👌💎نماز شب های دهه اول ذی الحجۀ
عَنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ الْجَعْفَرِيِّ عَنْ أَبِيهِ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ قَالَ: قَالَ لِي أَبِي مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيٍّ: يَا بُنَيَّ! لَا تَتْرُكَنَّ أَنْ تُصَلِّيَ كُلَّ لَيْلَةٍ بَيْنَ الْمَغْرِبِ وَ الْعِشَاءِ الْآخِرَةِ مِنْ لَيَالِي عَشْرِ ذِي الْحِجَّةِ رَكْعَتَيْنِ، تَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ مَرَّةً وَاحِدَةً وَ هَذِهِ الْآيَةَ «وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً، وَ قالَ مُوسى لِأَخِيهِ هارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ»، فَإِذَا فَعَلْتَ ذَلِكَ شَارَكْتَ الْحَاجَّ فِي ثَوَابِهِمْ وَ إِنْ لَمْ تَحُجَّ. (وسائل الشیعۀ، ج8، ص183 به نقل از اقبال الاعمال)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: پدرم محمّد بن علی علیه السلام به من فرمود: فرزندم! در همه شب های دهه اول ذی الحجّۀ دو رکعت نمازی را که بین نماز مغرب و عشا خوانده می شود، ترک مکن. در این دو رکعت نماز، در هر رکعت، یک بار سوره حمد، یک بار سوره توحید، و نیز این آیه را بخوان:
«وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً، وَ قالَ مُوسى لِأَخِيهِ هارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ».
اگر این عمل را انجام دهی، در ثواب حاجیان شریک می شوی، هرچند حجّ به جا نیاوری.
✅✅✅ تذکر: بر اساس بعضی از روایات، یکی از کسانی که هر سال در مراسم حج شرکت می کند، مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام است. لذا کسی که این نماز را می خواند، ان شاء الله در ثوابی که خداوند به این بزگوار عطا می فرماید، شریک خواهد شد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از یا كَهْفِ الْحَصِين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبتون_مهدوی
💚💐💚
بابای مهربونم،
به رسم شبانه،
قبل از خواب،
آیه الکرسی و
سه سورة توحید ،
هدیه به شما میخوانم.
💚💐💚
🌱 اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
کهف الحصین در واتساپ 👇
https://chat.whatsapp.com/JpuW134ONlRKUDJwWwY1TC
کهف الحصین در ایتا 👇
https://eitaa.com/yakahfealhaseen
#سلام_امام_زمانم🥀
🌱السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا اَلْإِمَامُ اَلْوَحیدُ و القَائِمُ الرَّشیدُ...
🔸️سلام بر تو ای یگانه روزگار و ای تنهاترینِ عالم؛
سلام بر تو و بر روزی که برای هدایت و محبّت قیام خواهی کرد!
📙صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.
❀͜͡ 🥀•┈—┈—┈✿┈—┈—┈•
#مولای_من🥀
دلمان تنگ است و جانمان بیقرار ...
دلخوشیم به اینکه شما
از حجم تنهایی ما آگاهید ...
روزگار فراق به درازا کشیده ...
به اندازه ی یک عمر ...
یک عمر چشم براهی ،
ای کاش می آمدید،
ای کاش خدا فرج شما را برساند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود:
🔸️یا على! من تو را به همسرى دخترم فاطمه درمیآورم،
همان کسی که سَرور زنان جهان است
و پس از تو محبوبترين شخص در نزد من است.
دو سَرور جوانان اهل بهشت، از نسل شما هستند.
و نيز از نسل شما هستند شهیدان به خونتپيده که بعد از من در زمین مظلوم واقع میشوند.
همان امامان نورانی و بزرگوار كه خداوند تاريكیها را به دست آنها از ميان میبرد و به دست آنها حق را زنده میكند و باطل را میميراند.
تعداد امامان به تعداد ماههاى سال است
و عيسى بن مريم، پشت سر آخرين نفر ايشان (حضرت مهدی علیهالسلام) نماز خواهد خواند.
🔹️يَا عَلِيُّ إِنِّي مُزَوِّجُكَ فَاطِمَةَ ابْنَتِي سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ وَ أَحَبَّهُنَّ إِلَيَّ بَعْدَكَ...
📚غیبت نعمانی، ص۵۷.
✋۱۷ روز مانده تا برترین عید💐
#غدیر_عهدی_با_مهدی
#امیرالمومنین_علیه_السلام
✅✅✅ ویژگی های روز اول ماه ذی الحجّۀ
1) روز میلاد حضرت ابراهیم علیه السلام
عَنْ أَبِي الْحَسَنِ مُوسَى بنِ جَعفَر علیه السلام قَالَ: هُوَ(أَوَّلِ يَوْمٍ مِنْ ذِي الْحِجَّةِ) اليَوْمُ الَّذِي وُلِدَ إِبْرَاهِيمُ خَلِيلُ الرَّحْمَنِ علیه السلام، وَ فيهِ اتَّخَذَ اللهُ إبْراهِيمَ خَليلاً. (مصباحالمتهجد ص671- 672)
حضرت کاظم علیه السلام فرمود: روز اوّل ماه ذی الحجّۀ، روزی است که حضرت ابراهیم خلیل الرّحمن علیه السلام به دنیا آمد، و در این روز بود که خداوند وی را به عنوان خلیل برگزید.
2) روز زفاف امیرالمؤمنین علیه السلام و فاطمه زهرا علیها السلام
مرحوم شیخ مفید در مسارّالشیعۀ، می نویسد:
در روز اول ذی الحجه، رسول خدا صلّی الله علیه وآله، حضرت زهرا علیهاالسلام را به تزویج امیرالمؤمنین علیه السلام در آورد. (مسارّالشیعه، ص36)
مرحوم علامه مجلسی در زادالمعاد می نویسد:
در روز اوّل، حضرت رسول صلّی الله علیه و آله، حضرت فاطمه علیهاالسلام را به حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام تزویج نمود، و به روایت دیگر در روز ششم تزویج نمود. (زادالمعاد، ص240-241)
3) روز نزول سوره برائت و دستور الهی مبنی بر ابلاغ این سوره توسط امیرالمؤمنین علیه السلام
در سال هشتم هجری که مسلمانان، مکّه را فتح کردند، رسول خدا صلّی الله علیه وآله از حجّ مشرکین ممانعت ننمود. در روز نخست ماه ذی الحجّۀ سال نهم هجری، سوره برائت بر رسول خدا صلّی الله علیه و آله نازل شد. مقرّر گردید که 9 آیه نخست این سوره بر مشرکین مکّه خوانده شود که بر اساس آن، دیگر هیچ مشرکی حق ورود به مکّه نداشته، هیچ کس نباید برهنه طواف نماید، و همچنین شیوه برخورد با مشرکین نیز تغییر یافت.
رسول خدا صلّی الله علیه وآله، نخست به ابوبکر دستور دادند که به مکّه رفته و این آیات را برای مشرکین بخواند. اما در این هنگام جبرئیل بر حضرتش نازل شد و به آن حضرت گفت: این مطلب را جز مردی از خاندان تو نمی تواند ابلاغ نماید. لذا رسول خدا صلّی الله علیه وآله به امر خدا، علیّ بن ابی طالب علیه السلام را برای اجرای این فرمان الهی اعزام نمود. امیرالمؤمنین علیه السلام نیز با آگاهی از آن که جان ایشان در مکّه شدیداً در معرض خطر است، دستور الهی را پذیرفته، و در روز سوم ذی الحجّه به رَوحاء در نزدیکی مدینه رسیدند و سوره برائت را از ابوبکر گرفته و به سوی مکه حرکت کردند و سرانجام در روز عرفه یا روز عید قربان، آن آیات را از طرف رسول خدا صلّی الله علیه و آله به مردم ابلاغ نمودند. مردم مکه، اعمّ از مرد و زن، با تهدید شدید با امیرالمؤمنین علیه السلام برخورد کردند و دشمنی خویش را نسبت به ایشان آشکار کردند، امّا این امور مانع نشد که حضرتش در فرمان الهی، سستی ورزد.
حضرت، ایّام تشریق(سه روز بعد از عید قربان) را در مکّه مانده و طیّ این سه روز، صبح و شام با صدای بلند آیات سوره برائت را بر مشرکین قرائت کرده، و سپس رو به مدینه حرکت نمودند.
رسول خدا صلّی الله علیه و آله نیز در این چند روز به دلیل بی خبری از امیرالمؤمنین علیه السلام، سخت غمگین بوده، به گونه ای که آثار اندوه در چهره ایشان نمایان بود. لذا هنگامی که رسول خدا صلّی الله علیه و آله از آمدن امیرالمؤمنین علیه السلام آگاه شدند، به استقبال ایشان رفته، او را در آغوش گرفته و از شادی گریستند، و به ایشان فرمودند: پدر و مادرم به فدایت، ماجرا از چه قرار بود؟ و امیرالمؤمنین علیه السلام ماجرای این مأموریت پر خطر را برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله بیان نمودند. (اقبال الاعمال، ص625-629)
بر اساس نقل تاریخ طبری، رسول خدا صلّی الله علیه وآله، عمر بن خطاب را خواستند تا به مکّه رفته، و این آیات را بر اشراف و بزرگان قریش بخواند. اما وی گفت: من از قریش بر جان خویش می ترسم.(اقبال الاعمال، ص626 به نقل از تاریخ طبری)
✅ «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»