🔴بادقت بخوانید 🔴
💚مصائب مومنین و شیعیان در دنیا به چه دلیل است؟
مذمت دنیا
امام صادق عليه السّلام فرمودند كه امير مؤمنان به عبد اللّٰه بن يحيى فرمود:سپاس از آن خدا است كه پاك شدن شيعه ما را از گناه با محنت در دنيا مقرر كرده تا طاعتهاشان بجا ماند و بر آنها مستحق ثواب گردند. عبد اللّٰه بن يحيى گفت:اى امير مؤمنان راستى ما بگناهان خود جز در دنيا سزا نكشيم فرمود:آرى نشنيدى گفته رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله را كه دنيا زندان مؤمن است و بهشت كافر؟راستش خدا پاكيزه كند شيعه ما را از گناهانشان در دنيا با دچار كردنشان بمحنت و با آمرزش آنها كه خدا ميفرمايد(۳۰-الشورى)هر آسيبى بشما رسد بسزاى كردار شما است و بگذرد از بسيارى تا چون برستاخيز آيند طاعت و عبادتشان فراوان باشد و عوض طاعت دشمنان آل محمد را در دنيا بآنها دهد و گرچه ارزشى ندارد،چون از روى اخلاص نباشد و چون برستاخيز آيند همه گناهانشان بر دوش آنها است با بغض خاندان محمد صلّى اللّٰه عليه و آله و خود او و نيكان و ياران او و بدوزخ پرتاب شوند و هر آينه شنيدم محمد رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله ميفرمود: پيش از شماها دو مرد بودند:يكى فرمانبر خدا،و ديگرى كافر بدو،و آشكارا با دوستان او دشمنى ميكرد و با دشمنانش دوستى،و هر كدام در پهناى زمين پادشاهى بزرگ بودند. آن كافر بيمار شد و دلش در بيوقت يك ماهى خواست.زيرا اين بخش از ماهى در آنگاه در ژرفهاى دريا بود و بدان دسترسى نبود،و پزشكهايش از زندگى نوميد كردند و گفتند براى خود جانشينى بگمار،تو ماندنىتر نيستى از آنها كه در گور شدند، زيرا درمان تو در اين ماهى است كه دلخواه تو است و راهى بدان نيست،و خدا يك فرشته فرستاد و فرمودش آن ماهى را براند تا آنجا كه آسان باشد گرفتنش،پس گرفتند برايش(آن ماهى را)و خورد و به شد و سالها در شاهى زيست. وانگه اين شاه مؤمن بيمار شد در وقتى كه اين ماهى در كنارهها بود و آسان بود گرفتنش و بيماريش چون درد آن كافر بود و دلش همان ماهى را خواست و پزشكان آن را برايش نسخه دادند و گفتند:خوش باش كه هنگام شكار آن ماهى است،بگيرند و از آن بخور و به شو،و خدا آن فرشته را فرستاد فرمودش آن جنس ماهى را از كنارهها بژرفها راند تا بر آن دست نيابد،و يافت نشد تا آن مؤمن مرد از خواست آن و نبودن درمان. فرشتهها در آسمان از آن در شگفت شدند،و اهل آن شهر در زمين تا نزديك شد از دين برگردند زيرا خدا براى كافر فراهم كرد آنچه راهى بدان نبود،و بر مؤمن دشوار كرد آنچه آسان بود،و خدا بفرشتههاى آسمان و پيغمبر آن زمان وحى كرد در زمين،كه راستش منم خداى كريم،با فضل و توانا،هر چه دهم زيانم ندارد، و هر چه دريغ كنم مرا نكاهد،و بكسى باندازه ذره ستم نكنم. براى كافر دست يافتن بآن ماهى را بيوقتش آسان كردم بپاداش كار نيكى او، زيرا مرا بايد كه كار نيك كسى را بىمزد نگذارم تا او در رستاخيز آيد و حسنه در نامه عمل خود نيارد و بسزاى كفرش بدوزخ رود،و عابد را از آن ماهى معين دريغ كردم براى گناهى كه كرده بود،و خواستم از آنش بجلوگيرى از اين خواهش پاك كنم و بنا بود كردن اين دارو تا بيگناه نزد من آيد و ببهشت رود.
بحارالأنوار (جلد ۶۴) / ترجمه کمره ای، جلد ۱، صفحه ۱۸۳
‼️ حکم روزه زن باردار
🔷 س ۶۵۷۰:
❓آیا روزه گرفتن بر زن بارداری که نمیداند روزه برای جنین او ضرر دارد یا خیر، واجب است؟
✅ ج:
اگـر بر اثر روزه، خوف ضرر بر جنین داشته باشد و خوف وی هم دارای منشأ عُقلایی باشد، افطار بر او واجب است و در غیر این صورت واجب است که روزه بگیرد.
☆☆☆☆☆☆☆
@montagm
﷽
‼️خوردن غذای لای دندان و فرو بردن آب دهان در حال روزه
🔷 اگـر روزهدار
چیزی را که لای دندان مانده است عمداً فرو ببرد، روزهاش باطل میشود.
🔷 فرو بردن آب دهان روزه را باطل نمیکند.
📚
⛤
✨⛤
⛤✨⛤
☆⛤✨⛤
@montagm
❓آیا صاحب این تصویر را می شناسید؟
؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞
ایشون #پرفسور_یوشینوری_اُسومی دانشمند بزرگ ژاپنی که برنده جایزه نوبل شده است.
؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞
⁉️میدونید کشف ایشون چی بوده ؟؟
⛤ مکانیسم اتوفاژی
یا
⛤ خودخواری سلولی
یعنـی:
تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول که در هنگام گرسنگی طولانی رخ می دهد...
؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞
در واقع ایشون کشف کرده است که :
وقتی انسان بیش از ۹ ساعت گرسنه بماند، سلول های سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و تودههای مستعد سرطان تغذیه مینمایند.
او ثابت کرده این اتوفاژی،
بسیاری از بیماریها از جمله سرطان رو متوقف و حتّی در موارد زیادی درمان می نماید.
حالا متوجه شدید چرا می گویند در رمضان، آسمان کمی نزدیک می شود و روزه دار مهمان خـداست؟
⁉️چه پذیرایی از مهمان
زیباتر از زُدودن درد ورنج سرطان؟؟؟
⛤⛤⛤⛤⛤
@montagm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سِرّ قبل افطار
آیت الله ناصری قدسسره
بحق_الزّهرا_عجل_لولیک_الفرج
✨✨✨✨✨
@montagm
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بعضی ها با روزه گرفتن شون اوج میگیرند تا اون بالا بالاها...
استاد شجاعی
@montagm
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹حجت الاسلام قرائتی:
🔴روزه نمیگیری؟
نگیر اما ادب رو در مقابل خـدا رعایت کن!
⛔️برای خـدا گردنکشی نکن، روزه خواری تو علنی نکن!
اگـه هـر عذری داری
با خـدا میخوای در بیفتی؟!
@montagm
🔴 یک فرض قشنگ
🔵 فرض کن یک روز به جایی برسی که امام زمان به شما بفرمایند:
🌹ما بابت داشتن شما خـداوند را شکر می کنیم
🔹 این جمله ای بود که امام عصر ارواحنا فداه به شیخ مفید فرمودند.
🌕 سوم رمضان سالروز وفات شیخ مفید(ره)
@montagm
﷽
🌕 فضیلت و ثواب روز سوّم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز
🕋طبق روایت پیامبر اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلم :
🌺 به هـر مو که در تن دارید
🕌 گنبدى در فردوس براى شما بسازد از در سفید که در زیر آن
🧮 ۱۲ هـزار
و در نشیب آن
🧮 ۱۲ هـزار خانه نور به شما دهد که در هـر خانه
🧮 هـزار تخت و بر هـر تختى حوریه باشد و هـر روزى
🧮 هـزار فرشته بر شما در آید
🎁با هـر فرشته هـدیه اى باشد.
📚 امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۸
@montagm
☘✨☘✨☘
سلام علی ال یاسین:
❌فقط دو کس کمر مرا شکستند....❌
در کتاب غررالحکم، که بخشی از حکمتها و سخنان حضرت امام علی(ع) را در خود جای داده، چنین آمده است:
«ما قصم ظهری إلا رجلان عالم متهتّک و جاهل متنسّک هذا ینفر عن حقّه بتهتّکه و هذا یدعو إلى الباطل بتنسّکه»؛[1]
فقط دو شخص کمرم را شکستند؛ عالمی که از انجام گناه ابائی ندارد و نادانی که اهل عبادت باشد. آن عالم با ارتکاب گناهان، مردم را از دینداری فراری میدهد و این نادان، به خاطر جهلش، مردم را به سمت باطل میکشاند.
روایتی به همین مضمون، از امام صادق(ع) نیز نقل شده است.[2] در این روایت، از دو نفر نام برده شده است که موجب دور شدن مردم از دین و راه حق میشوند. این دو گروه عبارتاند از:
1. عالم متهتک: متهتک به کسی گفته میشود که از رسوا شدن باکی ندارد.[3] طبیعتاً کسی که از رسوا شدن، ترسی نداشته باشد، از انجام هیچ خطا و گناهی ابایی ندارد. چنین افرادی، با اعمال ناشایسته خود، موجب بدبینی مردم نسبت به علم و دین میشوند، و آنان را دینگریز میکنند.
2. جاهل متنسک: یعنی شخص «نادانی» که اهل زهد و انجام عبادات است[4] و در انجام عباداتش سختکوش است.[5] چنین افرادی، ظاهری زیبا و فریبنده دارند ولی باطنی تاریک و خالی از نور علم و معرفت. درباره اینکه این اشخاص، چه طور موجب کشانده شدن مردم به سمت باطل میشوند، احتمالات مختلفی داده شده و تفاسیر متفاوتی ارائه گردیده است. برخی گفتهاند که منظور از باطل، همان جهلی است که یک عابد دارد، و مردم به خاطر عباداتی که از او میبینند، به جهل او رغبت پیدا میکنند و آنرا امر مثبتی تلقی میکنند.[6] برخی دیگر گفتهاند که منظور این است که این فرد جاهل، به خاطر جهلش، موجب ایجاد بدعت در عبادات و دین میشود و مردم هم از او پیروی میکنند و به باطل کشیده میشوند. ممکن است که این دو نظریه، به یک موضوع اشاره داشته باشند. تفسیر دیگری میگوید: وقتی مردم، نادانی و جهل این شخص عابد را میبینند، نسبت به زهد و عبادات بیرغبت شده و راهی خلاف آنچه که او میرود طی خواهند کرد و در نتیجه از عبادات دوری خواهند کرد.[7]
[1]. تمیمی آمدی، عبد الواحد بن محمد، غرر الحکم و درر الکلم، محقق، مصحح، رجائی، سید مهدی، ص 696، قم، دار الکتاب الإسلامی، چاپ دوم، 1410ق.
[2]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 1، ص 208، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
[3]. بستانی، فؤاد افرام، مهیار، رضا، فرهنگ ابجدی عربی-فارسی، ص 780، تهران، انتشارات اسلامی، چاپ دوم، 1375ش.
[4]. همان، ص 265.
[5]. فیض کاشانی، محمد محسن، نوادر الأخبار فیما یتعلق بأصول الدین، محقق، مصحح، انصاری قمی، مهدی، ص30، تهران، مؤسسه مطالعات و تحقیقات فرهنگی، چاپ اول، 1371ش.
[6]. آقا جمال خوانساری، محمد، شرح بر غرر الحکم و درر ال�