1402-Ep1H-E1.mp3
5.82M
🎙 پادکست_صوتی
💠 بد حجابی و بی حجابی هیچ توجیه عقلی و شرعی و عرفی ندارد!
🔘 حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
امام_زمان_عج
@montagm
سردار رادان: از شنبه ۲۶ فروردین بیحجابها بعد از یکبار تذکر به دادگاه معرفی میشوند
افرادی که در مراکز عمومی کشف حجاب کنند بار اول تذکر میگیرند و در مرحلۀ بعد به دادگاه معرفی میشوند.
خودروهایی که در آنها کشف حجاب شده، بار اول تذکر میگیرند و بار دوم خودرو توقیف میشود.
تمام صنفهایی که کارمندان آنها کشف حجاب کنند، یکبار اخطار میگیرند و بعد پلمب میشوند.
#حجاب
@montagm
✔️ آخرین حدیث حضرت آیة الله العظمی امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیهماالسلام
اصبغ بن نباته در آخرین ساعات روز بیستم همراه چند نفر از اصحاب به خانه حضرت #امیرالمؤمنین_علی علیه السلام آمدند، اما اجازه ورود داده نشد و آنها پشت در نشستند و با صدای گریه و شیونی که از داخل خانه می آمد گریستند.
#امام_حسن علیه السلام بیرون آمدند و فرمودند: "حضرت امیرالمؤمنين علی علیه السلام به شما می گویند: به منازل خویش باز گردید" همه بازگشتند اما اصبغ ماند و همچنان اشک می ریخت و ناله می کرد. امام حسن علیه السلام برای دومین بار آمدند و فرمودند: آیا نگفتم بروید؟! اصبغ با گریه عرض کرد:
به خدا قسم نمی توانم تا حضرت اميرالمؤمنين علیه السلام را نبینم بدنم از من اطاعت نمی کند و پاهایم قدرت بازگشت ندارد. دوست دارم حضرت را ببینم و از او حدیثی بشنوم. حضرت داخل خانه رفتند و پس از لحظاتی بازگشتند و اجازه ورود دادند، اصبغ نزد حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام آمد و دید سر حضرت را با پارچه ای زرد بسته اند که چهره امام از شدت زردی قابل تشخیس با پارچه نیست. و حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام از شدت ناراحتی و مسمومیت پاهای خود را جا به جا می کنند
اصبغ با دیدن این صحنه خود را بر پاهای حضرت انداخت و بوسید و گریست. حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند: اى اصبغ، گریه نکن. به خدا قسم، مسیر من به سوی بهشت است.
عرض کرد: «فدایت گردم، اشک من به خاطر از دست دادن شماست. يااميرالمؤمنين علیه السلام، حدیثی که از #پیامبر صلی الله علیه و آله شنیده باشید برایم نقل کنید که از امروز به بعد هرگز از شما حدیثی نخواهم شنید» حضرت فرمودند:
ای اصیغ، همین گونه که تو به عیادت من آمده ای، من نیز به عیادت پیامبر صلی الله علیه و آله رفته بودم. حضرت به من فرمودند: «یا اميرالمؤمنين علیه السلام، به مسجد برو و بر روی منبر یک پله پایین تر از جای من بشین و بگو هر کس از والدین خود نافرمانی کند #لعنت خدا بر او باد، هر کس از مولای خود بگریزد لعنت خدا بر او باد. هر کس در مزد کارگری ظلم کنند لعنت
خدا بر او باد.
من دستور حبیبم رسول خدا صلی الله علیه وآله را انجام دادم. عمربن خطاب گفت:
سخن خود را گفتی، اکنون شرح آن را نیز بگو. من نزد پیامبر صلی الله علیه و آله بازگشتم و سخن او را عرض کردم.
آنگاه در حالی که دست اصبغ در دستان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام بود، حضرت یکی از انگشتان او را گرفتند و فرمودند:
ای اصبغ هم چنان که من انگشت تو را گرفته ام. پیامبر صلی الله علیه و آله نیز انگشت مرا گرفتند و فرمودند: یا اميرالمؤمنين علیه السلام، من و تو دو پدر این امت هستم و هر کس از ما نافرمانی و سرپیچی کند لعنت خدا بر او باد، من و تو مولا و آقای این امت هستیم و هر کس از ما بگریزد لعنت خدا بر او باد، من و تو کارگر این امت هستیم و هر کس در اجرت ما ستم کند لعنت خدا بر او باد. آنگاه پیامبر صلی الله علیه و آله آمین گفتند و من نیز آمین گفتم
با پایان این سخن، امام بیهوش شدند و هنگامی که به هوش آمدند فرمودند: ای اصبغ، هنوز نشسته ای؟ عرض کرد: آری سرورم. فرمودند: آیا برایت حدیث دیگری بگویم؟ پاسخ داد: «آری مولای من. خدا بر خیر و نیکی شما بیفزاید حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
روزی پیامیر صلی الله علیه و آله مرا در یکی از کوچه های مدینه دیدند در حالی که غمگین بودم. حضرت فرمودند: یا اباالحسن! آیا می خواهی حدیثی برایت بگویم که هرگز غمگین نشوی؟ عرض کردم: آری
فرمودند: در روز قیامت خداوند برای من منبری قرار خواهد داد که از منبر پیامبران و شهدا بلندتر است. آنگاه دستور می دهد بر فراز آن قدم بگذارم.
سپس به تو امر می کند در پله ای پایین تر از من بایستی و پس از آن به دو ملک دستور می دهد یک پله پایین تر از تو بنشینند. در آن هنگام تمام مخلوقات اولین و آخرین ما را می بینند.
آنگاه یکی از ملائکه که پایین تر از تو نشسته می گوید: ای مردم، من ،رضوان، کلیددار بهشت هستم. خداوند با منت و فضل و کرم و بزرگواری خویش به من امر نموده کلیدهای بهشت را به محمد صلی الله علیه و آله بدهم و پیامبر صلی الله علیه و آله به من دستور دادند آنها را به علی بن ابی طالب علیه السلام بدهم.
پس از او ملک دیگر برمی خیزد و می گوید: ای مردم، من مالک کلیددار جهنم هستم. خداوند با منت و فضل و کرم و بزرگواری خویش به من امر نموده کلیدهای جهنم را به محمد صلی الله علیه و آله بدهم: و پیامبر صلی الله علیه و آله به من دستور دادند آنها را به علی بن ابی طالب علیه السلام بدهم.
یا اميرالمؤمنين آنگاه تو و من و اهل بیت تو و شیعیانت به سوی بهشت حرکت خواهیم کرد. ای اصبغ، من با خوشحالی عرض کردم. یا رسول الله، آیا به بهشت خواهیم رفت فرمودند: آری به خدای کعبه سوگند
بشارة المصطفی صلی الله علیه و آله ص ۳۹۹
الامالی (طوسی) ص ۱۲۲
سلام علی ال یاسین:
شهادت، کرامت و عادت اهل بیت علیهم السلام است اما قتل نوزادان و اسیری دختران مطهر و مقدس و پرده نشین آل علی علیهم السلام - در روز عاشورا - سبب حزن دائم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است:
ابوحمزه میگوید:
روزی بر امام سجاد علیه السلام وارد شدم و حضرت را مانند همیشه محزون یافتم پس به حضرت عرض کردم:
يا ابن رسول الله أما آن لحزنك أن ينقضي ولبكائك أن يقل، سيدي إن القتل لكم عادة وكرامتكم من الله الشهادة، ألم يقتل جدك علي بن أبي طالب بسيف ابن ملجم، ألم يقتل عمك الحسن فما هذا البكا:
يابن رسول الله، آیا وقت آن نرسیده است که غم و گریه های طولانی شما تمام شود؟
آیا قتل و شهادت عادت و کرامت شما نیست؟
آیا جد شما علی علیه السلام با شمشیر ابن ملجم، و عموی شما حسن علیه السلامکشته نشد، پس سبب این گریه های شدید شما چیست؟
پس حضرت فرمودند:
هل رأت عيناك أو سمعت أذناك أن علوية سبيت لنا قبل يوم عاشورا، قتل الرجال لنا عادة ولكن هل سبي النساء لنا عادة، هل حرق الخيام لنا عادة:
قبل از روز عاشورا آیا تا حالا شنیده ای و یا دیدی که دختران علی اسیر شود؟
قتل عادت ماست، اما آیا اسیری دختران علی، و آتش زدن دامان و خیام آنها عادت ماست؟
سپس حضرت فرمودند:
والله، ما نظرت إلى عماتي وأخواتي إلا وذكرت فرارهن يوم عاشورا من خيمة إلى خيمة، ومنادي ينادي: أحرقوا بيوت الظالمين وهن يلذن بعضهن ببعض،وينادين: واجداه وا محمداه … :
والله، هرگز به عمه ها و خواهرانم نگاه نمیکنم الا اینکه فرار آنها از خیمه ای به خیمه دیگر را به یاد می آورم!
و یزیدیان فریاد میزدند: (آنها را آتش بزنید).
پس دختران علی علیه السلام به هم پناه میبردند و فریاد میزدند: (یا اجداه یا محمداه).
پس هرگاه از حضرت سوال میشد: (کدام مصیبت شما وحشتناک ترین مصايب است؟)، حضرت میفرمودند:
الشام، الشام..
مجمع مصائب أهل البيت - الشيخ الهنداوي - الصفحه ۳۱۰