💟✨غذای پاک
🍁❗️ اَلْإِمَامُ اَلسَّجَّادُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : وَ أمّا حَقُّ بَطْنِکَ فَأنْ لا تَجْعَلْهُ وِعاءً لِقَلیل مِنَ الْحَرامِ وَ لا لِکَثیر، وَ أنْ تَقْتَصِدَ لَهُ فِى الْحَلالِ.
🌲🌳 امام سجاد صلوات الله علیه می فرمایند : حقّى که شکم بر تو دارد این است که آن را ظرف چیزهاى حرام ـ چه کم و چه زیاد ـ قرار ندهى و بلکه در چیزهاى حلال هم صرفه جوئى کنى و به مقدار نیاز استفاده نمائى.
📚تحف العقول: ص ۱۸۶
📚بحارالأنوار: ج ۷۱، ص ۱۲، ح ۲٫
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💦❄️درسی از امام سجاد
🌼🍃عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِنَا عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَمَّنْ حَدَّثَهُ قَالَ : كَانَ عَلِيُّ بْنُ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِمَا اَلسَّلاَمُ إِذَا بُشِّرَ بِالْوَلَدِ لَمْ يَسْأَلْ أَ ذَكَرٌ هُوَ أَمْ أُنْثَى حَتَّى يَقُولَ أَ سَوِيٌّ فَإِنْ كَانَ سَوِيّاً قَالَ اَلْحَمْدُ لِلَّهِ اَلَّذِي لَمْ يَخْلُقْ مِنِّي شَيْئاً مُشَوَّهاً.
🌸🍃 روای گويد : هنگامى كه به امام سجاد عليه السلام بشارت مىدادند كه صاحب فرزندى شده است ؛ نمى پرسيد كه پسر است يا دختر؟ تا اينكه مى فرمود : آيا سالم و تندرست است؟ اگر سالم بود مى فرمود : ستايش خدايى را كه از من فرزند بدشكل نيافريد.
📚الکافي ج ۶، ص ۲۱
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
مامانم زنگ زده میگه بیا با این برادرت صحبت کن ببین چشه!!!
اصلا زبون آدم نمیفهمه😒
نفهمیدم به من فحش داد یا برادرم 🤔😂
#طنز
#صرفا_جهت_خنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام زمانم ❣
پنجره را باز میکنم
ذرههای هوا را سر میکشم
شاید بوی پیراهنت، همین حوالیها باشد!!
من آموختهام
آن گونه تو را بو بکشم
تا در عمق جانم نفوذ کنی ...
🌙 ماه شعبان شده و
من هر روز
آمدنت را به دلم قول میدهم ...
شعبان ، تمام
عظمت و زیباییاش را
مدیونِ قدمهایِ سبز توست ...
🌷 اللهمعجل لولیک الفرج 🤲
☀️امیر المومنین علیه السلام فرمودند:
🔸 اگر بر دشمنت دست یافتی،
بخشیدنِ او را،
شکرانه پیروزی قرار ده.
📚 نهج البلاغه حکمت ۱۱
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
🟡 سخن هيچ كس را قطع مكن💜🧡
🔴 قَالَ اَلْإِمَامُ اَلْبَاقِرُ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ : إذا جَلَستَ إلى عالِمٍ فَكُن عَلى أن تَسمَعَ أحرَصَ مِنكَ عَلى أن تَقولَ ، و تَعَلَّمْ حُسنَ الاستِماعِ كَما تَتَعَلَّمُ حُسنَ القَولِ ، و لا تَقطَعْ عَلى أحَدٍ حَديثَهُ .
🟠 حضرت امام باقر صلوات الله علیه می فرمایند :
هر گاه در محضر دانشمندى نشستى براى شنيدن حريصتر باش تا براى سخن گفتن و همچنان كه خوب سخن گفتن را فرا مى گيرى، خوب گوش دادن را نيز بياموز و سخن هيچ كس را قطع مكن .
📚الاختصاص ج۱ ص۲۴۵
📚بحارالأنوار ج۱ ص۲۲۲
✅بهترین راه استجابت دعا، دعا برای دیگران
✍️امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، از عرش ندا میشود: برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابر برای تو است)
این در حالی است که اگر برای خودش دعا میکرد، فقط به اندازه همان یک دعایش به او داده میشد. پس دعای تضمین شدهای که صد هزار برابر آن داده میشود، بهتر است از دعایی (دعای شخص دعاکننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.
📚من لایحضره الفقیه، ج2، ص212
✍حضرت امام سجاد علیهالسلام فرمودند:
هيچ جرعهاى سرنكشيدم كه نزد من خوشتر از جرعه خشمى باشد كه با آن طرف مقابل را تلافى نكنم (كيفر ندهم).
📚 کافی، جلد ۲، ص ۱۰۹
فضائل_مولا ...
💢 فَمَنْ ذَكَرَ فَضِيلَةً مِنْ فَضَائِلِهِ مُقِرّاً بِهَا غَفَرَ اللَّهُ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ وَ لَوْ وَافَى الْقِيَامَةَ بِذُنُوبِ الثَّقَلَيْن
▫️ رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود :
💫 هر كه يك فضيلت از امیرالمومنین را ذكر كند و بدان معترف باشد، خدا گناهان گذشته و آيندهاش را بيامرزد گرچه با گناه جن و انس به صحرای محشر پاگذارد
📚 امالی صدوق ص۱۳۸ ؛ بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج۳۸ ص۱۹۶
﷽
🖌 خانه، بهترین پناهگاه مؤمن
📗 أمِیرُالمُؤمِنِینَ: إِنْ قَدَرْتَ أَنْ لاَ تَخْرُجَ مِنْ بَيْتِكَ فَافْعَلْ فَإِنَّ عَلَيْكَ فِي خُرُوجِكَ أَنْ لاَ تَغْتَابَ وَ لاَ تَكْذِبَ وَ لاَ تَحْسُدَ وَ لاَ تُرَائِيَ وَ لاَ تَتَصَنَّعَ وَ لاَ تُدَاهِنَ ثُمَّ قَالَ نِعْمَ صَوْمَعَةُ اَلْمُسْلِمِ بَيْتُهُ يَكُفُّ فِيهِ بَصَرَهُ وَ لِسَانَهُ وَ نَفْسَهُ وَ فَرْجَهُ.
✍ امیرالمؤمنین (علیه السلام): اگر میتوانى كه از خانه ات بيرون نیایی، همین کار را بكن، چون هنگام بيرون رفتن از خانه، بر عهده دارى كه غيبت نكنی، دروغ نگویی، حسادت نورزی، خودنمائى نکنی، ظاهر سازى ننمایی و سستى در ديندارى از خود نشان ندهى [یعنی بیرون از خانه، وظایف دینی بسیاری بر گردنت می آید]. سپس فرمود: خانه مؤمن چه خوب عبادتگاهی است براى او، چشمش در آن از نگاه به آنچه جایز نيست محفوظ است و هم زبان، جان، فرج او [از گناه محفوظند].
📚 الکافی، شیخ کلینی، جلد ۸، صفحه ۱۲۸.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر دعا اثر داشت
خود ائمه علیهما السلام شفا می گرفتن‼️
جواب این شبهه رو ببینید
#شبهه
از امام زمانمون غافل نشیم و ازشون کمک بخواییم😍👌
ابن مهران می گويد: با امام حسن عليه السّلام در مسجد و در حال اعتکاف نشسته بوديم. مردي خدمت آن حضرت آمد و گفت: اي فرزند پيامبر خدا! فلان شخص مالي از من طلب دارد و مي خواهد مرا به سبب عدم پرداخت آن زنداني کند. امام حسن عليه السّلام فرمودند:
سوگند به خدا! مالي ندارم تا بدهي تو را بپردازم. آن شخص گفت: پس با طلبکارم صحبت کنيد (تا مهلت دهد). امام آماده ي حرکت شدند. عرض کردم: اي فرزند رسول خدا! آيا فراموش کرده ايد که در حال اعتکاف به سر مي بريد؟ (و نبايد از مسجد خارج شويد؟)
حضرت فرمودند: فراموش نکرده ام بلکه شنيده ام از پدرم که از جدّم رسول الله (صلی الله علیه و آله) روايت مي کرد: هر کس براي برآورده شدن حاجت برادر مسلمانش تلاش کند، گويا نه هزار سال روزها را روزه گرفته و شب ها را به عبادت سپري کرده است.
من لا یحضره الفقيه،ج ۲،ص ۱۸۹
اصول فهم و نشر احادیث اهل بیت علیهم السلام
سعید مدائنی گوید امام صادق علیه السلام فرمودند:
به موالین ما سلام برسان و به آنها بفهمان که حدیث ما را فقط به پناهگاههای محکم، سینه های اهل فهم و عقول استوار بسپارند؛ قسم به خدایی که دانه را شکافت و جاندارن را آفرید کسانی که احادیث ما را نزد افراد کم ظرفیت آشکار می کنند سختی و زحمتشان برای ما از دشنام دهندگان به ما و از ناصبین محارب بیشتر است
بحارالانوار-جلد ۲-صفحه ۷۹- حدیث ۷۳
آیا می دانید نارئ القری به چه معناست و لقب کدامیک از بنی هاشم است ؟
در بین فرزندان بنی هاشم تنها به حضرت علی اکبر علیه السلام لقب (نَارِئُ القُرَی) داده اند. و این لقب به کسی گفته می شد که بر بام خانه خود، شعله آتشی را بر می افروخت تا اگر مستمندی یا بیچاره ای و یا مهمانی که پناه ندارد، به سمت شعله های کرامت بیاید و پای سفره اطعام و مهمان نوازی اش بنشیند. و این شخص، به قدری هیزم میهمان نوازی اش را زیاد می کرد که هر فقیر و درمانده ای از دورترین نقطه آن را می دید و نظرش را جلب می کرد.
📗( مجمع البحرین یازجی، ج۱، ص۳۵)
نقل است که؛ وَ لَم تُذکر هَذِهِ المُکرَّمَةُ مِن نَارِ القُرَی لِوَاحِدِِ مِن أَبنَاءِ الأَئِمَّةِ إِلَّا لِشَبِیهِ رَسَوُلِ اللهِ(صلی الله علیه و اله) عَلِی الأَکبَرِ(علیه السلام)
این لقب با کرامت نارئ القری به هیچ یک از فرزندان ائمه اطهار علیهم السلام نسبت داده نشده است، مگر به حضرت علی اکبر علیه السلام که شبیه رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بود.
( فرسان الهیجاء محلاتی، ج۱، ص۴۱۶)
حضرت علی اکبر علیه السلام در بالای پشت بام منزل خود، آتشی می افروختند که در میان عرب، آن آتش به معنای این است که؛ در آن محل میهمانی است و هر فقیر و مسکین و غریبی در آن، راه دارد. واین نشان از سخاوت زیاد حضرت علی اکبر علیه السلام دارد.
آن حضرت علیه السلام در دامان عمویش حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام کریم اهل بیت علیهم السلام پرورش یافته بود، و حضرت علیه السلام مربی و معلم حضرت علی اکبر علیه السلام بوده است. تا جایی که در زیارت نامه علی اکبر(علیه السلام) می خوانیم؛
السَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ(علیهماالسلام)
سلام بر تو ای پسر حسن علیه السلام و حسین علیه السلام !
📗( کامل الزیارات ابن قولویه قمی، ص۲۰۰)
❤️❤️کاری کنید که مردم به دین و مسلک شما رغبت پیدا کنند
عَنْ عَمَّارِ بْنِ أَبِي الْأَحْوَصِ عَنْ أبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: لَا تَخْرَقُوا بِهِم، أَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ إِمَارَةَ بَنِي أُمَيَّةَ كَانَتْ بِالسَّيْفِ وَ الْعَسْفِ وَ الْجَوْرِ وَ أَنَّ إِمَارَتَنَا بِالرِّفْقِ وَ التَّأَلُّفِ وَ الْوَقَارِ وَ التَّقِيَّةِ وَ حُسْنِ الْخُلْطَةِ وَ الْوَرَعِ وَ الِاجْتِهَادِ فَرَغِّبُوا النَّاسَ فِي دِينِكُمْ وَ فِيمَا أَنْتُمْ فِيهِ. (الخصال، ج2، ص355)
حضرت صادق علیه السلام به عمّار فرمود: شما (در دیندار کردن افراد) به مردم فشار نياوريد. مگر نمى دانى كه فرمانروایى دولت بنى اميه به زور شمشير و فشار و ستم بود، ولى فرمانروایى ما با نرمى و مهربانى و متانت و تقيه و حسن معاشرت و تقوی و تلاش (در امور دین) است، پس كارى كنيد كه مردم به دين شما و مسلکی که دارید، رغبت پيدا كنند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»