هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤🎤ثبت نام فرزندان مقطع اول و دوم ابتدایی (دختر و پسر)برای اردوی یک روزه در شهر تهران، سرپرست متقاضی جهت ثبت نام به روابط عمومی مراجعه فرماید.🎬
میثَم تمّار اَسَدی کوفی از یاران امام علی (ع)، امام حسن مجتبی (ع) و امام حسین (ع)، که پیش از واقعه کربلا در کوفه به شهادت رسید. از جزئیات زندگی میثم، اطلاعات روشنی در دست نیست. او در کوفه خرمافروشی میکرد. کرامات و پیشگوییهایی به او نسبت دادهاند. او به دستور ابن زیاد بهدار آویخته شد. مرقد میثم تمار، در نزدیکی مسجد کوفه قرار دارد.
خبر امام از شهادت وی
امام علی (ع) میثم را از چگونگی شهادتش، قاتل وی و آویختهشدنش به درخت نخلی که آن را به او نشان داده بود، آگاه ساخته و به او بشارت داده بود که پاداش مقاومت او در برابر خواست ابن زیاد آن است که در آخرت، کنار امام در درجهای شایسته خواهد بود. گفته شده است میثم کنار آن درخت نماز میخواند و با آن سخن میگفت میثم خبر شهادتش را که از زبان امام علی (ع) شنیده بود، برای دیگران نقل میکرد بنا به روایتی، او و حبیب بن مظاهر در میان جمعی، خبر شهادت را بیان کردند، اما حاضران، آنان را تکذیب و تمسخر کردند.آگاهی وی از شهادتش تا بدان حد بود که وقتی او را برای به صلیب کشیدن می بدند کسی به او گفت ای میثم میتوانستی کاری بکنی که گرفتار این ساعت نشوی میثم در پاسخش گفت: به خدا سوگند که این در خت خرمایی که مرا بر آن میآویزند جز برای من رشد نکرده و من نیز جز برای چنین روزی خود را آماده نساختهام.شهادت میثم تمّار در ۲۲ ذیالحجه سال ۶۰ هجری قمری، ده روز پیش از ورود امام حسین (ع) به عراق، روی داد. ابنزیاد از دفن او جلوگیری کرد تا آنکه چند تن از خرمافروشان کوفه، شبانه، جسد وی را با چوبهدار ربودند و در قبری میان گودال آب در سرزمین قبیله مراد به خاک سپردند.
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕مسابقه به عشق مولا علی (ع)
داستان عید غدیر.فاطمه خدابخشی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو نمیدونی داری با بیحجابیت
داری چیکار میکنی...
💛 حجت الاسلام #پناهیان 🎙
36.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار شب جشن بمناسبت عید غدیر در باغ غدیر اصفهان
اجرای گروه سرود ۱۱۰ نفره در انتظار ظهور که اولین برنامه است که من همراه دوستانم در گروه سرود بودم
عارفه صادقی