eitaa logo
اخبار یمن و خلیج فارس
683 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
. 🚩 اخبار یمن و خلیج فارس @yaman313 @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای #ظهور چشمتان به اتفاقات #یمن باشد. 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 نقش هوش مصنوعی در ترور‌های هدفمند اسرائیل چیست؟ «بسیاری از منتقدان، این گزاره را مطرح می‌کنند که اساسا استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی توسط اسرائیل برای شناسایی و ترور نیرو‌های مقاومت، با این هدف صورت می‌گیرد که تلفات افراد غیرنظامی کاهش یابد و در این زمینه شاهد وقوع فجایع انسانی نباشیم. حال سوال اینجاست: چطور می‌شود که تنها در جنگ غزه شاهد کشته و مجروح و مفقود شدن بیش از ۱۰۰ هزار غیرنظامی بوده ایم؟» یکی از دستورکار‌هایی که رژیم اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون، به نحوی ویژه بر آن متمرکز بوده، ترور فرماندهان و نیرو‌های برجسته جریان مقاومت بوده است. موضوعی که در روز‌های گذشته و همزمان با افزایش حملات اسرائیل به لبنان، ابعاد جدی‌تری را نیز به خود گرفته است. به گزارش فرارو؛ در واقع، رژیم اشغالگر قدس سعی داشته با حذف و ترور فرماندهان ارشد گروه‌های مقاومت در منطقه، ساختار‌های فرماندهی و میدانی این گروه‌ها در میدان‌های نبرد را دچار اختلال کند و از این رهگذر، مسیر تحقق اهداف و منافع خود به ضرر آن‌ها را هموار نماید. با این حال، نکته مهمی که در رابطه با کارزار ترور‌های هدفمند اسرائیل بایستی به آن توجه داشت این است که این رژیم استفاده گسترده‌ای را از فناوری‌های هوش مصنوعی در راستای تحقق اهدافش دارد. ادامه مطلب .....👇👇 . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
تکمیلی/ در این رابطه، توجه به ۴ نکته مهم به نظر می‌رسد. ۱: همگی افراد یک عدد هستند! چند ماه قبل بود که نشریه "العربی جدید" در گزارشی فاش کرد، اسرائیل به هرکدام از ساکنان نوار غزه، عددی بین ۱ تا ۱۰۰ تخصیص داده است. در این راستا، هر چه عددِ مربوط به یک فرد، به ۱۰۰ نزدیکتر باشد، این بدان معناست که وی به تشکیلات حماس و دیگر گروه‌های مقاومت در نوار غزه نزدیکتر است و هدفی ارزشمند برای ترور تلقی می‌شود. این نشریه شناخته شده عربی به این مساله اشاره داشته که رژیم اسرائیل از یک فناوری با نام Lavender استفاده می‌کند و اقدام به شناسایی اهداف خود می‌کند. البته که دستگاه‌های جاسوسی اسرائیلی نیز هرکدام شیوه‌های خاص خود را برای شناسایی و ترور افراد دارند با این حال، اسرائیل در بحوحه جنگ غزه و تشدید تنش‌ها با لبنان، نگاهی ویژه به استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی برای ترور فرماندهان و چهره‌های برجسته جریان مقاومت دارد. ۲: کشته شدن غیرنظامیان امری عادی است بر اساس گزارش‌های مختلفی که تاکنون با محوریت استفاده رژیم اسرائیل از فناوری‌های هوش مصنوعی در راستای کارزار ترور و قتل‌های هدفمندش در نوار غزه و لبنان منتشر شده، این نکته به صراحت مورد اشاره قرار گرفته که اگر برای ترور یک چهره مهم، چیزی بین ۲۰ تا ۳۰ فرد غیرنظامی کشته شوند، این مساله از اهمیت چندانی برای رژیم اسرائیل برخوردار نیست و عملیات ترور حتما بایستی انجام گیرد. این دستورکار به عینه نشان می‌دهد که اساسا اسرائیل در کارزار ترور‌های هدفمند خود هیچ محدودیت اخلاقی را نیز پیش رویش نمی‌بیند. نکته مهم در این میان این است که تشدید تنش‌ها میان جریان مقاومت و رژیم اسرائیل سبب شده تا در بسیاری از موارد، رژیم اسرائیل مولفه‌های مرتبط با ترور افراد را تعدیل کند. به عنوان مثال، نشریه العربی جدید فاش کرده که اگر فردی در قالب محاسبات فناوری‌های هوش مصنوعی اسرائیلی، نمره‌ای بین ۸۰ تا ۱۰۰ بگیرد، ترور وی قطعی است. با این حال، مساله این است که تنش‌ها و درگیری‌های سیاسی و امنیتی اسرائیل سبب شده اند تا این شاخص اُفت کند و حتی برخی به این مساله اشاره داشته باشند که افراد با نمره ۵۰ نیز در اولویت ترور قرار می‌گیرند و البته که مساله کشته شدن افراد غیرنظامی در جریان این قبیل ترور‌ها نیز به هیچ عنوان مورد توجه نیست. اساسا به همین دلیل است که می‌بینیم در جریان برخی از ترور‌های چندماهه اخیر اسرائیل در نوار غزه، ده‌ها انسان بیگناه به شهادت رسیده اند و اسرائیل نیز به این مساله توجهی ندارد و آن را بخشی از واقعیت‌های مربوط به کارزار ترور‌های هدفمند خود ارزیابی می‌کند. ادامه مطلب .....👇👇 . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
تکمیلی/ ۳: آمار‌های وحشتناک کارزار ترور اسرائیل با هوش مصنوعی تاکنون نقد‌های جدی به استفاده اسرائیل از فناوری‌های هوش مصنوعی جهت ترور نیرو‌های مقاومت در ماه‌های اخیر منتشر و مطرح شده است. به عنوان مثال، بسیاری از منتقدان این سوال را مطرح می‌کنند که اساسا استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی برای شناسایی و ترور نیرو‌های مقاومت، با این هدف صورت می‌گیرد که تلفات افراد غیرنظامی کاهش یابد و در این زمینه شاهد وقوع فجایع انسانی نباشیم. حال سوال اینجاست: چطور می‌شود که تنها در جنگ غزه شاهد کشته و مجروح و مفقود شدن بیش از ۱۰۰ هزار غیرنظامی بوده ایم؟ به بیان ساده تر، چه شده که علی‌رغم استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی، جنگ غزه به خونین‌ترین جنگ قرن بیست و یکم جهان از منظر نرخ کشتار غیرنظامیان تبدیل شده است؟ عده‌ای بر این باورند که اسرائیل قویا ملاحظات مرتبط با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی در میدان‌های جنگ و اجرای ترور‌های هدفمند از طریق آن‌ها را کنار گذاشته است. در حقیقت، آنچه که اکنون برای تل‌آویو مهم است، نه ترور و حذف افراد شاخص، بلکه کشتار بیشتر انسان‌ها است. موضوعی که به زعم اسرائیل می‌تواند وحشت بیشتری را در بحبوحه اوج گیری تنش و درگیری‌های این رژیم با جریان مقاومت ایجاد کند و تل‌آویو این مساله را در راستای منافع خود ارزیابی می‌کند. ۴: عصر جدید با ربات‌های قاتل در نهایت باید گفت که بهره گیری گسترده اسرائیل از فناوری‌های هوش مصنوعی و آنچه ربات‌های قاتل خوانده می‌شود و در عین حال، ثبت آمار‌های بالای کشتار انسان‌های بیگناه در میدان‌های جنگ غزه و لبنان، بار دیگر این واقعیت که همواره مورد نگرانی بسیاری از تحلیلگران حوزه روابط بین الملل بوده را برجسته کرده که استفاده بی‌ملاحظه از فناوری‌های مدرن و هوش مصنوعی، می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که در آن، کشتار انسان ها، هم ساده‌سازی می‌شود و هم در حجمی گسترده رخ می‌دهد. یکی از نکات مهمی که در مورد استفاده از فناوری‌های مختلف هوش مصنوعی در میدان‌های جنگ مطرح می‌شود این است که نباید اجازه داد ماشین‌ها و فناور‌های مختلف، کنترل میدان جنگ را به دست بگیرند و دست به کشتار بزنند. این همان مساله‌ای است که اسرائیل در رابطه با آن بی تفاوت است و با استفاده از فناوری‌های مختلف، عملا فضایی را فراهم کرده که در آن کشتار در سطوحی غیرقابل کنترلی رخ می‌دهد. از این رو، کارزار ترور اسرائیل در غزه و لبنان، به نمود عینی تهدیدات گسترده ناشی از استفاده از فناوری و ربات‌های قاتل در میدان‌های جنگ تبدیل شده است. موجودیت‌هایی که کشتار انسان‌ها را به امری ماشینی و بسیار ساده تبدیل کرده اند. . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|رهبر انصارالله یمن: راه جهادی سیدحسن نصرالله را ادامه خواهیم داد سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: 🔸همانطور که صهیونیست ها پس از شهادت شهید اسماعیل هنیه ناامید شدند، آرزوهای رژیم صهیونیستی را که می خواستند بعد از شهادت سیدحسن نصرالله کسب کنند، ناکام خواهیم گذاشت. ـــ ـ ـ ـــ ـ ۞ 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|رهبر انصارالله یمن: ترورها و شهادت‌ها باعث شده پیروزی‌های پی درپی برای ما حاصل شود سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: 🔸ترورها و شهادت ها باعث شده تا ما در راه خودمان استوارتر قدیم برداریم و محکم بایستیم. 🔸رژیم صهیونیستی قصد دارد با ترور و کشتار مردم و غیرنظامیان به دستاوردی دست پیدا کند ولی هیچ دستاوردی برای آنها حاصل نخواهد شد. ـــ ـ ـ ـــ ـ ۞ 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد
🚨 همان روزی که این جوان طلبه، اسلحه دست گرفت و مقابل شیطان ایستاد، مرگ را شکست داد و شهادت را انتخاب کرد. ⭕️ لطف خدا بود که این شهادت سالها عقب افتد تا معنی انسان را تجربه کنیم. چه قهرمان عزیزی، چه زندگی پرباری، چه مرگ زیبایی... 💎 تصویر رهبر بزرگ حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله در ایام جوانی 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انصارالله یمن: ترور شهید سیدحسن نصرالله همانند ترور شهیدان هنیه، موسوی و عماد مقنیه هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونیستی نخواهد داشت سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: ▪️رژیم صهیونیستی فکر می کند با جنایت ترور شهید سیدحسن نصرالله توانسته به پیروزی دست پیدا کند 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌من خودم جوابی ندارم برای اون دنیام اگر برادرا جواب دارن، خوش بحالشون ... {صحبت های شهید حسن باقری بعد از عملیات رمضان } پ.ن: صوت متعلق به شهید باقری است و تصویر مربوط به مستند آخرین روز های زمستان هنوز هر جمله از دهان این تئوریسین های بزرگ نقشه راه ماست،ما تجربیاتی در دفاع مقدس به دست آورده ایم که کافیست آموزه های آن را مدنظر قرار داده و با بکارگیری آنها و اقدامات پیش گیرانه راه هر گونه تجاوز و تعرض را بر دشمن سفاک سد کنیم... . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
📌 وقتی از حرف می زنیم، منظورمان دقیقاً چیزی است که در تصویر مشاهده می کنید. یعنی درک نکردن پیچیدگی های میدان و گرفتن تصمیمی مبتنی بر نظریه تله تنش که منجر به برتری راهبردی رژیم صهیونیستی می شود. . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ویدیوی موساد خبر از ترور ۳ شخصیت دیگر حزب الله میدهد. . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
چرا ایالات‌متحده شریک رژیم صهیونیستی است؟ ‏استفان والت استراتژیست آمریکایی: این بسیار ساده است. اگر می‌خواهید فردی کاری را انجام ندهد، به او ابزار انجام آن نمی‌دهید. بنابراین باید نتیجه گرفت که دولت ایالات متحده با آنچه اسرائیل در یک سال گذشته انجام داده، مخالفتی ندارد. . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تصاویری از حمله تروریستی عصر امروزِ ارتش صهیونیستی به ضاحیه بیروت . 🚩 اخبار یمن @yaman313 🔴 آیت االله بهجت ره: برای چشمتان به اتفاقات باشد.