✨﷽✨
🌼معرفت حضرت ام البنین سلام الله علیها به امام زمانش
✍️نکته بسیار مهمی که در زندگی حضرت ام البنین سلام الله علیها درخشان شده و ایشان رابه مراتب بلندی از کمالات رسانده است معرفت و شناخت ایشان نسبت به امام زمانش میباشد چه در دوران زندگانی با امیرالمومنین و چه در دوران امام حسن و امام حسین علیهم السلام.
از جمله شواهدی که بر این نکته بسیار مهم دلالت میکند این است که ایشان هر چهار فرزند برومندش را به کربلا برای فدا شدن در راه حضرت سیدالشهدا صلوات الله و سلامه علیه فرستاد؛ با توجه به اینکه او یک مادر است و عواطف مادری اجازه نمیدهد که فرزندانش او را تنها گذارند ؛ و از سوی دیگر اینکه بجز این چهار فرزند، کس دیگری را در زندگیش در این دنیا نداشت اما با همه این مسائل به تمام عالم نشان داد که او یک امام شناس کامل است و درس امام شناسی را خوب در مکتب مولایش امیرالمومنین سلام الله علیه یاد گرفته است و آنچه برای او مهم است امام زمانش میباشد.
برای همین بود که وقتی خبر شهادت فرزندانش رابه او دادند عکس العملی نشان نداد و تمام حواس و فکر او در مورد امامش بود و میپرسید از امام حسین علیه السلام چه خبر دارید؟ تا شنید که او را با لب تشنه بین دو نهر آب، سر از بدنش جدا کردند با صورت به زمین افتاد.
به راستی چه مقامی بالاتر از اینکه انسان در عزای حضرت سیدالشهدا سلام الله علیه این گونه باشد و چه خوب حضرت ام البنین سلام الله علیها این حدیث شریف را معنا کردند که رسول خدا صلی الله علیه و آله در روایتی میفرماید: « لَا يُؤْمِنُ عَبْدٌ حَتَّى أَكُونَ أَحَبَّ إِلَيْهِ مِنْ نَفْسِهِ وَ تَكُونَ عِتْرَتِي إِلَيْهِ أَعَزَّ مِنْ عِتْرَتِهِ وَ يَكُونَ أَهْلِي أَحَبَّ إِلَيْهِ مِنْ أَهْلِهِ ...»انسان ایمان نمیآورد تا اینکه من رسول خدا را از خودش بیشتر دوست داشته باشد و اهلبیت من در نزد او عزیزتر و دوست داشتنیتر از اهل خودش باشد.[1]
در واقع این روایت شریف دلالت میکند که نشانه ایمان عبارت است از اینکه: انسان باید پیامبر و اهل بیت او را از خودش و اهل و عیالش بیشتر دوست داشته باشد و در غیر این صورت انسان مؤمن نمیباشد. و بی شک جناب ام البنین علیها سلام مصداقی بارز برای این حدیث شریف بود.
📚علل الشرائع ج1 ص140
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احکام_به_زبان_ساده
#احکام_نماز
واحب رکنی میدونی چیه؟
هدایت شده از گل یاس
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی استاد رفیعی
🎬موضوع: ادب حضرت امالبنین(س)
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
یه پسر نه چهار تا پسر_۲۰۲۲_۰۱_۱۵_۱۴_۵۲_۳۵_۲۸۷.mp3
6.1M
یه پسر نه چهار تا پسر
یکی شون عین قرص قمر
🎙حاج محمود کریمی
وفات حضرت ام النبین سلام الله علیها 🏴
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴زیارت حضرت ام البنین (س)☝️
🏴13 جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام البنین (س) مادر حضرت اباالفضل العباس تسلیت باد.
(بدون حاجت نخونید
#التماس_دعا)
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️😭سلام ودرود بر مادران و همسران شهدای حق و فضیلت
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
هدایت شده از گل یاس
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه ۲۷ دیماه ۱۴۰۰
میلادی: Tuesda 17 January 2022
قمری: الثلاثاء ۱۴ جمادی الثانیه ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه ذکر یا قاضى الحاجات 👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
🇹🇯شهادت نواب صفوی ،طهماسبی، براداران واحدی و ذولقدر از فدائیان اسلام(۱۳۳۴ ه ش)
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۰۶ روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها(هشتم قبل هجرت)و بزرگداشت روز زن
و تولد حضرت امام خمینی رحمه الله علیه رهبر کبیر انقلاب (۱۳۲۰ ه ق)
◼️⏳۱۳ روز تا شهادت حضرت امام هادی علیه السلام به قولی (۲۵۳ ه ق)
🌹⏳۱۵ روز تا بازگشت حضرت امام خمینی رحمه الله علیه به ایران (۱۳۵۷ ه ش )و آغاز دهه مبارک فجر
💐⏳۱۷ روز تا ولادت با سعادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۵۷ ه ق) و شب لیله الرغائب
✅با ما همراه باشید...
هدایت شده از گل یاس
4_5969635015338755559.mp3
1.82M
🔸ترتیل صفحه 302 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
🌷نکته تفسیری صفحه ۳۰۲🌷
موسی و خضر قسمت2:
پس از کشته شدن آن پسربچّه به دست خضر و دوّمین اعتراض موسی به او، آن دو به سفر خود ادامه دادند؛ البتّه با این شرط که در صورت اعتراض مجدّدِ موسی به کارهای خضر، همراهی آنان به پایان رسد. آنها پس از مدّتی به شهر ساحلی ناصریه رسیدند. دیگر چیزی از زاد و توشه ی سفر برایشان نمانده بود و خستگی و گرسنگی به شدّت آنان را رنج می داد. برای همین از مردم شهر تقاضا کردند که آنان را میهمان خود کنند و بر سر سفره شان بنشانند؛ امّا مردم آن شهر که بسیار بخیل و تنگ نظر بودند، از پذیرایی ایشان خودداری کرده، آنان را به حال خود رها کردند. در همین حال که آنان در شهر قدم می زدند، به دیوار نیمه خرابی رسیدند که چیزی نمانده بود به زمین بریزد. خضر دست به کار شد، مصالحی فراهم آورد و آن دیوار را تعمیر کرد. حضرت موسی که خسته و گرسنه بود، و از همه مهم تر احساس می کرد شخصیّت خودش و همراهش در آن شهر خرد شده است، برای بار دیگر تعهّدش را فراموش کرد و معترضانه گفت که اگر می خواستی، می توانستی مزدی برای این کارت از مردم شهر بگیری تا گرسنگی مان را با آن برطرف کنیم. در این هنگام، خضر به موسی گفت: اینک وقت جدایی من و تو فرا رسید؛ ولی برایت می گویم که راز کارهایم چه بود:
1ـ آن کشتی را برای این سوراخ کردم که به افراد مستمندی تعلّق داشت که زندگی شان را با آن می گذراندند و اگر به مقصدی که داشتند، می رسیدند، کشتی شان توقیف و مصادره می شد؛ زیرا در آن طرف، پادشاه ستمگری فرمانروایی می کند که کشتی های سالم و خوب را به زور از آنان می گیرد، و من می خواستم کشتی شان کمی خراب شود تا آن پادشاه از گرفتنش منصرف شود.
2ـ آن پسربچّه را برای این کشتم که او در آینده به انسانی کافر و طغیانگر تبدیل می شد و اگر زنده می ماند، پدر و مادر باایمانش را به شدّت می آزرد و حتّی ممکن بود آنان را به کفر و گمراهی بکشاند. البته به جای او، خدا به زودی فرزند پاک و باایمانی را به آنان هدیه می کند که بسیار مهربان و بامحبّت خواهد بود.
3ـ آن دیواری که تعمیر کردم نیز متعلق به دو پسربچّه ی یتیم و بی سرپرست بود و زیر آن، گنجی قرار داشت که بعدها برای این دو پسربچّه مفید خواهد بود. پدر این دو یتیم، فرد صالح و نیکوکاری بود و خداوند برای او چنین پاداشی به فرزندانش داده بود. البته این را بدان که من هیچ یک از این کارها را خودسرانه نکردم و تمام آن ها، مأموریت الهی بود.
در حقیقت، خضر انسانی معمولی نبوده و وظایف معمولی هم نداشته است؛ بلکه شخصی بود که بنا بر ارتباط ویژه اش با جهان ملکوت، مأموریت های ویژه ای داشته که انسان های دیگر حتّی حضرت موسی که پیامبر خدا بوده چنین وظایفی ندارند.
#اقسام_ایمان
💥 فمِنَ ٱلْایمانِ ما یَکُونُ ثابِتاً مُستَقِرّاً في ٱلقُلوبِ،وَ مِنْهُ ما یَکُونُ عَوارِيَ بَینَ ٱلقُلُوبِ و ٱلصُّدورِ، إلی عَجَلٍ مَعلومٍ.
🌓 ایمان بر دو قسم است یکی ایمانی که در دل ها ثابت و برقرار و دیگری در میان دلها و سینه ها ناپایدار است (تاسر آمدی که تعیین شده است).»
🖋به هر حال اگر انسان داراى نفس مطمئنه شود و ايمان در اعماقش نفوذ کند، ايمان او مستقر است و با دگرگونى ها شرايط و تهديدها و تطميع ها متزلزل نمى شود; ولى اگر راسخ نباشد، زوال آن در برابر زر و زور کاملا ممکن است.
📚 #خطبه_189