eitaa logo
یاران انقلاب عمومی🇵🇸🇮🇷
98 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
42 فایل
عمومی
مشاهده در ایتا
دانلود
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم سارا فلاحی: آمریکا هیچ غلطی نمی‌کند ، چون تمام غلط‌ها و اشتباهات را مسئولان خودمان می‌کنند...! 💠أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹شهید سیدحسن نصرالله: «عربستان سعودی از آمریکایی‌ها خواسته بود شخصاً من را ترور کنند و در صورت وقوع جنگ حاضر است هزینه‌های جنگ را بپردازد.» 🔸رحمت و رضوان الهی بر روح ملکوتی امام خمینی که چه زیبا فرمودند: «اگر از صدام بگذريم، اگر مسأله قدس را فراموش کنيم، اگر از جنايت هاي امريکا بگذريم از ال سعود نخواهيم گذشت.»
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦠👽 اجنه با دانلود عکس وارد می شوند❗️ 🔴 سلطه بر انسان؛ ورود اجنه و شیاطین به زندگی انسان ها با روش فناوری‌های نوین! 👽 همین‌هاست که هزاران اختلاف و درگیری و مسخ شدن و از کار افتادن عقل‌ها را باعث می شود. 👌 حتماً صحبت های ارزشمند این مهندس الکترونیک با تجربه را به صورت کامل بشنوید! ❌با باز کردن برخی عکس‌ها در فضای نت که توسط رسانه های غربی و عمدتا یهودی طراحی می شود، با صدا و حتی بدون صدا (فقط از طریق امواج wifi و 5G و...) سحر و نفوذ شیاطین شکل می گیرد. ❌تکنولوژی غرب وامدار پروتکل های صهیونیستی، این گوشی ها و نرم افزارها را بی جهت و رایگان در اختیار انسان معاصر قرار نداده است.
🔸حجت‌الاسلام راجی: یکی از خطراتی که انقلابیون را تهدید می‌کند، "انقلابیِ‌ دایورتی" است... انقلابی دایورتی یعنی کسی که هر چه رهبری حکم می‌دهند، وظیفه‌ی دیگران می‌داند 🔻رهبری حکم میدهد، وظیفه صداو سیما می‌داند. 🔻️رهبری حکم میدهند، وظیفه مسئولین می‌داند. 🔻رهبری حکم میدهند، وظیفه سپاه می‌داند همه‌ی اینها درست قطعاً مسئولین در اند و باید مورد قرار گیرند اما آیا ما وظیفه‌ای نداریم؟ آیا وظیفه‌ی ما در این جهاد این نیست که برای مردم تبیین کنیم که چرا باید به کمک کرد؟ آیا اگر تبیین نشود، مردم در همراهی خواهند کرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید سید حسن نصرلله قبل انتخابات به مردم ایران هشدار داد بود که انتخاب غلط آنها میتواند کل منطقه را تحت تاثیر قرار دهد ✍ولی گوش شنوایی نبود چون برخی دنبال رفع فیلترینگ و آشتی با آمریکا و عودت پیاده نظام دشمن و آزادی در بی‌حجابی و... بودن نه به فکر منطقه و عواقب جهشی آن. اکنون نیز با وجود فریادهای رهبر انقلاب بر ایستادگی و جهاد و عدم عقب‌نشینی غیرتاکتیکی، و با وجود مطالبه عمومی بر انتقام سخت، باز شاهد آنیم که گوش شنوایی بر شنیدن حق نیست و همچنان فریب عملیات روانی دشمن را میشویم.
این دختر نادیا مراد است؛ جزو دختران ایزدی که داعش از آنها به عنوان برده‌ی ....... استفاده می‌کرد. توانست از دست داعش فرار کند و خاطراتش را در کتاب «آخرین دختر» نوشت. چندماه پیش خواندمش و می‌دانی کدام قسمت برای من از همه دردناک‌تر بود؟ اینکه تمام مردان ده کوچک آنها مسلح بوده‌اند و در خانه تفنگ داشته‌اند اما وقتی داعش به نزدیکی آنها می‌رسد تصمیم می‌گیرند که جنگ نکنند و سلاحشان را به داعش تحویل دهند تا در تله‌ی تنش نیفتند! و بتوانند در صلح و آرامش زندگی کنند. آنها اینقدر به این خیال خودشان اطمینان داشتند که وقتی چندین هفته داعش در ده آنها مستقر بوده حتی یک تیر به سمت آنها شلیک نکردند و سرانجام در یک صبح تا شب تمام اتفاقاتی که نباید، می‌افتد. مردان را می‌کشند و زنان و دختران را به بردگی ...... می‌برند. 💥نادیا مراد در چنگال داعش دو دفعه اقدام به فرار می‌کند که دفعه اول موفق نمی‌شود و صاحبش به عنوان مجازات به تمام نگهبانان و سربازان موجود در خانه اجازه می‌دهد ........ این سرنوشت ناموس کسانی است که در برابر دشمن سر فرود می‌آورند. ✍ خانم صفدری
❌ تصویر سازی هوش مصنوعی از حمله ایران به اسرائیل تکانه 313 | هوش مصنوعی @takane_313
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ به نام خداوند رحمتگر مهربان إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است ❇️ختم میلیونی سوره ی نصر به نیت پیروزی رزمندگان سلحشور جبهه حق✌️ ✅سهم شما ۳ بار خواندن سوره نصر و ارسال به ۱۴ عزیز دیگر 🆔دعای‌سريع‌الاجابه را همه بخوانیم"
♨️ چرا امشب حمله شد؟ امشب ۱ ام ماه ۱۰ میلادی هست کنار هم میشه ۱۱۰ که به ابجد میشه نام مبارک مولا علی علیه السلام ضمن اینکه امشب عید سال یهودی هست عید روش هوشانا  ، در این روز جادوگران جمع میشن و حصار شیطانی برای محافظت از خودشون ایجاد میکنن ... برای همین حضرت آقا فرمودند حمله روز و ساعت خاصی داره. 🇮🇷