فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کارهای دقیقه نود خوبه ولی در دراز مدت فایده نداره؛
باید به جای خودکشان در این هفته، انقلابی ها فقط سه سال با شیب ملایم، خط رهبری رو در مورد تمجید از رئیسی با روزی یک پیام امید بخش از اقداماتش دنبال میکردن؛
در اون صورت الان علاوه بر ۸۵ درصد مشارکت شاهد رای قاطع به کاندیدای اصلح انقلابی مثل جلیلی بودیم
نه اینکه سه سال بگید رئیسی علیل و ذلیله و فاسده و نئولیبراله و تبیین کاراش به من چه و مطالبه گری واجبه و بعد ناگهان بعد از شهادتش یک شبه به مردم بگو جلیلی تداوم رئیسی...
باز هم عبرت نمیگیریم
☫@hawzeh_velaei
#غیررسمی
🔹میزان مشارکت، از میزان مشارکت در سال ۱۴۰۰ فراتر رفت.
#علی_قلهکی
▪️عضو کانال شوید👇👇👇
https://t.me/+k5vwYFON3XU1OWY0
◾️ کانال شخصی علی قلهکی
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر دلشوره داری که روز شنبه چه کسی رئیس جمهور میشه
یکی از نگرانیهای مهم که به دلیل نزدیکی بسیار دو نامزد بود، بازتولید حوادث ۸۸ حتی در اشلهای کوچکتر بود. حرکت هوشمندانه صداوسیما در اعلام زنده نتایج از ساعت ۱۲ در همین راستاست.
@Muhallell
#غیررسمی
🔹حدود ۳۰.۴۰۰.۰۰۰ نفر تا ساعت ۲۳:۲۰
▪️مشارکت: حدود ۵۰.۵ ٪
#علی_قلهکی
▪️عضو کانال شوید👇👇👇
https://t.me/+k5vwYFON3XU1OWY0
◾️ کانال شخصی علی قلهکی
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
🚨شبکه یک سیما: برای اولین بار در تاریخ انتخابات جمهوری اسلامی ایران، از ۱۲ امشب به صورت آنلاین نتایج رایگیری به صورت لحظهای از شبکههای صدا و سیما پخش خواهد شد.
@OfficialTwitTelegram
1. هدف ثانویه دشمن غربی - عبری - عربی در 1401 این بود که حداقل یک زخم عمیق بر پیکر نظام و ملت ایران برجای بگذارد تا جمهوری اسلامی مدتها درگیر این زخم عمیق باشد. یکی از خروجیهای این زخم، بحث تحریم انتخابات بود که متاسفانه در هر دو انتخابات مجلس و دور اول ریاست جمهوری تا حدودی شاهد این مشارکت پایین بودیم. انتخابات 15 تیر اما یکی از آخرین اثرات آن زخم را هم تا حد زیادی پاک کرد.
2. مشارکت 51 درصدی انتخابات فوق با هیچ انتخاباتی قابل مقایسه نیست زیرا در همه انتخاباتهای قبلی حتی در ریاست جمهوری، ما شاهد انتخابات همزمان شوراها نیز بودیم و طبعا بسیاری میدانند که انتخابات مجلس و شوراها به دلیل تعداد زیاد نامزدها در بسیاری از مناطق کشور مبحثی قومیتی و حتی خانوادگی است. این باعث جهش مشارکت در انتخاباتها میشد. طبعا این انتخابات در چارچوبی کاملا سیاسی و ملی برگزار شد و این حضور، کیفیتی بالاتر از سایر اعداد دارد.
@Muhallel
یافته ها
برداشت من از نظرسنجی ها اینه پزشکیان و جلیلی می رن دور دوم دور دوم هم پزشکیان با اقتدار رئیس جمهور
این مطلب رو که قبل از انتخابات هفته قبل نوشتم نه به خاطر ارتباط با اجنه بود نه با رمل و جفر بود، بلکه چند نظرسنجی به صورت واضح این رو گفته بودند و من فقط نتیجه رو گفتم؛ بماند که روشن بود در دوگانه جلیلی پزشکیان خیلی راحت دوگانه ای که در اول این هفته گفتم، شکل می گیره (لذا جلیلی پزشکیان، مطلوب اصلاح طلبها بود)
حالا چهارشنبه ای که بحث اجماع شده، این حرفا علی القاعده گفته شده اما...
در واقع در نظرسنجی ها، دوگانه قالیباف پزشکیان بهتر از جلیلی پزشکیان بود و از جهت منطقی هم که دلیلش رو گفتم
نمی دونم درس می گیریم یا دوباره باید تکرار کنیم و سه باره و...
بگذریم
@talabeyeenghelabi
حالا که پزشکیان رای آورد، باید دو نکته رو دقت کنیم:
۱. همیشه پلن B داشته باشیم یعنی یک پلن این باشه که فرد موردنظر ما رای بیاره و یک پلن این باشه که فرد مورد نظر ما رای نیاره باید چه کنیم و برنامه مون چی باشه؛ باید برای هر دو تا آماده باشیم نه اینکه فقط منتظر رایآوری نمایندهمون باشیم و اگر نشد، عزا بگیریم.
۲.در عدم رایآوریها (نه شکست؛ چون شکست جاییه که ایمانمون را از دست داده باشیم و میزان از دست دادن ایمان و انجام گناه، میزان شکست رو مشخص میکنه) باید در فضایی آرام و به دور تشنج، نشست و علتها رو بررسی کرد و باید مراقب اتهامزنیها و ایجاد ناراحتیها باشیم.
پ ن: این چیزی که گفتم مربوط به همۀ انتخاباتها هست و اختصاصی به این انتخابات نداره.
@talabeyeenghelabi