20.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 گریه بی امان دختر #کشف_حجاب در پارک دانشجو وقتی از کنار #تعزیه حضرت زهرا رد شد....
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ولنگاری در برخی دانشگاهها
✍عدم نظارت و برخورد جدی با هنجارشکنی یعنی دانشگاهی که باید مرکز ساخت و پرورش انسان باشد در جهت عکس آن حرکت می کند.......
قبلاً راجع به وضعیت دانشگاه ها بسیار سخن گفتیم ....
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 ۲۰ کشته و ۷۰۰ زخمی فقط بخاطر نان!
🖋 جان فوران، استاد جامعهشناسی در دانشگاه سانتا باربارا کالیفرنیا، در کتاب مقاومت شکننده، صفحه ۲۶۷ مینویسد:
🔸 جدیترین کمبود زمان جنگ در ایران #کمبود_نان بود در تهران قیمت نان در بازار آزاد در نیمه اول سال ۱۳۲۱ ش از ۶ سنت به ۱ دلار رسید در شهریور ۱۳۲۱ ش که احمد قوام نخستوزیر شد قرص نانی را روی میز کنفرانس مطبوعاتی خود گذاشت و گفت: مشکل من این است اگر بتوانم #نان_مرغوب در دسترس همه ایرانیان قرار بدهم سایر مشکلات حل خواهد شد.
🔻 در پاییز آن سال کمبود شدیدتر شد کیفیت نان بسیار بد بود نانواها آرد را الک میکردند با آرد الک شده برای #ثروتمندان نان میپختند و برای بقیه مردم آرد را با خاک اره، ماسه، خاکستر و خاک مخلوط میکردند.
🔻 در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذر ۱۳۲۱ ش که جیرهی نان #کمتر شد بلوای نان درگرفت هزاران تظاهرکننده شامل دانشجویان زنان و بچههایشان جلوی مجلس شورای ملی گرد آمدند و فریاد میزدند: یا مرگ یا نان!
🔻 بهدنبال این تظاهرات نیروهای مسلح احضار شدند تا جلوی تاراج اموال مردم را بگیرند در این بلوا ۲۰ نفر کشته ۷۰۰ نفر زخمی و ۱۵۶ نفر بازداشت شدند.
🗓 به مناسبت ۱۸ آذر، سالروز بلوای نان در تهران
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 انتشار ویروس عثمانی
✍ با پیشروی سریع تروریست ها در سوریه ، ظاهراً فرضیه های کشورهای مختلف دچار مشکل شده است و نه تنها دولت سوریه، که حتی دولت عراق و روسیه هم فهمیده اند تا ایران ورود جدی نکند وضع درست نخواهد شد؛ حتی دولت های مصر و اردن و لبنان هم حالا بهتر قدر ایران را خواهند فهمید که اگر این ویروس عثمانی در منطقه پخش شد، به خود آنها هم آسیب می زند! شاید هم برای همین است که هیچکدام از این کشورها، حتی عربستان و امارات نیز با ترکیه همراه نشدند.
ترکیه در این مسیر آسیب جدی خواهد دید و هشدارهایی نیز بطور غیر مستقیم از سوی ایرانی ها دریافت کرده است که گسترش تروریسم دامن خودش را نیز خواهد گرفت، یعنی ممکن است اتفاقاتی در خود ترکیه هم رخ بدهد! اتفاقات اخیر از جهات زیادی تهدید است، اما فرصت نیز کم ندارد و استراتژیست ها خوب می فهمند که ایران در این شطرنج یک بازیگر متبحر و کار کشته است و چطور می تواند در طرفه العینی ورق را به نفع خود برگرداند.
به احتمال زیاد با ادامه پیشروی ها ، رژیم صهیونسیتی نیز از سمت جولان اقداماتی را برای ضربه و حتی تصرف بخشی از سوریه انجام خواهد داد ....
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 روایتهایی از رواداری و مدارای امام خمینی در حوزه نجف (۱۰) امام و سخنی از سوی رنج با نگارنده
🔰 روایتهایی از رواداری و مدارای امام خمینی در حوزه نجف (۱۱)
💠 امام علیرغم ناملایمات در راه خدمت به حوزه نجف کوشید
🔹امام در نجف به راستی مظلوم بود و از هر سو مورد ظلم و نامهربانی قرار میگرفت لیکن با کمال متانت و محبت برخورد میکرد و هرگز آنها را از خود نراند و از آنها رو برنگرداند. بلکه تا آن پایه که توان داشت در راه خدمت به حوزه نجف کوشید و به آنها حتی غرضورزان و معاندان مدد کرد.
🔸شهریه طلاب نجف در زمان حیات آیتالله حکیم پانزده تا سی تومان بود؛ به طلاب مجرد، پانزده تومان و به طلابی که ازدواج کرده بودند سی تومان میرسید. امام پس از درگذشت آیتالله حکیم گام به گام و ماه به ماه حقوق طلاب را افزایش داد تا به ماهی هزار تومان رساند. آقای خویی نیز پابهپای امام حقوق را افزون ساخت و به هشتصد تومان در ماه رسانید.
🔹 این در شرایطی بود که رژیم پلید صدام با همه نیرو و دنبال این بود که حوزه نجف را از روحانیت خالی کند و متلاشی سازد. حقوق سنگینی که از طرف امام و آقای خویی پرداخت میشد نزدیک دو هزار تومان در ماه بود و این مبلغ از حقوق یک کارمند دونپایه دولت عراق بیشتر بود. در نتیجه شماری از جوانان از خانواده روحانی که بیکار بودند، لباس روحانی بر تن کردند و وارد حوزه نجف شدند و به تحصیل علوم اسلامی پرداختند و از آن شهریه سنگین بهره گرفتند.
🔸این برنامه امام حوزه نجف را به راستی زنده کرد. شمار زیادی از جوانان عراقی، لبنانی و دیگر کشورهای عربی به سوی نجف سرازیر شدند و توطئه رژیم بعث عراق را برای از هم پاشیدن حوزه نجف با شکست روبهرو کردند.
✍️ ادامه دارد
📚 سید حمید روحانی، فصلنامه پانزده خرداد، دوره سوم، شماره ۷۹ و ۸۰، ۱۴۰۳، ص ۲۵۱
#امام_در_حوزهٔ_نجف
#مقابله_با_رژیم_بعث
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
وقتی عمر ضربت خورد به او گفتند: جانشین معین کن گفت: اگر ابو ابوعبیده یا سالم مولی ابو حذیفه زنده بود
🔰 اسرار سقیفه
📚فصل اول: موقعیت پیغمبر در برابر خلافت
۳)واگذاری مسئله به انتخاب امت
📌بخش سوم
من از اینکه ابوبکر و عمر به زیرکی دریافته باشند که تشریع قانون «واگذاری امر خلافت اختیار امت» فسادانگیز و موجب پدیدار شدن جنگ و جدال است، تعجب ندارم؛ تعجب من از کسانی است که با شتاب زدگی می خواهند چنین تشریعی را به پیامبر حکیمی نسبت دهند که جز از اصلاح وحی حکم و عمل نمی کند، و معذلک مدعی اسلام و شناسایی رسول بزرگانند.
اگر عثمان نیز در آن روزی که محاصره و از زندگی ناامید شد حرفش را می شنیدند و از رأیش اطاعت می کردند به طور قطع از تعیین خلیفه خودداری نمی کرد ولی موقعیت او که احاطه اش کرده بودند تا از خلافت خلع کنند از آن که بتواند به میل خود چنین کاری کند فاصله زیادی داشت.
چیزی که عقیده ما را راجع به عقیم ماندن چنین راهی برای حل مشکل اجتماعی خطیرمان را سخت تر می کند این است که ما خلیفه ای سراغ نداریم که بدین ترتیب انتخاب شده باشد به غیر از ابوبکر و علی بن ابی طالب.
بیعت ابوبکر همان گونه که عمر بن خطاب تعبیر کرده، فتنه یا کار بی پایه و متصل متزلزلی بود که خدا مسلمین را از شر آن حفظ کرد.
عمر کسی بود که ارکان این تبعیت را محکم کرده و معذالک درباره آن گفت: هر کس دیگری که دعوت به چنین بیعتی کند بیعت او و کسانی که با او بیعت کردهاند رسمیت ندارد
و امام علی ملاحظه می کنیم که وی پس از آن که بیعت (قانونی او از نظر صاحبان این رای) انجام پذیرفت چگونه اهل حل و عقل بیعتش را شکستند در حالی که هنوز کهنه نشده و زمان پیغمبر نزدیک بود و این پیمان شکنان نیست از رجال مهم صحابه بودند... و در نتیجه جنگ جمل و پس از آن جنگ صفین به وجود آمد که هزاران خون ناحق در این دو جنگ ریخته، احترام شریعت هتک و حرکت دین اسلام دچار توقف شد.
بعد از این هم خلیفه دیگری سراغ نداریم جز آنکه به تعیین خلیفه قبلی و یا به زور شمشیر انتخاب شده است. شمشیر در این زمینه نقش خطرناکی بازی کرده بدان گونه که عالم اسلامی را در دریای خون فرو برده است.
چیزی که به طمع کاران خلافت سرعت بخشید که در اعماق به دریای جنگ فرو رود «سنت» شدن این قانون یعنی قانون اختیار بود.
این قانون راه را برای طلحه و زبیر هموار کرد که نعره جنگ جمل را برافروزند و معاویه را هم آماده و مهیای آن همه جرم و جنایت نمود و فرصت داد که به خلافت کوتاه خود دست یابد و به بنی عباس امکان داد که علیه بنیامیه انقلاب و به دیگران هم امکانات دیگری داد که شما هر چه بخواهید می توانید در این زمینه سخن بگویید و راستی داستانی پرماجرا و غم افزا و طولانی است.
تا این جا من خودم را در عقیده به اینکه تشریع تعیین امام به اختیار اهل حل و عقد نیز عقیده فاسدی است قانع و مطمئن می بینم و هیهات که پیغمبر حکیم چنین قانونی جعل کرده باشد.
چطور ممکن است ضرر چنین قانونی از پیغمبر مخفی مانده باشد در حالی که برای امالمومنین عایشه مخفی نبود که یک روز از زبان عبدالله بن عمر به عمر گفت: امت محمد را بی سرپرست مگذار برای ایشان خلیفه معین کن بعد از خودت مردم رو به حال خود مگذار من می ترسم که دچار فتنه شوند.
من نمی دانم چرا هیچ کس به پیغمبر اشاره نکرد که خلیفه تعیین کند یا لااقل طریقه انتخاب خلیفه را بیان دارد که مردم دچار فتنه نشوند همان گونه که عایشه به عمر اشاره کرد.
چرا مردمی که مسائل کوچک و بزرگ را از پیغمبر میپرسیدند، از این مسئله سوال نکردند؟
چرا؟
به احتمال قوی از حضرت سوال شده و وی نیز جواب داده است ولی تاریخ متهم است که امثال چنین قضایایی را نادیده گرفته است.
علاوه آنکه تاریخ شیعه این سوال و جواب صریح آن است را مسکوت نگذاشته است.
ادامه دارد...
🖋️استاد فقید محمدرضا المظفّر
#اسرار_سقیفه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 نیمه پنهان یازده سپتامبر 📌بهانهٔ آمریکا برای لشکرکشی به غرب آسیا 📖فصل دوم ۴)سکوتی آمرانه و واقع
🔰 نیمه پنهان یازده سپتامبر
📌بهانهٔ آمریکا برای لشکرکشی به غرب آسیا
📖فصل دوم
۵)توانایی ضربه زدن به ایالات متحده
با این همه تا به امروز اطلاعات کسب شده توسط کونوار تحت تحریم میباشد. هیچ خبری درز نکرده و از این رو در مییابم که چرا این شرکت که به مدت پانزده سال برای پلیس فدرال آلمان و ارتش آمریکا کار کرده، پذیرفته تا به صورت تنگاتنگ با اف.ب.آی که مجبور به مختومه اعلام کردن هر چه سریعتر این پرونده است همکاری
کند.
فقط به دلیل بی کفایتی؟ باور کردنی نیست و بی مهارتی آژانس فدرال به طور مداوم توسط حکام و مطبوعات مورد اشاره قرار میگیرد. من چیز دیگری که بسیار آزار دهنده است در این میان میبینم نوعی رفتار مبهم در مقابل تهدید تروریستی از سوی القاعده قبل و پس از حملات، به خصوص بیشتر از همه به جان اونیل مسئول ضد تروریسم در دفتر اف.بی.آی در نیویورک می اندیشم. او اولین کسی است که به طور واقعی توانست گروه اسامه بن لادن را شناسایی کند. در حالی که آن زمان به این گروه به چشم گروهکی ناشناس نگاه کردند.
اغلب خوش رو و گاهی پرافاده، این مرد درشت اندام انرژی ای باورنکردنی را از میان دنیای کاغذبازی که به دفتر او تعلق دارد منعکس میکند. عده ای به او حسادت میکنند و تعداد زیادی از او متنفرند. از اولین حمله تروریستی علیه دو برج تجاری در ساعت ۱۹:۱۳، او در جریان تمامی گزارشها بوده، کار او رویارویی با صلیبی است که از دو شاخه ثروت و تروریسم تشکیل شده است.
او به من
گفت: آنها توانایی و زیربنای لازم را برای ضربه زدن به ایالات متحده
چنانچه بخواهند دارند من در هر یک از سفرهایم به ایالات متحده او را ملاقات کرده ام علیرغم ظاهرش که به گاوبازهای گرفتار در کت و شلواری خاکستری میماند متناقص و
شگفت انگیز بود.
یکی از مباحث ما، یک روز پیرامون ابهام نهادهای جنایی، شکل نفوذ کردن در قلب این نهادها و رمزیابی عملکرد و ساختارهایشان بود. او مرا از بسیاری از جهات به یاد قاضی مافیا ژیوبورانی فلک یکی از مردانی که من بیشترین تحسین را برای او قائلم انداخت. او در دفتر کارش در وزارت دادگستری در پالرمو که به اردوگاهی کوچک شبیه شده بود یک به یک سرنخ هایی را که منجر به فهمیدن چگونگی عملکرد داخلی اختاپوس و خانوادههایشان میشد بیرون کشیده بود.
روزی به اونیل گفتم: شما همان کاری را با القاعده انجام می دهید که فلک با مافیا انجام داد. چهره او مضطرب شد. گفت: کار ما شاید به هم شبیه باشد اما فکر نمی کنم که شما بتوانید ما را با هم مقایسه کنید. فلکون در محیطی خصمانه کار می کرد و هر روز زندگیش در خطر بود اما من نه.
جواب دادم دقیقاً این سوالی است که روزی من از فلکن پرسیدم و او با یکی از جملات شکسپیر در ژول سزار به من پاسخ داد، گفت: آدم ترسو چند بار در روز می میرد اما آدم شجاع فقط یک بار می میرد.
با این حال اونیل پیش از آنچه که خودش تصور کند به آن قاضی ایتالیایی شبیه بود. فلکن که برای قدرت مردان سیاسی بسیار نگران کننده بود به رم تبعید شد و سپس توسط عده ای مورد خیانت قرار گرفته و بعد به دست مافیا به قتل رسید. او به همراه همسرش برای گذراندن چند روزی به پالرمو بازگشته بود هواپیما و شماره پرواز او مخفی مانده بود. او در یک اتومبیل فولادین توسط مقدار زیادی از مواد منفجره بر روی جاده پودر شد و به هوا رفت.
اونیل نیز از زمانی که در دولت بوش بود به کار گرفته شده بود.
از انجام بازرسی های خود خود منع شده بود توصیههایی برنده چون گیوتین، از آن پس تفحص او را در خانواده بن لادن و خاندان سلطنتی سعودی در امور مالی تروریستی، ممنوع می کرد. اونیل قربانی دسیسه های داخلی شد و سرانجام دست از کار کشید و اف.بی.آی را برای سرپرستی امنیت برج های تجاری ترک گفت.
او کار خود را ده سپتامبر آغاز و دفتری در طبقه سی و چهارم برج شمالی داشت. به مدت چندین هفته یک گروه مطبوعاتی مکار سعی در بی اعتبار کردن او نمود. او شب دهم سپتامبر را به همراه دو تن از دوستانش در بارهای نیویورک گذرانده و ساعت دو و نیم صبح به منزل بازگشته و ساعت هشت صبح وارد دفترش شده بود. مردی که سال ها بن لادن را تعقیب کرده بود با بی تفاوتی به نزدیکان خود گفته بود تمام جواب ها در مورد بن لادن و شبکه های القاعده و ابزار لازم برای نابود کردن آن در عربستان سعودی یافت می شود. اونیل در حملات انتحاری کشته شد.
نویسنده: اریک لوران، گزارشگر، کارشناس مسائل بینالملل و محقق
#یازده_سپتامبر
#بهانه_لشکرکشی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 برگی از داستان استعمار 🎬قسمت: ۹۵ "همه انگلیسیها بد نیستند" انگلیسیها از نخستین سالهای قر
🔰 برگی از داستان استعمار
🎬قسمت: ۹۶
"شلیک به زیبایی"
انگلیسیها که تاسال ۱۸۴۹ میلادی تقریباً تمام هند را به تصرف درآورده بودند، در نخستین سالهای دهه ۱۸۵۰ چند نقطه کوچک باقیمانده را هم به قلمرو خود افزودند.
یکی از این نقاط، شهر کوچک و زیبای آغزا بود که ارتش کمپانی هندشرقی در سال ۱۸۵۳ میلادی آن را در محاصره گرفت.
شهر آغزا با دیواری بلند که آن را به قلعهای استوار شبیه کرده بود حفاظت می شد.
افسران انگلیسی انتظار داشتند مردم شهر پس از دیدن پیروزیهای آنها در سراسر هند از مقاومت دست بردارند و دروازههای شهر را باز کنند. انتظار فرماندهان انگلیسی واقع بینانه نبود، مردم شهر به سختی مقاومت میکردند و هر بار که سربازان دشمن به دیوار نزدیک می شدند با گلوله بارانی شدید آنها را عقب می راندند.
توپخانه انگلیسیها هم توان ویران کردن دیوار بزرگ شهر را نداشت. فرمانده انگلیسی تصمیم گرفت از پادگانهای دیگر کمک بخواهد.
رسیدن نیروی کمکی چند روز طول میکشید و آنها آذوقه ای را برای این مدت طولانی آماده نکرده بودند.
مقاومت مردم شهر گره بزرگی در کارشان انداخته بود تا اینکه یکی از افسران با پیشنهادی به دیدار فرمانده رفت، توپخانه آنها باید از دیوار شهر فاصله می گرفت، روی یکی از تپههای نزدیک شهر مستقر می شد و کاخهای زیبا و قدیمی شهر را نشانه میرفت.
هندیها باید تهدید میشدند که اگر به پایداری ادامه دهند توپخانه ارتش کمپانی قصرهای بی نظیر شهر را زیر آتش خواهد گرفت و نابود خواهد کرد.
فرمانده پیشنهاد افسر را پذیرفت و پیکی به سرعت روانه شهر شد تا تهدید جدید فرمانده را به اطلاع هندیها برساند.
مردم شهر یک شبانه روز فرصت داشتند تا پاسخ انگلیسیها را بدهند و بناهای تاریخی و بی همتای آغزا را نجات دهند.
سرانجام در آخرین دقایقی که مهلت انگلیسیها به پایان می رسید، یکی از دروازهها باز شد و مردی از آن بیرون آمد.
مرد با سرعت به سوی اردوگاه انگلیسیها می دوید تا پیش ازپایان وقت، خبر تصمیم اهالی را به آنها برساند، مردم آغزا حاضر بودند تفنگهای خود را زمین بگذارند تا آسیبی به یادگارهای تاریخی و فرهنگی شهرشان وارد نشود.
انگلیسیها از اولین روزهایی که به هند وارد شده بودند، خود را مردمی متمدن معرفی میکردند که باید هندیها را هم با اصول تمدن آشنا میکردند و اکنون تنها چند دقیقه با ویران کردن یکی از گرانبهاترین میراثهای هنری هند فاصله داشتند.
مردم آغزا که مانند بقیه ساکنان هند از سوی انگلیسیها به بی فرهنگی و توحش متهم بودند برای نگهداری از یادگارهای هنری نیاکانشان، از مقاومت سرسختانه خود دست برداشتند و دروازههای شهر را به روی دشمن باز کردند.
حاکمان مناطقی مانند آغزا که به تصرف انگلیسیها در می آمدند، برکنار می شدند و شهر، کاملاً در قلمرو کمپانی هند شرقی قرار میگرفت.
این قلمرو وسیع «هند بریتانیا» نام گرفته بود، اما در بعضی بخشهای هند هم انگلیسیها حاکم محلی را با شرطها و محدودیتهایی بر سر کار نگه میداشتند.
این حکومتها در ظاهر مستقل بودند، اما سررشته همه کارهایشان در دست یک مأمور انگلیسی بود که «رزیدنت» یا مقیم نامیده میشد.
پولی که انگلیسیها بدون دردسر می توانستند از این حاکمان دست نشانده بگیرند، تنها علت نگه داشتن آنها در قدرت بود.
انگلیسیها از فردی به نام «میر جعفر» ۴۰ میلیون لیره گرفتند تا او را به عنوان حکمران ایالت بنگال منصوب کنند.
میرجعفر به سراج الدوله، حاکم پیشین بنگال، که به جنگ با انگلیسیها مشغول بود، خیانت کرده بود.
مدتی بعد، از فرد دیگری به نام میر کاظم ۱۰ میلیون لیره گرفتند و او را به جای میر جعفر به حکومت رساندند، اما سه سال بعد ۲۵ میلیون لیره از میر جعفر گرفتند و دوباره او را بر تخت حکومت نشاندند.
دو سال پس از این، از فردی به نام نجم الدوله ۱۱ میلیون لیره گرفتند و حکومت را به او سپردند.
فرماندار انگلیسی هند، وارنهاستینگز، از برخی حکمرانهای محلی سالی ۲۵۰ هزار لیره به عنوان کمک به خزانه کمپانی دریافت میکرد.
او تعهد کرده بود در برابر این پول، از اشغال سرزمین آنها خودداری کند. مدتی بعد هم از هر کدام مبلغی رشوه می گرفت و به حساب شخصی خودش واریز میکرد تا به این کمک سالانه چیزی اضافه نکند. اما بالاخره پیمان شکنی کرد و این ایالتها را هم به هند بریتانیا اضافه کرد.
هاستینگز، حاکم ایالت «اوز» را وادار کرد تا ۵ میلیون لیره به کمپانی هند شرقی بپردازد.
تمام ثروتی که انگلیسیها به این صورت از فرمانروایان محلی میگرفتند، دسترنج کشاورزان هندی بود که حاکمان به نام مالیات با بهانههای دیگر از چنگ آنها بیرون کشیده بودند.
سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی، ج۸ ص۱۷
#استعمار
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سوریه یا اسد؟ / تحلیل یا تَخَیُّل؟!
چندروزه واقعا از این "تَخَیل گر"های عجیب و مدعی، حیرتزدهام
نمیدونم چرا مثل کودک شدن؟!
اگه خلاصه کردن ایران و جمهوری اسلامی در یکنفر، درسته! پس تحلیل شماها هم درسته!!
از نظر شما تحلیلگران بزرگ! هر کشوری که با مشکل اقتصادی و... مواجه شد، مردمش میان در همراهی با یک مشت قاتل بینالمللی و مزدور، کشور رو در اختیار دشمنانشون قرار میدن که مردم سوریه چنین کاری انجام دادن؟!!
واقعا اینهمه داعشیهای سلفی و وهّابی از ترکیه و چین (اویغورها) و تاجیکستان و... رو که خودشون ویدئوهای متعددشون رو توی این ۱۰روز در سوریه منتشر کردن، نمیبینید؟!
واقعا نمیفهمید که این داعشیهای نجس بهدستور اربابان تروریست غربی و سگیونیست، ریش بلند و اسم گروهک و رفتار ظاهری (نه واقعی)شون رو تغییر دادن تا دنیا نگه که داعشیهای جلّاد و سفّاک دوباره فعال شدن؟!
حکّام بعدی سوریه، معجزه خواهند کرد؟!
آیا مردم سوریه بهواسطه مشکلات معیشتی که بر اثر چندین سال جنگ با مزدوران "ناتو" و سگیونیستها به سوریه تحمیل شده، با داعشیهای جدیدالعنوان همراه شدن تا ناموس و جان و امنیت و آیندهشون رو به دست مزدورانِ سگیون بسپارند؟!
واقعا نمیفهمید که درصورت سقوط سوریه، جبههی مقاومت بهشدت دچار آسیب میشه و بلافاصله سراغ لبنان و عراق و ایران خواهند آمد؟!
"سوریه" رو به خاندان اسد، تقلیل میدید و اسم خودتون رو میذارید تحلیلگر؟!
خاندان اسد، کم به جبههی مقاومت خدمت کرد؟
فَأَيْنَ تَذْهَبُون !؟
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
30.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نقشه جدید و مرموز رژیم صهیونسیتی
طرح صهیونیست ها؛
انتقال اسرائیل به پاتاگونیا در آرژانتین
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تفاوت استراتژی و تاکتیک
👌 جمهوری اسلامی ایران؛
در هر دو مورد امروز دست برتر را دارد
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
🔰 ایجاد خطا در جنگ شناختی ادراکی
✍ با بررسی دقیق تصویر و بزرگنمایی آن متوجه می شوید هیچ رنگ قرمزی وجود ندارد و صرفا خطای ایجاد شده در ذهن ما می باشد.....
در جنگ شناختی ادراکی برای تولید پیام روی خطاهای ادراکی مخاطب حساب ویژهای میشود.
💥این روزها دوباره دشمن روی خطای شناختی و ادراکی ما حساب باز کرده است...
چراغ راه، ولی فقیه است
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel