟» آقای طالقانی گفت: «نه، نه، اصلاً مسئله این نیست. من اصرار کردم که امام اعلامیههایش را پس بگیرد و امام هرچه میگفت، من قانع نمیشدم، در آخر فرمود: «آقای طالقانی! اصرار نکن! احتمال بده که این دستور از طرف امام زمان (عج) است!» تا امام این جمله را گفت، من به خود لرزیدم و بیاختیار گوشی را گذاشتم و حالم دگرگون شد!».
هدایت شده از پایداری
[In reply to پایداری]
⚫️ 19 شهریور سالروز وفات آیت الله سیدمحمود طالقانی اولین امام جمعه تهران ...
🔘 مرحوم «آيتالله سيدمحمود طالقانی» در سال 1289 هجری شمسی ديده به جهان گشود، او در خانوادهای اهل علم و فضيلت و دارای روحيات انقلابی و ضد ظلم رشد نمود و برای نخستين بار در مكتب پدرش «ابوالحسن» آغاز به يادگيری مفاهيم اسلامی و درس تقوا كرد. همان كس كه امام (ره) از او به سرآمد پرهيزكاران ياد میكند.
🔘 او تحصيلات دينی خود را در مدارس رضويه و فيضيه قم به پايان رساند. آيتالله طالقانی در زمان طلبگی آشنايی فراوانی با امام (ره) داشت و روابط متقابل آن دو، بسياری را در شگفتی افكنده بود. مرحوم آيتالله طالقانی موفق به كسب اجازهنامه اجتهاد از مرجع بزرگ آنروز آيتالله حاج «شيخ عبدالكريم حائریيزدی» گرديده و بعد از اتمام تحصيلات به تهران آمده و در مدرسه شهيدمطهری (سپهسالار سابق) به تدريس علوم دينی مشغول شد.
🔘 در سال 1318 برای اولينبار خشم خويش را نسبت به رژيم و دستگاه حكومتی، با دادن يك اعلاميه در رابطه با كشف حجاب ابراز كرد و در پی آن دستگير و زندانی شد.
🔘 پس از شهريور 1320، با تشكيل گروههای گوناگون سياسی، مبارزه را به طور رسمی آغاز كرد؛ اما طولی نكشيد كه اين دوران را وقفهای پيش آمد؛ چرا كه پس از كودتای 28 مرداد سال 1332 ساواك، مرحوم طالقانی را به جرم مخفی كردن نواب صفوی در خانهاش دستگير و به زندان افكند؛ اما اين دستگيری كوتاه و موقت بود و بزودی آزاد و فعاليت دوباره را آغاز كرد.
🔘 مرحوم طالقانی در كنگره جهانی «شعوبالمسلمين» كه در كراچی تشكيل میشد شركت كرد و نيز در كنگره اسلامی «قدس» كه سالی يكبار تشكيل میگرديد دوبار در مقام رياست هيئت نمايندگی ايران به بيتالمقدس سفر كرد.
🔘 ترتيب يافتن «دارالتقريب بين المذاهب الاسلاميه» كه در نزديكی تشيع و تسنن سهمی بسزا داشته، يكی از بزرگترين اقدامات قرن اخير بشمار میرود.
🔘 آيتالله طالقانی به نمايندگی مرحوم آيتالله العظمی بروجردی «ره» برای رساندن پيام ايشان به «شيخ شلتوت» به آن ديار مسافرت نمود. آيتالله طالقانی در جريان نهضت ملی شدن صنعت نفت ايران مبارزات ارزندهای داشت و تلاشهای فراوانی در جهت رهانيدن حقوق ملت مسلمان ايران از چنگال استعمارگران چپاول پيشه انجام داد.
🔘 پس از شكلگيری نهضت روحانيت به رهبری امام خمينی «ره» در سال 1341 و طرح مسائلی چون انجمنهای ايالتی و ولايتی و انقلاب باصطلاح سفيد، به پيروی از امام «ره» به مخالفت با رژيم پرداخت و به دليل فعاليتهای زياد در همان سال به زندان افتاد و پس از آزادی مجدداً در سال 1342 در ارتباط با وقايع 15 خرداد دستگير و به ده سال زندان محكوم شد.
🔘 وی در زندان نيز دست از مبارزه و ارشاد برنداشت، رفتار و گفتار مناسبش حتی روی ماموران زندان اثر مثبت گذاشت و در پی همين تلاشهای فرهنگی و تبليغی بود كه در زندان، با نوشتن تفسير «پرتوی از قرآن» سعی در آشنا كردن افراد به عظمت و سازندگی قرآن كرد. ايشان درباره خود میگويد : «من پيش از اين كه در كسوت يك سياستمدار متعارف و معمول باشم يك شاگرد كوچك مكتب قرآن و معلم قرآنم.»
🔘 زندانی شدن مرحوم آيتالله طالقانی در اين مرحله بيش از 4 سال طول نكشيد و در سال 1346 به واسطه فشارهای داخلی و خارجی بر رژيم شاه از زندان آزاد شد و بعد از آزادی مبارزه را همچون گذشته ادامه داد و در آستانه سال 1350 همزمان با برگزاری جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی دستگير و به مدت سه سال در زابل و 18 ماه در بافت كرمان در بدترين شرايط به حالت تبعيد بسر برد. در سال 1354 مجدداً به دست ساواك گرفتار شد و به 10 سال زندان محكوم گرديد.
🔘 آيتالله طالقانی در دوران انقلاب اسلامی، پس از آزادی از زندان نهايت تلاش خود را در جهت پيروزی انقلاب نمود و پس از پيروزی به رياست شورای انقلاب اسلامی برگزيده شد و در انتخابات مجلس خبرگان قانونگذاری (12 مرداد 1358) از سوی مردم تهران به عنوان نماينده انتخاب شد.
🔘 در اوايل مرداد 1359 از سوی امامخمينی «ره» مأمور تشكيل نماز جمعه تهران شد و اولين و با شكوهترين نماز جمعه بعد از پيروزی انقلاب اسلامی در پنجم مرداد به امامت ايشان در دانشگاه تهران برگزار گرديد. بعد از انتصاب به عنوان امام جمعه تهران، موفق به برگزاری پنج نماز جمعه شد كه آخرين نماز جمعه به مناسبت فرا رسيدن سالگرد جمعه خونين 17 شهريور در بهشت زهرا و كنار مزار شهدا برگزار شد.
◾️سرانجام در سحرگاه نوزدهم شهريور سال 1358 اين عالم مجاهد پس از سالها فعاليتهای علمی و مبارزات سياسی عليه رژيم ستمشاهی و عمری تلاش خستگیناپذير در راه پياده كردن احكام اسلام، در اثر سكته قلبی دار فانی را وداع گفت و به ديدار معبود شتافت. روحش شاد.
هدایت شده از پایداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم| #آیت_الله_طالقانی : رهبری آیتالله خمینی، یک رهبری الهی است.
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️
💠 امام خمینی پس از رحلت آیتالله طالقانی،او را ابوذر زمان خواند و فرمود: طالقانی خدمتگزار ملت بود.
──┅┅┅══ঊঈঊঈ══┅┅┅──
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم| آیت الله طالقانی در خطبه نماز جمعه- تابستان 1358
🔹 انقلاب اسلامی، انقلاب محرومین و مستضعفین است، هر کس جلوی آن بایستد، هلاک خواهد شد.
──┅┅┅══ঊঈঊঈ══┅┅┅──
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏳19 شهریور 1358، سالروز درگذشت آیتالله طالقانی
📽 تشییع جنازه آیتالله طالقانی، اولین تشییع جنازه باشکوه مردمی پس از انقلاب بود که چشم جهانیان را خیره کرد.
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
19 شهریور 1358. نمایی از قبر آمادهشده برای آیتالله سیدمحمود طالقانیدر بهشت زهرای تهران. در تصویر آیات: سیدمحمد بهشتی، سیدابوالفضل موسوی زنجانی و سیدهادی خسروشاهی دیده میشوند
19 شهریور 1358. نمایی از قبر آمادهشده برای آیتالله سیدمحمود طالقانیدر بهشت زهرای تهران. در تصویر آیات: سیدمحمد بهشتی، سیدابوالفضل موسوی زنجانی و سیدهادی خسروشاهی دیده میشوند
هدایت شده از پایداری
یا رب اگر زکرده ما پرده وا کنی
ما را به خجلت ابدی مبتلا کنی
گر گبر رو کند به برت بهر التجا
هر دم ز مهر حاجت او را روا کنی
هرکس به هرلباس که با عجزوالتماس
درحضرت تو رو کند او را رضا کنی
──┅┅┅══ঊঈঊঈ══┅┅┅──
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
شیخ_احمد_کافی_یا_رب_اگر_ز_کردهی.mp3
6.42M
📢مرحوم شيخ احمد کافی
یا رب اگر ز کردهی ما پرده وا کنی
ما را به خجلت ابدی مبتلا کنی
هرکس به هر لباس که با عجز و التماس
درحضرت تو رو کند او را رضا کنی
⏳دوران پیش از انقلاب-مهدیه تهران
──┅┅┅══ঊঈঊঈ══┅┅┅──
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
📆 ۲۰ شهریور۱۳۶۰ - سالروز شهادت آیتالله مدنی، نماینده امام در استان آذربایجان و امام جمعه تبریز - به دست گروهک تروریستی منافقین
🌷 شهید مدنی از شخصیت های کم نظیر انقلاب بود. ویژگی های برجسته او ، وی را از دیگران متمایز ساخته بود.
🌿 مجتهد مجاهد و سالک الی الله، سالها قبل از شهادتش در یکی از جلسات درس گفت: «همیشه دو سؤال ذهنم را مشغول کرده بود؟! یکی اینکه آیا واقعاً من سیدم و دوم اینکه شهید خواهم شد یا نه؟»
🌷یک شب امام حسین(ع) را در خواب دیدم که بالای سرم آمد و دستی بر سرم کشید و به من گفت: «یا بُنَیَّ، انت مقتول[1]» از خواب که بیدار شدم جواب هر دو سؤالم را گرفتم...
──┅┅┅══ঊঈঊঈ══┅┅┅──
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ #ببینید
🎥 #فیلم | وعظ و سخنرانی شهید آیت الله مدنی در جمع ائمه جمعه
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
🔴 حبس می شود!
▫️ چند نفری اصرار می کردند و فایده ای نداشت!
آثار فقر و حتی گرسنگی در سیمای میزبان مظلوم و فرزندش مشهود بود و همین، مهمان ها را به این تصمیم رساند که وجوهات واجب مالی خود مثل خمس و رد مظالم و... را همانجا به میزبانی که از مرجع تقلیدشان نمایندگی داشت، تقدیم کنند.
همین کار را هم کردند و پول قابل توجهی را در دستمالی گذاشته و تقدیم کردند، اما او در کمال تعجب از دریافت آن امتناع کرد!
اصرار و التماس آقایان بی فایده بود و پیرمرد تبعیدی فقط یک جمله را با صلابت اما مهربانی فراوان تکرار می کرد:«آقایان!این پول اینجا حبس می شود، بنده مصرفی ندارم،ببرید در بلاد خودتان به آقایان اهل علم بدهید...»!
مهمان ها نا امید و نا موفق برگشتند در حالیکه می دانستند -و بعد ها یقین کردند- که میزبان کریم و با ایمانشان،چند روزی بود حتی برای تامین غذای خود و اهلش مشکل داشت!
آنچه خواندید،خاطره ی بود از ملاقات چند مؤمن مبارزی که قبل از انقلاب در تبعیدگاه،به دیدار فخر آذربایجان،چشم و چراغ اهل ایمان، شهید آیت الله سید اسدالله مدنی رفته بودند.
این خاطره سندی است ماندگار بر اینکه انقلاب اسلامی، به همت و غیرت و ایمان این مجاهدان نستوه به پیروزی رسید و اگر امروز کسی بساط اشرافیت گسترده و به تعبیر رهبر انقلاب«مثل حیوان مشغول چریدن است» هیچ نسبتی با انقلاب اسلامی و آرمانهای آن ندارد. با هر لباس و هر سابقه ای که باشد.
بیستم شهریور، سالروز شهادت آیت الله سید اسدالله مدنی در محراب نماز جمعه تبریز بدست منافقین کوردل است.
روحمان با یادش شاد باد.
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
📄 حضرت امام خمینی(س) به مناسبت شهادت آیت الله مدنی پیامی به این مضمون داشتند:
✍️ «با شهید نمودن یک تن دیگر از ذریه رسول اللَّه و اولاد روحانى و جسمانى شهید بزرگ امیر المؤمنین سند جنایت منحرفان و منافقان به ثبت رسید. سید بزرگوار و عالم عادل عالیقدر و معلم اخلاق و معنویات، حجت الاسلام و المسلمین، شهید عظیم الشأن، مرحوم حاج سید اسد اللَّه مدنى- رضوان اللَّه علیه- همچون جد بزرگوارش در محراب عبادت به دست منافقى شقى به شهادت رسید. اگر با به شهادت رسیدن مولاى متقیان اسلام محو و مسلمانان نابود شدند، شهادت امثال فرزند عزیزش شهید مدنى هم آرزوى منافقان را برآورده خواهد کرد. اگر خوارج سیاه بخت از شهادت ولى اللَّه الاعظم طرفى بستند و به حکومت رسیدند، این گروهکهاى خائن نیز به آمال خبیث خود، که سقوط حکومت اسلام و برقرارى حکومت امریکایى است، مىرسند. آنان لعنت خدا و رسول و ننگ ابدى را براى خود، و اینان عذاب ابدى خدا و نفرت و لعنت قادر متعال و امت اسلام را براى خود و همپیمانان و اربابان خونخوار خویش، به بار آوردند..... شهید مدنى با شهادت مظلومانه خود ضد انقلاب و منافقین ضد اسلام را بکلى منزوى کرد. این چهره نورانى اسلامى عمرى را در تهذیب نفس و خدمت به اسلام و تربیت مسلمانان و مجاهده در راه حق علیه باطل گذراند. و از چهرههاى کم نظیرى بود که به حد وافر از علم و عمل و تقوا و تعهد و زهد و خودسازى برخوردار بود. به شهادت رساندن چنین شخصیتى به تمام معنا اسلامى همراه با تنى چند از فرزندان اسلام و یاران با وفاى انقلاب اسلامى در میعادگاه نماز جمعه و در حضور جماعت مسلمین جز عناد با اسلام و کمر بستن به محو آثار شریعت و تعطیل جمعه و جماعت مسلمین توجیهى ندارد. اگر تا امروز براى جنایتها و شرارتهاى خود بهانههاى بىپایهاى مىتراشیدند، در شهادت این عالم متقى که جز درباره خدمت به اسلام و مسلمانان نمىاندیشید بهانهاى جز انتقام از اسلام و ملت شریف نمىتوانند بتراشند...... این جانب شهادت این مجاهد عزیز عظیم و یاران باوفایش را به پیشگاه اجداد طاهرینش، خصوصاً بقیة اللَّه- ارواحنا له الفداء- و به ملت مجاهد ایران و اهالى غیور و شجاع آذربایجان و به حوزههاى علمیه و خاندان محترم این شهیدان تبریک و تسلیت مىگویم.
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
عامل انتحاری شهادت آیت الله مدنی، فردی بنام «مجید محمد علیزاده نیکو» بود که در نشریه مجاهد شماره ۲۰۶ مورخ شهریور ۱۳۷۷ چاپ سازمان مجاهدین خلق (منافقین) آمده است:
مجید نیکو در روز جمعه ۲۰ شهریورماه ۱۳۶۰، با اقدام به عمل فدایی حسینی، آخوند مدنی، نماینده {حذفشده به دلیل توهین} [امام] خمینی در آذربایجان و همدان را همراه با ۱۷ تن از پاسداران {حذفشده به دلیل توهین} به هلاکت [شهادت] رساند.
سازمان مجاهدین خلق به این نتیجه رسیده بود که مردم تحت تأثیر گفتار و اندیشه اشخاص متنفذ نظام از قبیل آیتالله مدنی حاضر به گسست پیوند خود با حکومت نیستند؛ لذا باید قبل از هر چیز مبلغین و منبریهای حکومت را از میان برداشت.
رویارویی شهید آیتالله مدنی با انجمن حجتیه چه قبل از انقلاب و بعد از آن، نشاندهنده جریان شناس بودن و آشنایی وی نسبت به انقلاب اسلامی است؛ آیتالله مدنی پیرامون انجمن حجتیه پس از انقلاب تأکید میکند که «حق ندارید از اینها (انجمن حجتیه) استفاده بکنید؛ اگر هم کارها بخوابند، نباید دست بهطرف آنها دراز کنیم و اینها جریان خطرناکی هستند.»
به نقل از مرکز اسناد انقلاب اسلامی، آیتالله مدنی از جمله این شخصیتها و ائمه جمعهها بود که نقش مهمی در سروسامان دادن اختلافات داخلی تبریز و کاهش شدید فعالیت گروههای چون حزب خلق مسلمان و مجاهدین خلق داشت و بهمین دلیل در لیست ترور سازمان قرار گرفت
هدایت شده از پایداری
🗓 ۲۱ شهریور ۱۳۵۸ - تشییع پیکر آیتالله سید محمود طالقانی از مقابل مسجد دانشگاه تهران
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
💠 رد درخواست ملاقات مسعود رجوی توسط آیتالله طالقانی
🔻برخورد "قاطع" آیتالله طالقانی با سازمان منافقین
🔹ولیالله چهپور از نزدیکان آیتالله طالقانی در کتاب خاطرات خود: "همراه پیر پاک" چنین مینویسد:
─ آیتالله طالقانی همواره در برابر انحرافاتی که با روشهای رئوفانه قابل اصلاح نبود، با قاطعیت موضعگیری میکرد.... مثلا آقای طالقانی به من گفته بود از هر ده بار تقاضای ملاقات رجوی یک بار او را بپذیر، ما دامنه رفت و آمد آنها را به دفتر در حد امکان محدود کرده بودیم. خودم چندین بار به بهانههای مختلف مسعود رجوی سرکرده منافقین را به دفتر راه ندادم.
🔹آقای طالقانی در مورد انحرافات اعتقادی منافقین خیلی حساسیت داشت. در جریان مسافرت ایشان به "چالکرود" که بر اثر فشارهای سیاسی و جهت رفع خستگی بود و عناصر فرصتطلب این موضوع را بهانه تبلیغ علیه نظام کرده و تظاهراتی به راه انداختند، وقتی که حاج احمد آقا فرزند امام به چالكرود آمدند و به ایشان اطلاع دادند که منافقین گفتهاند حاضرند نیروهای نظامی خود را تحت اختیار آقای طالقانی قرار دهند، به شدت برآشفت و علیرغم اینکه تصمیم داشت تا مدت بیشتری را برای تمدد اعصاب در آنجا بماند، به سفر خود خاتمه داده و برای دیدار امام رهسپار قم شد و به غائله خاتمه داد.
🔹ایشان در مواردی که میدید تسامح اثر معکوس دارد، قاطعانه موضع میگرفت؛ نظير موضعی که ایشان یکی دو هفته قبل از رحلت خود در خطبههای نماز جمعه تهران عليه منافقین اتخاذ کرد و از آنها به عنوان "چپیها" و "جوجه کمونیستها" نام برد.
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
📄 یادداشت 18 شهریور ماه 1360 هاشمی رفسنجانی👇
💢روایت هاشمیرفسنجانی از مخالفتهای آیتالله خامنهای برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سوم
❓چگونه امام خمینی قبول کردند روحانیون کاندیدای ریاستجمهوری شوند؟
🔻سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری درحالی در روز 10 مهرماه 1360 برگزار شد که برای اولینبار روحانیون نیز کاندیدای ریاستجمهوری شده بودند. هاشمیرفسنجانی در خاطرات 18 شهریور درباره نحوه جلب نظر امام خمینی به کاندیداتوری روحانیون در انتخابات ریاست جمهوری میگوید: «قرار شد با امام مذاکره کنیم که بپذیرند رئیسجمهور روحانی بتواند باشد. اکثر دوستان با نظر امام موافق نیستند و میگویند رئیس جمهور روحانی باشد بهتر است. با احمد آقا صحبت کردم که با امام صحبت کنند...»
🔻هاشمی در خاطرات روز بعد نیز مینویسد: «برای ساعت 11 با آقای خامنهای و احمدآقا در دفتر امام به خاطر بحث در موضوع ریاستجمهوری آینده قرار گذاشته بودیم. احمد آقا اطلاع داد که امام به طور اصولی با روحانی بودن موافقت کردهاند. همراه آقایان خامنهای، خزعلی، شاهآبادی و احمدآقا به حضور امام رفتیم. قبل از ما هم آقای [موسوی] اردبیلی رفته بودند و همین مطلب را مطرح کرده بودند. امام صریحا موافقت کردند ولی گفتند چون اضطرار است و افراد دیگر که مطرحند رای طبیعی ندارند میپذیرند.»
🔻هاشمی همچنین در خاطرات خود به مخالفت آیتالله خامنهای با کاندیداتوری خود اشاره میکند و ذیل خاطرات روز 21 شهریور مینویسد: «آقای خامنهای بعد از ظهر به دفتر من آمدند. ایشان را برای پذیرفتن ریاست جمهوری قانع کردم. ایشان معتقد نبود که روحانی رئیسجمهور شود و از طرفی مریض هم هستند و از یک دست نمیتوانند استفاده کنند. کاندیدای مناسبی غیر از ایشان نداریم. عصر هم در جلسه شورای مرکزی حزب [روی] همین تصمیم تاکید شد.»
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
✳️ * ایز گم کردن اعلیحضرت!
شنبه 21 شهریور 1349
« #شهبانو برای افتتاح کنگره پزشکی به #رامسر پرواز کرد. در غیاب او شاه و من، قبل از بازدید از دستگاههای چاپ جدید اطلاعات در ساعت 6/5، دو نفری به یک «پیکنیک مخصوص» رفتیم. اما ظهر به من خبر دادند که ملکه دو ساعت زودتر از موقعی که قرار بود، باز میگردد. به شاه گفتم ممکن است اظهار علاقه کند همراه ما به اطلاعات بیاید، ولی شاه گفت: بعید به نظر میرسد و ما به کارمان ادامه دادیم. در این فاصله طبعا ملکه تصمیم گرفت به ما ملحق شود، ولی هرچه کرد موفق نشد هیچکدام از ما را تلفنی پیدا کند. خوشبختانه چون من گوش به زنگ بودم، به هر ترتیبی بود، شاه را چند دقیقه زودتر از ملکه به اطلاعات رساندم. شانس آوردیم، اما مطمئنم بو برده بود که خبری بوده، ولی نتوانست از قضیه سر در بیاورد.»
1. #اسدالله_علم ، گفتگوهای من با شاه (خاطرات محرمانه امیراسدالله علم)، ج 1، تهران، طرح نو، چ اول، بهار 1371، ص 265.
* به معنی: "رد گم کردن" است
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
⏳ 21 شهریور 1284 - تولد #علی_امینی
از صاحب منصبان دوره پهلوی که پله های پیشرفت و ترقی را از محکمه بدایت، اداره کل انحصار تریاک، ریاست اداره کل گمرگ، مدیرکل وزارت دارایی، معاونت نخست وزیر در کابینه احمد قوام، ریاست هیات اقتصادی ایران و آمریکا، دبیرکل شورای اقتصاد و ... شروع کرد و در دوره 15نماینده تهران در مجلس شد. در سال 1329 در کابینه رجبعلی منصور وزیر اقتصاد ملی و در سال 1330 وزارت اقتصاد ملی دولت دکتر محمد مصدق را عهده دار بود. وزارت اقتصاد ملی کابینه فضل اله زاهدی و ریاست هیات ایرانی مذاکره کننده در قرارداد کنسرسیوم نفت را برعهده داشت که به گفته وی، مهمترین و جالب ترین وقایع زندگی خود را در دوره مذکور می داند. امینی علاوه بر مناصب فوق، سفیرکبیری در واشنگتن، نماینده لاهیجان در مجلس موسسان، #فراماسون و عضو لژ جویندگان کمال سقراط، عضو حزب رستاخیز و مالک محدوده وسیعی از لشت نشای گیلان بوده است.
او در سال 1340 با حمایت دولت جان اف #کندی در آمریکا به سمت نخست وزیری منصوب شد
✳️او در دی 1240 اعتراف کردکه :
🔴در هیچ جای دنیا مانند ایران افراد محرومی وجود ندارند که همیشه هم کار بکنند و هم محرومیت داشته باشند‼️
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
⏳۲۱ شهریور ۱۲۸۴ - سالرور تولد #علی_امینی
▫️فرزند محسن امین الدوله، نوه علیخان امین الدوله(صدراعظم #مظفر_الدین_شاه #قاجار) و نبیره محمدخان مجدالملک سینکی، در 21 شهریور 1284 شمسی در تهران متولد شد. مادرش اشرف الملوک امینی (ملقب به خانم فخرالدوله)، دختر مقتدر و مدبر مظفرالدین شاه قاجار بود. وی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه رشدیه گذراند و تحصیلات متوسطه را در مدرسه دارالفنون به پایان رسانید. در 20 سالگی برای ادامه تحصیل راهی فرانسه و در رشته حقوق و اقتصاد، در دانشگاه پاریس موفق به اخذ درجه دکتری شد.
دکتر #امینی در سال 1310 به ایران آمد و به عنوان عضو علی البدل محکمه بدایت در #دادگستری استخدام گردید. در سال 1312 با بتول وثوق، دختر حسن وثوق الدوله( نخست وزیر و عاقد قرارداد 1919) ازدواج کرد. وی پله های پیشرفت و ترقی را از محکمه بدایت، اداره کل انحصار تریاک، ریاست اداره کل گمرگ، مدیرکل وزارت دارایی، معاونت نخست وزیر در کابینه احمد قوام، ریاست هیات اقتصادی ایران و آمریکا، دبیرکل شورای اقتصاد و ... شروع کرد و در دوره پانزدهم به عنوان نماینده از تهران به مجلس شورای ملی راه یافت. در سال 1329 در کابینه رجبعلی منصور وزیر اقتصاد ملی و در سال 1330 وزارت اقتصاد ملی دولت دکتر محمد مصدق را عهده دار بود. وزارت اقتصاد ملی کابینه فضل اله زاهدی و ریاست هیات ایرانی مذاکره کننده در قرارداد کنسرسیوم نفت را برعهده داشت که به گفته وی، مهمترین و جالب ترین وقایع زندگی خود را در دوره مذکور می داند. امینی علاوه بر مناصب فوق، سفیرکبیری در واشنگتن، نماینده لاهیجان در مجلس موسسان، #فراماسون و عضو لژ جویندگان کمال سقراط، عضو حزب رستاخیز و مالک محدوده وسیعی از لشت نشای گیلان بوده است.
دکتر علی امینی در 16 اردیبهشت 1340 با حمایت دولت جان اف #کندی در آمریکا به سمت نخست وزیری منصوب شد. آزادی فعالیت احزاب سیاسی از جمله #جبهه_ملی، #اصلاحات_ارضی و کوشش در کاهش نقش #شاه در اداره امور کشور از اقدامات دولت او بود. بی اعتمادی شاه به وی و اختلاف نظر در مورد تنظیم بودجه سال 1341 منجر به استعفای امینی در 26 تیرماه 1341 گردید.
علی امینی پس از استعفا ، مدتها از صحنه سیاسی دور بود و به طور محدود در برخی مراسم رسمی شرکت می نمود و رابطه نسبتا مناسبی با برخی از علما و روحانیون داشت. در سال 1357 محمدرضا پهلوی جهت رهایی از بحران سیاسی و مهار حرکت خروشان مردم و جلوگیری از پیروزی انقلاب اسلامی، با او مذاکره کرد و به امینی پیشنهاد نخست وزیری داد که وی نپذیرفت، امینی نیز پیشنهاداتی جهت خروج از بحران به شاه داد که محمدرضا پهلوی نیز به دلیل بد گمانیهایی که به او داشت، آنها را نپذیرفت. علی امینی قبل از پیروزی انقلاب به کشور فرانسه رفت.
📢 گروه واتساپ #پایداری
https://chat.whatsapp.com/FtTlWgqrJRRAmwkRlYwWvl
هدایت شده از پایداری
💠 سخنرانی جالب نخست وزیر درباره مشکلات سیاسی و اجتماعی مردم در رژیم پهلوی ؛
📄 تیتر روزنامه #اطلاعات - سال 40👇👇
▫️ دو نوع مشکلات کشور به روایت #علی_امینی
▪️ ایمان و اعتقاد ما سست شده/ اکثر جوانان ما مشروب خوار شده اند!
▫️ گردن کلفت ها را بدون محاکمه اعدام می کردیم، کسی جرئت کلاهبرداری نداشت
▪️ خودم وکیل بودم می دانم در مجلس چه خبر است!
💠 ایمان و اعتقاد ما سست شده/ اکثر جوانان ما مشروب خوار شده اند!
باید دانست که اگر روح ایمان در میان ملتی ضعیف شود و فساد و نادرستی رواج یابد آن ملت با ناراحتی هایی روبرو می شود. با نهایت تاسف باید گفت که ایمان و اعتقاد ما سست شده ، اگر در ملتی ایمان مذهبی یا ملی قوی باشد هیچ بیگانه ای نمی تواند به آن ملت راه یابد.
متاسفانه باید گفت که فساد محیط ما از همان خانواده ها شروع می شود و رکود اخلاقی و اختلاط تمدن های داخلی و خارجی تمام اصول زندگی ما را به هم زده است. فیلم های فاسد و خراب و مناظر مستهجن پاک اخلاق اطفال و جوانان ما را فاسد کرده. باید با فساد اخلاق که از مجلات خراب نیز ناشی می شود مبارزه کرد.
اگر من با الکل مبارزه کردم فقط از لحاظ مذهبی نبود بلکه این اقدام صد درصد جنبه بهداشتی دارد مایه ننگ است که در مملکت اسلامی دولت ها برای افزایش درآمد خود مصرف تریاک و یا الکل را تجویز کنند. در حال حاضر اکثر جوان های ما مشروب خوار شده اند و این قسمتی از مشکلات جامعه ما است.