7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین جان! تو دعا کن ما آمین میگیم
🔹امیرالمومنین(ع) در بعضی از مشکلات به حضرت سیدالشهدا(ع) مراجعه می کردند...
#سیدالشهدا_مسیر_میانبر
CQACAgQAAx0CVc35HwAC8pJlyTRmjBUJ3NvD53FYNd-Eu_4yyAAC8wIAArsd0VJwtjPsMBtcvTQE.mp3
4.73M
🎧🎧
#حتما_گوش_کنید👆
🔹مقام ومنزلت والای حضرت سیدالشهدا(ع)
🔹 #حاج_اقا_دانشمند
🔹 #نشر_دهید
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔹 چرا #قبر_حضرت_اباالفضل_العباس (ع) كوچك است
در زمان مرحوم علامه ي بحرالعلوم قدس سره، قبر مقدس حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام خراب شد.
به علامه ي بحرالعلوم خبر دادند که قبر مقدس حضرت عباس عليه السلام دارد خراب مي شود علامه بحرالعلوم دستور داد تا قبر شريف آن حضرت، ترميم و تعمير شود.
بنابر اين شد که در روز معيني مرحوم علامه به اتفاق استاد بنا، به سرداب مقدس بروند و قبر را تجديد بنا کنند.
در روز مقرر، مرحوم علامه همراه با استاد بنا، در سرداب و زيرزمين مطهر وارد شدند، معمار نگاهي به قبر و نگاهي به علامه کرد و گفت: آقا اجازه مي فرماييد که سؤالي بکنم؟ علامه فرمود: بپرس؟
💥استاد بنا گفت: «ما تا حالا خوانده و شنيده بوديم که حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام اندامي موزون و رشيد و قدي بلند و چهار شانه داشته اند. به گونه اي که وقتي سوار بر اسب مي شده اند، زانوهايشان در برابر گوشهاي اسب قرار مي گرفته است.
پس بنابراين بايد قبر مقدس آن حضرت هم بزرگ و طولاني باشد! ولي من مي بينم که صورت قبر ايشان کوچک است؟!»
آيا شنيده هاي من دروغ است؟ يا کوچکي قبر علت ديگري دارد؟!
علامه بحرالعلوم به جاي جواب دادن، سر به ديوار گذاشتند و سخت گريه کردند. گريه ي طولاني علامه، معمار را نگران و ناراحت و مضطرب نمود و عرضه داشت: آقاي من! چرا گريان و اندوهناک شديد و سرشک غم از ديدگان فرومي ريزيد؟! مگر من چه گفتم؟ آيا از سؤالي که من کردم، تأثر در شما ايجاد شده است؟
🥀علامه فرمودند: استاد بنا! پرسش تو دل مرا به درد آورد. چون شنيده هاي تو درست و صحيح است، اما من به ياد مصائب و دردهاي وارد شده، بر عمويم عباس عليه السلام افتادم.
آري حضرت عباس عليه السلام، اندامي رشيد و قد و قامتي بلند داشتند. ولي به قدري ضربت شمشير و تيرها و گرزها و نيزه ها، بر بدن نازنين او وارد کردند، که بدنش را قطعه قطعه نمودند و آن اندام رشيد به قطعات خونين تبديل شد.
آيا انتظار داري که بدن پاره پاره ي حضرت عباس عليه السلام که توسط امام سجاد عليه السلام جمع آوري و دفن شد، قبر بزرگتر از اين قبر داشته باشد؟
📚کرامات العباسيه ص 78 به نقل از شخصيت حضرت ابوالفضل عليه السلام ص 124.
دلـتـنـگـ حــرم
قسمت اول فصل پنجم زندگی پس از زندگی دوشنبه ۲۱ اسفند ساعت ۱۷ شبکه ۴ سیما.
هدایت شده از داستان های عبرت آموز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را
📣تبریک عرض می نماییم
📣(چقدراین دعازیباست)
#ماه_رمضان