در ۱۶ ژوئن ۱۹۴۰ #تئودور_هرتزل برای اولین بار با وامبری ۶۸ ساله دیدار کرد #هرتزل در یادداشتهای روزانهاش نوشت من در این فاصله با یکی از #جالب_ترین انسانها دیدار کردم یک یهودی مجار ۷۰ ساله که نمی شود فهمید ترک است یا انگلیسی کتاب هایش را به زبان آلمانی نوشته به ۱۲ زبان تکلم می کند و بر آنها به یکسان تسلط کامل دارد او در زمینه ۵ دین در دانشگاه تدریس می کند و از این میان در دو دین در مقام رهبر روحانی فعالیت داشته است آشنایی نزدیک او با این ادیان طبعاً او را به #الحاد کشانیده است او برای من صد و یک داستان از مشرق زمین و از آشنایی هایش با سلطان عثمانی گفت او به من گفت #مامور_مخفی عثمانی و انگلیس بوده و استادی او در دانشگاه مجارستان تنها پوششی است برای استفاده از آن او به من گفت من پول نمیخواهم من یک مرد ثروتمند هستم و نمیتوانم کباب طلا بخورم اگر به تو کمک می کنم فقط به خاطر آرمان #صهیونیستی است او برای من از سرگذشت هایش گفت #دیزرائیلی او را مامور اطلاعاتی دولت انگلیس می کند در ۲۲ سالگی وارد قسطنطنیه( استانبول ) می شود و خود را مسلمان و ترک می نمایاند ابتدا به عنوان خواننده در یک قهوهخانه به کار میپردازد ۱۸ ماه بعد محرم اسرار صدراعظم در سر میز سلطان عثمانی غذا خورده و بسیار خودمانی میشود بیهوده نیست که نویسندگان زندگینامه وامبری نام کتاب خود را #درویش_قلعه نهادهاند و بدینسان در پیوندهای وامبری با خاندان سلطنتی بریتانیا تاکید کردهاند.
#نفوذ
از: #علمدار۲/۷
#آرمینیوس_وامبری در خانواده یهودی فقیری در پادشاهی مجاربه دنیا آمد. او تا سن دوازده سالگی به مدرسه روستائی در زادگاه اش میرفت، و استعداد قابل توجهی در یادگیری زبان از خود نشان داد.
او که به دلیل یک نارسائی مادر زادی مجبور به استفاده از عصای زیر بغل بود و لنگان راه میرفت، سرانجام به دلیل شرایط سخت مالی وادار به ترک مدرسه گردید. او پس از آن که آموزش پسر صاحب مسافرخانه دِه را به عهده گرفت، با کمک دوستان اش توانست به آنترجیمنازیوم سواتی یور وارد شود.
در سن ۱۶ سالگی، او به خوبی با زبانهای مجاری،لاتین، فرانسه، و آلمانی آشنا شده بود. او همچنین به سرعت انگلیسی، زبانهای اسکاندیناویایی،روسی، صربی و دیگر زبانهای اسلاو را فرا میگرفت.
در سال ۱۸۴۶ او به پِرِس بورگ (براتیسلاوایامروزی) رفت، او سه سال در آن جا ماند. بعدها دروین و بوداپست به تحصیلات خود ادامه داد.
#نفوذ
از: #علمدار۲/۷
📃یادداشت| صهیونیسم و #قدرت رسانه
✍ اهدافی را که «راشورون» #خاخام_یهودی در سال ۱۸۶۹ مبنی بر الزام سیطرهی کامل #یهود بر رسانههای جمعی اعلام کرده بود، اکنون محقق شده است.
✍ «راشورون» معتقد بود که پس از طلا، دستگاههای خبررسانی به ویژه مطبوعات دومین ابزار #صهیونیست برای استیلا بر جهان است.
✍ در مجله «الاخبار المسیحیه الحره» سال ۱۹۳۸ (بیش از ۷۰ سال پیش) آمده است، «صنعت سینما در #آمریکا کاملا یهودی است و بی آنکه احدی در این زمینه با او منازعه کند، بر آن حکم میراند. تمام کارپردازان این صنعت یا #یهودی هستند و یا از دستپروردگان یهود».
📌ادامه #یادداشت را از اینجا بخوانید:👇
🌐 kheybar.net/?p=24241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر خارجه آمریکا در نشست «مسیحیان متحد برای اسرائیل»: ما قویترین «کارزار فشار» در تاریخ را علیه رژیم ایران اجرا کردهایم و کار ما تمام نشده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در #امریکا کوچکترین انتقاد از اسراییل به یهودستیزی تعبیر میشود، بدینسان زمینه جهت برخورد با منتقدان اسراییل فراهم میشود.
حتّی برخی از یهودیهای ضدّاسراییل هم به یهودستیزی متّهم شده اند.
واکنش خشمگینانه مایک پنس معاون اول ترامپ به ایلهان عمر به خاطر انتقادش از اسراییل..
#صهیونیست
#یهودیت
کانال پژوهشی یهودشناسی
🔴 متولد اورشلیم، روایتی درست و نه درشت
🔹در مستند متولد اورشلیم برای نخستین بار نمونهای از جامعه لایه لایهی اسرائیل برای مخاطب ایرانی جلوی دوربین رفته است و این همان درست دیدن دشمن است. مخاطب با یک صهیونیست دیندار، یک صهیونیست آتئیست، یک صهیونیست بیتفاوت و یک یهودی بریده از صهیونیسم، کنار هم روبرو میشود.
🔺میزان و نوع وابستگی آنها هم به رژیم صهیونیستی کاملا متمایز است. دیالوگهای راوی مستند، جناب آقای دلاوری علی رغم سادگی تمام، با هر کدام از این نمایندگان جامعه متشتت صهیونیستی، بسیار دقیق و همه فهم است و میتوان ادعا کرد آقای دلاوری به خوبی تیر خلاص را به هرکدام شلیک میکند.
🔹دینامیسم اجتماعی حاکم بر اسرائیل زمانی بارزتر میشود که روایت هرکدام از این شهروندان صهیونیست در مواردی متناقض است. ادعاهای خاخام صهیونیست توسط صهیونیست آتئیست کنعان به سخره گرفته میشود. حق تسلط بر سرزمین فلسطین (بخوانید اشغال) از نگاهی تمامیتطلب تا بخشینگری و تا بیتفاوتی به چنین به زعمشان حقی میان مصاحبه شوندگان متغیر است. نگاه به خشونت نیز همچنین؛ از خوانندهی یهودی که برای آنچه کشورش در قبال فلسطینیها انجام میدهد متاسف و شرمنده است تا جوانیکه با افتخار صحبت کشتن فلسطینیها میکند.
🔺هوشمندی روایت فیلم زمانی بارزتر میگردد که قرار نیست به همهی ادعاهای مصاحبه شوندگان، پاسخی ارائه گردد و این همان چیزی است که باعث میشود تا صهیونیست مصاحبه شونده در کافهی ایرانی، کنترلش را در بی منطقی تمام از دست بدهد و شروع به فحاشی علیه ایران کند. به احتمال زیاد همین رویهی فیلم باعث خواهد شد عدهای فیلم را متهم به عدول از آرمانهای انقلابی در قبال دشمن صهیونیستی کنند. اما نباید از یاد برد که میان تریبون سخنرانی و بیانیههای سیاسی و یک فیلم مستند، تمایز بسیار است و قرار نیست تمامی سوالات مطروحه از سوی طرف مقابل نسبت به ما در یک مستند پاسخ داده شود؛ خصوصا سوالاتی که از اصل موضوع منحرف شدهاند.
🔹تشتت جامعه صهیونیست البته در یک جا به نقطهای مشترک هم میرسد که اوج فیلم است و آن اعتراف صریح مصاحبه شوندگان صهیونیست به یک واقعیت ضداخلاقی در شکلگیری بنیان جرثومهی اسرائیل است.
🔺در کنار تمام این وجوه مثبت، لازم است اشاره شود که بارزترین ضعف عمومی مستند، فرار بیمورد به فلسطین است. هیچ نیازی به فلاشبک اردوگاه صبرا و شتیلا و یا اینسرت تصاویر کودکان گریان و زخمی فلسطین نبود. سوالات راوی در مورد فلسطینیها و آوارگان به قدر کافی تداعی کنندهی تصاویر مذکور برای مخاطب هست و این صحنهها در روایت مستند چون وصلهای ناجور است و فضای کلیپی بر مستند حاکم میکند.
💢ضمن عرض خسته نباشید و دستمریزاد به عوامل فیلم امیدوارم که این روایت درستتر از پیش تداوم یابد. وفقنا الله و ایاکم علی هذه.
✍🏻 #سرباز_روحالله_رضوی
#کليمی ها چه کسانی هستند؟
عناوین «یهودی» و «کلیمی» دو اسم هستند برای پیروان یک دین و مصداقاً تفاوتی با هم ندارند. پس از رحلت حضرت سلیمان(ع) ، فرزندش «رحبعام» زمام امور مملکت #بنى_اسرائیل را در کف گرفت و چون وى به ستمکارى پرداخت ، گروهى از مردم از فرمان او بیرون رفتند و تنها دو سبط یهودا و بنیامین در سرزمین یهودا (به نام یکى از فرزندان حضرت یعقوب) که بخش نسبتاً کوچکترى بود ، براى او باقى ماند.
این قسمت که شامل شهر #اورشلیم (قدس) نیز مى شد، اهمّیت بسیارى داشت و نام «یهودى» از اینجا مى آید. ده سبط دیگر حکومت مستقلى به نام اسرائیل به رهبرى فردى به نام «یربعام بن ناباط» در شمال فلسطین تشکیل دادند. یربعام یکى از استانداران حضرت سلیمان(ع) بود. در طول تاریخ ، یهودیان به خاطر اعتقادات خاص و به خاطر اعمال زشتی که مرتکب می شدند و بخاطر عوامل متعدد دیگر ، در میان #مسیحیان و مسلمین به شدّت مورد نفرت بودند.
این نفرت به مرور زمان با واژه #یهودی یکی شده بود به نحوی که مردم با شنیدن این نام حالت نفرت پیدا می کردند. لذا در قرون اخیر ، یهودیان برای آنکه خود را از این نفرت عمومی خلاص کنند نام کلیمی را برای خود برگزیدند و سعی نمودند خود را با این نام معرفی نمایند. واژه کلیمی از واژه «کلیم الله» (سخن گوینده با خدا) که لقب حضرت موسی(ع) است گرفته شده است.
#یهودیت
22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریال: نقد و بررسی منشور کورش
قسمت اول ـ بررسی اصالت تاریخی استوانه
👆🎥 خلاصه: در این کلیپ، شواهد و دلایلی بیان شده که نشان میدهد استوانه منسوب به کورش، اصالت نداشته و جعلی است.❌
#باستان_گرایی
#زرتشت
#تاریخ
#ایران
#تحلیل
#کورش
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریال: نقد و بررسی منشور کورش
قسمت دوم - استوانه گلی با رايحه عربی
👆🎥 خلاصه: واژگان و عبارات اين استوانه بسيار شبيه عربی است و حتّی يک کلمه پارسی در آن وجود ندارد. متن استوانه به زبان اکدی است که آن هم برادر زبان #عربی است.
#باستان_گرایی
#زرتشت
#تاریخ
#ایران
#تحلیل
#کورش
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریال: نقد و بررسی منشور کورش
قسمت سوم - استوانه کورش در مقبره عمر بن علی (ع) یافته شد.
👆🎥 خلاصه: به فرض که منشور کورش جعلی نباشد، این استوانه در مقبره یک امامزاده در عراق پیدا شد.
#باستان_گرایی
#زرتشت
#تاریخ
#ایران
#تحلیل
#کورش