💠نظر رهبر انقلاب دربارهی انتقادات شهید مطهری به مرحوم دکتر شریعتی:
🔻چند روز پس از چهلمین روز درگذشت دکتر شریعتی، آیت الله مطهری نامه ای محرمانه به امام خمینی در نجف نوشت:
goo.gl/wD5stg
"اخیرا میبینم گروهی که عقیده و علاقهی درستی به اسلام ندارند و گرایشهای انحرافی دارند، با دستهبندیهای وسیعی در صدد این هستند که از او بتی بسازند که هیچ مقام روحانی جرأت اظهار نظر در گفتههای او را نداشته باشد.»
مطهری در نامه قسم میخورد که ریشه های نوشته های شریعتی «برضداصول اسلام» است و «کوچکترین گناه این مرد بدنام کردن روحانیت است». و «خدا میداند که اگر خداوند از باب مکرالله و ... در کمین او نبود، او در ماموریت خارجش چه به سر روحانیت و اسلام می آورد.»
مطهری تاکید میکند که شریعتی از مناظره با او امتناع می ورزد اما قول داده که آثارش را برای اصلاح نزد استاد محمدرضا حکیمی و علامه محمدتقی جعفری بفرستد اما فقط برای حکیمی ارسال کرده!
شهید مطهری در ادامه از شایعات و تهمت های طرفداران شریعتی به خود مینالد و از امام در باب مواجه با آثار شریعتی کسب تکلیف می کند.
آن روزها که این نامه نوشته شد آقای خامنه ای از جمله طرفداران سرسخت دکتر شریعتی بودند. بعد از درگذشت دکتر و پیروزی انقلاب این حمایت در برابر مخالفان دکتر همچون مطهری و مصباح یزدی و بسیاری از روحانیون سنتی بیشتر هم شد. آقای خامنه ای معتقد بود:
.«شریعتی نه فقط ضدروحانی نبود، بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود، او میگفت روحانیت یک ضرورت است و اگر کسی با او مخالفت کند، یقینا از یک آبشخور استعماری تغذیه میشود. اما میگفت روحانیت به رسالتش به طور کامل عمل نمیکند."
.
30 سال بعد وقتی آقای خامنه ای ردای رهبری را به تن کردند، برخی فکر میکردند این نظرات در باب شریعتی برای دوران جوانی او بود و حتما دیگر تغییر کرده! اما وقتی رسول جعفریان در سال 87 کتاب جدید خود، "جریان ها و سازمانهای سیاسی مذهبی در ایران" را نزد ایشان برد تا تورق کند، ایشان در حاشیه متن نامه محرمانه مطهری به امام نوشت:
«نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی چه در آغاز آشنایی شان که تا 2-3 سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش میکرد و چه در سالهای بعد که از او به نحوه شگفت آوری مذمت می فرمود، غالبا مبالغه آمیز بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته نشان های بزرگ نمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را درباره اظهارات شهید مطهری داشتند"
#جواد_موگویی
🔺️دیروز در طرح هفت روز در بهشت؛ در جمع تیزهوشان استان همدان؛ در مشهد مقدس.
🔺️
#موسسه_جوانان_آستان_قدس_رضوی طرح فوق العادهای را از سال گذشته آغاز کرده و برای جمعی از دانش آموزان دبیرستانهای تیزهوشان سراسر کشور به طور دورهای در مشهد اردوهای معرفتی برگزار میکند. دیروز برای آنها درباره "مغز اینترنتی" حرف زدم؛ درباره اثر گوگل بر مسیرهای حیاتی مغز و سوءهاضمه در درک.
#آستان_قدس
🆔️ yaminpour
🔘خلاصهای از آنچه در سخنرانی دیروز با موضوع "مغزهای اینترنتی و سوءهاضمه در درک" عنوان کردم.
🔷️"ایرن او" مدیر واحد تجربه کاربران در گوگل میگوید : "همه طرحهای ما مبتنی بر استراتژی ورود فوری کاربران به یک صفحه و خروج فوری از آن است."
چرا؟
هرچه سریع تر در وب بچرخیم و بیشتر بر لینک ها کلیک کنیم فرصت گوگل برای جمع آوری اطلاعات بیشتری درباره ما و ارسال آگهی تبلیعاتی برای ما بیشتر شده است. گوگل اعلام کرده تا صد در صد اطلاعات کاربران را ذخیره نکند آرام نخواهد نشست.
🔘
🔶️هر کلیک در وب یعنی یک انقطاع در تمرکز ما. این به نفع اقتصاد گوگل است.
گوگل به دنبال گسترش مطالعهی خیلی کوتاه و تفننی و اختلال در تفکر متمرکز ماست. کسب و کار گوگل پرت کردن حواس است.
وقتی مدتی به همین منوال میگذرد مدارهای مغز تغییر شکل میدا میکنند و به تدریج امکانهای ذهنی حافظه، تمرکز، تعمق و تامل جای خود را به مدارهای جدیدی میدهند که متناسب با کارکرد اینترنت است. مغز انعطاف پذیر است و مسیرهایی که در آن ایجاد میشود متناسب با عادت بکارگیری آنهاست. به همین ترتیب مغز اینترنتی میشود. یعنی مهارتهایی را در مقابل زوال مهارتهایی دیگر جایگزین میکند. "جفری شواراتس" استاد روانپزشکی دانشگاه یوسیالای اسم این اتفاق را گذاشته : "بقای فعال ترین"
.
🔻برای بررسی وضعیت مغز خود آزمون زیر را انجام دهید:
✔چند دقیقه تحمل متمرکز شدن روی یک متن را دارید؟
✔آیا از خواندن یک متن طولانی عصبی نمیشوید؟
✔آیا وقتی مطالعه کتابی را آغاز میکنید آنرا نیمه رها میکنید یا با بی میلی تا انتها ورق میزنید؟
✔آیا پستهای کوتاه اینستاگرام را به پست های طولانی و محتوایی ترجیح نمی دهید؟
✔خواندن یک متن را افقی انجام میدهید یا عمودی؟!
بررسی روی مردمک چشمهای مغزهای اینترنتی نشان می دهد چشمها به جای حرکت از راست به چپ روی متن، از بالا به پایین می لغزد یا به چند نقطه متن نگاه میکند!
🔘
🔷️بسیاری از مطالب فوق را در کتاب "اینترنت با مغز ما چه میکند؟" اثر نیکلاس کار (نشر گمان) می توانید ببینید.
🆔️ @yaminpour
🔘می دانم بسیاری از شما این متن را از ابتدا تا انتها نمیخوانید؛ این یک واقعیت است که بسیاری از ما مبتلا به مغزهای اینترنتی هستیم. 😊
🔺️معتقدم زمان ما زمان "صبر" است. آنها که این دولت را انتخاب کردهاند مبتلای به آن هستند و آنها که آنرا نخواستهاند باید صبور باشند.
دشمن تمام امکاناتش را برای آشوب و هرج و مرج به میدان آورده؛ چند ماه آینده دوران سختی است که آنرا با صبوری باید بگذرانیم. هر اقدامی که هیجان و بینظمی را تشدید کند میدان عمل دشمنان را وسیعتر خواهد کرد...
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از Aminikhaah
💠 تو دهنی بزرگ آیت الله العظمی وحید خراسانی به شیعیان ملکه
#شیعه_لندنی
#فرقه_گمراه
#شعائر
✅ @Aminikhaah
🔘بازخوانی یک خاطره
🔻ماجرای مخالفت رهبر انقلاب با استعفای میرحسین موسوی و نامه شدیداللحن امام خمینی(ره) به نخست وزیر
وقتی امام قطعنامه را پذیرفت موسوی استعفا داد و خودش را چند روز مخفی کرد آنچنان که هیچ کسی از او خبر نداشت؛ چون میخواست چهرهای قهرمان از خودش بسازد و بگوید که موافق پذیرش قطعنامه نبودم. یک روز امام جلسهای تشکیل میدهد تا نخست وزیر جدید را انتخاب کنند. در این جلسه برخی آقایان بودند از جمله آقای موسوی اردبیلی و آقای هاشمی. آقای خامنهای اواسط جلسه میرسد، وقتی که میرسد امام میگوید که آقای خامنهای برای تعیین نخست وزیر جدید آماده باشید. آقای خامنهای میگوید که نباید با استعفای موسوی موافقت شود چرا که او همین را میخواهد و در پی قهرمان سازی است(نقل به مضمون)، باید فرمانی صادر کنید و با عتاب بخواهید که به سر کارش برگردد.
امام انگشت اشاره خود را به سمت آقای خامنهای میگیرد و میگوید: این درست است. بعد امام نامه شدید اللحنی مینویسد خطاب به موسوی که در تاریخ ماندگار شد. این خاطره را گفتم تا بدانید که موسوی آدم بحران نبود و تحت تاثیر اطرافیانش بود در حالی که آقای خامنهای عاقلانه کارها را تدبیر و مدیریت میکرد.
🔶️خاطرات جلال الدین فارسی
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از علیرضا پناهیان
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا رهبری اینقدر به آینده امیدوارند؟
🔻دلداری جالب مالک اشتر به امیر المومنین(ع)
#تصویری
@Panahian_ir
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پاسخ علیرضا پناهیان به یک پرسش فراگیر
💢 چرا رهبری مستقیما جلوی بعضی امور نمیایستند؟!
#تصویری
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از Aminikhaah
💠 روحانی در این ایام ، به مثابه طعمه ای است که دشمنان به او کمربند انفجاری بسته اند و او را به کانونی حساس در آورده اند. می خواهند با استیضاح و عزل ، هم کار او را بسازند ، هم کار نظام و انقلاب را.
باید با ملاطفت و مراقبت ، بمب ساعتی او را خنثی کرد. این ، هیچ دلالتی بر تایید او و بقای دولتش ندارد!
✅ @Aminikhaah
🔻چند جمله درباره وضعیت اخیر دولت:
۱. برکناری دولت و برگزاری انتخابات زود هنگام در چه شرایطی مقدور است؟
تمام اخبار و نشانهها حاکی از طراحیهای پیچیدهی دشمنان برای آشوب آفرینی در کشور است. فشار منتقدان دولت و نهایتا برکنار کردن آن پیش از آنکه به ما فرصت برگزاری انتخابات را بدهد با خلاء قدرت پیش آمده زمینهی مناسب اوجگیری آشوبها را فراهم خواهد کرد. به آشوب کشیدن انتخاباتها تخصص دشمنان داخلی و خارجی ماست نتیجه هر چه باشد برای ماهها کشور به معرکه زد و خورد بدل خواهد شد. علاوه بر اینکه گروه معتنابهی از حامیان دولت برکنار شده هم انگیزه بسیاری برای نپذیرفتن شرایط خواهند داشت؛ کمااینکه در سال ۸۸ از این قماش نمونهاش را دیدهایم.
۲. دولت فعلی خود را آلترناتیو مدیریت انقلابی معرفی کرده است. دولت فعلی آشکارا لیبرالیسم را خواسته و فریاد زده و با صدای بلند انقلابیگری را ریشخند کرده است. اکنون وقت آزمون سخت این دولت است. چرا باید اجازه دهیم اصلاح طلبان و اعتدالگرایان منافقانه خود را کنار بکشند و همچنان مدعی باقی بمانند و بگویند اگر ما را کنار نمیگذاشتید ما ایران را از بحران عبور میدادیم.
این دولت یا رفتار خود را تغییر میدهد و مشکلات را حل میکند و یا بر مسلک خود میماند، به زانو در میآید و شکست ایدهی آلترناتیو انقلاب را اعلام میکند. و در این میان ما اگر صادقانه خواهان خدمت به کشور باشیم باید به دولت کمک کنیم به دور از فشار و هیاهو فرصت اصلاح و آوار برداری از خرابکاری هایش را داشته باشد تا اینکه کمک کنیم به زانو در آید.
🔶️قسر در رفتن دولت هم به اصلاح طلبان و اعتدال گرایان فرصت ادامه حیات میدهد و هم منازعات داخلی را افزایش خواهد داد. معتقدم باید در کنار مردم از دولت همان چیزی را که وعده داده مطالبه کنیم. هنوز وقت باز کردن گره با دندان نرسیده است.
🆔️ @yaminpour