#گاه_شمار_انقلاب_اسلامی
اسفند ماه
🔹۲ اسفند ۱۳۹۷: درگذشت محمد مؤمن.
محمد دانشزاده قمی (زادهٔ ۲۳ دی ۱۳۱۶ قم – درگذشت ۲ اسفند ۱۳۹۷ تهران) مشهور به محمد مؤمن، روحانی و فقیه ایرانی و از فقهای شورای نگهبان و نماینده ادوار مجلس خبرگان رهبری و همچنین عضو شورای بازنگری قانون اساسی در سال ۱۳۶۸ بود.
🔹۴ اسفند ۱۳۵۸: انتصاب آیت الله سید محمد بهشتی به عنوان دومین رئیس قوه قضائیه.
#جهاد_تبیین
#گاه_شمار_انقلاب_اسلامی
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
مقدمه:
« انحراف از مسیر» و در نهایت نقطه پایان گذاشتن بر پدیده «انقلاب اسلامی» از ماهها قبل از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ شروع شد. فعالان انقلاب به یاد دارند که از شهریور ۵۷ ـ بهخصوص پس از ماجرای میدان ژاله ـ که سقوط رژیم پهلوی قطعی گردید و امید غرب برای حفظ رژیم پادشاهی در ایران به یأس بدل شد، «بدیل»ها یکی پس از دیگری به میدان آمدند تا تحول درونی ایران به پیروزی انقلابی اسلامی منجر نشود.
اولین بدیلها از جبهه ملی انتخاب شدند آن روزها در روزنامههایی که هنوز در اختیار عوامل ساواک بودند نام افرادی نظیر «علی شایگان» بهعنوان اولین رئیس جمهور ایران تکرار و در کنار آن از کریم سنجابی و ... بهعنوان رهبران انقلاب نام برده میشد. از دل این تبلیغات و ماجرا در نهایت «شاپور بختیار» بیرون آمد او با شعار تغییرات بنیادین در ایران و تغییر نظام از مطلقه به مشروطه در روز ۲۶ دی ماه کار خود را شروع کرد. شاپوربختیار وظیفه داشت با شعار مصدق ـ شاه سلطنت کند نه حکومت ـ انقلاب اسلامی را ۲۵ سال به عقب برگرداند و فرصتی ایجاد کند تا ریشههای فکری انقلاب بخشکد.
انقلاب اسلامی بحران های متعدد سیاسی، نظامی و اقتصادی را پشت سر گذاشته است، بحران هائی که گاهاً رنگ و بوی فتنه به خود گرفته اند، از آن جهت می توان واژه فتنه را به آن اطلاق کرد که شناخت حق و باطل در اثنای فتنه برای برخی، بسیار سخت و ناممکن می شود. فتنه بنی صدر در سال ۶۰، فتنه تیر ۷۸ و فتنه تقلب ۸۸ از جمله گردنه های خطرناکی بوده اند که انقلاب اسلامی توانسته است به سلامت از آن عبور کند. اینک به تشریح مختصر فتنه ها، چگونگی آغاز فتنه، رفتار فتنه گران، رهنمودهای امام امت و رهبر انقلاب و نهایتا بیان وجوه اشتراک آنها خواهیم پرداخت.
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱
۱) فتنه ملیگراها
خط انحراف پس از بختیار
پروژه شاپور بختیار راه به جایی نبرد اما خط انحراف در انقلاب به شکلهای دیگری دنبال شد. در این مقطع سازمانهایی نظیر منافقین، چریکهای فدایی، نهضت آزادی و گروههای کوچکتر دیگر که به شهادت کتابها و اظهارات خود آنها هیچ اعتقادی به دین و رهبری دینی و به تبع آن انقلاب دینی نداشتند، عدد و رقم ناچیز ـ هواداران اندک ـ خود را پیشاپیش راهپیماییهایی که این اواخر دیگر خطر چندانی هم نداشت، میفرستادند و تصاویر عناصر مرده و زنده خود را بهعنوان «شهید» یا «پیشتاز خلق» بر سر دست میگرفتند تا از یک سو بسیار بزرگ دیده شوند و از سوی دیگر بتوانند انقلاب و مردم را به سمت خود کشانده و در نهایت انقلاب بزرگ را به حرکتی کوچک تبدیل کنند.
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_پنجاه
#فتنه_ملی_گراها
💬 ادامه دارد...👇
کانال یاران همدل
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱ ۱) فتنه ملیگراها خط انحراف پس از بختیار پروژه شاپور بختیار راه به
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱
سازماندهی جدید ملی گراها
در این اواخر که ملی گراها گمان میکردند در نزد عامه مردم وجاهتی یافته و میتوانند داعیه «رهبری» خود را به همه نشان دهند، آمدند و روز معینی را برای تظاهرات علیه رژیم پهلوی قرار دادند. اما مردم استقبال نکردند و آنان از میانه راه برگشته و اعلام کردند که در تظاهرات اعلام شده توسط «جامعه روحانیت مبارز تهران» شرکت میکنند. از این نقطه به بعد آنان شروع به سازماندهی جدیدی مبتنی بر «درگیری خیابانی» کردند از این رو «جنبش ملی مجاهدین» شکل گرفت. آنان تلاش کردند تا جوانانی را که آن موقع توانایی درک شرایط پیچیده را نداشتند و در عین حال دارای احساسات شدید انقلابی بودند، جذب کنند و در نهایت با کمک آنان و با به راه انداختن جنگ خیابانی، رهبری انقلاب را با «بحران» مواجه کرده و وادار به دادن امتیاز نمایند؛ اما رهبری انقلاب که بیبدیل و بیمعارض بود، انقلاب را بدون اعتنا به آنان از این مرحله عبور داد.
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_پنجاه
#فتنه_ملی_گراها
💬 ادامه دارد...👇
کانال یاران همدل
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱ سازماندهی جدید ملی گراها در این اواخر که ملی گراها گمان میکردند در
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱
تعبیر دیکتاتوری نعلین
جریانات انحرافی ملیگرا و منافق با پیروزی انقلاب و مطرح شدن جمهوری اسلامی بهعنوان نسخه جایگزین رژیم پهلوی اعلام کردند که «جمهوری اسلامی نامفهوم است» و از آن بوی خودکامگی و «حکومت یک طبقه خاص»که منظورشان روحانیت بود، به مشام میرسد. آنان در این زمان با انواع زبانها میگفتند عمامه همان تاج، منبر همان تخت و نعلین همان پوتین است و برای اینکه این لفاظیها جا بیفتد واژه جمهوری اسلامی را به «حکومت آخوندیسم» و «دیکتاتوری نعلین» تعبیر میکردند.
جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر
منافقین، جبهه ملی و نهضت آزادی یکصدا خواستار به رأی گذاشتن «جمهوری دمکراتیک اسلامی» یعنی یک حکومت التقاطی و برخاسته از مدلهای رایج در دو اردوگاه کاپیتالیسم و کمونیسم شدند؛ اما حضرت امام خمینی که از این نغمه احساس خطر میکردند در مقابل آنها ایستادند و ضمن سرزنش شدید آنان و ابراز تأسف از طرح این مسائل فرمودند:«جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر».
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_پنجاه
#فتنه_ملی_گراها
💬 ادامه دارد👇
کانال یاران همدل
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱ تعبیر دیکتاتوری نعلین جریانات انحرافی ملیگرا و منافق با پیروزی انق
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب۱
شکست فتنۀ ملی گراها
جمهوری اسلامی مطالبۀ عموم مردم
وقتی جمهوری اسلامی به عنوان مدل حکومتی ایران به تصویب، ۹۸/۲ درصد از جمعیت واجدان شرایط رأی یعنی ۲۰/۱۴۷/۰۵۵ نفر رسید از یک طرف مشخص شد که تنها ۱/۸ درصد از مردم به جمهوری اسلامی رأی آری ندادهاند و قطعاً همهی آنها هم پیرو گروهکهای ملیگرا یا منافق نبودند و این بیریشه بودن این گروهکها را به اثبات رساند و از طرف دیگر نشان داد که جمهوری اسلامی مطالبه عموم مردم و رهبری انقلاب است. البته در آن زمان بنا به اعلام مسئولان وقت وزارت کشور، منافقین و گروهکهای کمونیستی با بهپاکردن آشوب و درگیری نگذاشتند انتخابات در شهرهای گنبد، ترکمن صحرا، سقز، سنندج و مهاباد برگزار شود و در این روز ضمن حمله به نماینده آیتالله طالقانی شش پزشک و سه پرستار را که برای مداوای مجروحین اعزام شده بودند را هم به شهادت رساندند؛ اما با این وجود در میان آراء مردم تنها ۴۱۳ نفر به «جمهوری دموکراتیک خلق» رأی داده بودند.
💬 ادامه دارد
#جهاد_تبیین
#کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب
#فتنه_دهه_پنجاه
#فتنه_ملی_گراها
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
دوستان و یاران همدل ضمن عرض تبریک و شادباش به مناسبت میلاد با سعادت و پُربرکت آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام به استحضار می رسانم از امروز #کارنامه_فتنه_های_پس_از_انقلاب را برای آشنایی دوستان و نسل جدید با فتنه ها ارائه نمودم. ان شاء الله شما نیز برای آگاهی جوانان و نسل جدید و بیگانه با وقایع انقلاب در هر گروهی که صلاح دیدید انتشار حداکثری دهید تا همگی در این #جهاد_تبیین که بفرمودۀ مقام عظمای ولایت از واجبات میباشد همراه و کوشا باشیم، در ضمن دوستان با هر لینکی که خواستند می توانند انتشار دهند. مهم آگاهی سازی و #جهاد_تبیین است.
والسلام و من التبع الهدی
#پهلوان_انقلاب۱
زندگینامه
ابراهیم در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در محله شهید آیت الله سعیدی حوالی میدان خراسان دیده به هستی گشود. چهارمین فرزند خانواده بشمار می رفت. با این حال پدرش, مشهدی محمد حسین به او علاقه خاصی داشت.
او نیز منزلت پدر خویش را به درستی شناخته بود. پدری که با شغل بقالی توانسته بود فرزندانش را به بهترین نحو تربیت نماید.
ابراهیم نوجوان بود که طعم تلخ یتیمی را چشید. از آنجا بود که همچون مردان بزرگ، زندگی را به پیش برد.
دوران دبستان را به مدرسه طالقانی رفت و دبیرستان را نیز در مدارس ابوریحان و کریم خان زند.
سال ۱۳۵۵ توانست به دریافت دیپلم ادبی نائل شود. از همان سال های پایانی دبیرستان مطالعات غیر درسی را نیز شروع کرد.
حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر علامه محمدتقی جعفری بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم موثر بود.
در دوران پیروزی انقلاب شجاعت های بسیاری از خود نشان داد.
همزمان با تحصیل علم به کار در بازار تهران مشغول بود. پس از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و بعد از آن به آموزش و پرورش منتقل شد.
#پهلوان_انقلاب_ابراهیم_هادی
💬ادامه دارد👇
کانال یاران همدل
#پهلوان_انقلاب۱ زندگینامه ابراهیم در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در محله شهید آیت الله سعیدی حوالی میدا
#پهلوان_انقلاب
ابراهیم در آن دوران همچون معلمی فداکار به تربیت فرزندان این مرز و بوم مشغول شد.
اهل ورزش بود. با ورزش پهلوانان یعنی ورزش باستانی شروع کرد.
در والیبال و کشتی بی نظیر بود. هرگز در هیچ میدانی پاپس نکشید و مردانه می ایستاد.
مردانگی او را میتوان در ارتفاعات سر به فلک کشیده بازی دراز و گیلانغرب تا دشت های سوزان جنوب مشاهده کرد. حماسه های او در این مناطق هنوز در اذهان یاران قدیمی جنگ تداعی می کند. در والفجر مقدماتی ۵ روز به همراه بچه های گردان کمیل و حنظله در کانال های فکه مقاومت کردند اما تسلیم نشدند. سرانجام در ۲۲ بهمن سال ۱۳۶۱ بعد از فرستادن بچه های باقی مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد. دیگر کسی او را ندید.
همیشه از خدا می خواست گمنام بماند، چرا که گمنامی صفت یاران محبوب خداست.
خداوند دعایش را مستجاب کرد. ابراهیم سالهاست که گمنام و غریب در فکه مانده تا خورشیدی باشد برای راهیان نور.
#پهلوان_انقلاب_ابراهیم_هادی
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ جامعه سکولار که میگن یعنی همین که می بینید.
🤔نه امام جماعت ونه مسئولان کشوری لشکری و نه سربازان ترکیه، هیچکدام نحوۀ خواندن نماز عید فطر را بلد نیستند.😱
#جامعه_سکولار
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
⏳چهل گام تا #ماه_رمضان
#گام_چهارم
♨️ اعمال و آداب ماه های شعبان و رمضان
‼️پولادين خواهيد شد اگر...
در درجهى اول، جوان دانشجو و دانشآموز بايد خودسازى كند. خودتان را با تربيت دينى بسازيد. امور تربيتى خوب است. معلم تربيتى خوب است. گويندهى تربيتى خوب است، اما آن كسى كه از درون خود، موعظه كننده و تربيت كنندهاى نداشته باشد، -واعظٌ مِنْ نَفْسِهِ- اين تربيتها به كارش نمىآيد. خودتان را بسازيد، با نفس مبارزه كنيد، اجراى حكم الهى را در محدودهى شخص خودتان بزرگ بشماريد و به نماز، به توجه به خدا، به دعا و به توكل اهميت بدهيد. اين شما را پولادين خواهد كرد.
🇮🇷 بیانات رهبری؛ ۱۳۷۰/۸/۱۵
#تربیت_دینی
#مبارزه_بانَفْس
#نماز_دعا_توکل
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel
🌟 مظهر وفا و بصیرت
رهبر انقلاب:
حوادث را درست نگاه کردن، درست سنجیدن، در آنها تدبر کردن، در انسان بصیرت ایجاد میکند؛ یعنی بینائی ایجاد میکند و انسان چشمش به حقیقت باز میشود.
🇮🇷 ۱۳۸۹/۸/۴
میلاد مظهر بصیرت و وفاداری حضرت اباالفضل العباس (ع) مبارک باد.
روبیکا 👇
rubika.ir/jahadtabein_48
ایتا👇
eitaa.com/yaranhamdel